Online Vállalkozás Indítása tudásanyag

Nézd meg, hogyan tudok neked segíteni, ha online szeretnél vállalkozni!Mennyire könnyű ma Magyarországon az interneten pénzt keresni?

Internet - pénz - kérdőjel

Mostanában mindenki arról beszél, hogy az interneten van a pénz, és hogy vállalkozni kell

 • De amikor megpróbálod, akkor kiderül, hogy nem is olyan könnyű.
 • Ha egyáltalán megpróbálod – mert hogy belekezdeni még nehezebbnek tűnik.
 • Attól még, hogy van egy weboldalad, egyáltalán nem biztos, hogy jön a pénz.
 • Ráadásul a legtöbb “szakértő”, “tanácsadó” mintha csak a saját zsebét akarná tömni, és nem ad számodra azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …Szeretnél online pénzt keresni, de nem tudod hogyan indulj el.
 • …Van már egy vállalkozásod, de fogalmad sincs, hogyan lehetne ebből az interneten is pénzt csinálni?
 • …Az online dolgaid működnek, de valahogy nem azt a bevételt vagy profitot hozzák, amit vártál.
 • …Sok marketinges gurutól hallottad már a tutit. De amikor megpróbálod a gyakorlatba áttenni, valahogy mintha mégsem működne.

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire szükséged van egy online vállalkozás elindításához. Azokat a lépéseket, amelyeket én magam is megtettem az elmúlt hét évben.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Online Vállalkozás Indítása videó tanfolyam segítségével végre képes leszel te is a saját online vállalkozásod elindítani, és sikeressé tenni!

Itt azt kapod, amire egy vállalkozás elindításához valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem a beetetést, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket – a részleteket lásd lejjebb. Ezzel képes leszel te is elindulni, ha még nincs vállalkozásod, vagy rendbe tenni, ha már van, de nem jól muzsikál.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg – egy szuperkönnyen alkalmazható, bármikor visszatekerhető online videó tanfolyam formájában!

Miért tudok neked segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 25 éve vállalkozó.

2012-ben újra kellett kezdenem, és a semmiből kellett felépítenem egy online vállalkozást.

Semmilyen nevem vagy tapasztalatom nem volt az új piacon, tényleg a nulláról indultam.

Az elmúlt három évben a magyar kisvállalkozások számára az egyik vezető keresőoptimalizálási és online marketing tanácsadó szerepét sikerült elérnem, miközben a cégem bevétele folyamatosan, stabilan növekedett.

Bevételi grafikon

A vállalkozásom bevétele 2013-2019 között – ezt szeretném átadni neked, hogy hogyan csináltam!

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megmutatni neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket, amelyekkel te is akár a semmiből fel tudod építeni az online vállalkozásodat, vagy rendbe tudod tenni, ha most nem úgy muzsikál, ahogy szeretnéd!

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Az Online Vállalkozás Indítása tanfolyam egy 6 hónapos, online tanfolyam. Minden hónap több leckét tartalmaz, amit az otthonod vagy az irodád kényelméből nézhetsz végig (csak egy számítógép és internet kapcsolat szükséges).

A célom az, hogy minden hónapban annyi konkrét, azonnal alkalmazható tippet adjak neked, amivel simán megkeresed majd a következő havi anyag árát.

Fontos információ: A 6 hónap csak a javasolt tanulási sebesség. A teljes tanfolyam elérhető, egyben fizetés esetén azonnal hozzáférést kapsz a teljes anyaghoz!

1. hónap: Hogyan indulj el?

 • Hogyan szerezz azonnal bevételt?

  Én is így csináltam majdnem 200 ezer Forintot induláskor anélkül, hogy egyáltalán honlapom lett volna.

 • Az online vállalkozás 3 fajtája, és melyikben mennyi pénz van ma Magyarországon?

  Jó/rossz hír: el kell döntened, hogy melyiket választod, de ha ezt már az elején megteszed, akkor elkerülheted azt a csapdát, hogy fillérekért robotolsz, kifizetetlen megrendelésekkel küzdesz.

 • A vállalkozás első aranyszabálya

  Ez a legelső dolog, amit vállalkozóként meg kell értened, ha ez nincs, akkor esélyed sincs a piacon.

