Webáruház, ami elad online tanfolyam

Mi a magyar webáruház tulajdonosok legnagyobb problémája?

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Benned is felmerültek már ezek a kérdések?

 • Hogyan oldd meg, hogy jogszerűen működjön a webáruházad?
 • Ráadásul közben mindig jó termékleírások, termékképek legyenek?
 • Hogyan szervezd meg a logisztikát (a termékek beszerzését, a nagykereket, a raktározást, csomagolást, szállítást, futárszolgálatokat, stb.)?
 • És ami talán a legfontosabb: hogyan érj el minél nagyobb forgalmat?
 • Ráadásul mindez hogyan férjen bele az idődbe, amiből neked sincs több napi huszonnégy óránál.
 • Az automatizálásról már nem is beszélve, hogy végre egyszer ne neked kelljen minden feladatot csinálni a webáruházadban…

Ha csak egyik kérdés is felmerült benned a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs, SEO és online marketing tréner

Mivel olyan sokan kértétek, fejembe vettem, hogy készítek egy online videótanfolyamot, ami kifejezetten a webáruház tulajdonosoknak segít minél nagyobb forgalmat elérni, és az induló webáruházaknak sikeresen elindulni.

Ráadásul nem egyedül. A webáruházak kapcsán én magam sok mindenhez értek, ami az online marketing területe, és ami szükséges a forgalom növeléséhez. De nem vagyok kereskedő, nincs bennem az a kereskedő vér, amire egy sikeres webáruházhoz szükség van.

Ezért egy olyan szakemberrel közösen készítjük el ezt a tudásanyagot, akinek nem csak hatalmas tapasztalata van egy webáruház sikeres elindításában és felfuttatásában, hanem talán 2015-16 egyik magyar kisvállalkozói webáruház sikertörténete az övé.

Biro Viki - webáruház tulajdonos

Biro Viktória, Süss Velem webáruház

Bíró Viki nem kívülről jött okoskodó, hanem maga is feltűrt ingujjal, nap mint nap benne van a saját Süss Velem webáruháza üzemeltetésében. Ráadásul megtapasztalta a webshopok felépítésének minden szépségét és csúnyaságát. A nulláról indult, és tapasztalatból fogja megosztani veled, hogy mi az, ami a magyar piacon egyáltalán nem működött, és mi az, ami végül meghozta számára a sikert.

Mit tartalmaz a webáruház tanfolyam?

A Webáruház, ami elad online videó tanfolyam két részből áll, így akkor is tudunk neked segíteni, ha teljesen kezdő vagy (akár még webáruházad sincs, csak most tervezed), és akkor is, ha már egy ideje megvan a webáruházad, de szeretnél minél több forgalmat.

A webáruház tanfolyam 1. rész tartalmából

 • Webáruház alapok – Webáruház kontra offline bolt
  Mik azok az alapvető pontok, amiket egy sikeres webáruház indításához és üzemeltetéséhez egyszerűen ismerned kell? Enélkül nincs üzlet a shopodban, enélkül nincs bevétel. Ezek nélkül bele se kezdj! Ami ebből kiemelten fontos: miben különbözik egy webáruház egy hagyományos, offline üzlettől, bolttól? Ha ezt megérted, akkor ha sikeres kereskedő vagy offline, sikereket fogsz elérni online is. Ha nem érted, akkor azt sem fogod érteni, hogy miért nem jön a forgalom a webshopodban.
 • Webáruház félreértések
  Ugye nem szeretnéd az üzletedet olyan híresztelésekre alapozni, amik igazából soha egy fillért nem fognak neked hozni?! Fontos, hogy tisztázzuk a leggyakoribb félreértéseket – amiket mellesleg kizárólag olyanok terjesztenek, akiknek vagy nincs webáruházuk, vagy nem sikeresek. Ez az alapja, hogy te sikeres legyél!
 • Mit árulj a neten? Mit forgalmazz? Mi legyen a termék?
  Van egy jó hírem! Ha akár csak egyszer is elgondolkoztál azon, vajon mit árulj a webáruházadban, akkor nagyon jó úton jársz! Sokan hiszik ugyanis azt, hogy a neten bármi eladható, ott aztán bármiből lehet pénzt csinálni. Pedig ez nagyon nem igaz! Vikivel megmutatjuk neked, hogy hogyan döntsd el, mi az, amire valóban van kereslet, és amiből elegendő mennyiséget tudsz majd ahhoz eladni, hogy a webshopod nyereséges legyen.
 • Hogy találd meg az ideális célcsoportot? Ki a te potenciális vásárlód?
  Ez a pont magáért beszél, mégis sok webáruház tulajdonos nem foglalkozik vele. Nekik aztán bevételük sem nagyon jön. Mi megmutatjuk neked, hogy ha már megvan a terméked, akkor hogyan találd meg azokat az embereket, akik aztán a pénzüket a termékeidért cserébe nálad fogják hagyni. Magyarul, a célcsoportod!
 • Honnan szerezd be a termékeket?
  Ez nem is olyan egyszerű kérdés! Honnan szerezd be a termékeidet induláskor, honnan szerezd be, ha már egy kicsit jobban megy. Figyelj! Nem az a kérdés, hogy melyik gyártó ad neked csili-vili webshopot, amit ezer másik webáruház tulajdonos használ, mert azzal nem leszel egyedi, nem fogsz feljönni a keresőben, és egy fillért sem fogsz keresni. A kérdés az, hogy hogyan építsd fel a termékbeszerzést úgy, hogy bírd akár egyedül is a feladatokat, és el is tudj majd adni!
 • Webáruház logisztika – termék beszerzés, nagykerek, raktározás, csomagolás, szállítás, futárszolgálat, stb.
  A webáruházban külön kérdés maga a logisztika. Hogyan szerezd be a termékeket, mennyit és hogyan raktározz, hogyan csomagolj, szállíts, hogyan válassz futárszolgáltatot stb. Ehhez kapsz tőlünk gyakorlati, a magyar piacon alkalmazható segítséget.
 • Milyen webáruház motort használj? Vásárolj vagy bérelj webáruházat?
  Örök kérdés: vásároljak, vagy béreljek webáruházat? Azt el kell mondanunk, hogy erre nincs egyértelmű válasz. Minkét megoldás lehet jó és rossz is. De objektíven végigvesszük a bérelhető és a saját webáruházak üzemeltetésének előnyeit és hátrányait. Ezen kívül átnézzük a magyar piacon legelterjedtebb webáruház motorokat (Shoprenter, Unas, WordPress Woocommerce, Prestashop). Ezek után már nem a webshopos cégek reklámjára alapozva, hanem objektív információk alapján fogod tudni majd kiválasztani a számodra legjobb webáruház rendszert!
 • Webáruház indítás lépései
  Végigvesszük, hogy milyen lépéseken kell végigmenned, ha új webáruházat szeretnél indítani. Akár most tervezed az elsőt, akár már van webshopod, de szeretnél mellé még egyet, hogy növeld a forgalmad, ez mindkét esetben egy nagyon hasznos anyag lesz a számodra!
 • Webáruház design, weboldal felépítése
  Mire figyelj, és mire nem, amikor a webáruházad megtervezed, vagy a sablont kiválasztod. Nem grafikusokat és dizájnereket gazdagítunk, nem a webáruház szépségversenyen indulunk, hanem megmutatjuk, mi a fontos, ha forgalmat akarsz elérni!
 • Jogi kérdések (ÁSZF, elállási jog)
  Mire kell figyelned webáruház tulajdonosként, hogy az áruház jogilag is rendben legyen? Arra is fogsz tippeket kapni, hogy hogyan tudod ezt naprakészen tartani, vagyis még azokra a jogszabályi változásokra is felkészítünk, amelyekkel majd csak a jövőben kell szembesülnöd!Extra: hogyan tudod ezt az egész jogi terhet marketing szempontból az előnyödre fordítani?
 • Termékleírások
  Hogyan írj nagyszerű, egyedi termékleírásokat úgy, hogy ne vigye el minden idődet? Mi a fontos a Google-nek, és mi a fontos a látogatónak? Mitől lesz valójában jó és egyedi egy termékleírás? (Súgok egyet: nem attól, amitől talán gondolod, és meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent másolhatsz szóról szóra, mégis teljes mértékben megtartva az egyediséget!)
 • Ügyfélszolgálat
  Hogyan alakíts ki hatékony ügyfélszolgálatot. Hogy mitől hatékony? Hogy egyrészt segít a nagyobb forgalom, több bevétel elérésében, másrészt viszont nem viszi el minden idődet, és nem kerül megfizethetetlenül sokba.

