Honlapkészítes élőben

Utolsó frissítés: · Szerző: · Saját honlap · 1 hozzászólás
Honlapkészítés élőben

WordPress honlapkészítés élőben, avagy hogyan tudsz összerakni te magad is egy saját WordPress honlapot akár másfél óra alatt?! Nézd meg ezt a videót te is!

2017. június 8-án olyanra vállalkoztam, amit honlapkészítés témájában nem hiszem, hogy sokan bevállalnának. A Honlapra Fel! YouTube csatornáján élőben, vágatlanul, teljesen a nulláról raktam össze egy honlapot. A videót lejjebb itt is meg tudod nézni.

A honlapkészítés ma már nem ördöngösség

Ennek a vállalkozásnak az volt a célja, hogy megmutassam, mennyire egyszerűen lehet a WordPress segítsésével honlapot készíteni. És ami a legfontosabb, mennyire egyszerűen el lehet ma már indulni online, bármit is szeretnél csinálni.

honlapkészítes élőben

Míg évekkel ezelőtt súlyos százezreket kellett kifizetned minimum a honlapkészítésért, ma már akár teljesen ingyen is el tudsz indulni. Lehet, hogy nem neked lesz a legszebb, díjnyertes honlapod, de egy online vállalkozás esetében nem ez a legfontosabb. Hanem a bevétel.

Márpedig bevételed csak akkor lehet, ha el tudsz jutni a célközönségedhez. Ehhez pedig az esetek többslégében kell egy honlap. Ezt tudod most te is nagyon egyszerűen elérni.

Honlapkészítés élő videó

Ezt a közvetítést élőben is majdnem 200-an nézték meg, és most megnézheted te is!

További hasznos anyagok honlapkészítés témájában

Sok sikert kívánok a honlapkészítéshez!

A véleményed fontos. Mondd el, mit gondolsz!

  1. Tamás szerint:

    https://www.cryoutcreations.eu egy honlap ahol elég jó sablonok találhatóak. Támogatást lehet venni. Nirvana témát használtam eddig. Készítettem egy nyitólapot. Háttérben fut a videó. Egy impresszum van előtte. Belépés a WordPress felületre. (http://www.matyaslovastanya.hu/)

Mit gondolsz? Szólj hozzá te is!