Online

Passzív jövedelem mentorprogram

Szilágyi Balázzsal

 

Passzív jövedelmet termelő
honlapot építünk neked Szilágyi Balázs személyes mentorálásával

2 db személyes konzultáció Szilágyi Balázzsal.

Balázs személyesen kidolgozza a stratégiádat a legjobb honlapokra.

Elkészítjük neked az első honlapod, szöveggel, logóval, közösségi média fiókokkal.

Elérjük, hogy a honlapot elfogadja a Google AdSense automatikus reklámrendszere. Erre garanciát is vállalunk, ezt lásd lejjebb.

Szeretnél önműködő, passzív jövedelmet termelő honlapokat?

A módszer nagyon egyszerű. Felépítünk egy bizonyos témára egy honlapot úgy, hogy az jól szerepeljen a keresőben. Ez automatikusan hozza a látogatókat. A Google AdSense rendszere pedig automatikusan megjeleníti a reklámokat, amik bevételt hoznak számodra.

Így a honlap beindítása után akár aktív közreműködés, napi részvétel nélkül is folyamatos látogatottságot és bevételt tud neked termelni.

A szolgáltatás részletei

Az online passzív jövedelem mentorprogram során személyre szabott konzultációt, honlap stratégiát, és ami a legfontosabb, egy kulcsrakész honlapot kapsz, garanciával. Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Személyes helyzetfelmérés, amelyet Szilágyi Balázzsal végzel. Ez egy egy órás konzultáció, amelynek során felmérem, hogy kifejezetten a te személyedre szabva milyen területen a legcélszerűbb passzív jövedelmet termelő honlapot vagy honlapokat építeni.

Részletes stratégia kidolgozása. Összeállítjuk, hogy milyen konkrét témakörben, milyen konkrét kulcsszavakra érdemes honlapot vagy később honlapokat indítanod. Mindezt a személyes tapasztalatod, későbbi terveid és a piac figyelembevételével.

Kulcsszókutatás az első honlapra. Részletes kulcsszókutatást készítünk, amellyel az első, passzív jövedelmet hozó honlapod gyorsan és sikerrel elindítható a Google-ben. Ez nem csak kulcsszólista, hanem azt is tartalmazza, hogy melyik kulcsszavakkal lehet a leggyorsabban a legjobb eredményt elérni.

Honlap elkészítése. Ebben minden benne van, tehát a domain kiválasztása, a domain első éves díja, a WordPress telepítése, a logó elkészítése, jogtiszta Divi sablon telepítése, a honlap látogató- és SEO-barát beállítása.

30 darab keresőoptimalizált cikk megírása és publikálása. A kulcsszókutatás alapján a legjobb, várhatóan leghamarabb bevételt hozó kulcsszavakra valóban profi, tényleg a keresőnek tetsző tartalmat kapsz. A tartalmat a honlapra publikáljuk is, ezzel semmilyen feladatod nem lesz.

Facebook céges oldal valódi követőkkel. A keresőbeli eredményekhez hatalmas segítség a valódi közösségi média jelenlét. Ehhez nem csak egy Facebook oldalt készítünk neked és publikálunk 30 posztot, de legalább 100 valódi, érdeklődő látogatót is adunk az új Facebook oldaladhoz.

Egy másik nagyon jó közösségi média támogatás a Pinterestről szerezhető. Ezért a csomag részeként elkészítünk neked egy üzleti Pinterest fiókot, és legalább 20, Pinterest keresőre optimalizált képet rakunk fel.

Alapszintű linképítés. A honlapodhoz legalább 3 darab, értékes linket adunk, hogy minél hamarabb jó eredményeket érjen el a keresőben.

Affiliate, azaz partnerprogram lehetőségek felkutatása. A reklámbevételek mellett a legnagyobb bevételi lehetőség az úgynevezett partnerpogramokhoz (affiliate programokhoz) való csatlakozás. Ezek lehetősége területtől függ, de felkutatjuk neked, hogy a jövőben milyen konkrét programokhoz tudsz csatlakozni.

A teljes, Online passzív jövedelem tananyagunkhoz hozzáférést kapsz, így te magad is képes leszel tovább építeni a tartalmat.

Nem hagyunk magadra a honlap átadása után sem. Az általunk elkészített stratégia alapján részletes tennivaló listát kapsz a honlap átadása után, amivel tovább bővítheted a bevételt termelő online tartalmadat. A listát Szilágyi Balázzsal egy második, egy órás konzultáció keretében tudod átbeszélni.

Extra lehetőség​
További tartalombővítés

Amennyiben szeretnéd, külön díj ellenében a honlap átadása után is vállaljuk további keresőoptimalizált tartalom írását, publikálását, valamint a honlap karbantartását. Ez az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

$

Havonta 10 vagy 20 keresőoptimalizált cikk írása az általunk előzetesen elkészített kulcsszólista alapján.

$

Amennyiben minden kulcsszót felhasználunk az eredeti listáról, akkor újabb kulcsszókutatást végzünk díjmentesen.

$

Minden cikket publikálunk a Facebook és a Pinterest oldaladra is.

$

Karbantartjuk a WordPress honlapodat, hogy tényleg semmi dolgod ne legyen vele.

$

Ingyenesen biztosítunk számodra tárhelyet az általunk üzemeltetett honlaphoz.

Jelentkezz most!

Tudunk neked segíteni jó eredményeket elérni a honlapoddal!
Jelentkezz még ma az Online Passzív jövedelem mentorprogramra!

