Linképítés fogalma
Utolsó frissítés Oct 8, 2019
Linképítés fogalma

Ha honlapod van és egy kicsit is foglalkoztál a keresőoptimalizálással, akkor a linképítés fogalma biztosan ismerősen cseng neked. A linképítés ugyanis a SEO kéretlen-kelletlen velejárója. De mit jelent pontosan a linképítés fogalma?


Linképítés fogalma egyszerűen

A linképítés fogalma olyan tevékenységre utal, amivel eléred, hogy más honlapokon a te honlapodra mutató linkek szülessenek. Vagyis ezeket a linkeket „építed”.


A linképítés az a tevékenység, amivel eléred, hogy más honlapokon a te honlapodra mutató linkek szülessenek.


A linképítés elsődleges célja az, hogy a keresők jobban szeressék a honlapodat. Ennek általában nem sok köze van ahhoz, hogy a linkekről érkezik-e egyáltalán valós látogatói forgalom. A linképítés csak azért van, hogy linkek legyenek, amiket a kereső szeret, és remélhetőleg ezért majd jobb helyre hozza a honlapodat. Ha jönnek látogatók is, az inkább egyfajta extra ebből a nézőpontból.

Ennek a bejegyzésnek nem célja, hogy részletesen bemutassa, milyenek a jó vagy rossz linkek, és hogyan tudsz te magad is linkeket építeni a honlapodra. Csupán a linképítés fogalmának bemutatására íródott. Ha szeretnél többet tudni a témáról, ajánlom a Linképítés címmel íródott teljes cikkünket, melyben mindig naprakész információkat olvashatsz.

Részletes információt a témában, konkrét linképítés trükköket az online keresőoptimalizálás képzésemen, vagy a linképítés tanfolyamon kapsz.

Ingyenes anyagok

Rólunk mondták

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

SEO hírek

Keresőoptimalizálás

Kapcsolódó bejegyzések

Adathalászok a Facebookon

Adathalászok a Facebookon

Adathalászok a Facebookon Egyik napról a másikra azon kapod magad, hogy a Facebook oldaladról ki vagy tiltva, és nem is gyanakszol arra, hogy adathalász támadásnak vagy az áldozata? Mit tehetsz az adathalászok ellen?

Közösségi Média

Közösségi Média

Ha szeretnéd megmutatni magad a jövőbeni vevőidnek, akkor használnod kell a közösségi média csatornákat. Melyiket? Mire figyelj? Kattints a cikkre!

Hozzászólások

2 Comments

2 hozzászólás

  1. Enci

    Köszönöm, várom a második emailt!

    Válasz
  2. Török evelin

    Köszönöm

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szilágyi Balázs webinar behúzó háttér

Hogyan keress te is pénzt otthonról ingyenes tréning

Íratkozz fel hírlevelünkre, és azonnal megnézheted a Hogyan keress te is pénzt otthonról online tréninget!

Adatkezelés

Sikeres jelentkezés. Hamarosan küldjük az információkat a tréninghez.