Kreatív szövegírás online workshop

Kreatív szövegírás online workshop

Ez a workshop jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Végre a kreatív szövegírással Te is folyamatosan növelheted a blogod, írásaid olvasóinak a számát!
Hogyan fogsz te is kreatív szöveget írni?

↓ Olvass tovább! ↓

Író nő

Szeretnél végre érdekes, kreatív szöveget írni és folyamatosan látogatókat vinni a honlapodra?

Itt az ideje, hogy végre te is elkezdj olyan blogot és egyéb kreatív szöveget írni, ahol minden szó aranyat ér, és alig várják az olvasók a folytatást.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …azt gondolod magadról, hogy nem tudsz írni – pedig erre feltétlenül szükséged lenne?
 • …tudod, hogy végre már neked is el kellene kezdeni a blogod bejegyzéseinek a számát növelni, de eddig még nem tudtad, hogyan kezdj neki?
 • …sok ember olvassa az írásaidat, de még nem elegen? Szeretnél egy minőségi blogot, aminek megugrik a látogatottsága, amint publikálsz egy cikket?
 • benned van egy csomó jó gondolat, de nem tudod, hogyan kell ezt megfogalmazni?
 • …rejtély, hogyan tudnak mások több százezer olvasót maguk köré csavarni?
 • …misztikum számodra a kreatív szövegírás?
 • …szeretnél egy vagy több blogot, amivel akár passzív jövedelmed is lehet?
 • …szeretnél végre megtanulni kreatív szöveget írni úgy, hogy az emberek szívesen olvassák, és utána tűkön ülve várják a folytatást?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Nálad ez sose működött…

Volt már olyan érzésed, hogy te egyszerűen nem tudsz jó szöveget írni? Hogy mások szövegei mindig olyan szuperek?! A konkurensedet mindig többen olvassák, el is tud vele adni, még akkor is, ha nem is tud helyesen írni?!

Érezted már, hogy nálad ez sosem működött? Neked sosem sikerült egy igazán jó szöveget írni? Valahogy mintha átok ülne rajtad, és nem tudnád megérezni, hogy mi kell egy olyan szöveghez, amitől az emberek elolvadnak? Esetleg a te vállalkozásod is napról napra küzd a vevőkért, mert nem tudsz kreatív szöveget írni?

Érzed néha azt, hogy csak a szerencsén múlik, hogy mennyien olvassák a blogodat, szövegeidet? Vagy bejön egy szöveg, vagy nem… Semmit nem tudsz tenni annak érdekében, hogy többen olvasnak, bevételed legyen?

Lehet ezen változtatni?

Tudod, hogy kellene ezen változtatni, hiszen ezért vagy itt.

Végre neked is olyan szövegek kellenének, amik “maguktól” életre kelnek, eladnak, és több olvasót, több bevételt hoznak.

A kreatív szövegírás megtanulható.

Megvan a pontos, kidolgozott módszere annak, hogy pontosan mit és hogyan kell egy kreatív szövegbe írni, hogy egy nagyobb olvasótábort tudj magad mellé láncolni. Ráadásul ez egyáltalán nem is bonyolult. Akkor is képes leszel megtanulni, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni. Meg tudsz tanulni olyan szöveget írni, ami onnantól kezdve egyre több olvasót hoz!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem neked a lényeget, ami egy sikeres kreatív írásához tudnod kell, és amit én is alkalmazok és alkalmaztam a saját blogjaimban.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Kreatív szövegírás workshop után végre képes leszel te is akár a nulláról megírni és publikálni egy sikeres, olvasmányos és kreatív blogcikket, amely a látogatókat, olvasókat ragaszt a képernyő elé..

Itt azt kapod, amire íróként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati írás és publikálás tippeket, amelyeket ezután sikerrel használhatsz. Itt most nem Nobel-díjas írókat képzünk, hanem sikeres blogot fogsz megtanulni üzemeltetni! Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében, egy bármikor és bármennyiszer visszanézhető, online workshop formájában.

Miről fogsz hallani a Kreatív szövegírás online workshopon?

Ezen az online workshopon ténylegesen megtanulsz akár a nulláról megírni és publikálni bejegyzéseket. A workshop 1 napos egy kisebb és egy nagyobb ebédszünettel.

Amit itt fogsz megtanulni semmilyen más képzésünkben nem találhatók meg! Ha szeretnél megtanulni profi, kreatív szöveget, blogot írni, akkor jelentkezz, és vegyél részt a workshopon!

