SEO elemzés

Problémád van a keresőoptimalizálással?

Szeretnél a Google első oldalára kerülni?

Jó lenne, ha a keresők neked is ingyen hoznák a látogatókat a honlapodra?

SEO elemzés szolgáltatásunk segít Neked is előre kerülni a Google-ben!

Most itt a lehetőség!

Ha még bizonytalan vagy, miben és hogyan segíthet neked egy jó Google helyezés, olvass tovább!

Te mennyit profitálsz a Google-ből?

Google helyezés

Szerinted miért van az, hogy naponta 5 milliárd (!) keresés van a Google-ben, és abból hozzád jó ha eljut… mennyi is????

Miért van az, hogy több millió kulcsszóra keresnek magyarul, és ebből a honlapod talán egyetlen egyre sem jön az első helyen?

Volt már olyan érzésed, hogy reménytelen küzdelmet folytatsz a konkurenciával az interneten? Amíg nekik ezerszámra érkeznek az érdeklődők a keresőkből, addig neked senki sem jön a honlapodra ingyen, „csak úgy magától”?

Képzelj el autóversenyt!

Beneveztél, ott állsz a rajt előtt, és a startpisztoly nemsokára eldördül. Rengeteg időt és energiát fordítottál a felkészülésre. Előtted bőgnek a motorok, több százan indulnak még a versenyen.

Autóverseny

Miért vagy ott? Ugye te sem akarod magad azzal általni, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos?

Ugyen nem azért indítottad a cégedet, nem azért kelsz fel minden nap, nem azért küzdesz az alkalmazottakkal, beszállítókkal és nem azért tartasz ki a rengeteg kintlévőséged ellenére, hogy elmondhasd, hogy van egy céged?

Ugye jó lenne előbbre jutni… De hogyan?

Ha már az autóversenynél tartunk, láttál már olyat, hogy valaki az utolsó helyről került az élre? Ha nem is az első helyre, de mondjuk a dobogóra?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám neked, hogy ez a Google-ben is lehetséges? Hogy nem sok köze van a mai helyezésednek ahhoz, hogy hányadik helyen leszel akár csak a következő hónapban.

Hogy akár valódi profitot hozó kulcsszavakkal is az első oldalra tudsz kerülni! Még akkor is, ha ma egyáltalán meg sem jelensz a keresőben.

Milyen valós üzleti előnye lenne neked egy Google első oldalnak vagy első helyezéseknek?

 • A honlapod teljesen ingyen jelenne meg olyan látogatóknak, akik talán éppen a te termékedet vagy szolgáltatásodat keresik.
 • Naponta, folyamatosan hús-vér érdeklődők kattintanának a honlapodra a keresőből, és ez neked semmibe sem kerülne. Gondolj bele! Több tucat, több száz vagy akár több ezer érdeklődő naponta. Jól hangzik, nem?
 • Nem kellene, vagy jóval kevesebbet kellene az AdWordsért fizetned. Miért?
  1. Akik eddig pénzért jöttek, most ingyen jönnének a honlapodra.
  2. Ha mégis hirdetsz, az AdWords olcsóbb díjakkal jutalmazza azt az oldalt, ami amúgy a keresők számára is érthetőbben van összerakva.
 • A több látogató több profitot jelent. Még akkor is, ha semmi mást nem csinálsz, ha semmi máson nem javítasz a honlapodon.

Sokan megcsinálták már!

Szerinted aki ma az első helyen jön a keresőben, az így született? Adtak neki egy honlapot a szülőszobán, „örök Google első első hely” garanciával?

Nem így volt. Valamikor ő is elkezdte, és ha eddig nem gondoltál rá, most elárulom neked: kezdetben sehol sem volt a keresőben!

Van egy jó és egy rossz hírem!

Kezdjük a jóval: Te is kerülhetsz az első oldalra, te is kerülhetsz akár még az első helyre is.

De a rossz hír: ehhez lépned kell! Nem fogsz előre kerülni csak azért, mert csináltál egy honlapot. Vannak, akik ezt el akarják hitetni veled, de nincs így!

Az autóversenyen sem fogsz csak azért győzni, mert elindultál. Kemény munka, izzadtságos felkészülés és kitartó versenyzés kell ahhoz, hogy a dobogóra kerülj. És még ha a legjobb versenyző is vagy, ha nincs alattad egy tökéletes autó, akkor legfeljebb a futottak még kategóriára pályázhatsz!

Autóversenyt kétféle módon nyerhetsz:

 1. Megtanulod minden csínját-bínját az autószerelésnek. Képes leszel egyedül szétszedni-összerakni egy autót, javítani a karosszériát, verseny közben egymagad kereket cserélni, közben profi módon vezetni… soroljam még?
 2. Szerzel magadnak egy profi csapatot, aki mindezt megcsinálja helyetted. Akik értenek hozzá, és neked csak azzal kell foglalkoznod, amiben a legjobb vagy: autót vezetni. Vagy térjünk vissza a valóságba: céget vezetni

Van segítség!

Ha szeretnél a dobogóra kerülni, ha szerentél a keresőkből valódi látogatói forgalmat szerezni, akkor nagyon jó hírem van számodra!

Mi ehhez értünk, és meg is tudjuk csinálni neked!

Fel tudjuk készíteni a honlapodat, hogy képes legyen felvenni a versenyt a konkurensekkel, és jó helyezést érjen el!

Hogyan működik?

Jöjjön egy kis technikai rész. Ha ez nagyon untat és csak az eredmények érdekelnek, akkor görgess egy kicsit lejjebb!

 • A SEO elemzés szolgáltatásunk első lépéseként megvizsgáljuk a honlapodat, hogy mire képes most. Nem mindegy, hogy egy Trabanttal vagy egy Ferrarival állsz a rajtrácsra!
 • Megvizsgáljuk a piacodat. Van olyan verseny, ahol Trabanttal is lehet nyerni!
Zsákbamacska

Nem árulunk zsákbamacskát!

 • Adunk neked egy reális és elérhető üzleti célt. Nem árulunk zsákbamacskát. Kapsz egy ingyenes SEO felmérést, és előre megmondjuk, hogy kb. milyen eredményt érhetsz el reálisan.Ez a szolgáltatásunk csak akkor tud segíteni, ha még nem igazán értél el jó helyezést a Google-ben. Egy induló honlap esetében, vagy ha sehogy sem sikerül 2-3. oldalnál előrébb kerülni, mindig csodákra képes!De ha már első oldalon vagy, ha már dolgozott a honlapodon más szakember, akkor nem ez a csomag való neked. Ha ez derül ki az elemzésből, akkor is adunk javaslatot, hogy hogyan tudnád a helyezéseidet még tovább javítani!

A jó hírem: eddig a pontig nem kell egy fillért sem fizetned, és az ingyenes elemzés alapján eldöntheted, hogy kéred-e a szolgáltatásunkat!

 • Töviről-hegyire átvizsgáljuk a honlapodat. Olyan mélységig megnézzük a honlapod felépítését, amiről az interneten ingyenes anyagokban nem is olvashatsz! Az eredmény? Egy részletes, pontról pontra összeállított lista, aminek ha minden pontját végrehajtod (részben fejlesztői, részben tartalmi változtatások), akkor garantálom a látványos helyezés javulást!
 • Egy átfogó, átgondolt, szakmailag felépített koncepciót dolgozunk ki – ez alapján készítjük az egész elemzést! A helyzet a következő: ha nincs koncepció, a legjobb szándékkal is csak féleredmények születhetnek. Ezt te is tudod. Mégis sokszor még keresőoptimalizáló cégek is csak egy-két részletre koncentrálnak ahelyett, hogy az egész képet néznék. Szerinted melyiktől várható hosszú távon jobb eredmény?
 • Megtaláljuk azokat a hibákat a honlapodon, amik most alapból megakadályozzák, hogy jó helyre kerülj a Google-ben. Magad is meg fogsz lepődni, ha meglátod mennyi ilyen van!Csak ízelítőül néhány – hogy lásd, mennyi apróságon múlik a jó eredmény a keresőben:
  • Lábléc beállítása, elrendezése, extra belső linkek „ingyen”. A profik minden esetben használják – ha nálad még nincs rendben, az olyan, mintha pénzt hagynál az úton heverni.
  • Főoldali beállítások. Sokszor néhány módosítás elég ahhoz, hogy a legfontosabb kulcsszavaidra jó néhány helyezést javulj!
  • Oldalsávok és menük. Ezek minden aloldalon megjelennek, ezért egy rejtett kincset jelentenek a profi keresőoptimalizálás számára. Mégis a legtöbbször azt tapasztaljuk, hogy egyáltalán nincs kihasználva a bennük rejlő lehetőség.
  • Képek beállításai. A képek önmagukban is sok látogatót hozhatnak, de általánosságban is mindenképpen javítják a találati helyezéseket. Nálad minden beállításuk rendben van?
  • Bővített kivonatok, szerzőség beállítása. Apróságnak tűnhet, mégis bizonyos esetekben rengeteget számíthat a helyezésekben és az átkattintási konverzióban, ha ez az apróság be van állítva.
  • … stb. A Google saját bevallása szerint több, mint 200 jelet vizsgál egy honlapon. Biztos, hogy találunk még javítanivalót a tiéden is!
  • Amúgy sem a beállítás a lényeg, hanem az eredmény. És a 100%-os garanciánk (lásd lejjebb) számodra is biztosítja, hogy eredményt fog hozni ez a csomag!
  • Optimalizáljuk a Google keresési találatai között megjelenő szöveget. Nagyon jó dolog elöl lenni a keresőben, de még jobb, ha rengetegen kattintanak is a honlapodra! (Szakkifejezéssel: beállítjuk a title és meta leírás mezőket, legfeljebb 20 aloldalra, illetve adunk neked egy pontos, érthető mintát, amivel később bármelyik aloldaladra te is könnyen meg tudod csinálni!)

  SERP minta

  • Rendbetesszük a belső linkjeidet. A Google számára nem mindegy, hogy hogyan hivatkozol a saját tartalmadra, mégis nagyon sokan egyáltalán nem foglalkoznak ezzel.
  • Segítünk megírni a szöveget. A keresőoptimalizált szövegírás egy külön műfaj: „Írj úgy, hogy a kereső pontosan értse, miről van szó, de a látogatónak se legyen idegen„. Ha szeretnéd, megírjuk helyetted a szöveget 5 aloldalra. Ha nem szeretnéd, csak segítünk és átnézzük a te szöveged.

  EXTRA BÓNUSZ – Ne hagyd ki!

  Ha most rendeled meg a profi keresőoptimalizálás csomagot, akkor olyan bónuszt adunk neked teljesen ingyen ajándékba, amikkel megsokszorozhatod a keresőoptimalizálás hatékonyságát!

  Number 1

  BÓNUSZ: Kulcsszókutatás

  Értéke: 40.000 Ft + ÁFA!

  Fontos belső szakmai infó! A honlapok többsége egy-két nagyon nehéz kulcsszóra próbálja ölni egymást. Mindenki ugyanazt a néhány kulcsszót szeretné megcélozni (biztos te is ismered ezeket a saját piacodon), és csak erre koncentrál.

  Az eredmény? Reménytelen harc, sok esetben nemhogy az első helyek vagy az első oldal, de még a keresőbe kerülés sem megy. Talán te is ilyen cipőben jársz?

  Pedig van profi megoldás!

  Ma már nem a 2000-es évek elején járunk. Ma már nem elég egy egylapos honlapot létrehozni, összeírni valami szöveget megfelelő kulcsszósűrűséggel, és várni, hogy a milliókat hozó kulcsszavakra az első helyre kerülj. A Google is okosabb lett, és sok konkurensed is próbálkozik ugyanarra a piacra.

  Okos ember ésszel győz. Ne ronts neki a kulcsszavaknak ész nélkül, építs ki egy olyan megingathatatlan kulsszó-erődítményt, amit csak nehéz, fáradságos és költséges munkával tudnak a konkurenseid bevenni.

