Hogyan fog neked segíteni a SEO könyvem? (+ Személyes történet)
Utolsó frissítés Feb 15, 2019
Hogyan segít neked a SEO könyv

2016 szeptemberében jelenik meg az első könyvem: „Stabil bevétel keresőoptimalizálással„. Miről fog szólni ez a könyv, és hogyan tud neked abban segíteni, hogy te is stabil bevételt érj el a keresőoptimalizálás segítségével?

Mellébeszélés és rizsa helyett hadd meséljem el neked a személyes történetem, ami ehhez a könyvhöz vezetett.

Személyes történet

2011 tavaszán számomra az internet és a honlapok világa ködös, szinte elérhetetlen, és leginkább nem nekem való játéktérnek tűnt. Most lehet, hogy azt mondod, ez hihetetlen, hiszen a Balázs mégiscsak informatikus meg minden, de hidd el, így van.

Volt egy szóra sem érdemes honlapom, amit valami gagyi ingyenes szerkesztővel raktam össze évekkel korábban (lásd lejjebb). Ami honlapjai a cégemnek voltak, azt mind fejlesztők rakták össze milliókért és eközben havi vastag számlákat fizettünk csak a keresőoptimalizálásért!

amerika.bmintbalazs.com-2005

Egyetlen saját honlapom 2005-2012 között

Ekkor láttam meg egy barátom akkor számomra gyönyörűnek tűnő honlapját, amit saját elmondása szerint pár óra alatt rakott össze. Először elhinni sem akartam, de gyorsan rájöttem, hogy ez valami olyasmi lehet, amit már régen kerestem. Így ismertem meg a WordPress rendszert, és indítottam el szinte pár napon belül az első igazi blogomat, a Rántott hús wokban-t.

Hogy rövidre fogjam, az üzleti életem úgy alakult, hogy az addig biztosnak hitt vállalkozásomból származó jövedelem egyik napról a másikra szűnt meg. Találnom kellett valamit, amivel a családom – akkor 2 gyermekem volt, most már 3 – megélhetését biztosítom.

A gasztroblogom közben egyre nagyobb sikereket ért el az általm újonnan felfedezett „csodaszer”, a keresőoptimalizálás segítségével. Míg 2011-ben örültem, ha egyáltalán néhány barátom megnézte a honlapomat, addig 2012 közepére már havi 10.000 ember látogatta a receptjeimet. Ma már a látogatók száma a két receptes honlapomon havi 250.000 körül van.

Ekkor döntöttem úgy, hogy amit sikerrel tudok alkalmazni a saját honlapjaimon, azt sikerre tudom vinni másoknál is, és megalapítottam a Honlapra Fel!-t, amit most olvasol. Habár sok szakmabelitől megkaptam, hogy előbb-utóbb ideje lenne már egy „jobb” honlapot csinálnom, ez a weboldal nem csak rengeteg magyar vállalkozónak segített már valódi és azonnal alkalmazható online marketing megoldásokkal nagyobb látogatottságot, több vevőt elérni, de a maga egyszerűségével mégis 53,8 M Ft bevételt hozott az elmúlt 3 és fél évben! (Magyarul: ne hidd el a rizsát, amit a működő honlapokról el akarnak neked adni.)

hogyan fog neked segíteni a seo könyvem

A semmiből, alig több mint 3 év alatt nem csak Magyarország egyik legismertebb keresőoptimalizálási szakértője lettem, de egyben az egyik legismertebb gasztroblogger is, többek között a Nespresso 2015-ös nyári receptversenyének vagy a Food Network 2016-os közönségszavazásának nyertese.

A honlapjaim és a vállalkozásom már jelenleg is annyi bevételt hoz nekem és a családomnak, hogy már most, 3 és fél évvel az indulás után bőven az átlagos jövedelmi szint fölött tudok keresni, és ráadásul ennek egy része passzív jövedelem – amiért tényleg egyáltalán nem kell dolgoznom, csak a kereső szállítja nekünk.

Azt csinálom, amit szeretek, és hozzád hasonlóan magyar vállalkozóknak segítek ezzel sikeressé válni. Több mint 800 ügyfelünk volt a Honlapra Fel!-ben az elmúlt 3 évben, akiknek a többsége nagyon sikeresen tudott akár a nulláról elindulni, akár továbbfejlődni, és több stabil bevételt elérni online a mi segítségünkkel.

Én semmi mást nem ígérek neked, csak hogy pontosan megmutatom ebben a könyvben, hogyan tudsz te is akár a semmiből hasonló eredményeket elérni!

Ha ismersz, akkor tudod – ha nem ismersz akkor itt az ideje, hogy megismerj -, hogy én mindig csak arról írok neked, ami valóban működik, amit én is használok.

Én semmi mást nem ígérek neked, csak hogy pontosan megmutatom ebben a könyvben, hogyan tudsz te is akár a semmiből hasonló eredményeket elérni!

Ebben a könyvben nem rizsát fogsz olvasni, és nem is érthetetlen technikai beállításokat. Érthetően, azonnal alkalmazható tippekkel mutatom be neked, hogy hogyan tudsz akár a nulláról ismertséget, látogatottságot, és legfőképp stabil bevételt elérni a 2010-es évek egyik online marketing ajándékával, a keresőoptimalizálással.

Az már csak hab a tortán, hogy elég sokan azt mondják rólam, hogy még írni is tudok, tehát még garantáltan élvezni is fogod a könyvet. Egy hasznos és élvezetes anyag – nem utolsó a mai lelketlen világban! 🙂

hogyan fog neked segíteni a seo könyvem stabil bevétel

Egy kis motiváció

Nézd meg az alábbi videót, amiben elmondom, hogy miért halogattam én magam több mint egy évig ezt a könyvet. Ha nálad is van valami, amit már régen szeretnél, de nem csinálod, akkor tanulj az én történetemből!

Rendeld meg most a könyvet!

Ha részletesebben érdekel a könyv tartalma, akkor itt találod meg. De ne húzd az időt, ennyi pénzért ennyi tudást + extra ajándékot nem nagyon kapsz manapság!

A könyv ára bruttó 5000 Ft, és 2016 szeptemberében fogod kézhez kapni! A választható (nem kötelező) VIP Klub tagság ára + bruttó 12700 Ft (10.000 + ÁFA), akkor kérd, ha már van honlapod amivel pénzt keresel.

(Ha június 10-ig előrendelésben megrendeled és kifizeted, akkor a könyvön felül ingyenesen eljöhetsz a szeptemberi ügyfél konferenciánkra, ahol exkluzív SEO tudást hallhatsz tőlem és legsikeresebb ügyfeleinktől! Ha nem tudsz eljönni, akkor ingyen postázzuk a könyvet, ha előrendelésben veszed meg!)

[si-contact-form form=’42’]

Ingyenes anyagok

Rólunk mondták

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

SEO hírek

Keresőoptimalizálás

Kapcsolódó bejegyzések

Az online tanulás előnyei

Az online tanulás előnyei

Azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást keresel? Bárhonnan elérhető, akárhányszor elvégezhető online marketing képzések – nézd meg a felületünk!

Honlapra Fel! élő show (videó sorozat!)

Honlapra Fel! élő show (videó sorozat!)

Hogyan kell egy saját honlapot elindítani, működtetni? Hogyan fog pénzt hozni, mennyit? Mit kell csinálni a keresőoptimalizálás, online marketing témájában? Nézd meg a Honlapra Fel! él show-t! Keresőoptimalizálás és WordPress élőben, YouTube videókon!

Hozzászólások

2 Comments

2 hozzászólás

 1. Németh György

  Szia Balázs!

  Lelkesen figyelem az anyagaidat, több dolgoz ki is próbáltam, de szinte semmilyen eredménnyel.
  A weboldalamon lévő termékek nagy részét én is importálom, és pontosan tudom, hogy évente eladok belőle akár 5-10.000 Db-ot az országban, de ennek ellenére csak alig pár tucatot a saját weboldalamon.
  Ja és több nél 1-5 vagyok a keresőben

  Mi lehet ennek az oka? Az merült fel bennem, hogy talán akkor hoz előre a google, ha sok termékem, sok releváns találat van, de ez nem minden esetben kivitelezhető. Vagy van valami más ötleted?

  Válasz
  • Szilágyi Balázs

   Szia György!

   Örülök, hogy tetszik, amit csinálok. Ha 1-5. helyen vagy a keresőben, akkor nem lehet, hogy a honlapon van a probléma, a konverzióval?

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szilágyi Balázs webinar behúzó háttér

Hogyan keress te is pénzt otthonról ingyenes tréning

Íratkozz fel hírlevelünkre, és azonnal megnézheted a Hogyan keress te is pénzt otthonról online tréninget!

Adatkezelés

Sikeres jelentkezés. Hamarosan küldjük az információkat a tréninghez.