Mit mondanak mások

Akiket már megtanítottam a módszerre

Mennyibe kerül az
Online passzív jövedelem mentorprogram?

Csak a kezdő szolgáltatás

1.490.000 Ft +ÁFA

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
10% kedvezmény

Havi tartalaompublikálás

120.000 Ft +ÁFA/hó

Havonta 10 db cikk írása, publikálása
a honlapra és Facebookra
+ honlap karbantartás

200.000 Ft +ÁFA/hó

Havonta 20 db cikk írása, publikálása
a honlapra és Facebookra
+ honlap karbantartás

Garancia

Teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy az első konzultációt követő 6 hónapon belül az általunk készített és átadott honlapodat a Google AdSense program elfogadja. A garanciának részedről két feltétele van:

  1. Minden kérdésünkre 1 munkanapon belül választ adsz, hogy ne álljon a munka, illetve konzultációs időpontot minden esetben 1 héten belülre találunk.
  2. Nem álltál korábban saját neveddel vagy cégeddel Google AdSense tiltás alatt, nem tiltották, zárolták vagy más módon lehetetlenítették el a Google AdSense programban való részvételedet.

Amennyiben a fenti feltételek teljesülése ellenére a honlapod nem kerül elfogadásra a Google AdSense programban, a szolgáltatásra kifizetett teljes összeget visszafizetjük számodra.

Miért
Tudok Neked segíteni?

Havonta több, mint egymillió Forintot keresek hasonló, passzív jövedelmet termelő honlapokkal:

 

Szilágyi Balázs vagyok,

Szilágyi Balázs vagyok, Magyarország egyik vezető online marketing és SEO oktatója. Több, mint 3000 embert tanítottam keresőoptimalizálásra, online marketingre és sikeres közösségi média kommunikációra.

De amire a legbüszkébb vagyok, hogy nem csak tanítom, de csinálom is. Nem csak az észt osztom, de ki is próbálom, hogy mi működik.
Nem egy ügyfelem keres már most havi több százezer Forintot hasonló, passzív jövedelmet termelő honlapokkal, amit az én általam kifejlesztett szisztémával épített fel.

Én magam is sok ilyen honlapot üzemeltetek, a passzív bevételem minden hónapban egymillió Forint felett van ezekből a honlapokból.
Tehát végre egy olyan ember tud neked valóban működő megoldást adni, aki nem csak beszél róla, de saját maga is csinálja, kimagasló eredménnyel.

Ezzel​
Nem kell dolgoznod?

Elkészítjük a stratégiát, elkészítjük a honlapot, vállaljuk a Google AdSense programba való felvételt. Joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy akkor ezzel neked semmi dolgod nem lesz a továbbiakban?

Hogy a népszerű hasonlattal éljünk, nem halat szeretnénk neked adni, hanem megtanítani halászni, és egyben biztosítani számodra a halászhajót, a hálót, és minden felszerelést, amivel azonnal kimehetsz a tengerre.

Az általunk átadott honlap önmagában is képes lesz a bevétel termelésére. Azonban ha igazán fel akarod turbózni a passzív jövedelem termelését, akkor érdemes lesz folyamatosan bővítened a honlap tartalmát, valamint akár új honlapokat indítani. Ehhez és ezért adjuk a hozzáférést a teljes Online passzív jövedelem tudásprogramhoz, valamint a részletes stratégiát és konzultációt, hogy pontosan tudd, mit kell csinálnod. Amennyiben szeretnéd, külön díj ellenében vállaljuk is a tartalmad további bővítését.

Amivel neked kell foglalkoznod:

$

Domain éves díjának fizetése a 2. évtől. Ezt nem nekünk, hanem egy domain regisztrátornak fizeted.

$

Tárhely díjának fizetése. Ezt nem nekünk, hanem az általad választott tárhelyszolgáltatónak fizeted, kivéve ha folyamatosan megrendeled a havi tartalompublikálási szolgáltatásunkat.

$

További tartalmak írása vagy megrendelése (opcionális, lásd feljebb).

Jelentkezz most!

Tudunk neked segíteni jó eredményeket elérni a honlapoddal!
Jelentkezz még ma az Online Passzív jövedelem mentorprogramra!

Az online passzív jövedelem

Mentorprogram folyamata és megrendelése

1. Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
2. Ezután küldök egy proforma számlát, amely a díjat tartalmazza a megrendelésed szerint.
3. Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra. A részleteket a díjbekérővel együtt fogjuk küldeni.
4. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát.
5. Azonnal egyeztetünk egy időpontot az első, helyzetfelmérő konzultációra.
6. A helyzetfelmérő konzultáció után elkészítjük a stratégiát és a kulcsszókutatást. Ezt lesz lehetőséged véleményezni, mielőtt elkezdenénk dolgozni.
7. A stratégia és a kulcsszavak alapján lefoglaljuk a nevedre a domaint, elkészítjük a honlapot, a közösségi média oldalakat, publikáljuk a cikkeket. Ennek teljes elkészülte kb. 2 hónapot vesz igénybe.
8. A honlap átadása után kb. 1 hónappal beadjuk azt a Google AdSense-be jóváhagyásra. Ennek elfogadása általában 1-5 munkanap. Szükség esetén javítjuk, amit az AdSense kifogásol.
9. A második konzultáción részletesen ismertetjük a további teendőket, ha nagyobb elérést és bevételt szeretnél.

Megrendelem az Online passzív jövedelem mentorprogram szolgáltatást.

Adatkezelési szabályzat

A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!