WordPress keresőoptimalizálás online tanfolyam

Végre itt a lehetőség, hogy Te is
keresőbarát módon állítsd be a
WordPress honlapodat!

2020-as frissített változat!Nem minden WordPress honlap keresőoptimalizált!

Van egy féligazság, ami a honlaptulajdonosok között terjed. Az, hogy minden WordPress honlap alapból keresőoptimalizált, és szereti a Google.

Tudod, miért nem igaz ez?

Azért, mert a WordPress csak az egyik oldal. Ha nincs jól beállítva (esetleg azért, mert nem is tudod, hogy kell), ha már eleve a sablon is rosszul kezel dolgokat, akkor versenyhátrányból indulsz. Olyan versenyhátrányból, amit ha nem tudod hogyan kell a WordPress honlapodat beállítani, nem fogsz tudni leküzdeni!

Talán te is tapasztaltad már ezeket az érzéseket?!

 • … Fogalmad sincs, hogyan kell beállítani a WordPresst, hogy a kereső is szeresse.
 • … Sok mindent tanultál a keresőoptimalizálásról, de nem tudod, hogyan tedd át a gyakorlatba. (Pl. hogyan állítsd be pontosan a YOAST SEO bővítményt.)
 • … Nagyjából tudod, hogyan kellene beállítani, de a sablonod úgy tűnik, nem enged sok mindent, amit pedig fontos lenne.
 • … Jó lenne 1-2 hasznos trükköt kapni, amivel még előrébb hozhatod a keresőben a WordPress honlapodat.
 • … Jó lenne, ha valaki végre rendet tenne a WordPress keresőoptimalizálással kapcsolatos ellentmondó információk között!

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van, hogy a saját WordPress honlapjukat igazán keresőoptimalizálttá tegyék.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a nagysikerű WordPress keresőoptimalizálás online tanfolyamom legújabb, 2020-as kiadása!!!

Ez tényleg a lényeg. Azonnal alkalmazható, gyakorlati beállítások mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A WordPress keresőoptimalizálás 2.0 online videótanfolyam segítségével végre képes leszel keresőbarát módon beállítani a WordPress honlapodat!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy a honlapodat nem tudod arra használni, amire igazán kellene: több látogatót és több vevőt szerezni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit hogyan állíts be azért, hogy a Google is valóban értse, amit a honlapoddal el szeretnél mondani.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam két részből áll. Ez a két rész külön-külön megvásárolható, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire neked nincsen szükséged!

 1. Az első részben a könnyen, az adminisztrációs felületről mindenki által beállítható megoldásokat mutatom be.
 2. A második részben belemegyünk olyan extra megoldásokba is, amihez már a WordPress fájlokba is bele kell egy kicsit nyúlni.

2020-as frissített változat

Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan. Ráadásul ebben az esetben 50%-os kedvezményt biztosítunk, lásd lejjebb az áraknál.

Néhány részlet az első részből

 • Hogyan válassz a keresőnek is tetsző WordPress sablont?

  Kevesen tudják, de már a sablon kiválasztása is eldöntheti, mennyire leszel sikeres a keresőben. Nem elég szép sablont választani, olyanra van szükséged, amit a kereső is érteni fog. Ezt mutatom meg neked, hogy mi alapján tudsz sablont választani, még mielőtt kiadnád érte a pénzt vagy feltelepítenéd.

 • YOAST SEO bővítmény beállítása.

  Minden, amit erről a nagyon hasznos bővítményről tudnod kell, érthető képernyővideó formájában. Többé nem lesz kérdésed, hogy mire figyelj, mit és hogyan állíts be, vagy éppen miért kerülhetsz egy cikkel akkor is előre a keresőben, ha esetleg a YOAST hibát jelez.

 • Média beállítások.

  Hogyan állítsd be a képeidet, hogy a kereső is értse és szeresse őket?

 • Hogyan használd a közösségi média (pl. Facebook) erejét a keresőben jobb helyezésekért.

  Kevés szó esik erről, pedig a Google egyre nagyobb figyelmet szentel a közösségi média oldalaknak. Miért? Mert azokat a legnehezebb átverni. És ez a jó hírem neked: nem kell drága, érthetetlen trükköket alkalmaznod, elég, ha megérted, miért és hogyan használd a közösségi médiát a kereső szempontjából, és hogyan állítsd be ehhez a WordPress honlapod.

 • Oldalsáv és lábléc beállítások.

  Néhány azonnal alkalmazható trükk, amivel a honlapod két legértékesebb elemét, az oldalsávot és a láblécet állíthatod be a jobb helyezések érdekében.

 • Kategória- és címke oldalak beállítása. A WordPress leggyengébb pontja életre keltve!

  Te tudtad, hogy egy óriási érték van a kezedben? Ez pedig a gyűjtő oldalaid, vagyis pl. a kategória- és címke oldalaid. Csak az a helyzet, hogy ez a leggyengébb pontja a WordPressnek, és ezért sokan azt sem tudják, mit kezdjenek vele. Most meg fogod látni, hogy hogyan használd ki ezeket az oldalakat a saját eredményeid javítása érdekében!

 • Webáruház beállítások.

  Ha WooCommerce webáruházat használsz, akkor jó hírem van! Két külön videóban fogunk azzal foglalkozni, hogy hogyan állítsd be a WooCommerce oldalaidat úgy, hogy a keresőben a tartalomhoz mérten lehető legjobb helyeket érd el!

 • További, azonnal alkalmazható tippek és trükkök.

  Összesen 16 db videó, több mint 3 és fél óra rendkívül hasznos, azonnal alkalmazható WordPress keresőoptimalizálási megoldás csak az első részben, amit az adminisztrációs felületről könnyen, egyszerűen be tudsz állítani!

Néhány részlet a második részből

Ezekben a videókban a WordPress fájlokba is belenyúlunk. De nem kell ehhez programozónak lenned, elég, ha “mersz” egy kicsit módosítani a kódban. Megmutatom azt is, milyen ingyenes szoftvert használj ahhoz, hogy ha pl. elrontasz valamit, akkor azonnal vissza tudd állítani.

 • Gyűjtő oldalak kivesézve. Webáruház tulajdonosoknak kötelező!

  Igazán felturbózzuk a kategória- és címke oldalaidat. De ha webáruházad van, akkor ide tartoznak a termék kategória oldalaid is. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy a keresőben az egyik legfontosabb belépési pontodat elhanyagolod! Ezért csak ezzel a témával 4 db, 10-15 perces videóban foglalkozunk!

 • Oldalsáv, logó pontos keresőbarát beállítása.

  Vannak olyan beállítások, amihez már a kódba is bele kell nyúlni. Az admin felületről megoldható változtatásokat már vettük az első részben, itt azt a pár egyszerű trükköt fogom megmutatni, amit a konkurensed úgyis lusta lesz megcsinálni. És amivel néhány sor átírásával a Google számára sokkal érthetőbbé teheted a WordPress honlapodat!

 • Kiemelt kép keresőoptimalizálása.

  A jó hír: szinte minden sablon használ kiemelt képeket (cikkben de akár a webáruház termékeknél is). Rossz hír: ez vagy jól van beállítva a keresőnek, vagy nem. Ezek után ez nem lesz kérdés, és egyetlen sor átírásával ezt a problémát is kezelni fogod!

 • Lábléc copyright szöveg -az egyik legfontosabb SEO elem.

  Ha voltál már bármilyen képzésemen, akkor tudod, hogy a lábléc az egyik legerősebb elemed a keresőben. Ha még nem voltál, hidd el nekem. Most megmutatom, milyen egyszerűen tudod magad még erősebbé tenni a legfontosabb kulcsszavaidra mindössze azzal, hogy felülírod ezt az elemet – ami sajnos sokszor nem téged, hanem a sablonod fejlesztőjét erősíti!

 • Egyedi gyűjtő oldalak használata.

  Hogyan dominálhatod még jobban, még több kulcsszóra a keresőt? És még csak nem is bonyolult, egyetlen perc alatt meg tudod csinálni még akkor is, ha életedben először látsz php fájlokat!

 • Egy egyszerű trükk, amivel minden oldalra kiírathatod a kulcsszavadat!

  Ez is főleg webáruházaknak tud segíteni, de ha megérted a lényegét, akkor szinte minden esetben használhatod. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerű, és mekkora erő van benne!

 • További, azonnal alkalmazható tippek és trükkök.

  Összesen 15 db videó, több mint 2 és fél óra rendkívül hasznos, azonnal alkalmazható WordPress keresőoptimalizálási megoldás a második részben is!

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság.

  Ha megvan már neked valamelyik WordPress képzésünk mind a 2 része, akkor ha megrendeled ennek a WordPress keresőoptimalizálás online tanfolyamnak mind a 2 részét is, akkor VIP taggá válsz. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam még egyenként is aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 80.000 Ft-ot, de most még csak 60.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA)
 • Az 1-2. rész ára: bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA)
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1. rész ára most bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1-2. rész ára most bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).

Ha már megvan az Online WordPress SEO Tanfolyam korábbi változata, akkor a fenti árakból még további 50% kedvezményt kapsz! Kérlek, jelezd ezt nekünk a visszaigazoló e-mailünkre válaszolva.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Jelentkezem a WordPress SEO online tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok  Megvan a WordPress keresőoptimalizálás online tanfolyam korábbi változata (50% kedvezmény)


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.