 • Piackutatás (szinte) ingyen

  Ha ezt nem csinálod, akkor bele se kezdj! (Azért “szinte” ingyen, mert mutatok ingyenes eszközöket is, de ha van erre pár ezer forintod, akkor sokkal profibb eredményeket fogsz kapni).

 • 7 konkrét piackutatási eszköz

  Nem csak az eszközt mutatom meg, hanem hogy pontosan hogyan csináld, hogy azt az információt kapd meg, ami valóban segíteni fog majd sok vevőt szerezni (és persze azt is elmagyarázom, hogy miért van ez így).

 • Mi az a 3 pont, ahol a legtöbben már az indulásnál elrontják?

  Ha nem jól csinálod, akkor ezért nem fogod tudni soha igazán beindítani az online vállalkozásodat…

 • Pontosan mit árulj, hogyan nevezd el, hogyan pozicionáld az árudat/szolgáltatásodat és hogyan árazd be induláskor?
 • Miért muszáj személyes márkát építened online, és hogyan kezdd ezt el?
 • Itt az ideje, hogy saját honlapod legyen
 • Megmutatom, hogyan tudod nagyon gyorsan, programozási tudás nélkül elkészíteni a honlapod egy ingyenes és profi eszköz segítségével.

 • Miért kell azonnal elkezdened pénzt keresned, és hogyan csináld?

  Ne vicceljünk egymással – sokan elvannak azzal, hogy 2-3 évig építgetik az online üzletet bevétel nélkül, de ez valójában nem vezet sehová!

 • Akkor is hasznosak lesznek ezek a lépések, ha már van online üzleted (pl. honlap, Facebook oldal stb.), de nem megy úgy, ahogy szeretnéd.

2-3. hónap: Hitelesség felépítése

 • Ez az, amit manapság divat személyes márkának is hívni

  Én nem a rizsát fogom itt hinteni, hanem olyan lépéseket mutatok meg neked, amiket akkor is sikerrel tudsz megcsinálni, ha még csak egy fényképet sem szeretnél kitenni magadról az internetre!

 • Blog indítása, blogolás

  Miért kell ez igazából, miért ez az aranybánya manapság (még mindig!) és sokáig az interneten, és hogyan kezdd el?

 • Az egyetlen és legfontosabb eszköz, amivel a hitelességedet eljuttathatod másokhoz

  Kevés az, hogy hiteles vagy, ezt másokkal kell elfogadtatnod. De hogyan érd el őket? Itt a kulcs!

 • Trükkök az igazi hitelességhez

  Nem kell majomnak felöltözni, nem kell idióta videókban ugrálni. Nem erre van szükség az igazi hitelességhez. Néhány apró dologra viszont igen, amit azonnal meg tudsz csinálni. Ezeket mutatom meg neked.

 • Blogolás és keresőoptimalizálás

  Az egyik oka, amiért a blogod aranyat ér: a kereső ingyen fog neked látogatókat – érdeklődőket – vevőket hozni! Megmutatom, hogyan csináld.

 • Hogyan használd ki a közösségi média erejét?

  Egy másik ingyenes eszköz, amit akkor is használni kell, ha utálsz Facebookozni. De itt rendbe tesszük, hogy mi a különbség a “Facebookozás” és aközött, hogy az internetből pénzt csinálj.

 • A legalapvetőbb indulási módszer

  Ezen áll vagy bukik, hogy el tudsz-e gyorsan startolni vagy évekig csak szenvedsz. Ráadásul mutatok egy olyan tippet is, ahol ezt pénz nélkül meg tudod csinálni!

4. hónap: Komoly piackutatás és termékfejlesztés

Eddig megalapoztuk a vállalkozásodat, itt kezdünk el igazán egyedivé válni!

 • Hogyan alkalmazd a legtutibb piackutatási eszközt?

  Ez már a haladó piackutatás. Erre a multik milliókat költenek, neked ingyen lesz! Ráadásul sokkal jobb eredményekkel, amit jó eséllyel azonnal bevételre tudsz fordítani.

 • Hogyan építsd ki a valódi termékkínálatodat?

  Ez egy olyan módszer, amit ha követsz, nem lesz kérdés, hogy mit árulj, hogyan nevezd el a termékedet vagy a szolgáltatásodat, de még arra is választ kapsz, hogy mit írj ki a honlapodra. És mindezt úgy, hogy a célpiacod imádni fogja!

