SEO tanácsadás, online marketing konzultáció

Sok cég és vállalkozó saját maga szereti csinálni a keresőoptimalizálást (SEO), az online marketinget. Ha te is így gondolkozol, akkor nagyon jó helyen jársz! Tapasztalatom szerint még közepes cégeknek sem ideális, ha ezeket az érzékeny témákat egy az egyben kiadják.

Viszont időről időre előállhat olyan helyzet, amikor szükséged lenne egy tapasztalt, szakmailag hozzáértő, és a befektetésed megtérülését elsődlegesen szem előtt tartó szakember tanácsaira.

Ilyen helyzetben egy konzultáció, szakmai tanácsadás általában többet szokott előre lendíteni, mint megszámlálhatatlan ingyenes vagy akár fizetős, de mégis “dobozos” tanfolyam.

Hogyan tudok segíteni?

A konzultáció ugyanis személyre szabott. A te honlapodat vizsgálom meg, a te helyzetedre, a te piacodra adom a tapasztalatom alapján legjobb javaslatokat. A személyes kérdéseidre, problémáidra adok válaszokat.

A saját és ügyfeleim tapasztalata alapján ezek a konzultációs megoldások működnek a legjobban – így neked is ezeket javaslom:

  • Egy órás konzultáció CSAK ÜGYFELEINK RÉSZÉRE: 50.000 Ft. Egy óra alatt sok kérdésre választ kapsz. Akár egy teljes honlap keresőoptimalizálási vagy online marketing koncepcióját is át tudjuk beszélni, vagy nagyon sok konkrét kérdésedhez kapsz pontos, szakmai iránymutatást.
  • Négy órás konzultáció: 200.000 Ft. Ez a 4 órás konzultáció komolyabb webes jelenlét esetén javasolt. Ha egy nagyobb koncepcióváltást tervezel, vagy kibogozhatatlan konverziós hibákat szeretnél megtalálni, akkor ideális megoldás.
  • Egyedi SEO tanácsadás: Ha már jól teljesít a honlapod a keresőben, akkor van vesztenivalód! Egy nagyobb átalakítás – ami pl. látogatói oldalról indokolt lehet – esetén fontos, hogy megőrizd a helyezéseidet, sőt akár több látogatót is szerezz. Keress meg, ha nagyobb projekt előtt állsz, tudok segíteni! Kérlek hívj minket a 06 20 359 9691 telefonszámon, hogy a részleteket megbeszéljük.

A SEO tanácsadás / online marketing konzultáció formája

A SEO (keresőoptimalizálás) tanácsadást, online markeitng konzultációt az egy órás esetében skype-on, a 4 órás konzultáció esetében pedig skype-on vagy személyesen tartom, előre egyeztetett időpontban.

A személyes 4 órás konzultációnál a találkozó utazási költsége budapesti (vagy Pest megyei) helyszín esetén benne van az árban (egyéb helyszín esetén a konzultáció díja nem tartalmazza az utazási költséget, az pluszban fizetendő).

A konzultáció teljes díja előre fizetendő, az időpont lefoglalása előtt.

A konzultációról alanyi mentes szmlát állítunk ki. A fenti fizetendő díj tehát nettó/bruttó.

Egyedi SEO tanácsadás esetén mind a tanácsadási díj, mind a feltételek egyedileg kerülnek meghatározásra, a Te igényeid szerint.

100% garancia

Elégedettségi garancia

Ha a tanácsadás során bármikor úgy érzed, hogy nem azt kapod, amire szükséged van, csak szólj. Ha nem kapsz értékelhető és hasznos információkat, amikkel azonnal nekiláthatsz az eredményeid javításának, akkor kérdés nélkül visszaadjuk a tanácsadásra befizetett pénzt.

Megrendelés

Amennyiben szeretnél személyre szabott SEO tanácsadást vagy online marketing konzultációt, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot.

A megrendelés beérkezése után e-mailben elküldjük a proforma számlát. Amint a befizetés megérkezik, azonnal egyeztetjük a konzultáció időpontját – ez általában a befizetést követő két héten belül megoldható.

Fenntartjuk a jogot, hogy a konzultációs megrendelés után a tanácsadást visszautasítsuk (ha a megkapott adatok alapján úgy látjuk, hogy nem tudunk segíteni).

SEO tanácsadás megrendelése
* A piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

Technikai adatok

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kérem a konzultációt!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.