Komplett, egyedi keresőoptimalizálási audit csomag

Komplett, egyedi keresőoptimalizálási audit csomag bónusszal!

Személyesen tőlem – neked!

Most itt a lehetőség, hogy személyes SEO-elemzést kérj tőlem!

Ha még bizonytalan vagy, miben és hogyan segíthet neked egy jó Google helyezés, olvass tovább!

SEO csomag

Már 4 éve nem vállalok ügyfeleknek SEO-t, viszont most szeretnék kivételt tenni.

Most újul meg a SEO szakember képzésünk, és nagyon szívesen rendbe teszem a honlapodat SEO szempontból, ha a projektet felhasználhatom ebben a képzésben. Ez annyit jelent, hogy kizárólag a SEO szakember képzés résztvevőinek (nem lesz nyilvánosan elérhető) bemutatom a honlap jelenlegi állását, az én javaslataimat és az elért eredményeket.

Amennyiben ez számodra elfogadható, akkor az alábbi feltételekkel elvállalom a honlapod SEO rendbetételét:

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

Több mint 2000 embert képeztem keresőoptimalizálásra és online marketingre. Közülük nem kevesen olyan online bevételeket érnek el ennek a tudásnak köszönhetően, amiről korábban álmodni sem mertek volna.

A haladó SEO szakmai képzésem végzettjei olyan honlapokat is képesek felhozni a keresőben, amit sokan már temetnének.

A mottóm a SEO-t illetően: „ne erőlködj, hanem a minimális munkával érd el a maximiális eredményt!

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, extrém gyakorlati SEO trükköket, amik a Te honlapodnak is meg tudják adni a régben várt erőt a keresőben!

Jelentkezz az oldal alján!

 • Ez egy komplett, egyszeri SEO audit, amiben teljes mértékben átnézem a honlapot, javaslatokat adok a meglévő hibákra, valamint arra, hogy hogyan tegyétek a honlapot a meglévő tartalmakkal keresőoptimalizálttá.
 • Ezen kívül jövőbeli javaslatokat is adok a még jobb eredmények, helyezések és még több látogató elérése érdekében.
 • Bónuszként 5 darab értékes linket is adunk a javaslatcsomag kiegészítéseként, hogy megerősítsük és megdobjuk az eredményeket. (Technikailag a linkeket a javaslatok általatok történt megvalósítása után adjuk, ez ebben a formában ugyanis sokkal jobb jelzés a Google-nek.)
 • A komplett SEO rendbetétel az alábbiakat tartalmazza:
  • Kulcsszókutatás
  • Technikai beállítások javaslat
  • SEO hibák javítására javaslat
  • Keresőoptimalizált tartalmi javaslatok
  • Google-re optimalizált honlap felépítés
  • Közösségi média javaslatok
  • Honlap fejlesztésére vonatkozó tartalmi javaslatok
  • 5 db értékes link
  • Javaslatok beállításának ellenőrzése

Ez egy javaslatcsomag, a beállításokat nektek kell a honlapon megcsinálni. A tapasztalatok szerint ezekhez nem lesz szükség fejlesztőre, az admin felületen a beállításokat meg tudjátok csinálni.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Egyrészt [hasznosnak találtam] mindent amit hallottam és láttam, másrészt Balázs empátiáját, amivel igyekezett megérteni és megválaszolni kérdéseimet. Az emberi hozzáállás is nagyon ott van a hasznos információkon kívül.”

Kilin Tünde
Harmónia Életreform Központ Kft.

„Mindent nagyon hasznosnak találtam, nagyon tetszett a sok valós, gyakorlati példa és az aktuális információk. Tetszett az is, hogy nagyon türelmes vagy és abszolút segítőkész, számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, aki nem szeretne hátrányba kerülni, annak kötelező. :)”

Gömöry Kati
MarketingMania.hu

„Kedves Balázs!

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, rendkívül tanulságos volt. Számos, a kereső optimalizálással kapcsolatos téveszmét oszlattál el és egyértelmű használati útmutatót kaptunk, hogy mit kell tenni ha kereső optimalizálttá akarjuk tenni a honlapunkat. Rengeteg tippet és ötletet kaptunk és a gyakorlatilag együtt el is kezdtük azt a hatalmas munkát ami még ránk vár, de már nem a sötétségben tapogatózunk. Azt gondolom amit a kereső optimalizálásról nem szakemberként hanem egyszerű felhasználóként tudni kell, azt ezen a tanfolyamon megkaptuk. A többi munka már ránk vár.

Ajánlom mindenkinek.”

Serfőző Orsolya
marketing manager
Lambda Systeme Kft.

„Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Boróka kipróbálta a tanultakat a képzés után a saját honlapján, és 5 nap alatt a képen látható eredményt érte el!

vizmegoldas.hu eredmények

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

Mennyibe kerül?

A komplett, egyedi keresőoptimalizálási csomagot a bónusszal együtt most 300.000 Ft + ÁFA (381.000 Ft) egyszeri díjért szolgáltatjuk neked!
Nincs rendszeres díj, nincs apróbetű!

Amennyiben szeretnéd, hogy személyesen tegyem rendbe a honlapodat, görgess az oldal aljára, és jelentkezz!

SEO audit

FONTOS!

Nem garantálom, hogy elfogadom a megbízást. Olyan honlapokkal szeretnék csak dolgozni, amelyeknek a tartalmával, üzenetével tudok azonosulni, ahol tényleg jelentős javulást lehet elérni, és amelyek a képzésben „érdekesek” lehetnek valamilyen szempontból.

Tehát ez jó hír: a jelentkezésed még nem jelenti azt, hogy fizetned is kell.

Ránézek a honlapra, visszajelzek és még neked is van lehetőséged visszalépni.

Elégedettségi garancia

Tehát nincs semmilyen kockázatod! Akkor mire vársz?

Ez most még nem jelent a részedről semmilyen kötelezettséget!

Töltsd ki most ezt az űrlapot, kattints a „Kérem a SEO elemzést” gombra, és hamarosan megkapod a javaslatunkat, ami alapján eldöntheted, hogy igényled-e a szolgáltatást!

Vagyis: Az űrlap kitöltése és elküldése még nem jelent a részedről semmilyen kötelezettséget!

Kerülj előbbre a keresőkben akár már a jövő hónapban!

Sajnáljuk, de ez a szolgáltatás jelenleg nem rendelhető!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.