Online PHP képzés vállalkozóknak

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Online végezhető
PHP képzés vállalkozóknak

„Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

↓ Olvass tovább! ↓

PHP elefánt

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz — de talán erről az oldalamról még nem! Szoftverfejlesztésből diplomáztam a Budapesti Gazdasági és Műszaki Egyetemen, és a 2000-es évek elején programozóként dolgoztam az USA-ban.

A honlapjaimmal elért sikereket részben annak köszönhetem, hogy a tudásomnak és a gyakorlatomnak köszönhetően gond nélkül belenyúlok a PHP kódba, vagy összerakok egy-két olyan scriptet (kis programot), ami az általam elvárt feladatot gyorsan és hatékonyan valósítja meg.

Van olyan honlapom, ami kizárólag PHP kódokkal generált tartalomból áll (több mint 15.000 automatikusan generált oldal, amit egy PHP program felügyel), és amivel önmagában havi 6 számjegyű passzív jövedelmet (!) keresek!

PHP honlap passszív jövedelem példa

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a PHP tudást, ami mögöttem van! Ráadásul nem csak elméletben tanítalak meg programozni, hanem arra is, hogy hogyan alkalmazd ezt a tudást a gyakorlatban!

Előfordult már veled ilyen kellemetlen helyzet?

 • Hetekig, hónapokig kellett várnod a programozóra, mire egy apró módosítást megcsinált a honlapodon.
 • Minden apró módosítás miatt a webfejlesztődet hívod és ebből már eleged van.
 • Szeretnél jobban belelátni a weboldalad, webáruházad működésébe, de eddig nem mertél belevágni.
 • Néha jól jönne, ha kis változásokat magad is gyorsan meg tudnál csinálni a honlapodon, de eddig nem volt meg a biztos tudásod hozzá.
 • Mindig érdekelt a PHP, de nem találtál gyakorlati tananyagot.
 • Szeretnél komolyabb, programozást igénylő módosításokat a honapodon, de nem szeretnél fejlesztőt megbízni a feladattal.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Van megoldás!

Ha szeretnéd megtanulni a PHP nyelvet, hogy végre képes legyél te magad is belenyúlni a honlapodba, akár fejlesztő nélkül is módosítani és akár saját kódot írni, akkor itt a megoldás!

 • A PHP a web nyelve. Szinte az összes tartalomkezelő rendszer PHP-ban íródott.
 • Többek között a WordPress-t is PHP-ban írták. Tehát aki ismeri a PHP-t, az pontosan érteni tudja a WordPress működését, és sokkal könnyebben bele tud nyúlni kód szinten.

Így segítek neked

Most itt a lehetőség, hogy vállalkozóként, bloggerként, webáruház vagy honlap tulajdonosként te is végre megértsd a PHP működését, és képes legyél a honlapodba bármikor gyorsan és egyszerűen belenyúlni, vagy saját scripteket (kis programokat) írni.

Ezt a tudásanyagot úgy építettem fel, hogy szó szerint akár a nulláról, bármiféle előzetes tudás vagy programozói gyakorlat nélkül is képes leszel megérteni és a gyakorlatban is használni az anyagot.

A tanfolyam elvégzése után az alábbi tudásnak leszel birtokában:

 • Saját honlapod PHP kódjába képes leszel belenyúlni, a működést megváltoztatni.
 • Meg tudod érteni a honlapod tartalomkezelő rendszerének működését. Akár egy WordPress sablont vagy bővítményt is képes leszel kódszinten megérteni.
 • Érteni fogod a WordPress működését PHP szinten és képes leszel belenyúlni, a működését módosítani.
 • Saját PHP kódot fogsz tudni írni. Ezt akár a meglévő honlapod működésének kiegészítéseként, akár külön funkcióként is fogod tudni használni – a saját igényeid szerint.
 • Fejlesztő vagy külső szakember nélkül is meg fogsz tudni oldani olyan feladatokat, amik akár sok honlapfejlesztőnek is kihívást jelentenek.

FONTOS! A legtöbb honlapfejlesztő ma sajnos csak WordPress sablonokat tud telepíteni vagy ún. pagebuilderekkel oldalakat összerakni. A PHP ismeretének birtokában te ennél lényegesen részletesebb tudásnak leszel a birtokában!

