Különleges ajánlat CSAK MA (2018.06.18.)

Utolsó frissítés: · Szerző: · Motiváció · Nincs hozzászólás

Adj az álmaidnak egy esélyt, és kezdj saját online vállalkozásba! Jelentkezz MA az Online Vállalkozás Indítása videó tanfolyamra, és ajándékba elküldöm Neked a „Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online” című könyvemet is!

Az Online Vállalkozás Indítása tanfolyam egy 6 hónapos, online tanfolyam. Minden hónap több leckét tartalmaz, amit az otthonod vagy az irodád kényelméből nézhetsz végig (csak egy számítógép és internet kapcsolat szükséges).

Az elmúlt néhány évben a magyar kisvállalkozások számára az egyik vezető keresőoptimalizálási és online marketing tanácsadó szerepét sikerült elérnem, a vállalkozásom bevétele folyamatosan és stabilan nő.

Van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megmutatni neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket, amelyekkel te is akár a semmiből fel tudod építeni az online vállalkozásodat, vagy rendbe tudod tenni, ha most nem úgy muzsikál, ahogy szeretnéd!

Júniusban megnyitottam a jelentkezést az Online Vállalkozás Indítása 6 hónapos videótanfolyamomra.

Nézd meg most a részleteket és ne habozz, mert hamarosan zárul a jelentkezési határidő és 2018-ban már nem indítom újra a képzést!

A tanfolyam 6 hónapos, de egyösszegű befizetés esetén a teljes anyaghoz hozzáférést adok, így akár turbó tempóban még a nyáron elvégezheted.

Online Vállalkozás Indítása videó tanfolyam részletek és jelentkezés >>

Ha kérdésed van, keresd Takáts Kriszta kolléganőmet az info@flizor.com e-mail címen vagy telefonon a 06 20 359 96 91-es számon.

A véleményed fontos. Mondd el, mit gondolsz!

Még nincs hozzászólás. Mondd el a véleményed!