  A profi kulcsszókutatás során az alábbiakat kapod ajándékba:

  • Konkrét javaslat a legfontosabb főoldali 1-3 kulcsszóra. Ezek azok a kulcsszavak, amire a teljes honlapot tulajdonképpen fel kell építeni.FONTOS! Ami első ránézésre jó ötletnek tűnik, sokszor a honlap halálát jelenti. Nem biztos, hogy az a jó kulcsszó, amit százezren keresnek, de ezer konkurens mellett esélyed sincs még a Google második oldalára sem kerülni!
  • Pontos lista a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról. Ezekkel akár 1-2 hónapon belül is csodálatos eredmények születhetnek!Amíg a fő kulcsszó csak hónapok alatt „érik be”, vannak olyan kulcsszavak, amikkel pár nap vagy hét alatt látványos eredményeket fogsz elérni. Miért hagynád ezt a lehetőséget elveszni?
  • A piacodtól függően további 10-100 kulcsszót kapsz. Ezek mindegyike önállóan legalább százas nagyságrendű havi keresést jelent.Ezek a kulcsszavak folyamatos és stabil látogatószámot hoznak a honlapodra. És ami a legfontosabb! Ezekkel a konkurenseid többsége nem foglalkozik! Százszor olyan nehéz lesz bárkinek a honlapod stabilitását és helyezéseit aláásni, ha sok száz kulcsszóra érkeznek a látogatók, mintha egyetlen főoldali kulcsszóra tennél fel mindent.
  • Részletes, profi táblázatot kapsz, amit a jövőben könnyen fogsz tudni használni. Minden kulcsszó esetében megadjuk a havi pontos keresési számot, hogy melyik oldalt kell a kulcsszóhoz átalakítani. Ha nincs ilyen oldal, akkor azt, hogy milyen oldal szükséges az adott kulcsszóhoz.

  Így akár egy évre előre ellátunk munícióval, soha többé nem lesz kérdés, hogy miről írj a honlapodon, amit a kereső is szeret!

  Number 2

  Milyen eredményeket várhatsz a keresőoptimalizálástól és a bónusztól?

  Ha vérbeli vállalkozó vagy, már megfogalmazódott benned a kérdés: na jó, de mi lesz nekem ettől jobb?

  • A honlapod tartalma a Google számára egyértelmű lesz.
  • Ha eddig meg sem jelentél a Google-ben, akkor várhatóan az első vagy második oldalra fogsz kerülni még a legfontosabb kulcsszavadra is!
  • Ha eddig is hozott a Google, akkor garantált az első oldal, és az első 5 helyre is eséllyel pályázol!
  • Több tucat kisebb kulcsszóra az első háromban leszel!
  • A megcélzott kulcsszavakra a mainál jobb helyen és többször fogja hozni a honlapod. Ez olyan, mintha ingyen kapnál médiamegjelenést, reklámfelületet.
  • Az optimalizált találati szövegek miatt az átkattintási arány (ahányan a honlapodra jönnek) is növekedni fog!
  • A megfelelő és az új kulcsszavak miatt több üzletileg hasznot hozó látogató fog érkezni a honlapodra.

  Mennyibe kerül?

  Mennyit érne meg neked, hogy folyamatosan, minden nap valós érdeklődők százai vagy akár ezrei jöjjenek a honlapodra?

  Mennyit fizetsz most AdWords hirdetésért? És szaknévsor megjelenésért? Kiszámoltad már, hogy mennyit hoznak ezek? Vagy csak jön a számla, és megszokásból kifizeted?

  Égő pénz

  Sok vállalkozó csak égeti a pénzt a kattintás alapú hirdetéssel!

  A tapasztalatom szerint azok a magyar vállalkozók vagy cégek, akik valóban komolyan gondolják az internetet, legalább havi 40-50 ezer Forintot kifizetnek ilyen hirdetésekre. Ez egy évben testvérek között is majdnem félmillió Forint, két év alatt egymillió.

  Én nem dobnék ki a helyedben ennyi pénzt az ablakon!

  De van egy jó hírem: nem is kell!

  Én nem kérek egymillió Forintot azért, hogy a honlapodra ingyen látogatókat hozzunk a Google-ből.

