Honlapkészítes élőben
Utolsó frissítés Nov 5, 2020
Honlapkészítés élőben

WordPress honlapkészítés élőben, avagy hogyan tudsz összerakni te magad is egy saját WordPress honlapot akár másfél óra alatt?! Nézd meg ezt a videót te is!

2017. június 8-án olyanra vállalkoztam, amit honlapkészítés témájában nem hiszem, hogy sokan bevállalnának. A Honlapra Fel! YouTube csatornáján élőben, vágatlanul, teljesen a nulláról raktam össze egy honlapot. A videót lejjebb itt is meg tudod nézni.

A honlapkészítés ma már nem ördöngösség

Ennek a vállalkozásnak az volt a célja, hogy megmutassam, mennyire egyszerűen lehet a WordPress segítsésével honlapot készíteni. És ami a legfontosabb, mennyire egyszerűen el lehet ma már indulni online, bármit is szeretnél csinálni.

honlapkészítes élőben

Míg évekkel ezelőtt súlyos százezreket kellett kifizetned minimum a honlapkészítésért, ma már akár teljesen ingyen is el tudsz indulni. Lehet, hogy nem neked lesz a legszebb, díjnyertes honlapod, de egy online vállalkozás esetében nem ez a legfontosabb. Hanem a bevétel.

Márpedig bevételed csak akkor lehet, ha el tudsz jutni a célközönségedhez. Ehhez pedig az esetek többslégében kell egy honlap. Ezt tudod most te is nagyon egyszerűen elérni.

Honlapkészítés élő videó

Ezt a közvetítést élőben is majdnem 200-an nézték meg, és most megnézheted te is!

További hasznos anyagok honlapkészítés témájában

Sok sikert kívánok a honlapkészítéshez!

Ingyenes anyagok

Rólunk mondták

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

SEO hírek

Keresőoptimalizálás

Kapcsolódó bejegyzések

Hogyan lehelj életet a honlapodba?

Hogyan lehelj életet a honlapodba?

Van egy saját honlapod, amit az interneten bárki elér, és még egyedi is, hiszen a használt sablon már a te szád íze szerint lett kiválasztva. Itt az ideje,...

Alapvető WordPress beállítások

Alapvető WordPress beállítások

Szeretném hangsúlyozni, hogy a WordPress beállítások terén minden egyedi, és pusztán rád van bízva, hogy mit csinálsz. Én megmutatom azokat a beállításokat,...

Domain név választás

Domain név választás

A domain angol szó magyarul azt jelenti, hogy tartomány. Ezt a szót használjuk az interneten a honlapok címeként. Rtlklub.hu, amazon.com, google.com mind...

Hozzászólások

1 Comments

1 hozzászólás

  1. Tamás

    https://www.cryoutcreations.eu egy honlap ahol elég jó sablonok találhatóak. Támogatást lehet venni. Nirvana témát használtam eddig. Készítettem egy nyitólapot. Háttérben fut a videó. Egy impresszum van előtte. Belépés a WordPress felületre. (http://www.matyaslovastanya.hu/)

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük