Kapcsolat

Szilágyi Balázs SEO szakember

Szilágyi Balázs vagyok,

a Honlapra Fel! alapítója, és az egyik legismertebb SEO szakember Magyarországon.

1994. óta vagyok vállalkozó, azon belül mindig is a marketinggel foglalkoztam. Természetesen nem az online világban indultam, ez 1994-ben még szinte ismeretlen volt. De mivel informatikus diplomával végeztem a Műszaki Egyetemen, és a 2000-es évek elején másfél évet éltem Amerikában, az online világ igen közel került hozzám.

Amerikában már akkor szinte mindenki mindent interneten rendelt, és legalább 2-3 évvel tartottak előttünk a technikai megoldások többségében, a marketing tekintetében pedig évtizedekkel. Ez sajnos azóta sem nagyon változott.

Elszomorítónak tartom például, hogy Magyarországon az internettel, keresőoptimalizálással kapcsolatban olyan információkért kérnek vállalkozások pénzt, amik Amerikában már egy évvel ezelőtt ingyenesen elérhetőek voltak. Vagyis nemcsak, hogy le vagyunk maradva, de még az információhoz jutás is nehézségekbe, akadályokba ütközik.

Vállalkozóként ezért elhatároztam, hogy segítek a magyar vállalkozásoknak, és az angol nyelven megszerezhető tudást minél szélesebb körben eljuttatom azokhoz, akik szeretnének fejlődni. A Honlapra Fel! online marketing és keresőoptimalizálási blogon rengeteg információt találsz ezzel kapcsolatban.

2013. óta pedig csaknem kizárólag online marketing és keresőoptimalizálás oktatással foglalkozom. Azóta több mint 2000 ügyfél tanult és fejlődött nálunk a témában. 2020 őszétől pedig cégünk (a Honlapra Fel Oktatási Kft.) felnőttképző lett, így néhány képzésünk hivatalos tanúsítványt adó képzés lett (felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004603). A szakmaikepzesek.com weboldalon ezeket a képzéseinket találod meg. Gyere te is és nézd meg online tanfolyamainkat! Képzéseink mindegyike otthonról, online videós formában végezhető (nem időhöz kötött, tehát akkor tanulsz, amikor NEKED időd van rá), korlátlan hozzáféréssel és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

További információk

Az alábbi elérhetőségeken találsz meg

Szilágyi Balázs SEO szakember, Honlapra Fel Oktatási Kft.

Székhely: 1011 Budapest, Bem rakpart 26.

Telefon: +3620 359 9691

Adószám: 23275955-2-41

Közösségi adószám: HU23275955

Cégjegyzékszám: 01-09-957968. Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Email: info@honlaprafel.hu

Honlap: honlaprafel.hu

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000001-97223107

IBAN szám: HU72116000060000000197223107

Adatkezelési tájékoztató »

Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételei (ÁSZF) »

Tárhelyszolgáltató

A honlaprafel.hu tárhelyszolgáltatója: BC.HU Informatikai Kft., 1155 Budapest, Wysocki u. 3., Email: kapcsolat@bc.hu

Közösségi Média Oldalaink

Kövess minket a Honlapra Fel! közösségi média oldalain!

Szakmai (SEO, WordPress, Online marketing) kérdések, tanácsadás esetén

Ha bármilyen szakmai kérdésed van keresőoptimalizálás, WordPress, online marketing témában, vagy szeretnél tanácsot kérni, akkor az alábbi lehetőségeken és elérhetőségeken tudunk segíteni:

  • Honlapra Fel! VIP Klub Facebook csoport. A VIP klubunk Facebook csoportjában bármilyen kérdést feltehetsz, én és a kollégáim illetve a többi tag az esetek többségében tud segíteni. A VIP Klub tagság teljesen ingyenes, bizonyos képzéseink elvégzéséhez kötött. A részleteket itt találod »
  • Az egyes képzési videóink alatt. Minden online képzésünk minden videója alatt kérdezhetsz, ahol szakértő választ fogsz kapni. Nézd meg az online marketing képzéseinket »

Sajnos más csatornákon – pl. e-mailben, chat üzenetben, telefonon – szakmai kérdésekben, tanácsadásban nem tudunk segíteni. Egyrészt az esetek többségében egy egyszerűnek tűnő kérdésre is csak akkor lehet szakmailag korrekt választ adni, ha a SEO vagy online marketing szakértő jobban ismeri a részleteket. Ehhez pedig ezek a csatornák nem megfelelők. Másrészt nem lenne korrekt az ügyfeleinkkel, ha ezeken a csatornákon ingyenesen biztosítanánk konzultációt olyan kérdéseknél, amibe mások esetleg rengeteg időt, pénzt és energiát fektettek.