WishList Member használata online videótanfolyam

Hogyan tedd zárttá, biztonságossá a tanfolyami felületedet?

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetne egy zárt felületet kialakítani, ahol nem férhet hozzá akárki a féltett anyagaidhoz? Amelyekhez csak te tudsz bizonyos feltételek mellett hozzáférést biztosítani?

Wishlist Member tanfolyam

Eleged van abból, hogy az üzleti életben, a vállalkozásban nem tudsz egy olyan zárt felületet biztosítani, ahol biztonságban tudhatod a tudásodat? A felvételeket, videókat, anyagokat, amelyek valóban csak azok láthassák, akik kifizették neked?

Olyan sokan beszélnek arról, hogy nagy pénzeket lehet csinálni online, de te csak azt látod, hogy gátlástalanul másolják, lenyúlják, a fizetős termékeidet?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van abból, hogy ingyen akarnak hozzájutni a tudásodhoz, és ráadásul még a fizetős tartalmaidat is megosztják nyilvános oldalakon?
 • … unod már, hogy nincs egy olyan technikai lehetőség a kezedben, amivel megóvod magad a csalóktól is?
 • … mindig csodálkoztál azon, mások hogyan tudnak a tudásukból pénzt csinálni?
 • … keresed a megoldást, hogyan tudnád az anyagaid hozzáférését megvédeni?
 • … szeretsz embereknek segíteni, de nem igazán tudod ezt alkalmazni az üzleti életben, pénzt meg még kevésbé látsz belőle?
 • … jól jönne végre egy megbízható és biztonságos megoldás?
 • … szívesen átadnád a tudásodat másoknak, amit a szakmádban szereztél?
 • … keresel egy valóban 21. századi technikai hátteret a munkádhoz?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 3 éve kizárólag a tudásomból élek, amit online tanfolyamok kiadásával és eladásával érek el.

Pontosan tudom, hogy mi a különbség a zárt és szabadon megosztható online felületek között. A mikor az embernek nap mint nap robotolnia kell a bevételért, és a tudását biztonságban akarja tudni, akkor szükséges, egy olyan felület, amivel mindezt meg lehet valósítani. Én már megtapasztaltam mind a kettőt.

Magyarország egyik legsikeresebb online marketing infoterméket árusító vállalkozásának tulajdonosaként ráadásul azt is tudom, hogy itthon mi az, ami megy, mi az amit vesznek az emberek, és hogyan kell a tudást pénzzé tenni.

Én magam egészen pontosan azokat a konkrét lépéseket alkalmazom a cégemben, amelyeket bármelyik képzésemen megosztok veled.

A WishList Member használata online videótanfolyamon a legelső lépéstől az utolsóig megtanítalak téged a tudásodat megóvni.
Jelentkezz erre a tudásanyagra, és legyél te is részese a 21. század igazi csodájának, az online információs kornak!

Jelentkezz erre a tudásanyagra, és legyél te is részese a 21. század igazi csodájának, az online információs kornak!

Meg lehet élni a tudásból!

A jó hírem számodra, hogy meg lehet valósítani mindazt, amivel megvéded az oldaladat.

Lehetséges olyan rendszert építeni, amely valóban nagy biztonságot, így jövedelmet tud neked hozni még akkor is, amikor éppen nem dolgozol.

Miért nem sikerül neked?

A 21. század az információ százada. Akinél az információ, annál a hatalom – mondják gyakran. De vajon miért van az, hogy lassan már mindenki online termékeket árusít, neked pedig még sosem jött igazán össze?

Valószínűleg te is rengeteg online anyagra fizettél már elő, ingyenesre és fizetősre. De mintha ez mindig csak másnak menne, és valahogy soha nem tudnád megfejteni a titkot, amivel a tudásod pénzzé tehető…

Megváltozott az üzleti környezet?

Gondold végig az elmúlt 5-10-20 évet! Vagy vegyük például 2020 első félévét, amikor a koronavírus mindenkit az online átállásra kényszerített. Vajon könnyebb lett az üzleti életben boldogulni, vagy nehezebb? Vajon a sok új megoldás neked eredményeket és sikereket hozott, vagy inkább még több feladatot, napi robotot és megoldhatatlan problémát?

Vajon mi jöhet még? Változhat úgy az üzleti környezet, hogy még nehezebb legyen eladni?

Jöhet még több online vállalkozó, amik még jobban lenyomják az árakat? Jöhet egy gyorsabb, erősebb konkurens, akivel már nem leszel képes felvenni a versenyt?

A választ te is tudod…

Ugye kellene ezen változtatni?

Biztos eszedbe jutott már, hogy jó lenne ezen változtatni. Azért vagy itt, mert tudod, hogy ezzel kezdeni kell valamit.

Jó lenne végre egy olyan rendszer, ami számodra is elérhetővé teszi, hogy a munkádat megóvd és azt meg is fizessék.

Igazán itt lenne az ideje, hogy végre egy olyan online vállalkozást építs, ahol a befektetett energiád megtérül, ahol üzletileg fejlődni tudsz!

A megoldás

A jó hírem számodra az, hogy létezik ilyen megoldás. Van olyan online felület, ami neked is elérhető, és nagy biztonságot képes számodra is biztosítani.

Pontosan tudod te is, hogy a tudásod, amivel a szakterületeden rendelkezel, rengeteget ér. Ez a megoldás végre lehetőséget ad számodra is, hogy pénzzé tedd ezt a tudást!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire egy online tudásanyag összeállításához, megvédéséhez szükséged van, hogy sikeresen pénzzé tehesd a tudásodat!

Ez komplett technikai tudást nyújtó anyag! Az első lépéstől az utolsóig megmutatom, hogyan hozz létre egy online biztonságos felületet, hogyan építsd fel a hátteret. Ráadásul akár mindenféle előzetes tudás nélkül! Csak gyakorlati tippek, amik ma Magyarországon működnek. Amiket én magam is használok.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem, hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

Mit tartalmaz a Honlapra Fel! 2 részes WishList Member használata online videótanfolyam?

A WishList Member használata online videótanfolyam 2 részből álló online képzés. A zárt tanfolyami felület kialakításának technikai részleteit tanulod meg.

Ez egy komplett képzés, ami a legelső ponttól a legutolsóig megtanít téged egy védett tanfolyami felületet összerakni.

Nem csak a WishList plugin (bővítmény) technikai részleteit, elméletét nézzük meg, hanem a gyakorlatban is képes leszel egy piacképes infotermék szolgáltatási felületet beállítani hozzá.

Miről lesz szó a WishList Member használata online videótanfolyam 1. részében?

 • A zárt tanfolyami felületek, mint lehetséges megoldás neked, amelyet a Honlapra Fel-nél is alkalmazunk
 • Konkrétan megtanulsz elkészíteni egy olyan zárt online felületet, ahol mindenki csak a megvásárolt anyagokhoz férhet hozzá. Ez lesz az infotermék vállakozásod lelke — enélkül ugyanis bárki, bármikor lenyúlhatja az anyagaidat.

  Ha nem tudsz programozni, ha sohasem készítettél még weboldalt, akkor is össze fogod tudni rakni ezt a rendszert az általam ajánlott, nagyon könnyen kezelhető eszközökkel!

 • A WishList Member bemutatása
 • Minden amit tudni érdemes a WishList-ről.

 • A WishList Member telepítése
 • Lépésről lépésre mutatom meg, hogyan telepítsd a WishList Member bővítményt. Mi az igazság ezzel kapcsolatban, miért éri meg előfizetni rá. Nemcsak megérted, hogy milyen típusú oldalt tudsz magadnak létrehozni, de a konkrét tippekkel és tanácsokkal képes leszel egy valóban működő rendszert felépíteni, ami akkor is tud neked pénzt hozni, ha éppen nem dolgozol.

