Megbízható, minőségi LINKÉPÍTÉS SZOLGÁLTATÁS profiktól

Dőlj hátra, és valósuljon meg a linképítésed időráfordítás nélkül!

Jelentkezz most!

Értékes linkek valódi tematikus honlapokról

Szeretnéd a honlapodra megszerezni a legjobb linkeket?
↓ Olvass tovább! ↓

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál minőségi és erős linkeket építeni úgy, hogy ne szenvedj vele, és lehetőleg még sok idődbe se kerüljön? Szeretnél végre valódi eredményeket elérni a linképítéssel, de nem szeretnél foglalkozni vele?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … Tudod, hogy csinálnod kellene a linképítést, de olyan macerás számodra, hogy bele sem kezdesz
 • eleged van az ígéretekből, a saláta honlapokra kitett, értéktelen linkekből
 • magasabb szintre emelnéd a keresőoptimalizálásod, és ehhez már csak a linkek kellenek
 • … úgy gondolod, a linképítés valami nagyon összetett és komplikált dolog, ezért csak nyűgnek érzed
 • … szeretnél végre valódi, erős, tematikus linkeket, amiket a Google is tényleg szeret
 • … jó lenne vele foglalkozni, de nincs rá időd

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Itt az ideje, hogy végre te is teljesen kihasználd a honlapodban rejlő összes lehetőséget!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy elindítunk egy olyan szolgáltatást, ami a linképítés „nyűgjét” leveszi a válladról. Ezt a linképítési technikát én is tanítom, a saját weboldalainknak is ezzel a technikával építünk linkeket. És most neked is megcsináljuk.

Valódi, értékes, látogatókkal rendelkező, tematikus honlapokról (a pontos részleteket lásd lejjebb) fogsz linkeket kapni a honlapodra.

Így segítek neked

Jelenleg is több, mint 50 saját honlapunk van, partnereinkkel együtt több száz honlapról tudunk neked valódi, értékes linkeket adni.

Az összes honlapra igaz:

 • Tematikus honlapok. Tehát minden honlap egyetlen konkrét témát fed le, azt viszont alaposan. A Google ezeket a honlapokat imádja.
 • A témádba vágó honlapok. Természetesen nem tudunk mindenkinek minden honlapról linket adni, de te csak olyan honlapról, olyan cikkből fogsz linket kapni, ami számodra optimális.
 • Minden honlap valódi látogatókkal rendelkezik. A linket adó honlapok önmagukban is értékesek, némelyik akár napi több ezer látogatóval rendelkezik.
 • Nem salátahonlapok. Egy honlap csak egy téma. Nincs annál értéktelenebb – és akár hosszú távon veszélyesebb -, amikor mindenféle témát beleömlesztenek egy honlapba, és már messziről látszik rajta, hogy csak linképítésre szolgál. A Google ezeket ma már algoritmussal is messziről kiszúrja, de egy kézi ellenőrzésen (személyes ellenőrzés – ilyen is van a Google részéről) egészen biztosan nem mennek át.
 • Kifejezetten számodra is készítünk honlapokat. A linképítés szolgáltatásunk része, hogy kifejezetten a te honlapodat segítő, külön honlapokat is felépítünk számodra (részleteket lásd lejjebb).
 • Értékes, keresőt célzó cikkekből kapsz linkeket. Sokan úgy próbálnak neked linképítés szolgáltatást eladni, hogy írnak egy értéktelen, 200-300 szavas cikket, és abból linkelnek. A Google nem hülye – régen volt már az az idő, amikor így át lehetett verni. Mi minden esetben értékes, akár sok száz vagy sok ezer szavas, a keresőt önmagában is sikerrel célzó cikkekből fogunk téged linkelni.

Jelentkezz most!

A linképítés szolgáltatás részletei

A konkrét linképítés csomagokat lejjebb találod. Itt összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, amik alapján el tudod dönteni, hogy neked való-e ez a szolgálatás.

