Hogyan add ki a keresőoptimalizált szövegírást?
Utolsó frissítés Feb 8, 2019
Hogyan add ki a keresőoptimalizált szövegírást?

Neked sincs időd szöveget írni? Tudod, hogy kellene blogolni ahhoz, hogy a vállalkozásod jobban menjen online, tudod, hogy mennyire fontos a keresőoptimalizálásban a tartalom, de mégsem fér bele az idődbe? Talán mint sok vállalkozónak, neked sem a kedvenc elfoglaltságod a szövegírás…

Ezzel nincs is semmi probléma. Sokfélék vagyunk, és aki vállalkozó, nem feltétlenül szeret kisregényeket írni. De még rövid blogbejegyzéseket sem.

Ráadásul ez csak egyetlen feladat, emellett még ott van a cég működtetése, a vevők kiszolgálása, a munkatársak irányítása stb. Szóval teljesen rendben van, ha a szövegírás már nem fér bele a napi munkádba.

De ha mégis kellene, ha mégis tudod, hogy a vállalkozásodnak jót tennének a rendszeres, kulcsszóra megírt szövegek, akkor hogy tudod ezt megoldani?

hogyan add ki a keresőoptimalizált szövegírást

A gyakorlatban is működőképes megoldás

Van egy jó hírem. Tapasztalatból tudom mondani, hogy erre a helyzetre van megoldás. Ki tudod adni a keresőoptimalizált szövegírást úgy, hogy a káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jóllakjon. Vagyis:

  • Ne fizess ki érte egy vagyont – gazdaságilag is hosszú távon kitermelhető legyen a rendszeres blogolás.
  • Valóban szakértő cikkeid legyenek a honlapodon, blogodon.
  • Az olvasók, a célpiac szeressék a cikkeidet.
  • Ténylegesen keresőoptimalizáltak legyenek a cikkek, vagyis megjelenjenek a Google-ben és látogatót is hozzanak onnan.

Ezt a megoldást mutatom be neked ebben a videóban, és alatta röviden le is írom a lépéseket:

Így add ki a keresőoptimalizált szövegírást

1. Diákokkal dolgozz

Annak, hogy diákokkal dolgozol, rengeteg előnye van. Különösen egy ilyen témánál, mint a szövegírás, a tapasztalatom szerint ez a legeredményesebb megoldás, az alábbiak miatt:

  • A diákmunka nagyon kedvező adóterheket jelent. Vagyis legálisan, kevés pénzért tudsz munkaerőt találni.
  • Diákszövetkezeten keresztül tudsz dolgoztatni. Te csak egy számlát kapsz havonta, minden adminisztrációs teher, adófizetés a diákszövetkezet dolga.
  • Egy diákot nem kell folyamatosan, napi 4-8 órában dolgoztatnod. Ha az elején elmondod, hogy csak heti 1-2 cikk írásáról lesz szó, akkor is találsz rá lelkes embert. Így nem kell csak azért fizetned, mert ott van az illető.

Tapasztalataink szerint egy átlagos, a keresőben már jól szereplő cikket másfél óra alatt meg lehet írni. Ha 1000 Ft-ot fizetsz a diákszövetkezetnek óránként, akkor azzal már a diák is elégedett lesz. Vagyis átlagosan 1500 Ft áron kapsz egy profi, keresőoptimalizált cikket. Hogyan tudnád ezt máshogy megoldani?

2. Találj egy lelkes diákot, és mutasd meg neki a szakmád

Ahhoz, hogy valaki jó blogbejegyzéseket írjon, nem kell, hogy a szakma nagymestere legyen. Elég, ha érdeklődik a téma iránt, és hajlandó tanulni.

Sőt, igazából a célközönségedet sokszor jobban meg tudod fogni azzal, ha az ő nyelvükön, és nem a te szakmai nyelveden írsz. Ebben pedig nagyszerű segítséged lehet egy kívülről jött, de a téma iránt érdeklődő, lelkes diák.

A diákszövetkezetek tudnak abban segíteni, hogy találj egy ilyen munkatársat. Egyszerűen mondd el, hgy mire van szükség, milyen munkáról van szó, mennyit fizetsz érte, és lesz olyan diákszövetkezet, aki jó munkaerőt tud neked adni. Ha esetleg nem, akkor nyugodtan meghirdetheted ezt a saját hírlevél listádon, Facebook oldaladon.

Ha megvan az embered, akkor röviden tanítsd be. Egy értelmes diáknak akár néhány óra alatt el tudod magyarázni, hogy milyen cikekket szerentél, és még a szakmád legfontosabb lépéseit, területeit is be tudod neki mutatni.

3. Tanítsd meg kereesőoptimalizáltan szöveget írni

Talán ez hangzik a legnehezebbnek, de nem az. Szerencsére van egy nagyon praktikus, otthonról is elvégezhető Keresőoptimalizált szövegírás tanfolyamunk, amit ha megvásárolsz, a kollégáidnak is kiadhatsz.

Ez a tanfolyam képes bárki számára megtanítani, hogy hogyan írjon meg egy kulcsszóra egy cikket úgy, hogy utána az jó helyen szerepeljen a Google-ben.

Neked csak az alábbi feladatokat kell magadra vállalnod, cserébe profi SEO cikkeket kapsz, nagyon olcsón:

  • Neked kell megadnod a kulcsszavakat a diáknak.
  • Az első néhány cikk után át kell nézned amit írt, és korrigálni. Ehhez célszerű, ha te is elvégzed az online szövegeírás képzést, de ez nem kerül plusz pénzbe.
  • Természetesen a szövegíró diákot, mint munkatársat neked kell kontrollálni, hogy elégezze a munkáját. Ha jó embert találsz, ez lehet, hogy heti 1 e-mail lesz.

hogyan add ki a keresőoptimalizált szövegírást másfél óra alatt

Ezzel a megoldással akár havi pár ezer forintból fel tudsz építeni egy olyan szakmai honlapot, weboldalt, ami aztán folyamatosan, további költségek nélkül is képes lehet számodra látogatókat hozni a keresőből.

Nézd meg a Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyamunkat, és csapj le rá! Talán ez lesz az a megoldás számodra, amivel a honlapoddal végre ki tudsz törni az online zajból, a konkurensek közül!

Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam »

Ingyenes anyagok

Rólunk mondták

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

SEO hírek

Keresőoptimalizálás

Kapcsolódó bejegyzések

Linképítés árak

Linképítés árak

A linképítés árak között keresgélve az interneten rengeteg csomagajánlatot találsz. De mit kapsz a pénzedért cserébe? Először olvasd el ezt a cikket és utána nézz körbe!

Hozzászólások

0 Comments

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szilágyi Balázs webinar behúzó háttér

Hogyan keress te is pénzt otthonról ingyenes tréning

Íratkozz fel hírlevelünkre, és azonnal megnézheted a Hogyan keress te is pénzt otthonról online tréninget!

Adatkezelés

Sikeres jelentkezés. Hamarosan küldjük az információkat a tréninghez.