  Még csak félmilliót sem kérek, hogy cserébe folyamatos érdeklődőket szállítsunk – nem egy évig, nem kettőig, hanem jóval tovább.

  A komplett, egyedi keresőoptimalizálási csomagot a bónusszal együtt most bruttó 275.000 Ft egyszeri díjért szolgáltatjuk neked! Nincs rendszeres díj, nincs apróbetű!

  Mi a menete?

   1. Töltsd ki az űrlapot, és add meg azt a pár technikai adatot, ami nélkül nem tudunk elindulni.
   2. Kapsz egy visszaigazoló levelet. Néhány technikai adat még szükséges a munkához, ezekkel felkeresünk.
   3. Előzetesen felmérjük a honlapodat. Megnézzük, hogy mi az a reális cél, amit 3 hónap alatt a keresőoptimalizálással elérhetsz. Ha szükséges még technikai adat, akkor azt elkérjük.

  A jó hírem: eddig a pontig nem kell egy fillért sem fizetned, és az ingyenes elemzés alapján eldöntheted, hogy kéred-e a szolgáltatásunkat!

  Mivel 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk (lásd lejjebb), ezért az ingyenes felmérés után is csak akkor ajánljuk Neked ezt a szolgáltatást, ha tudjuk, hogy jelentősen segíteni fog a honlapod helyezésein!

  1. Amennyiben javasoljuk a szolgáltatást, akkor küldünk egy proforma számlát. A számla 275.000 Ft-ról fog szólni, nincsenek rejtett költségek. Amint a befizetés megérkezik, kezdjük is a munkát.
  2. Megcsináljuk a keresőoptimalizálást. A technikai részleteket lásd feljebb, a lényeg, hogy az általunk ígért eredményekre garanciát vállalunk!
  3. A fejlesztődnek el kell végeznie bizonyos változtatásokat a honlapon. E nélkül ma már nem lehet valós eredményeket elérni a keresőoptimalizálásban. (Általában a javaslataink 15%-a igényel fejlesztést – ezek néhány óra alatt végrehajtható feladatok. Ez azonban függ a te honlapod által használt motortól, a jelenlegi helyezésektől, a célpiacod erősségétől stb., de tipikusan legfeljebb néhány tízezer Forintos fejlesztői díjjal számolhatsz.)
  4. Segítünk a szövegírásban, ha kell akár fel is töltjük a szöveget. Ez a te döntésed, mennyire szeretnéd, hogy belefolyjunk.
  5. Linkeket építünk.
  6. Folyamatosan monitorozzuk az eredményeket. Nem engedjük el a kezed – lásd a 100%-os garanciát lejjebb!

  Figyelem! Ez nem info termék, nem letölthető anyag, nem videó, nem tömeggyártású okoskodás!

  Ez személyre szabott, egyedi keresőoptimalizálási tanácsadás. A te honlapodat nézzük meg, a te valós számaiddal és profit-elvárásaiddal dolgozunk, kizárólag neked hozunk látogatókat!

  A munka határideje 4-6 hét, amihez a te aktív közreműködésedre is szükség van. Nem tudjuk és nem is akarjuk kitalálni a te céljaidat, elvárásaidat. Ha ezeket nem osztod meg velünk, akkor nem tudunk segíteni.

  A linképítés határideje további 2 hónap a teljes munka átadása után.

  De mi van, ha mégsincs eredmény?

  Elégedettségi garancia

  Emiatt nem kell aggódnod. Az első perctől kezdve 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy a keresőoptimalizálás a te számodra valós és mérhető üzleti eredményeket hozzon.

  Amennyiben a szolgáltatásunk teljesítése után az általunk javasolt változtatásokat a honlapon végrehajtod, és három hónapon belül nincs jelentős eredmény a keresési helyezések tekintetében, a határidőre kifizetett díjat kérésedre azonnal visszafizetjük.

  Tehát nincs semmilyen kockázatod! Akkor mire vársz?

  Ez még nem jelent a részedről semmilyen kötelezettséget!

  Töltsd ki most ezt az űrlapot, kattints a „Kérem az ingyenes SEO elemzést” gombra, és hamarosan megkapod az ingyenes felmérésünket és javaslatunkat, ami alapján eldöntheted, hogy igényled-e a szolgáltatást!