 • Minden linket tartalmilag egységes, egy témára felépített, önmagában is életképes és működő honlapokról adunk. A honlapok többsége maga is kiemelkedően szerepel a keresőben, reklám- vagy egyéb bevételekre alapoz, és akár több ezres saját Facebook követőtáborral vagy egyéb közösségi média jelenléttel rendelkezik.
 • DA 10-39 honlapok esetében minden egyes linkhez legalább egy (gyakran több) egyedi cikket írunk. A cikkek maguk is kiemelkedő minőségűek, legalább 5-600 szavasak (szó, nem karakter!).
 • DA 40-80 linkek esetében a linkeket vagy új cikkekbe, vagy már meglévő cikkekbe helyezzük el.
 • A DA jelentése Domain Authority. Ez nem a Google hivatalos mérőszáma, és habár nem bizonyítható egyértelműen, hogy egy magasabb DA értékű honlapról származó link értékesebb, a keresőoptimalizálásban általában ezt az értéket fogadják el egy domain linkelési értékének mérőszámaként.

 • A szolgáltatásban vállalt minimális link értéket minden hónapban adjuk, de lesznek hónapok, amikor ennél többet. Ennek oka, hogy nem minden link egyenlő értékű. Lesz olyan, hogy tényleg egyetlen linkbe több munkát teszünk, mint mások akár egy egész weboldalba.
 • Nem alkalmazunk “saláta” honlapokat, vagyis ahol szűretlenül, mindenféle témában, “ész nélkül” teszünk ki cikkeket és linkeket.
 • Saját linkelő honlap esetén a megadott számú honlapot kifejezetten a te számodra készítjük el. Ezek teljesen különálló honlapok, legalább 15 aloldalt tartalmaznak, és teljes egészében a te honlapod linkelésére szolgálnak. A honlapok tulajdonjoga (domain, tartalom) a miénk, tehát ezek nem kerülnek átruházásra! Tapasztalatunk szerint ezek a honlapok képesek a legnagyobb erőt adni!
 • Linkelhető domainek/aldomainek száma alatt azt értjük, hogy az adott szolgáltatás keretében hány domainre kérhetsz linket. Minden aldomain külön domainnek minősül.
 • Linkelhető kulcsszavak alatt azt értjük, hogy az adott szolgáltatás keretében hány kulcsszót nevezhetsz meg, amelyeket erősíteni fogunk.

Segíteni szeretnék – de nem mindenkinek

Hatalmas erő van azokban a honlapokban ahonnan linkeket tudunk adni neked. Ezekkel a linkekkel a tapasztalataink szerint nagyon eredményesen tudunk más honlapokat, vállalkozókat segíteni, hogy a keresőben jobb helyezéseket érjenek el, így több látogatót és végső soron több bevételt szerezzenek.

De nem szeretnék mindenkinek ész nélkül segíteni. Ha nem tudunk egyetérteni a szolgáltatásoddal vagy termékeddel, vagy ha a honlapodat nem tartjuk elég érettnek ahhoz, hogy értékes linkekkel erősítsük, akkor nem tudjuk elfogadni a megrendelésed.

A célom az, hogy hatékony és valódi segítséget adjak azoknak a vállalkozásoknak, akik értéket képviselnek az interneten.

FONTOS!

A linkek által elérhető eredményekre nem tudunk garanciát vállalni, ez teljes egészében a Google-től függ. Mi mindent megteszünk, hogy a tapasztalatunk és a nemzetközi SEO gyakorlat szerint a legértékesebb linkeket a legprofibb módon adjuk neked.

Csak linkeket adunk. A szolgáltatásnak nem része keresőoptimalizálási elemzés, tanácsadás.

Pénzvisszafizetési garancia: a legutolsó, leszolgáltatott hónap díja visszakérhető. A még nem leszolgáltatott, előre befizetett hónapok díja ezen felül teljes egészében visszaigényelhető.

A szolgáltatás leállítása után 6 hónapig garantáljuk az adott linkek megtartását.

A horgonyszövegek alkalmazásánál az eredményességet és a minél természetesebb linkeket tartjuk szem előtt. Tehát nem feltétlenül minden link a megadott kulcsszavakkal fog mutatni a honlapra.

A linket adó cikkekből más honlapokat is linkelhetünk. Ezek lehetnek akár ügyfeleink, akár olyan honlapok, amelyeket tartalomszerkesztési szempontból tartunk fontosnak.

Az előfizetés mindaddig tekinthető érvényesnek, amíg az esedékes időszaki díj határidőre befizetésre kerül.

Mennyibe kerül a linképítés szolgáltatás?

A Linképítés szolgáltatás három csomagja közül választhatsz. Ha egy évet egyben kifizetsz, akkor 2 hónapot ajándékba kapsz!

