Kapcsolat – Szilágyi Balázs SEO szakember

Szilágyi Balázs SEO szakember

Szilágyi Balázsnak hívnak, a Holnapra Fel! alapítója vagyok, és az egyik legismertebb SEO szakember Magyarországon.

Immár 18 éve vagyok vállalkozó, azon belül mindig is a marketinggel foglalkoztam. Természetesen nem az online világban indultam, ez 1994-ben még szinte ismeretlen volt. De mivel informatikus diplomával végeztem a Műszaki Egyetemen, és a 2000-es évek elején másfél évet éltem Amerikában, az online világ igen közel került hozzám.

Amerikában már akkor szinte mindenki mindent interneten rendelt, és legalább 2-3 évvel tartottak előttünk a technikai megoldások többségében, a marketing tekintetében pedig évtizedekkel. Ez sajnos azóta sem nagyon változott.

Elszomorítónak tartom például, hogy Magyarországon az internettel, keresőoptimalizálással kapcsolatban olyan információkért kérnek vállalkozások pénzt, amik Amerikában már egy évvel ezelőtt ingyenesen elérhetőek voltak. Vagyis nemcsak, hogy le vagyunk maradva, de még az információhoz jutás is nehézségekbe, akadályokba ütközik.

Vállalkozóként ezért elhatároztam, hogy segítek a magyar vállalkozásoknak, és az angol nyelven megszerezhető tudást minél szélesebb körben eljuttatom azokhoz, akik szeretnének fejlődni.

Ha további információra van szükséged, akkor az alábbi elérhetőségeken találsz meg:

Szilágyi Balázs SEO szakember, Flizor Média Kft.

Székhely: 2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60.

Telefon: +3620 359 9691

Adószám: 12886630-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-187161. Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Email: info@flizor.com

Honlap: Flizor Média Kft. – flizor.com

Tárhelyszolgáltató: BC.HU Informatikai Kft., 1155 Budapest, Wysocki u. 3., Telefon: +36-20-220-4000, Email: kapcsolat@bc.hu