 • A WishList Member aktiválása és rövid bemutatása
 • Az egyik legfontosabb dolog, a kezdeti beállításokon túl, hogy megértsd, mire tudod ezt a remek eszközt használni, milyen lehetőségeid vannak, hogy a tanfolyami felületed úgy működjön, ahogyan neked a legmegfelelőbb. Megmutatom, melyik menüpont mint jelent.

 • A menüpontok részletes bemutatása
 • Ha már tudod, hogy melyik menüpont mire való, akkor elkezdünk belemélyedni a lényegi részekbe. Részletesen, könnyen érthető formában fogjuk átvenni a legfontosabb menüpontokat.

 • Alsó promó link eltüntetése
 • Hogyan tűntesd el az oldal aljáról a plugin szolgáltató linkjét a tanulóid elől? Jól elrejtették, de most neked van arra lehetőséged, hogy a zavaró dolgok ne legyenek láthatóak mindenki számára.

 • Rendszer oldalak
 • Mindenképpen javaslom, hogy ismerd meg a működését, mert itt fogod tudni átállítani azokat az üzeneteket, amiket akkor lát valaki, amikor még nincs hozzáférése az oldaladhoz.

 • Regisztrációs folyamat magyarítása
 • Amennyiben a vásárlóid nem angolul használják a felületet, akkor mindenképpen érdemes vele foglalkoznod. Itt mindent megtudsz, hogyan tudod beállítani.

 • Védelmi szintek hozzáadása, beállítása
 • Hogyan lehet úgy megvédeni a tanfolyamodat, hogy csak bizonyos feltételek mellett lehessen további tartalmakat elérni. Ez lesz a kulcsa annak, ha egy képzésed több részből áll, és szeretnéd, ha csak az arra jogosultak férjenek hozzá az összes részhez, szinthez. Kiváló lehetőség, annak a beállítására, ha valaki részletfizetéssel törleszti a tanfolyamot. Megismered a folyamatát annak, hogyan tudod beállítani, hogy mindenki számára látható legyen, illetve védett része is legyen a honlapodnak. El fogod tudni különíteni őket.

 • Felhasználók, vásárlók kezelése
 • Szeretnéd, hogy neked semmivel ne kellejen foglalkoznod ezen a téren? Automatizált tag kezelés, amivel beállíthatod mindazt, amit eddig egyesével oldottál meg? De ekkor se dőlj hátra, mert lesz olyan, hogy hozzá kell nyúlnod a tagok hozzáféréséhez. Erre pedig jobb, ha felkészülsz, és megtanulod, hogyan kell egyesével a beállításokat elvégezni.

 • Bejelentkezési felület létrehozása
 • Elkezdődik a munka! Ki fogod tudni alakítani azt a felületet, ahol be tudnak jelentkezni a honlapodra. Végigmegyünk a regisztrációs folyamaton, és megismered a tagok kezelésének a módját is.

 • WishList biztonsági beállítások
 • Legyél védve az ellen, hogy feltörjék, ellopják a képzésed anyagát. Ugye érzed ennek a súlyosságát? 2 lehetőséged van, mindegyiket megmutatjuk részletesen, hogy téged védjen, ha a tudásanyagodat osztod meg a világhálón.

  Fontos az anyagaid hozzáférésének a védelme – A legfontosabb kérdés, mert e nélkül nem lesz értelme a munkádnak. Ráadásul nagyon egyszerű módszerről van szó! Rajtad áll, hogy milyen tartalmakat óvsz meg.

 • E-mailek küldése előfizetőidnek, tagoknak
 • Előfizetőidnek, tagoknak fogsz tudni kiküldeni e-maileket. Ez nem egy hírlevélküldő szoftver, de a tanulóidat értesíteni tudod, ha valami fontos információt szeretnél megosztani velük.

 • Tanfolyam publikálása – Esettanulmány
 • Konkrétan hogyan hozd létre a védett tartalmadat, hogyan töltsd fel a tanfolyami anyagaidat. Ebben az esettanulmányban végig megmutatom, hogy mi konkrétan mit és hogyan csinálunk.