 • Mi a kreatív szövegírás?
  Legelőször is tisztázzuk, mit jelent ez a kifejezés. Nem tudsz ugyanis sikeres lenni, ha nem érted pontosan, miről is van szó. De ráadásul magyarul lassan már minden írást kreatív szövegírásnak neveznek, ami pedig nem is biztos, hogy igazából az… A workshopon megtudod miért.
 • A kreatív írás 4 legnagyobb ellensége – és mit tehetsz ellenük
  Ha bármikor azt érzed, hogy ez neked nem megy, akkor valószínűleg ezek közül az egyik az ok. Mind a 4 tényezőt végigvesszük. A jó hír, hogy még abban is segítek, hogy hogyan küzdd le ilyenkor ezeket az “antikreatív” tényezőket!
 • Minden kreatív szöveg 7 legfontosabb eleme
  Bármilyen meglepő, de ezt a 7 elemet minden kreatív szövegben használni kell. Ha megérted, hogy mik ezek, akkor sokkal könnyedebbé fogják tenni a valóban élvezetes írást!
 • Hogyan kerülj bármikor kreatív állapotba?
  7 konkrét tipp, amit bármikor alkalmazhatsz, hogy kreatív írói állapotba kerülj.
 • 8 kreatív szövegírói gyakorlat
  Ezektől el fogod dobni az agyad! 8 konkrét gyakorlat lesz, ahol élesben kipróbálhatod, hogyan tudsz valóban kreatívan írni! Ezeket a gyakorlatokat ráadásul később is bármikor használhatod!
 • Ez egy online workshop, vagyis együttdolgozás. Tehát az elején lesz ugyan előadás is, mert az elméletet is meg kell értened, de a cél nem az, hogy én osszam az észt, hanem hogy gyakorlatokkal segítsek megtapasztalni, hogy milyen is az igazi kreatív szövegírás.
 • !!! Visszanézhető
  A kreatív szövegírás online workshopról felvétel készül, amit a résztvevők a későbbiekben is visszanézhetnek. A felvétel külön nem kerül értékesítésre, nem résztvevők nem férhetnek hozzá.
 • Időbeosztás a Kreatív online worksop napján:

  • 09:00 – 10:30 Elmélet és tippek
  • 10:30 – 10:45 Szünet
  • 10:45 – 12:15 Kreatív írás gyakorlat
  • 12:15 – 13:15 Ebédszünet
  • 13:15 – 15:00 Kreatív írás gyakorlat

  Workshop elméleti rész

  Az első részben a nulláról rajtolunk, hogy megértsd, hogyan lesz néhány gondolatból egy kreatív szöveg. A végére pontosan megérted, és alkalmazni is fogod tudni azokat a lépéseket, amelyekkel akár egy sikeres blogot is tudsz üzemeltetni.

 • Mit tegyél, ha nem tudsz írni?

  Konkrét lépéseket mutatok, hogy sikeres – akár szakmai, akár hobby – blogod legyen még akkor is, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni. Nemcsak azt fogod megérteni, hogy miért tud(na) bárki egy sikeres blogot, szöveget írni, hanem azt is, hogy ezt te konkrétan, milyen lépésekkel fogod tudni megcsinálni.

 • Minden sikeres szövegíró legfontosabb titka

  Elárulom, ez a szövegírás nemcsak blognál működik, hanem minden helyzetben!

 • Mi legyen a cím és a téma?

  Nagyon sokszor ez a cikkírás elindításának legnehezebb lépése. Konkrét, azonnal alkalmazható tippekkel segítek neked minden helyzetben megtalálni a következő cikked témáját és címét.

 • Milyen hosszú legyen egy bejegyzés?

  Ez egy gyakorlati kérdés, amit sokan sokszor feltesznek. Most pontosan meg fogod érteni a választ, és nem lesz többé kérdés, hogy milyen hosszú legyen a cikked.

 • Amit imádnak az olvasók

  Vannak elemek, amiket minden esetben tudsz alkalmazni. Ezeket nagyon szeretik az olvasók.

 • Szövegírói trükkök

  Konkrét trükköket fogunk megnézni, amit bármilyen helyzetben tudsz alkalmazni, és a blogod, írásaid ettől lesznek olvashatóak, élvezhetőek. Ráadásul te is elégedett leszel, amikor befejezed az írást – semmilyen hiányérzeted nem lesz.

 • Hogyan “szerettesd meg magad” az olvasókkal?

  Olyan megoldások birtokába kerülsz, amivel eléred, hogy az olvasóid szeressenek. És ez független attól, hogy mennyire “jól” írsz.

 • Beszólások kezelése bloggerek, szövegírók számára

  Mondjuk ki őszintén: vagy már beszóltak egy írásodért (akár csak egy Facebook bejegyzésért), vagy be fognak, ha szöveget írsz. Ez nem jó vagy rossz dolog – ez a valóság. Viszont megvan a pontos módja annak, hogy hogyan tudod ezeket a beszólásokat számodra sikeresen kezelni.

 • Hogyan írj kreatívan?

  Konkrét tippek, amelyek minden helyzetben segíteni fognak, hogy az írásod jó legyen. (És meg fogsz döbbenni, hogy ezeknek a tippeknek nincs köze a szakmádhoz!!!)

 • Minden sikeres írott anyag legfontosabb ismérve

  Ezen az egyetlen dolgon múlik, hogy élvezhetetlen, olvashatatlan lesz az írásod, vagy az emberek abba sem tudják hagyni az olvasását. És a legjobb hírem, hogy ez nagyon könnyen tanulható!