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted meg elméleti tudásod lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod és tapasztalatod. A részleteket lásd lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg, egy bármikor visszanézhető, online videó tanfolyam formájában.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Az online PHP tanfolyam tamatikája

Weboldal fejlesztő

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosan. De természetesen vannak olyan területek, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az online PHP tanfolyam több mint 120 videós oktatóanyagot tartalmaz, minden területet részletesen, a nulláról indulva, gyakorlatban alkalmazható módon veszünk végig!

A PHP tanfolyam egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak saját tempódban haladhatsz, de az anyagokat akárhányszor újra megnézheted.

A PHP tanfolyam két részből áll

Az első részben megtanulod a programozási alapokat, és a PHP-t alapszinten használni. Mivel az alapoktól indulunk, ráadásul gyakorlatorientáltan építem fel a képzést, ezért valószínűleg nagyobb megértésed és gyakorlatod lesz a PHP használatában, mint sok más képzés elvégzése után.

A második rész a haladó programozói és PHP anyagokat tartalmazza, mint például az objektum orientált programozás. A részleteket lásd lejjebb.

Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. részt végzed el. A képzés pontos menetéről lejjebb olvashatsz.

A PHP tanfolyam 1. rész tematikája

Az első rész 79 oktatóvideót tartalmaz.

Ha esetleg az itt megadott technikai kifejezések közül nem mindent értesz, ne aggódj. Ezek szükségesek a PHP tudáshoz, és a képzés éppen arról szól, hogy ezeket megértsd és megtanuld a gyakorlatban is használni.

 • Fejlesztés alapok

  Minden eredményes munka az alapozással kezdődik. Ez talán nem hangzik olyan érdekesen – viszont a biztos tudáshoz minderre szükséged van. Ráadásul amit itt veszünk, azt nem csak PHP-ban, hanem más programnyelveken is tudod majd hasznosítani.

 • PHP alapok

  Igen, ezek ismét az alapok. Ahhoz, hogy megértsd a PHP-t, meg kell értened, hogy pontosan mi ez és hogyan működik.

 • PHP változók és operátorok

  Innentől indul maga a PHP „programozás”. A különböző változók és operátorok pontos ismerete és begyakorlása a PHP programozói tudásod alapját adják meg.

 • PHP feltételes utasítások

  Az if, else, elseif, switch, break utasítások és a hármas operátor részletes használatát tanulod meg ebben a részben.

 • PHP ciklusok

  Ciklusok ismerete és használata nélkül nem lehet jó programot írni. A for, break, continue, while és do..while használatával itt megtanulod, hogyan végeztess ismétlődő feladatokat egy PHP programmal.

 • PHP tömbök (array)

  Ez egy nagyon érdekes terület. Ha még sohasem programoztál, akkor itt meg fogod tanulni, mennyire összetett és mennyire érdekes adatstruktúrákat tudsz nagyon egyszerűen kezelni PHP-ban. Gyakorlati értelemben pedig erre mindenképpen szükséged lesz, ha hatékonyan akarsz programozni.

 • PHP függvények

  A PHP függvények átláthatóbbá és egyszerűbbé teszik a kódot. Sőt, ezek nélkül igazán nem is beszélhetünk PHP programozásról.

 • PHP és HTML kombinálása

  A PHP-t leggyakrabban egy weboldal háttérben elvégzett programozására használják, míg a HTML nyelv a böngészőben megjelenítéshez szükséges. Ebben a részben összerakjuk ezt a kettőt.

A PHP tanfolyam 2. rész tematikája

A második rész további 46 oktatóvideót tartalmaz.

Ha esetleg az itt megadott technikai kifejezések közül nem mindent értesz, ne aggódj. Ezek szükségesek a PHP programozói tudáshoz, és a képzés éppen arról szól, hogy ezeket megértsd és megtanuld a gyakorlatban is használni.

 • 8 haladó programozási tipp

  Kifejezetten haladó tippeket osztok itt meg veled. Ráadásul amit itt veszünk, azt nem csak PHP-ban, hanem más programnyelveken is tudod majd hasznosítani.

 • HTML űrlapok feldolgozása PHP-ban

  Tovább haladunk a HTML és PHP kapcsolatában: Itt megtanulod a HTML űrlapok (vagyis weboldal űrlapok) adatainak feldolgozását profi módon.

 • HTML cookie-k és sessionök kezelése

  Cookie-k és sessionök segítségével képes leszel azonosítani a felhasználót.

