Milyen gyakran publikálj a honlapodon? (SEO tipp)

Utolsó frissítés: · Szerző: · Keresőoptimalizálás · Nincs hozzászólás
Milyen gyakran publikálj?

Nagyon sokszor kérdezitek tőlem, hogy mennyit kell publikálni, hogy szeressen a Google. Milyen gyakran kell cikket kitenni a honlapodra, mi a jó mérőszám?

Figyelj!

Felteszek neked egy kérdést ahhoz, hogy ezt megválaszolhassam. De kérlek tényleg őszintén válaszold ezt meg magadnak!

Milyen választ akarsz? Őszintét, ami tényleg működik, vagy olyan átverőset, amivel igazából te magadat verheted át, és kipipálhatod a cikkírást – legfeljebb majd az eredmények nem jönnek…?

Milyen gyakran publikálj? – a válaszok

Milyen gyakran publikálj a honlapodon

1. válasz

Ha át akarod verni magadat, és valami „titkos” számot vársz tőlem, akkor hetente egy cikk.

2. válasz

Ha tényleg jó eredményeket akarsz, és érdekel hogy valójában mire van szükség, akkor minél többet, és rendszeresen.

Vagyis tudod mi az igazi lényeg?

Hogy nincs mágikus szám. A Google nem így működik. Azt, hogy van mágikus szám, azt olyanok akarják elhitetni veled, akik vagy nem értenek igazából a keresőoptimalizáláshoz (mi az eredményük? – nézd meg!), vagy egyszerűen le akarnak húzni, és ha titkos számokról beszélnek neked, akkor ezt könnyebben elérik, mintha elmondanák a valóságot.

Lehetsz sikeres a keresőben akkor is, ha csak annyi időd van, hogy havonta egy cikket feltegyél. És akkor is, ha minden nap kiteszel ötöt. Természetesen a második esetben gyorsabban fogsz eredményeket elérni, és több látogatód lesz. De ez nem azért van, mert ezt szeretné a Google. Egyszerűen azért, mert több tartalom, több hasznos céloldal van a honlapodon.

A legnagyobb hiba ezzel szemben, ha várod a mágikus számot, és nem publikálsz.

  • Nem publikálsz, mert még senki sem mondta meg a tutit, hogy pontosan hány naponta kell cikket kitenned.
  • Nem publikálsz, mert valaki azt mondta, hogy hetente hármat kell, és most a héten nincs időd 3-ra, így inkább bele sem kezdesz.
  • Nem publikálsz, mert azt hallottad, hogy a Google nem szereti a sok tartalmat hirtelen, te pedig olyan szívesen írnál akár napi 3 cikket is – de akkor inkább nem teszed.

Ne foglalkozz ezzel!

Csak írj és publikálj.

Milyen gyakran publikálj mágikus szám

Próbálj meg bele rendszerességet vinni. Ha havonta egy cikk megy, akkor ez legyen a rendszer. Ha minden nap tudsz írni hármat, akkor írj annyit.

Az én tapasztalatom az, hogy a heti egy cikk az, ami a jó középút. A legtöbb vállalkozó ennyit ki tud préselni magából, és így néhány hónap alatt már összejön annyi tartalom, hogy érdemes legyen a Google-nek a honlapodat felhoznia. De ez nem egy mágikus szám, ez csak egy javaslat.

Szóval ne gondolkozz ezen tovább, hanem ülj le, írj meg egy cikket most és tedd ki a honlapodra még ma!

A keresőoptimalizálási képzésemen minden kérdésedre valódi, használható választ és megoldást kapsz. Nézd meg a részleteket itt:

Keresőoptimalizálási képzés részletek »

Naptár fotó: tigerlily713.

Címkék

A véleményed fontos. Mondd el, mit gondolsz!

Még nincs hozzászólás. Mondd el a véleményed!