45 pontos SEO (keresőoptimalizálás) ellenőrző lista

Utolsó frissítés: · Szerző: · Keresőoptimalizálás · Nincs hozzászólás
43 pontos SEO (keresőoptimalizálás) lista

Neked is gondot okoz, hogy jó helyezést érj el a Google-ben? Nem megy igazán jól a keresőoptimalizálás? Egyáltalán mit szeret és mit nem a Google? Töltsd le a 45 pontos keresőoptimalizálási ellenőrző listát!

Miért hasznos számodra a 45 pontos SEO (keresőoptimalizálás) lista?

Összeállítottam neked a 45 pontos keresőoptimalizálási ellenőrző listát a saját tapasztalataim alapján, amelyek betartásával a leggyorsabban eredmény érhető el egy honlappal a keresőben. Ez az, ami valóban működik.

Ha sorban haladsz, minden egyes pontnál látni fogod, hogy a te honlapod megfelelően be van-e állítva, hol vannak azok a fejlődési lehetőségek, amiket még javítani kell, hogy a kereső előbb találjon rád és jobb helyezést érj el.

45 pontos SEO lista pin

Két lehetőséged van a keresőben való javuláshoz, ha nem értesz a keresőoptimalizáláshoz. A lista alapján beszéld át a honlapfejlesztőddel, hogy miket kell még beállítani vagy tanuld meg, hogy a későbbiekben is könnyen tudj a honlapodon változtatásokat végrehajtani.

Javaslom, hogy haladj pontról pontra hogy minél előbb komoly eredményeket tudj elérni.

Milyen ellenőrző pontokat tartalmaz a 45 pontos SEO (keresőoptimalizálás) lista?

A 45 pontos keresőoptimalizálási lista letöltésével pontos és részletes iránymutatást kapsz a teendőidről, de lássuk, milyen témaköröket érint:

  43 pontos SEO keresőoptimalizálás ellenőrző lista info
 • Kulcsszó: Ennek hiányában a honlapod csak a sötétben tapogatózik. Ne hagyd ki a kucsszókutatást!
 • Címek: A címek megjelenítésével is nagyon sokat tudsz javítani az eredményeiden. Ezek nemcsak szépen formázott szöveghez kellenek, hanem a keresőoptimalizálás egyik alapvető elemei is.
 • Title: A title beállítása szintén nagyon fontos a keresőoptimalizálás szempontjából.
 • Meta leírás: A meta leírás lesz az, amit a látogató az elsők között elolvas, amikor a keresőben rád talál.
 • URL: Ugye te is láttál már -hVVzxeQ-lvGyluMbPcSnsFYxyYHLShCvYR_ típusú url-t? Erről a Google sem tudja, mi van a tartalomban.
 • Webmestereszközök / Search Console: Ez egy olyan ingyenes eszköz, amivel meg tudod vizsgálni, mit gondol a weboldaladról a Google, milyen hibák vannak a honlapodon. Ha ismered ezeket, tudod javítani is.
 • Szöveg: Legyél egyedi és releváns a témával kapcsolatban. Ne feledd, a látogatónak írsz, nem a konkurenciádnak!
 • Kategória oldalak: A kategória (címke, csoportosító stb.) oldalak olyan aloldalak, ahol valamilyen közös jellemző (kategória) alapján csoportosítjuk az aloldalakat. Ezek is fontosak keresőoptimalizálás szempontból.
 • Linkek: A külső és a belső linkek egyaránt fontosak a honlapod eredményességéhez. Ellenőrizd le, hogy a te honlapod tartalmazza-e mindkettőt.
 • Képek: Legyenek képek a honlapon és lehetőleg saját készítésűek. Könnyebb értelmezi a szöveget, ha van hozzá megfelelő kép, ami az adott témáról szól.
45 pontos SEO lista legyen veled

A fentieket fogjuk megnézni részletesebben. Ha becsülettel végigellenőrzöd a pontokat, és sikerül megfelelően beállítani azokat, akkor figyeld a helyezéseidet. Egészen biztosan előre fogsz kerülni szinte minden kulcsszóra, amit érintettél ezzel a listával. Persze, nagymértékben függ a konkurenseidtől, a kulcsszótól, illetve még további szempontoktól a honlapodon.

Azt tudnod kell, hogy a keresőoptimalizálás nem hoz pillanatok alatt eredményt, de teljesen ingyen és nagyon eredményesen képes látogatókat hozni a honlapodra.

Töltsd le most teljesen INGYENESEN a 45 pontos SEO (keresőoptimalizálás) listát!

43 pontos seo keresőopimalizálás ellenörző lista letöltés

A véleményed fontos. Mondd el, mit gondolsz!

Még nincs hozzászólás. Mondd el a véleményed!