WordPress 3.5.2

Utolsó frissítés: · Szerző: · Wordpress · 4 hozzászólás
WordPress 3.5.2

A hétvégén – egészen pontosan július 21-én – megjelent a WordPress legújabb biztonsági frissítése, a WordPress 3.5.2 verzió. Ha WordPress fut a te honlapod alatt is, és még nem tetted meg, akkor mindenképpen javaslom, hogy frissítsd.

WordPress 3.5.2 újdonságok

A WordPress 3.5.2 verziója felhasználói szemmel különösebb újdonságokat nem tartalmaz, inkább biztonsági frissítésekről van szó. A WordPress 3.5.2 frissítések teljes listáját angolul megtalálod a linkre kattintva.

Annál fontosabb viszont a frissítés, hiszen a WordPress talán a legtöbb kritikát éppen a biztonsággal kapcsolatban kapja. Márpedig ezek a biztonsági frissítések éppen azt szolgálják, hogy a te honlapod is állja a támadásokat. Viszont ne feledd, a fejlesztők tartják a lépést az elvárásokkal, a konkrét WordPress honlap frissítése már a te feladatod és felelősséged!

WordPress 3.5.2 frissítés és egy fejemet-a-falba-verem tapasztalat

A hétvégi frissítések során belefutottam egy olyan dologba, amivel eddig még nem találkoztam. Majdnem három óra fejtörést okozott az egyébként pitiáner hiba. Ha érdekel mi történt, és hogy te is elkerüld, kattints a linkre: WordPress frissítés és Internal Server Error.

WordPress 3.5.2 letöltése

Az alábbi linkeken ingyenesen letöltheted a WordPress különböző verzióit: