Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online?

Szilágyi Balázs:
Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online?

A könyv 1. kiadása mind elkelt, ezért jelenleg nem rendelhető!
Szerezd be helyette a
Stabil bevétel keresőoptimalizálással
című könyvet magadnak vagy ajándékba valaki másnak!

Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online?

Nézd meg a videót!

A fenti videót Ferge Balázstól kaptam, aki a könyv elolvasása után úgy döntött, másoknak is szeretné ajánlani.


Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok. Online vállalkozásaimból keresek pénzt és segítek másoknak pénzt keresni.

Tudom, hogy sok mindent hallottál az online lehetőségekről, és talán sokszor érezted már: ez miért éppen csak nekem nem megy?

Tudom, hogy te is bevételt szeretnél, mert neked is ki kell fizetned a számlákat minden hónapban, és neked is vannak céljaid, amikhez pénz kell.

2012-ben kezdtem az online vállalkozásomat, eddig több, mint 100 millió Forint bevételt csináltam.

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt írom le neked ebben a könyvben. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati és Magyarországon működő tippeket, amikkel Te is megérted, hogyan lehet pénzt keresni online!

A könyv 1. kiadása mind elkelt, ezért jelenleg nem rendelhető!
Szerezd be helyette a
Stabil bevétel keresőoptimalizálással
című könyvet magadnak vagy ajándékba valaki másnak!

Miről szól a „Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online?” könyv?

A könyvben konkrét példákkal mutatom be neked azt a 31 konkrét, azonnal alkalmazható tanácsot, amelyet követned kell, ha sikeres akarsz lenni online. Egy pár ezekből kedvcsinálónak:

 • Az én történetem
 • 2012. év elején még egy sikeres vállalkozás tulajdonosának gondoltam magam, majd nyárra kiderült: minden csak látszat volt. A semmiből, pár hét alatt kellett elkezdenem egy teljesen új szakmában (keresőoptimalizálás), ismeretlenül felépítenem az online vállalkozásomat. Hogyan csináltam? Hogyan lett ebből kevesebb, mint 5 év alatt 100 millió forint?

 • Keresni, találni vagy csinálni?
 • Ezek csak szavak, de ebben van a lényeg. Ha megérted, hogy igazából keresed, találod vagy csinálod a pénzt, akkor előtted az út! Ja, és az is világos lesz ebből a részből, hogy vajon sok-e vagy sem 100 millió forint.

 • Ne higgy senkinek!
 • Mi az az alapelv, amivel a legtöbb online „guru” működik, és ami valójában nem segít téged? Miért lehet az az érzésed, hogy megveszed a guru könyvét, elmész a képzésére, elvégzed a tanfolyamát, és közben lelkes vagy, de amikor arra kerülne a sor, hogy te hogyan csináld meg a saját életedben, akkor csak az ürességet és a tanácstalanságot érzed?! És hogyan tudod elkerülni ezt?

 • Az árrés a túlélésed
 • Bármit is csinálj online, a sikered kulcsa az árrésedben van. Vagyis: mennyit tudsz keresni minden egyes forint bevételeden. Van itt egy hibás működési mód a magyarokban: nem csak szégyellünk sokat kérni általában, de azt gondoljuk, hogy ha nem toljuk le a gatyánkat is az árakban, akkor majd elpártolnak a vevőink. Megmutatom neked, hogy hogyan szakíts ezzel a gondolkodásmóddal, és hogyan használj olyan árakat, amivel valóban jól tudsz keresni!

 • Mire költöd a pénzed?
 • Nincs márkás órám. Nem hordok menő cuccokat. Nem járok a Seychelle szigetekre nyaralni. Sőt, akár hiszed akár nem, de online vállalkozóként még a számítógépem – amiken még videó tanfolyamokat is készítek – rosszabb, mint a legtöbb huszonévesé. Egy drága autóm van igaz, de ennek is megvan az oka. Ebben a pontban megmutatom neked, hogy hogyan ássa alá a legtöbb induló vállalkozás stabilitását a felesleges pénzkiadás, és hogy hogyan tudod elkerülni ezt.

 • Ki keres most rajtad épp pénzt?
 • Van egy rossz hírem. Amikor az internet közelében vagy, akkor vagy te keresel pénzt, vagy valaki más keres rajtad. Nincs középút. Ha csak a számítógéped előtt ülsz, és nem jön a pénz a bankszámládra, akkor jobb ha tőlem tudod: most éppen valaki más keres rajtad pénzt. Meg fogod érteni, hogy miért van ez, hogy hogyan keresnek rajtad pénzt, és hogyan tudod ezt megfordítani, hogy te keress másokon.

 • A valódi automatizálás
 • Az online pénzkeresésben mindenki az automatizálást kergeti. Döbbenni fogsz, hogy ez valójában nem a te érdeked, hanem azoké, akik rajtad keresnek pénzt. Megmutatom neked, hogy miért van ez így, és meg fogod érteni, hogy mi is az igazi automatizálás az online üzletedben, amire valóban stabil bevételt tudsz építeni!