 • Hogyan automatizáld részben az eladásaidat?

5. hónap: A veszélyek és nehézségek kezelése

Na ez egy kemény téma, és sokan igyekeznek nem foglalkozni vele. Sok tanácsadótól egyáltalán nem hallasz erről, mert nem akarják megzavarni a “rózsaszín ködöt“, amit az online marketing témájában igyekeznek számodra mutatni.

Pedig valójában egy vállalkozás indítása során vannak és lesznek veszélyek! Sőt, ha idáig eljutottál, az egyik jele annak, hogy jól csináltad, ha nehézségekbe ütközöl!

A jó hírem: ezek a nehézségek kezelhetők. Ebben a hónapban átnézzük azokat a veszélyeket, amivel a legtöbb online vállalkozás szembetalálkozik előbb-utóbb.

 • Elégedetlen vásárlók (akár nagyszájúak!!!) kezelése

  Kétféle elégedetlen vásárló van: ha rosszul azonosítod be őket, az egyik fajta ki fog nyírni! Ha viszont jól, akkor a másik fajta lehet akár a legelhivatottabb nagyköveted online!

 • A legnagyobb hibák, amiket pénzügyi téren elkövethetsz

  Vannak olyan vállalkozói baklövések, amelyek miatt akár csődbe is mehetsz. Megtanulod, hogyan kerüld el ezeket.

 • Árazási problémák

  Hogyan árazz, hogy azt a piac is elfogadja, és te is megélj belőle. Sokan itt szembesülnek azzal, hogy az áraikból még a rezsit sem tudják valójában kifizetni!

 • Adózási nehézségek kezelése
 • Mi a helyzet az adózással valójában ma Magyarországon? Na erről tényleg nem fog neked szinte senki őszintén beszélni – én megteszem. Ráadásul megmutatom annak a veszélyét, hogy ha ezt nem jól kezeled, hogyan jutsz előbb-utóbb szinte biztosan csődbe. És az egyetlen működő megoldást, amit ha alkalmazol, ezután gyerekjáték lesz minden adót befizetni!

 • Mekkora árrés vagy bevétel szükséges valójában?
 • Nemcsak ki fogod tudni számolni, de ez segíteni fog az árazásban és abban is, hogy mindig nyereségesen tudj működni.

 • Hogyan kerüld el az ingyen tanácsadó szerepét?

  Ha eddig jól dolgoztál, a hitelességed egyik mellékterméke az lesz, hogy sokan kérnek tőled ingyen tanácsot. Hogyan kezeld ez, hogy az időd is megmaradjon, és ne kelljen elhajtanod senkit?

6. hónap: Online terjeszkedés

Itt már jó eséllyel egy működő, felfutó, bevételt hozó online vállalkozásod van. De még mindig az elején vagy. Ideje azon is dolgozni, hogy valóban tudj terjeszkedni – és ne csak azért dolgozz, hogy a rezsidet kifizesd!

 • Online hirdetések

  A rossz hír: ezek nélkül nem fogsz tudni jól működtetni egy vállalkozást. Jó hír: ez nem olyan bonyolult, mint ahogy hangzik, ráadásul igazából egy fillért sem kell beletenni.

 • További közösségi média tippek

  A közösségi médiát nagyon sok mindenre tudod alkalmazni, és kihagyhatatlan ma már, ha valóban nyereséges vállalkozást szeretnél. De másrészt meg joggal érezheted úgy, hogy elviszi minden idődet. Megmutatom neked, hogy mire figyelj, és hogyan kezeld a közösségi médiát a sikeres vállalkozáshoz!

 • A marketing tölcséred kialakítása

  Lehet, hogy hallottad már ezt a fogalmat, lehet hogy nem. Akár igen, akár nem, itt megérted mi ez, és hogyan alkalmazd. A lényeg, a marketing tölcsér képes számodra a piacodból vásárlókat csinálni. Ezt az eszközt muszáj alkalmaznod!

 • Munkák delegálása

  Ha nem adod ki előbb utóbb a feladatok egy részét, belerokkansz. Sokan viszont úgy gondolják, ha kiadják, abban mennek tönkre. Szinte minden kisvállalkozónak problémát jelent a munkák kiadása. Megmutatom neked, hogy hogyan csináld!