 • Egy kreatív szöveg létrehozásának helyes lépései

  Szövegíróként nem engedheted meg magadnak, hogy akár egyet is kihagyj, vagy hogy ne a megfelelő sorrendben végezd őket. Ha viszont megérted ezeket a lépéseket, akkor tényleg gyerekjáték lesz az írás!

 • Kreatív környezet kialakítása szövegíróknak

  Igazából ez egy kreatív folyamat. (Sokan el akarják veled hitetni, hogy nem, de mire ide eljutsz a workshopon, megérted, hogy valójában igenis az). Konkrét tippeket adok neked, amelyekkel ezt a kreatív környezetet bármilyen helyzetben ki tudod alakítani.

Workshop gyakorlati rész

 • A cél, hogy a gyakorlatba is át tudd vinni mindazt a tudást, amit az előadás első részén megtanultál. Vagyis a második részben nemcsak én osztom az észt, hanem gyakorlati tapasztalatot is szerzel.
 • Hogyan lesz a gondolatból vázlat, majd abból egy kreatív szöveg.
 • A konkrét módszereket fogod élesben kipróbálni, amivel az írásod egy kreatív szöveggé alakul.
 • Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékonyság, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is!
 • Szerintem ezt várjátok a legtöbben! Megtanítalak olyan extra fogásokra, amelyekkel akkor is az ujjad köré fogod csavarni az olvasókat, ha most azt gondolod, neked ez nem megy!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett, és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal.
Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető.
Köszönöm „

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

„…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért.
Különösen az árazás terén sikerült paradigmaváltáson átesnem, amit neki köszönhetek. Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. „

Antal-Pap Judit

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Olvasd el, mit mondanak a könyveimről!

…ez mégiscsak egy szövegírás képzés. Olyantól tanulj, aki tud is írni!

„Nem egy szakkönyvet olvastam marketing témában, de azt kell mondjam, hogy ez volt rám a legnagyobb hatással. A SEO-ról nagyon kevés infóm volt eddig, ehhez képest a könyvet olvasva egy olyan világ tárult fel előttem, amire nem is számítottam. Végre megértettem, miért csúsztam vissza a keresőkben az utóbbi években. És ami a legfontosabb, megtanítottad, hogyan juthatok előre, akár az élre.

Annyira logikusan, élvezetesen írtad meg ezt a könyvet, hogy komolyan jobban élveztem, mint egy izgalmas regényt. Alig vártam nap, mint nap, hogy legyen egy kis időm továbbolvasni, hátha megtudok még valami fontosat. És persze jutott majd minden napra: „úristen, ez tök jó, ezt is meg fogom csinálni” felkiáltás.”

Csuka Emőke

„Nagyon jó a könyved Balázs, köszönöm, hogy megírtad! 🙂 nagyon olvasmányos és tanulságos is. áprilisban indítom az első saját weboldalam, egy hete kezdtem seozni, még kész sincs de már napi 10-20 ember látogatja, és még terméket is vettek :)”

R. M.

„Nagyon tetszik a könyved. Nemrèg kaptam kézhez. Ez az első
olyan érthető munka, amitől nem támad menekülhetnèkem a
SEO-tòl. Köszönöm szèpen.”

Balogh Tamás

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos workshop lesz, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a Kreatív online workshop ténylegesen megtanít blogot, kreatív szöveget írni, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, 100.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az online workshop ára bruttó 38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA).

Elképesztő lehetőség a Honlapra Fel! Online blogger tanfolyam résztvevőinek!

Elvégezted vagy éppen most végzed az Online blogger tanfolyamunkat?

Ebben az esetben a Kreatív szövegírás online workshop INGYEN jár neked.

A rendelés leadásakor kérlek, jelezd a részvételi szándékodat!

Figyelem!

Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy az őszre hirdetett kreatív szövegírás workshopot nem személyesen, hanem online tartjuk meg.
Megpróbáltam ennek ellenállni, és azért húztam eddig, hogy tudjunk személyesen találkozni. Viszont jelen pillanatban nem látom biztosítottnak azt, hogy ha bármikorra is meghirdetünk egy személyes workshopot, akkor azt 100%-os biztonsággal meg tudjuk tartani.
Ezen kívül tiszteletben tartom azt is, ha közülünk bárki nem szeretne most nagyobb közösségbe jönni, és nem szeretném, ha emiatt maradna le a lehetőségről.

Az online workshop előnye ezzel szemben, hogy ott az is részt tud venni, akinek valamilyen okból a személyes megjelenés problémát okozott volna – akár a vírushelyzettől függetlenül.

Kérlek, írd be ezt a napot a naptáradba!

Közben lesz több rövid egészségügyi szünet, egy ebédszünet, illetve engem nem zavar, ha a monitor előtt eszel. 😃

Ha bármilyen kérdésed vagy témád van, amit szeretnél ezen a napon érinteni, akkor tudasd velünk a jelentkezési űrlapnál, vagy e-mailben, telefonon!

Hogyan jelentkezhetsz erre a Kreatív online workshopra?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a workshop napján reggel elküldjük a bejelentkezéshez szükséges linket, és további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a felvételt.
 • A workshop ideje alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat!

Töltsd ki a Kreatív szövegírás online workshopra a jelentkezést most!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.