 • PHP fájlkezelés

  A PHP fájlkezelés során megtanulod, hogyan kezelj adatokat külső fájlokban.

 • PHP adatbáziskezelés

  A PHP fájlkezelés során megtanulod, hogyan kezelj adatokat adatbázisban.

 • Objektum orientált PHP programozás (OOP)

  Na ez a PHP programozás csúcsa! Ha csak azért lenne a képzés minden korábbi része, hogy eddig eljuss, már azért is megérné. Az objektum orientált programozás megfelelő használata számomra az egyik jel, ami megkülönbözteti a profi programozót a kezdőtől.

 • KÖZKÍVÁNATRA!!! PHP és WordPress kapcsolata

  A PHP tudásodat a WordPressben is fogod tudni hasznosítani, hiszen maga a WordPress, a sablonok és a bővítmények is PHP-ban vannak írva. A képzés 2. részében megnézzük a PHP és a WordPress kapcsolatát, a WordPress fájlok felépítését és néhány alapvető tippet, ha a WordPressbe (sablonba, bővítménybe, stb.) bele akarsz nyúlni.

Megjegyzés: itt ezen az oldalon felváltva használom a program és script [ejtsd: szkript] szavakat. A PHP valójában egy ún. scripting nyelv, ami röviden annyit jelent, hogy a megírt kód „azonnal”, a megírt formában, külön fordtás nélkül fut. De a köznyelvben a program, programnyelv, programozás az ismertebb szavak. És mivel ebben a képzésben vállalom, hogy akkor is megtanítalak PHP-ban programozni, ha soha életedben nem programoztál, ezért amíg ez a megértést nem zavarja, igyekszem minél inkább kerülni az érthetetlen vagy nem egyértelmű szakszavakat. Sőt – ezért fogod igazán szeretni a képzésemet, mert végre érteni fogsz mindenről, amiről beszélek!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
Valódi érték-Online marketing, weboldal készítés

„Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt. A webes témákban milliónyi vélemény, “tuti infó” olvasható magyarul, angolul, de nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben.
Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten.”

M.K.

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más PHP fejlesztőkkel, honlapfejlesztőkkel, programozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

Mire nem lesz szükséged a képzéshez?

Előzetes programozási ismeretekre nincs szükséged – vagyis ezen a képzésen akkor is sikeresen, a gyakorlatban fogod tudni megtanulni a PHP programozást, ha eddig még egyetlen sor kódot sem írtál.

Természetesen ha van már gyakorlatod programozásban (például más programnyelven), akkor valószínűleg gyorsabban el fogod végezni a képzést. De tényleg a nulláról indulunk, tehát a tanfolyam végére akkor is fogsz tudni PHP-ban programozni, ha soha még egyetlen programkódot sem írtál semmilyen nyelven!

A PHP azonban a legtöbb esetben nem önállóan alkalmazott programnyelv. Minimális szintű HTML anyagot a képzés során venni fogunk.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

PHP tanfolyam 1. rész ára bruttó 169.900 Ft vagy 3 x 63.500 Ft (összesen 190.500 Ft) havi részletekben.

PHP tanfolyam 1. és 2. rész ára bruttó 299.900 Ft vagy 6 x 53.340 Ft (összesen 320.040 Ft) havi részletekben.

VIP és Kismama/kisgyerekes kedvezmény:

Ha GYED-en vagy GYES-en lévő kismama vagy, akkor kedvezményt biztosítunk számodra! Rád ezek az árak érvényesek (fontos: a számlát ebben az esetben csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell):

PHP tanfolyam 1. rész ára VIP / kismama kedvezménnyel bruttó 144.900 Ft vagy 3 x 53.340 Ft (összesen: 160.020 Ft) havi részletekben.

PHP tanfolyam 1. és 2. rész ára VIP / kismama kedvezménnyel bruttó 249.900 Ft vagy 6 x 44.450 Ft (összesen 266.700 Ft) havi részletekben.

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor te is a kismama kedvezmény áraival veheted igénybe az online programozó képzést!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid a PHP tanfolyammal kapcsolatban?

↓ Nézd meg ezt a videót a válaszokért! ↓

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, a PHP tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

A PHP azonban a legtöbb esetben nem önállóan alkalmazott programnyelv. Minimális szintű HTML anyagot a képzés során venni fogunk.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.