Hogyan keress több pénzt az interneten képzés

Utolsó frissítés: · Szerző: · Ez történt velünk · 2 hozzászólás
gyakorlat

Ezt a kérdéskört jártuk körbe néhány héttel ezelőtt a 2015. április 16-i képzésünkön a Lurdy Házban.

szilagyi_balazs

A rendezvény nagyobb részében Szilágyi Balázs előadását hallgathatták meg a résztvevők, aki az online eladásról, kampányokról beszélt, valamint arról, hogyan lesz az internetes nézelődőből vásárló.

Két vendégelőadónk előadásával még gazdagabb lett a tudásanyag.

doszpod_kata

Doszpod Kata, a Művészház.com tulajdonosa és rajzoktatója, a jobb agyféltekés rajzolás szakértője. Emellett pedig tökélyre fejlesztette azt, hogyan tud zsúfolásig megtölteni egy tanfolyamtermet rajzolni vágyó emberekkel. Ebben a témában osztotta meg a részt vevőkkel tapasztalatait, és adott néhány tippet arra, hogyan érdemes jól csinálni az eladást.

Doszpod Kata weboldala: www.muveszhaz.com

olah_tamas

Oláh Tamás, üzleti tréner és lezárási specialista, akinek egyetlenegy feladata van. Elérni azt, hogy egy cég többet tudjon eladni. Előadásában a PR, a marketing és az értékesítés fontosságát hangsúlyozta és azt, mennyire fontos, hogy mindhárom területet a helyén kezeljük. Ezt rengeteg színes példával szemléltette, ami osztatlan sikert aratott a teremben.

Oláh Tamás honlapja: www.olahtamas.com

Ezúton is nagyon köszönjük Katának és Tamásnak, hogy velünk voltak ezen a napon és megosztották velünk tapasztalataikat.

Ez volt az első ilyen nagyobb létszámú egynapos képzésünk, ami a visszajelzések alapján is sikerrel zárult. Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, nem ez volt az utolsó.

Reméljük számotokra is hasznosak voltak az előadások és a gyakorlatok. De ami a legfontosabb, hogy alkalmazzátok a tudást, amit kaptatok! Ha most nem sikerült eljönnöd, kövesd figyelemmel a hírleveleinket, hogy a következőről semmiképp ne maradj le.

Pillanatképek a rendezvényről:

A képzés résztvevői gyakorlat

A véleményed fontos. Mondd el, mit gondolsz!

  1. healthabc.hu szerint:

    Végre valaki a témáról ír, és nem próbál ködösíteni, majd valahol egész máshol kilyukadni.
    Több ilyet kérek

Mit gondolsz? Szólj hozzá te is!