 • Hogyan építs passzív jövedelmet?
 • A passzív jövedelem egy kemény téma. Mindenki szeretné, de általában még azok sem értik, akik beszélnek róla. És a passzív jövedelemnek van egy hatalmas ellensége: az ebben a hónapban kifizetendő számlák. Megmutatom neked, hogyan dolgozom azon évek óta, hogy egyre nagyobb része a bevételünknek valóban passzív legyen – vagyis akkor is jöjjön, ha tényleg semmit nem csinálunk éppen. Ha ügyes vagy, ezt egyszerűen le tudod másolni!

 • A vállalkozásodon vagy a vállalkozásodban dolgozol?
 • Biztos hallottad már a mondást: a vállalkozásodon és ne a vállalkozásodban dolgozz. Ez jól hangzik, de vajon miért nem működik? Vajon miért nem tudtad eddig megvalósítani? Vagy miért nem tudsz egy gurut sem mutatni, akinek anélkül működne a cége, hogy nap mint nap benne lenne? Lehet, hogy azért, mert az igazság valójában máshol van?

 • Kreatív idő
 • Akármi is igaz az előző pontból, egy biztos: az online vállalkozásodat is teremteni, kreálni, fejleszteni kell. Ha csak a napi munkával foglalkozol, egyszerűen elmegy melletted a piac és az idő. De vajon mi erre a megoldás? Vajon mi az igazság a nagy kreatív elvonulásokban? És a legfontosabb: hogyan tudod elérni azt, hogy a napi működés is rendben legyen, de közben lépést tarts a piaccal, és még fejleszd is a vállalkozásodat?

 • (Hogyan) ne csalj adót?!
 • Hú, ez forró téma Magyarországon. Egyvalamit el tudok mondani: ha beszállsz az adóelkerülés játékba, a saját játékteredet csökkented. De nagyon. Onnantól már nem a lelkesítő céljaidon fogsz dolgozni, hanem azon, hogy a NAV-ellenőr ne szúrja ki a stiklit. És tudod, „mindenki így csinálja”, „Magyarországon nem lehet tisztességesen vállalkozni”, stb. De mi van, ha lehet? Mi van, ha megmutatom neked, hogyan csináld?

 • A legnagyobb motiváció
 • Megvettél már ezer könyvet? Elmentél száz előadásra? Tucatjával nézed a motiváló videókat a YouTube-on? És közben mégis van olyan érzésed, hogy csak nem haladsz előre? Elárulom neked: ez nem véletlen. Minél több motivációs anyagot nézek, annál kevésbé érek el eredményeket. Tényleg. De van rá megoldás. Van egy olyan motiváció, amire soha az életben nem gondolnál, mégis működik. És már holnap el tudod kezdeni te is alkalmazni!

Kasza Tamás, Lezárási Specialista ajánlásával

Ezt mondták, akik olvasták a könyveimet:

„… megcsináltam életem első facebook fizetett hirdetését és brutálisan működik.
Az analyticsben azt is látom, hogy nem mindegy milyen linket adok meg..minden percben tanulok, tapasztalok és ezt nagyon nagyon élvezem. megrendeltem közben a két könyvét Balázsnak, az 100 millióssal 2 nap alatt végeztem :D, a SEO-s félig elolvasva, de már látom, ismétlés lesz ezekből.
Nagyon sokat adott a képzés nekem és tudom, hogy ez még most csak a kezdet.”

Szabó Zsolt

könyv vélemény

„Nagyon jó a könyved Balázs, köszönöm, hogy megírtad! 🙂 nagyon olvasmányos és tanulságos is. áprilisban indítom az első saját weboldalam, egy hete kezdtem seozni, még kész sincs de már napi 10-20 ember látogatja, és még terméket is vettek :)”

R. M.

„Számomra nagyon sokat adott…
egyenesen gondolkodásmódot is el lehet belőle sajátítani. Lehetne akár az a címe, hogy útmutató a sikeres vállalkozás felépítéséhez.”

Ferge Balázs

Mennyibe kerül?

A könyv 1. kiadása mind elkelt, ezért jelenleg nem rendelhető!
Szerezd be helyette a
Stabil bevétel keresőoptimalizálással
című könyvet magadnak vagy ajándékba valaki másnak!

 • A könyvem ára:bruttó 5.000 Ft + postaköltség .

A könyvet Foxposttal küldjük.

A csomagküldés költségei:

Házhozszállítással:

 • Foxposton keresztül házhoz, előre utalással a postaköltség: + 2.150 Ft
 • Foxposton keresztül házhoz, utánvéttel a postaköltség: + 2.350 Ft

Csomagautomatába

 • Foxpost automatába, előre utalással a postaköltség: + 1.140 Ft
 • Foxpost automatába, utánvéttel a postaköltség: + 1.340 Ft

Ha automatába kéred, akkor a rendelésed leadása után a visszaigazoló e-mailben kapsz egy linket, amelyen keresztül kiválaszthatod, hogy melyik csomagautomatába kéred a könyvedet.
A levélre válaszolva küldd meg nekünk a választott hely pontos nevét.

Ezt követően postázás minden csütörtökön délelőtt. Ezután 1-2 munkanapon belül megérkezik a könyved.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a könyv is annyira hasznos lesz számodra, hogy Magyarországon szokatlan módon 30 napos, 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül visszaküldöd a könyvet, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

A könyv 1. kiadása mind elkelt, ezért jelenleg nem rendelhető!
Szerezd be helyette a
Stabil bevétel keresőoptimalizálással
című könyvet magadnak vagy ajándékba valaki másnak!