 • Az online bevétel 2+1 titka

  2+1 dolog van, amin igazából az online bevételed múlik. Ha ezeket nem alkalmazod, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb tönkremegy a vállalkozásod. Ha viszont megérted, és sikeresen alkalmazod, akkor szinte elkerülhetetlen a nagyobb bevétel!

 • Hogyan maradj motivált?

  Egy idő után azt érezheted, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagy. Meg fogom mutatni neked, hogyan maradj motivált, és mit tegyél, hogy elkerüld azt, hogy akár egy pillanatra is meginogj.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Az elmúlt 2 évben több marketing tanácsadótól vettem tananyagokat, és őszintén egyikkel sem tudtam bevétel növekedést elérni, csak a tiéddel az Online vállalkozási indítása tanfolyammal”

Teremy Alex

“Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

“Hali,

Ugye én részt vettem az online vállalkozás indítása tanfolyamon és nagyon sokat segített, az árának a többszörösét tudtam visszakeresni…

T.A

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a komplett videótanfolyam aranyárban mérhető, valóban megtanít egy működő online vállalkozást elindítani, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem!

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen. Még akkor is, ha egyelőre a fizetésedből vagy a félretett pénzedből szeretnél elindulni!

 • Az ára 6 x bruttó 18.000 Ft (összesen 108.000 Ft) kényelmes, havi részletekben fizetve.
 • Amennyiben egyben ki tudod fizetni, akkor még kedvezőbb az ára: bruttó 90.000 Ft a teljes, 6 havi tanfolyam!

Megvetted már az Online Vállalkozás Indítás képzésünk korábbi változatát?

Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyezetni tudjunk a rendelésed leadása előtt. Bármi észrevétel, kérdés, probléma esetén jelezd nekünk e-mail-ben a megrendeles@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Mit tartalmaz az ár?

 • Online Vállalkozás Indítása online videótanfolyam teljes hozzáférését.
 • Minden videó alatt kérdezési lehetőség.
 • A hozzáférésed nem jár le, nem vesszük el. Bármikor, bármeddig és bármennyiszer megnézheted a videókat.

Miben különbözik a 2.0 változat a tanfolyam korábbi verziójától?

 • Az Online Vállalkozás Indítása online videótanfolyam legelőször 2015-ben jelent meg. Akkoriban 20 millió Ft-ot kerestem egy évben. Ma egy negyedévben efölött az összeg felett keresek. Éppen ezért, minden azóta megszerzett tudást, amire szükséged lehet az indulásnál, beleveszek ebbe az új képzésbe.
 • Szinte minden online felület felépítése megváltozott, ezeket a videókat újra felveszem.
 • Fontos, hogy az alapelvek nem változtak. Ma is így indulnék. Nagyon sokan, akik az eredeti képzést elvégezték, hihetetlenül sikeres vállalkozást építettek fel. Éppen ezért sok videó megmarad az eredeti képzésből, hiszen a módszerek működnek és jók.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a honlapomat, az e-mailjeimet, talán végezted már másik tanfolyamomat. Tudod, hogy csak olyat írok le, ami működik és neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, a tanfolyam indulásától számított 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked az addig befizetett pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Mikor indul a tanfolyam?

A tanfolyam azonnal hozzáférhető.

Amennyiben a részletfizetési lehetőséget választottad – a teljes ár kifizetéséig -, a tárgyhavi részlet beérkezését követően adjuk meg a hozzáférést a következő hónap videóihoz.

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Sőt! Az egyik oka, hogy sokan nem érnek el sikert online éppen az, hogy nem csinálnak semmit! Megrendelnek egy-két tanfolyamot, aztán várják, hogy megtörténjen a csoda.

A csodát nem tudom elhozni neked – ha munka nélkül bevételre vágysz, akkor nem jó helyen vagy!

De azt meg tudom neked mutatni, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy elkezdj online bevételt csinálni. De ehhez neked kell dolgoznod, neked kell a feladatokat elvégezned, és ami a legfontosabb: neked kell a felelősséget vállalnod a saját vállalkozásodért!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem az Online Vállalkozás Indítása videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok  Megvan az Online Vállalkozás Indítása videótanfolyam korábbi változata (2019.05.01 előtt vettem)

  Megvan az Online Vállalkozás Indítása videótanfolyam korábbi változata (2019.05.01 után vettem)


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.