Online marketing, WordPress és SEO tanfolyamaink

Szeretnél több vevőt a keresőből és jobb helyezéseket? Felpörgetnéd a vállalkozásod online marketingjét, hogy valódi eredményeket (pénzt) hozzon neked? Szeretnéd megtanulni a 21. század legfelkapottabb online vevőszerző módszereit? Alkalmazottaidat képeznéd tovább? Jó helyen jársz! Nézd meg online képzéseinket!

Képzéseink otthonról végezhető, online videós képzések, korlátlan hozzáféréssel és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. Áraink Ft-ban értendők, és 27% ÁFA-t (könyv: 5%) tartalmaznak. VIP Klub tagjainknak az árakból további kedvezményt adunk, lásd a képzések oldalán.

Akciók, újdonságok, aktualitásokLegnépszerűbb online marketing képzéseink


Könyvek

Keresőoptimalizálás oktatóanyagok

Webáruházas oktatóanyagok

WordPress és honlapfejlesztés oktatóanyagok

Online vállalkozás és marketing oktatóanyagokIdőszakosan elérhető workshopok, szolgáltatások

Jelenleg ezek a workshopok, szolgáltatások nem rendelhetőek! Kerülj fel a várólistára, és értesítünk, ha újra elérhető lesz. Olvasd el a részleteket, kattints a linkre!
 • Kreatív szövegírás online workshop – Ezen a tanfolyamon megtanítalak, hogyan írj olyan kreatív szöveget, amitől leesik az olvasóidnak az álla. Minden, amit tudni akartál a kreatív szövegírásról!
 • Online SEO Workshop – Végre minden magyar kisvállalkozó számára elérhető keresőoptimalizálási (SEO) tudás, ami után Te is megsokszorozhatod a látogatóid számát!
 • Online Válság Mentor Program Szilágyi Balázzsal
 • Linképítés szolgáltatásÚJRA ELÉRHETŐÉrtékes linkek valódi tematikus honlapokról! – Szerezd meg a honlapodra a legjobb linkeket velünk!
  EXTRA 25% kedvezménnyel a linképítés szolgáltatásunk 2023. március 17. (péntek) éjfélig!
  Alap csomag 1 évre egyben: 499.000 Ft helyett most csak 374.250 Ft
  Alap csomag részletekben: 49.900 Ft/hó helyett most csak 37.425 Ft
  Közepes csomag 1 évre egyben: 999.000 Ft helyett most csak 749.250 Ft
  Közepes csomag részletekben: 99.900 Ft/hó helyett most csak 74.925 Ft
  Nagy csomag 1 évre egyben: 1.999.000 Ft helyett most csak 1.499.250 Ft
  Nagy csomag részletekben: 199.900 Ft/hó helyett most csak 149.925 Ft
 • Komplett, egyedi keresőoptimalizálási audit csomag bónusszal!
 • Személyes keresőoptimalizálás képzés Budapesten
 • Hivatalos tanúsítványt adó Online Milliók Klubja

SEO és Marketing tanácsadás

 • SEO tanácsadás, keresőoptimalizálás konzultáció – Személyes konzultációt jelenleg nem tudok vállalni. A képzéseim mindenben segítenek, hogy előre juss az online marketingben, és több pénzt keress az interneten. Kérdezési lehetőségek, ahol személyes segítséget kaphatsz tőlem az alábbiak: Minden képzési videó alatt van kérdezési lehetőség, a nagyobb képzésekhez VIP Klub tagság jár külön dedikált Facebook csoporttal.
 • SEO tanácsadás és online marketing konzultáció SZILÁGYI BALÁZZSAL! – Személyes konzultációt jelenleg nem tudok vállalni, ez csak kivételes esetben érhető el. A képzéseim segítségével biztos alalpokra és 21. századi tudásra tehetsz szert omline marketing, keresőoptimalizálás és WordPress honlapkészítés témákban.

Honlapra Fel! VIP Klub

Ingyenes szolgáltatásaink, online tanfolyamaink