Linképítés fogalma

Utolsó frissítés: · Szerző: · Keresőoptimalizálás · Online Marketing · 2 hozzászólás
Linképítés fogalma

Ha honlapod van és egy kicsit is foglalkoztál a keresőoptimalizálással, akkor a linképítés fogalma biztosan ismerősen cseng neked. A linképítés ugyanis a SEO kéretlen-kelletlen velejárója. De mit jelent pontosan a linképítés fogalma?


Linképítés fogalma egyszerűen

A linképítés fogalma olyan tevékenységre utal, amivel eléred, hogy más honlapokon a te honlapodra mutató linkek szülessenek. Vagyis ezeket a linkeket “építed”.


A linképítés az a tevékenység, amivel eléred, hogy más honlapokon a te honlapodra mutató linkek szülessenek.

A linképítés elsődleges célja az, hogy a keresők jobban szeressék a honlapodat. Ennek általában nem sok köze van ahhoz, hogy a linkekről érkezik-e egyáltalán valós látogatói forgalom. A linképítés csak azért van, hogy linkek legyenek, amiket a kereső szeret, és remélhetőleg ezért majd jobb helyre hozza a honlapodat. Ha jönnek látogatók is, az inkább egyfajta extra ebből a nézőpontból.

Ennek a bejegyzésnek nem célja, hogy részletesen bemutassa, milyenek a jó vagy rossz linkek, és hogyan tudsz te magad is linkeket építeni a honlapodra. Csupán a linképítés fogalmának bemutatására íródott. Ha szeretnél többet tudni a témáról, ajánlom a Linképítés címmel íródott teljes cikkünket, melyben mindig naprakész információkat olvashatsz.

Részletes információt a témában, konkrét linképítés trükköket az online keresőoptimalizálás képzésemen, vagy a linképítés tanfolyamon kapsz.

Címkék

·

A véleményed fontos. Mondd el, mit gondolsz!

  1. Enci szerint:

    Köszönöm, várom a második emailt!

  2. Török evelin szerint:

    Köszönöm

Mit gondolsz? Szólj hozzá te is!