Milyen haladó ismeretekre tehetsz szert a WishList Member használata online videótanfolyam 2. részében?

 • Haladó és speciális beállítások
 • Itt már nagyobb sebességre kapcsolunk, szintet is lépünk. Megnézzük azokat a speciális beállításokat, amivel tovább tudod fokozni a felhasználói élményt. Ezt te is és az oldaladra belépő emberek is szeretni fogják!

 • Fájl és mappavédelem
 • Szeretnél letölthető PDF-et kínálni a tagoknak? Word-dokumentumok, ZIP-fájlok – feltöltheted a WordPress-be, a WishList Member megvédheti azt. Ráadásul zseniálisan fejlett mappavédelem áll a rendelkezésedre a fájlok tömeges védelméhez.

 • Integráció
 • Az integrációk lehetővé teszik az egyszeri fizetéseket, az ismétlődő vásárlásokat, lemondásokat, előfizetéseket, leiratkozásokat, címkézést és még sok mást.

  • Email
  • Fizetési variációk – Hozz létre havi előfizetéseket, fizessenek bejegyzésenként vagy egyszerre több tagsági szintet – bármilyen lehetséges konfigurációban vagy kombinációban tudod kialakítani a fizetési megoldásokat.
 • Tagok importálása/exportálása
 • Ezzel felgyorsíthatod a folyamatot, amennyiben egy másik helyről költözteted át a listádat. Tömeges és egyenkénti tagok importálása és exportálása a legegyszerűbb módszerekkel.

 • Ingyenes/próba/fizetős tagság
 • Add meg a lehetőséget a tagoknak, hogy előbb megismerkedjenek veled, az oldaladdal. Hozz létre ingyenes és próba lehetőségeket. Ezek után a fizetési lehetőségeket megmutatva, könnyebb lesz nekik fizetős taggá válni, és eligazodni az honlapodon.

 • Drip and schedule (csepegtetés és ütemezés)
 • Automatizálással újabb és újabb tartalmakat tudsz a fizetős új tagjaidnak kínálni. Előre ütemezéssel pontosan akkor fognak ezek a tartalmak megjelenni nekik, amikor a leghasznosabb lesz számukra.

 • “Sneak peak” + részleges kijelzés
 • Amennyiben valaki rátalál az oldaladra, ne hagyd, hogy üres kézzel távozzon. Adj neki lehetőséget, hogy belelásson a tartalmaidba. Megoszthatsz kisebb-nagyobb részleteket a fizetős anyagaidból, hogy aztán fejvesztve keresse az előfizetés gombot.

 • Privát címkék
 • WishListtel egy oldal vagy poszt belsejében is megvédheted a tartalmad szakaszait. Egyszerűen felcímkézheted, így csak azok fogják látni, akik arra jogosultak. Más számára nem lesz látható. Igazán nagyszerű dolog ez a WishListben.

 • Aktiválási szintű műveletek
 • Könnyen beállíthatod és átláthatod az eseményindítókat egy logikai alapú rendszer segítségével az olyan műveletek automatizálására, mint például új bejegyzések létrehozása vagy tagok áthelyezése a webhelyen – a lehetőségek végtelenek.

 • Affiliate program
 • A legjobb az egészben, hogy affilate programba is részt vehetsz, amennyiben a te linkeden keresztül regisztrálnak a rendszerbe.

Ez egy bonyolult rendszer, ami ráadásul a szolgáltatásod egyik lelke lesz. A beállítások nagy része csak egyszeri odafigyelést igényel, de mindenképpen javaslom, hogy mielőtt élesben elkezded használni, mielőtt ügyfeleket “ráeresztesz” a rendszerre, próbáld ki, teszteld le!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez fontos, hogy ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz! Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját honlapodra, vállalkozásodra alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb.
De ne feledd, ez a te tudásod védelme miatt kell, ez a te vállalkozásod. Neked kell az itt megadott lehetőségeket mérlegelni, megvalósítani, és dolgozni rajtuk.

Itt valódi gyakorlati tudást kapsz!

Tedd a szívedet a kezedre! Kitől szeretnél tanulni egy olyan témában, amikor a pénzedről, a bevételeidről, a családod jólétéről, esetleg a vállalkozásod jövőjéről van szó? Aki mondja, vagy aki tudja és csinálja?

Őszinte leszek hozzád. Az elmúlt 7 évben közel 300 millió Forintot kerestem (nem elírás – háromszáz millió!!!!) csak online oktatóanyagok, infotermékek készítésével és értékesítésével. És ezt kizárólag a magyar piacon, magyar nyelven. Csak ebből élek.

Magyarországon talán a legtöbbet keresem infotermékek készítésével, online tanfolyamok gyártásával. Ez az üzletem, ehhez értek, ebben vagyok jó.

De valószínűleg ezt te is tudod, mert talán már te is vettél tőlem nem egy és nem két anyagot, ami segített neked azonnal alkalmazható, gyakorlati tippekkel sikeresebbé tenni az online vállalkozásod.

FIGYELEM!

Ha igazán ütős rendszert akarsz, akkor a képzés árán kívül további költséggel érdemes még számolnod. Ezt nem nekem fizeted, viszont ha teljesen biztonságos rendszert akarsz, és ha tényleg maximalizálni szeretnéd az infotermék eladásaidat, akkor mindenképpen javaslom:

A teljes rendszer működéséhez szükséged lesz egy pluginre (bővítményre), ami pénzbe kerül. Nagyjából 40.000 és 100.000 Ft közötti összeggel számolva a teljes automatizált folyamatot ki tudod alakítani.

Mi a WordPress WishList fizetős bővítményét fogjuk neked bemutatni. A használatához szükséged lesz neked is az előfizetésére, amely jelenleg évi 147-297 dollár között van, attól függően, hány honlapon szeretnéd használni. Valószínűleg az egyéb ingyenesen elérhető bővítmények is jók lehetnek, de azok korántsem nyújtanak akkora védelmet, mint ez a fizetős WishList Memeber.

Ez a WishList Member képzés nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő szisztéma!

 • Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.
 • Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyival több bevételt sem hoznak neked.
 • Nem fogsz olyan anyagot kapni, amihez bármilyen előzetes tudásra lenne szükséged.

Mit mondanak mások a képzéseimről?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

“Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült. Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre. Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel. Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni. Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

“Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóta több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

Dóra Gyula

Mennyibe kerül a WishList Member használata online videótanfolyam?

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

WishList Member használata online videótanfolyam ára

 • Az 1 rész ára: bruttó 44.900 Ft (35.354 Ft + ÁFA)
 • Az 1-2. rész ára: bruttó 89.800 Ft (70.709 Ft + ÁFA)
 • További kedvezmény VIP Klub tagjainknak

 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1. rész ára bruttó 37.400 Ft (29.449 Ft + ÁFA).
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1-2. rész ára bruttó 74.800 Ft (58.898 Ft + ÁFA).

Ha a képzést egyben befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

VÁRJ!

Rendeld meg a WishList Member online tanfolyamunk mellé az Online WordPress Tanfolyam 1-2. részét is 50% kedvezménnyel, bruttó 44.900 Ft-ért, kiértesített VIP tagként bruttó 37.400 Ft-ért.

A rendelés leadásakor jelezd, ha kéred az extra kedvezményt!

Mit tartalmaz az ár?

 • Az WishList Member használata online videótanfolyam teljes anyagát..
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az ingyenes e-mail tanfolyamomat, talán végeztél is már nálam képzést, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.
 • A WishList Member online tanfolyam 2020. október 30-án, pénteken indul. A képzési videók ezt követően hetente kerülnek fel az online oktatási felületünkre.

  Jelentkezem a WishList Member használata online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok  Amennyiben mind a két részt megrendeled, jelentkezhetsz mellé 50% extra kedvezménnyel az Online WordPress tanfolyam 1-2 részére is!


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.