Hogyan keress több pénzt az interneten képzés
Utolsó frissítés Jun 30, 2015
gyakorlat

Ezt a kérdéskört jártuk körbe néhány héttel ezelőtt a 2015. április 16-i képzésünkön a Lurdy Házban.

szilagyi_balazs

A rendezvény nagyobb részében Szilágyi Balázs előadását hallgathatták meg a résztvevők, aki az online eladásról, kampányokról beszélt, valamint arról, hogyan lesz az internetes nézelődőből vásárló.

Két vendégelőadónk előadásával még gazdagabb lett a tudásanyag.

doszpod_kata

Doszpod Kata, a Művészház.com tulajdonosa és rajzoktatója, a jobb agyféltekés rajzolás szakértője. Emellett pedig tökélyre fejlesztette azt, hogyan tud zsúfolásig megtölteni egy tanfolyamtermet rajzolni vágyó emberekkel. Ebben a témában osztotta meg a részt vevőkkel tapasztalatait, és adott néhány tippet arra, hogyan érdemes jól csinálni az eladást.

Doszpod Kata weboldala: www.muveszhaz.com

olah_tamas

Oláh Tamás, üzleti tréner és lezárási specialista, akinek egyetlenegy feladata van. Elérni azt, hogy egy cég többet tudjon eladni. Előadásában a PR, a marketing és az értékesítés fontosságát hangsúlyozta és azt, mennyire fontos, hogy mindhárom területet a helyén kezeljük. Ezt rengeteg színes példával szemléltette, ami osztatlan sikert aratott a teremben.

Oláh Tamás honlapja: www.olahtamas.com

Ezúton is nagyon köszönjük Katának és Tamásnak, hogy velünk voltak ezen a napon és megosztották velünk tapasztalataikat.

Ez volt az első ilyen nagyobb létszámú egynapos képzésünk, ami a visszajelzések alapján is sikerrel zárult. Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, nem ez volt az utolsó.

Reméljük számotokra is hasznosak voltak az előadások és a gyakorlatok. De ami a legfontosabb, hogy alkalmazzátok a tudást, amit kaptatok! Ha most nem sikerült eljönnöd, kövesd figyelemmel a hírleveleinket, hogy a következőről semmiképp ne maradj le.

Pillanatképek a rendezvényről:

A képzés résztvevői
gyakorlat

Ingyenes anyagok

Rólunk mondták

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

SEO hírek

Keresőoptimalizálás

Kapcsolódó bejegyzések

10.000 YouTube feliratkozó!

10.000 YouTube feliratkozó!

A Honlapra Fel! YouTube csatornája a napokban átlépte a tízezer feliratkozót, amit ezúton köszönök mindenkinek, aki a tízezer között van, vagy aki akár csak...

Az online tanulás előnyei

Az online tanulás előnyei

Ha még idegenkedsz az online tanulástól, vagy esetleg nem tudod, hogy pontosan mit is jelent ez, ebben a rövid cikkben összeszedtem az előnyeit. Olvass...

COSMOPOLITAN BLOGGER DAYS 2018

COSMOPOLITAN BLOGGER DAYS 2018

Október 26-án a Cosmopolitan Blogger Days szakmai napján jártunk. A Groupama Stadionban 2 teljes napon át minden a virtuális világról szólt és arról, hogyan...

Hozzászólások

2 Comments

2 hozzászólás

  1. healthabc.hu

    Végre valaki a témáról ír, és nem próbál ködösíteni, majd valahol egész máshol kilyukadni.
    Több ilyet kérek

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük