Kapcsolat – Szilágyi Balázs SEO szakember

Telefon: +3620 359 9691

Email: info@honlaprafel.hu

Szilágyi Balázs SEO szakember

Szilágyi Balázsnak hívnak, a Honlapra Fel! alapítója vagyok, és az egyik legismertebb SEO szakember Magyarországon.

Immár 26 éve vagyok vállalkozó, azon belül mindig is a marketinggel foglalkoztam. Természetesen nem az online világban indultam, ez 1994-ben még szinte ismeretlen volt. De mivel informatikus diplomával végeztem a Műszaki Egyetemen, és a 2000-es évek elején másfél évet éltem Amerikában, az online világ igen közel került hozzám.

Amerikában már akkor szinte mindenki mindent interneten rendelt, és legalább 2-3 évvel tartottak előttünk a technikai megoldások többségében, a marketing tekintetében pedig évtizedekkel. Ez sajnos azóta sem nagyon változott.

Elszomorítónak tartom például, hogy Magyarországon az internettel, keresőoptimalizálással kapcsolatban olyan információkért kérnek vállalkozások pénzt, amik Amerikában már egy évvel ezelőtt ingyenesen elérhetőek voltak. Vagyis nemcsak, hogy le vagyunk maradva, de még az információhoz jutás is nehézségekbe, akadályokba ütközik.

Vállalkozóként ezért elhatároztam, hogy segítek a magyar vállalkozásoknak, és az angol nyelven megszerezhető tudást minél szélesebb körben eljuttatom azokhoz, akik szeretnének fejlődni.

Ha további információra van szükséged, akkor az alábbi elérhetőségeken találsz meg:

Szilágyi Balázs SEO szakember, Honlapra Fel Oktatási Kft.

Székhely: 1011 Budapest, Bem rkp. 26.

Telefon: +3620 359 9691

Adószám: 23275955-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-957968. Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Email: info@honlaprafel.hu

Honlap: Honlapra Fel Oktatási Kft.

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000001-97223107

Szakmai (SEO, WordPress, Online marketing) kérdések, tanácsadás esetén

Ha bármilyen szakmai kérdésed van keresőoptimalizálás, WordPress, online marketing témában, vagy szeretnél tanácsot kérni, akkor az alábbi lehetőségeken és elérhetőségeken tudunk segíteni:

  • Honlapra Fel! VIP Klub Facebook csoport. A VIP klubunk Facebook csoportjában bármilyen kérdést feltehetsz, én és a kollégáim illetve a többi tag az esetek többségében tud segíteni. A VIP Klub tagság teljesen ingyenes, bizonyos képzéseink elvégzéséhez kötött. A részleteket itt találod »
  • Az egyes képzési videóink alatt. Minden online képzésünk minden videója alatt kérdezhetsz, ahol választ fogsz kapni. Nézd meg az online marketing képzéseinket »

Sajnos más csatornákon – pl. e-mailben, chat üzenetben, telefonon – szakmai kérdésekben, tanácsadásban nem tudunk segíteni. Egyrészt az esetek többségében egy egyszerűnek tűnő kérdésre is csak akkor lehet szakmailag korrekt választ adni, ha a SEO vagy online marketing szakértő jobban ismeri a részleteket. Ehhez pedig ezek a csatornák nem megfelelők. Másrészt nem lenne korrekt az ügyfeleinkkel, ha ezeken a csatornákon ingyenesen biztosítanánk konzultációt olyan kérdéseknél, amibe mások esetleg rengeteg időt, pénzt és energiát fektettek.

Tárhelyszolgáltató

A honlaprafel.hu tárhelyszolgáltatója: BC.HU Informatikai Kft., 1155 Budapest, Wysocki u. 3., Email: kapcsolat@bc.hu