Jelentkezz most!

Havonta fizetveÉves díj egyben fizetve
2 hónap ajándékba!
Alap
Havonta
Évente
Ft49.900 Ft +ÁFA499.000 Ft +ÁFA
Induló honlapoknak
1 linkelhető domain
3 kulcsszó
havonta 1 darab DA 10-39 link
6 havonta 1 darab DA 40+ link
Nincs saját linkelő honlap
Ezt kéremEzt kérem
Közepes
Havonta
Évente
Ft99.900 Ft +ÁFA999.000 Ft +ÁFA
Ha fontosak a jó helyek
1 linkelhető domain
5 kulcsszó
2 havonta 3 darab DA 10-39 link
3 havonta 1 darab DA 40+ link
1 saját linkelő honlap minden 12. hónapban
Ezt kéremEzt kérem

Kinek való ez a szolgáltatás?

Ha magadra ismersz, akkor mindenképp kérd ezt a szolgáltatást. Nem fogod megbánni!

 • A honlapodon belüli keresőoptimalizálási beállításokkal már foglalkoztál vagy foglalkozol.
 • Szeretnél olyan plusz szupererőt a honlapodnak a keresőben, amit a honlapon belüli módosításokkal nem tudsz elérni.

 • A linképítés szolgáltatást legalább fél évig finanszírozni tudod. Nem miattam, hanem miattad. Egy-két linkkel ugyanis nem fogsz eredményt elérni.
 • Nem vársz gyors eredményeket. A Google mostanában nem ad gyorsan – tehát az első látható eredmény is akár 1-2 hónap után vagy még később jöhet.
 • Nem a napi megélhetéshez van szükséged a jobb SEO eredményekre.
 • Magyar nyelvű honlapot szeretnél a linkekkel erősíteni.

Kinek nem való a linképítés szolgáltatás?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne jelentkezz, mert nem tudunk segíteni neked ezzel a szolgáltatással!

 • Azonnal, gyors eredményt szeretnél a keresőben.
 • Nem nagyon van pénzed, de jól hangzik ez a szolgáltatás, és bízol benne, hogy visszakeresed az árát.
 • Ha nem javul gyorsan a helyzeted, akkor nem fogod tudni fenntartani, üzemeltetni a vállalkozásodat.
 • A honlapodon nem foglalkoztál még keresőoptimalizálással.
 • Nem magyar nyelvű honlapot szerentél erősíteni.

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a linképítés szolgáltatásunkról?

„Azért vettem igénybe a linképítés szolgáltatást megint, mert korábban nagyon sokat segített a Süss Velem felfuttatásában. Rengeteg látogatót hozott, azóta is megmaradt a jó helyezésünk a keresőben. Nagyon stabil látogatottságot és ezáltal bevételt hoz. A versenytársaknak esélyük sincs.”

Szalai Viktória – Főzz Velem

„Nagyon-nagyon meg voltam elégedve ezzel a munkával, amit a webáruházunk számára végeztetek. Az eredmények ráadásul tartósnak bizonyultak, most is kimondottan jól állunk.”

Gulyás Endre – Auriker Kft.

A linképítés szolgáltatás folyamata

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • A jelentkezés után átnézzük a honlapodat. Ennél a pontnál fenntartjuk a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítsuk a megrendelést.
 • Amennyiben a jelentkezésedet elfogadjuk, küldök egy proforma számlát, amely az első havi díjat, vagy az első éves díjat tartalmazza a megrendelésed szerint.
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra. PayPalon is fizethetsz, a részleteket a díjbekérővel együtt fogjuk küldeni.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát.
 • Ezután a linképítést azonnal megkezdjük.
 • Az épített linkekről havi jelentést küldünk.
 • A szolgáltatást bármikor felmondhatod. Ha nem vagy elégedett, az utolsó havi díjat is visszafizetjük. Éves befizetés esetén, amennyiben az egy év letelte előtt mondod vissza a szolgáltatást, a szolgáltatott hónapokat a havi áron számoljuk, a különbözetet visszafizetjük.
 • A szolgáltatás leállítása után 6 hónapig garantáljuk a kihelyezett linkek megtartását.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most, és szerezd meg a legprofibb linkeket!

Jelentkezz most!

  Megrendelem a Linképítés szolgáltatást.

  Adatkezelési szabályzat Linképítés szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki! Számlázási adatok