  Vagyis: Az űrlap kitöltése és elküldése még nem jelent a részedről semmilyen kötelezettséget!

  Kerülj előbbre a keresőkben akár már a jövő hónapban!

  Keresőoptimalizálási (SEO) szolgáltatást ügyfeleknek jelenleg nem vállalunk. Kérlek nézd meg az elérhető online képzéseink listáját!

  [si-contact-form form=’5′]

  Kinek ajánlom?

  Íme azok a cégek, akik szinte kivétel nélkül profitálni tudnak a professzionális keresőoptimalizálásból. Te köztük vagy?

  • Ha valahogy nem az igazi… érzésed van. Tudod, hogy a terméked/sozolgáltatásod jó, tudod hogy ki is tudnád termelni a költségeket ha eljutnál az emberekhez. De már átvertek, ígértek fűt-fát és a keresőben mégsem vagy sehol.
  • Webáruházak, akiknek jó termékeik és jó szolgáltatásaik vannak, de valahogy mégsem sikerül a Google-ből ingyenesen és tömegesen látogatókat szerezniük.
  • Cégek, akik cégeknek adnak el, és talán még nem is tudják, hogy lehet naponta teljesen ingyen érdeklődő ajánlatkéréseket kapni az email postafiókba.
  • Szakmai blogok, amivel valamilyen értékesítési csatornát támogatsz.
  • Hírportálok, akik azzal küzdenek, hogy nincs elég látogatójuk.

  Kinek nem ajánlom ezt a szolgáltatást?

  Amit itt kínálunk neked, az komoly szakmai munka. Minden tapasztalatunkkal együtt rengeteget fogunk a honlapodon dolgozni azért, hogy javítsunk a helyezéseken. Úgy korrekt, ha elmondjuk, mikor nem fogod tudni a szolgáltatás díját üzletileg kitermelni.

  • Ha profi keresőoptimalizáló szakember foglalkozott már a honlapoddal és eredményeket értetek el. Ez a csomagunk nem segít abban, hogy a 3. helyről a 2. helyre jöjj föl. Általában ha fontos kulcsszavadra első oldalon vagy, akkor ezzel a csomaggal valószínűleg már nem fogsz jelentős eredményeket elérni. Ilyen esetben kérlek keress meg a 06 20 359 96 91-es telefonszámon!
  • Ha csak úgy hobbiból blogolsz. Jó lenne, de Magyarországon ma egy átlagos blogger nem tudja ennek a csomagnak az árát kitermelni.
  • Nem gondolod komolyan a vállalkozásodat. Csak úgy csinálod, mert nincs jobb. Bocs, de akkor nem mi vagyunk azok, akik segíteni tudnak neked.
  • Nem üzleti céllal működteted a honlapodat. Akkor ne költs rá – ez az én személyes véleményem.
  • Nem tartod fontosnak a marketinget. A keresőoptimalizálás alapvetően marketing. Ha a marketinget, reklámot fölösleges költségnek tartod, ha a cégedben nem foglalkozol aktívan azzal, hogy minél többet és minél szélesebb közönségnek eladj, akkor teljesen fölösleges a keresőoptimalizálással foglalkoznod.

  Nem tartozol ezekbe a piros X-es csoportokba? Szeretnél több látogatót, több ügyfelet?

  Akkor ne késlekedj! Töltsd ki most ezt az űrlapot, kattints a „Kérem az ingyenes SEO elemzést” gombra, és hamarosan megkapod az ingyenes felmérésünket és javaslatunkat, ami alapján eldöntheted, hogy igényled-e a szolgáltatást!

  Vagyis: Az űrlap kitöltése és elküldése még nem jelent a részedről semmilyen kötelezettséget!

  Kerülj előbbre a keresőkben akár már a jövő hónapban!

  Keresőoptimalizálási (SEO) szolgáltatást ügyfeleknek jelenleg nem vállalunk. Kérlek nézd meg az elérhető online képzéseink listáját!

  [si-contact-form form=’5′]

  Macska fotó: Surekat