A webáruház tanfolyam 2. rész tartalmából

 • Árazás – hogyan alakíts ki jövedelmező árakat
  Hogyan használj piacképes és elég árrést hozó árakat? Hogyan kalkulálj? Tudod, hány webshop ment tönkre a rossz árazásba? A többség olyan alacsony árréssel dolgozik, hogy esélye sincs a nyereséges üzletmenetre. Aztán vannak, akik pedig olyan magas árakat használnak, hogy senki sem vásárol tőlük. Ne ess ebbe a hibába! A webáruházad igazi “motorja” a vásárlók, az eladás, azt pedig az árak határozzák meg, hiszen itt kereskedelemről van szó! Megmutatjuk, milyen szorzókat használj a nyereséges működéshez, hogyan kezeld a befolyt összeget, és milyen trükköket alkalmazz ahhoz, hogy az áraid mindig versenyképesek legyenek!
 • Egyediség
  Az egyediség több szempontból is kiemelkedően fontos, ha bevételt akarsz a webáruházadból. Egyediség nélkül nincs eredmény a keresőben, de még ha látogatókat szerzel, eladni akkor sem nagyon fogsz. Ha viszont tudsz egyedi lenni, akkor nem csak a Google fog szeretni, de végre nem az árak lesznek majd az egyetlen érved, amivel a látogatókat vásárlásra bírod!
 • Rendelés feldolgozás
  Ebből a részből megtudod, hogyan kezeld hatékonyan a rendeléseket. Milyen automatizmusokat alkalmazhatsz a rendelések összekészítésénél. Elmondjuk, hogy mire érdemes odafigyelned, hogy elkerüld a hibás teljesítést.
 • Számlázás
  Megtudhatod, hogy állíthatsz ki gyorsan, egyszerűen számlát a hibalehetőségek minimálisra csökkentésével.
 • Csomagolás
  Nagyon sok múlik azon, hogy milyen csomagolásban kapja meg a vásárló a termékedet. Nagyjából az, hogy legközelebb visszatér-e hozzád vásárolni, vagy a konkurenciához megy. Megosztjuk veled csomagolási tapasztalatainkat. Ebből megtudod az igényes és költséghatékony csomagolás titkait és adunk néhány tippet a csomagoló anyag beszerzéshez is.
 • Hatékony szállítás
  Sok hasznos tanácsot kapsz azzal kapcsolatban, hogyan választhatod ki a számodra megfelelő futárszolgálatot, hogyan szervezd meg a szállítást, milyen szállítási díjakat alkalmazz. Ebből a részből azt is megtudod, hogy tehetsz szert versenyelőnyre a szállítási költségek megfelelő kialakításával és kommunikálásával.
 • Fizetési módok
  Milyen fizetési módokat használj ma Magyarországon? Mi az, amire tényleg szükség van, ha nagyobb forgalmat szeretnél, és hogyan kezeld ezeket a különböző fizetési módokat?
 • Gyors, hatékony termékfeltöltés, termékek folyamatos felvitele.
  Megmutatjuk, hogy teheted gyorssá, hatékonnyá a termékek feltöltését akár több száz vagy több ezer cikk esetén is.
 • Tartalomfejlesztés, tartalomgyártás/cikkek írása/blogírás.
  Milyen tartalmat írj, hogy minél többen látogassák a webáruházad? Megtudod, hogy milyen stratégiát kövess a tartalomgyártás és blogírás kapcsán, hogy az a webáruházad eredményein is meglátszódjon.
 • Forgalomnövelő hírlevél
  Ebből a részből megtudod, hogyan használd fel a hírlevelet arra, hogy elképesztő forgalomnövekedést érj el a webáruházadban.
 • Közösségi média
  Hogyan használd a közösségi médiát hatékonyan a bevétel növelésére. A cél itt is az, hogy minél nagyobb forgalmad legyen, de mégse a Facebookozás vigye el az idődet!
 • Készletgazdálkodás, raktárkészlet adatok feltöltése
  Haladó tippek, talán nem is annyira haladó webáruház tulajdonosoknak. Nagyon hamar eljön az az idő, amikor a webshopodban a legnagyobb kihívás az lesz, hogy menny pénzt és hogyan tegyél a készletbe.
 • Webáruház keresőoptimalizálás alapok – hogy a Google is szeresse, és hogy megtaláljanak
  3+1 anyagot kapsz, ami alapjaiban fogja megváltoztatni, ahogy a webáruházad keresőoptimalizálásáról gondolkozol. Garantálom, hogy többet fogsz megérteni arról, hogy mitől lesz sikeres a webáruházad a keresőben (vagy eddig miért nem volt sikeres), mint sok más komplett anyagból, amit a piacon megpróbálnak rád sózni. A plusz egy videó pedig egy olyan trükk, amit ha meglátsz, nevetve a homlokodra csapsz, hogy mennyire egyszerű és erre eddig nem is gondoltál! Ha pedig az eredményeket látod majd, akkor áldani fogod a mai napot, amikor megrendelted ezt a képzést.
 • Többnyelvű webáruház
  Haladó tippek, ha nem csak magyarul szeretnél értékesíteni. Benne: plusz keresőoptimalizálási tippek az előzőeken túl!
 • Konkurencia elemzés
  Megtudhatod milyen szempontok alapján érdemes megvizsgálnod a konkurens webshopokat.
 • Webáruház automatizálás
  Elmondjuk hogyan teheted hatékonnyá a webshopod működését. Megtudhatod, hogy melyik feladatokat érdemes kiszervezni és hogy találj a feladatokra megfelelő embert.
 • Konverzió növelése
  A webáruházad hatékonyságát jelentősen növelheted, ha alkalmazod a konverzió növelő tippjeinket.
 • A webáruház forgalom növelés titka
  Ha szeretnél nagyobb forgalmat, több vevőt és bevételt, akkor ezt látnod kell!

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltunk volna egy tanfolyamot csak azért, hogy okosakat mondjunk. Te is időszűkével küzdő vállalkozó vagy, ezért azonnal használható anyagokra van szükséged.

FIGYELEM!

Az EXTRA anyagok csak akkor járnak, ha a videótanfolyam mindkét részét megrendeled!

 • Kapsz egy anyagot időgazdálkodás webáruházasoknak címmel.Ebben épp azt kapod, ami a címe: hogyan oszd be az idődet webáruház tulajdonosként hatékonyan, hogyan hangold össze a sokféle feladatot, hogyan legyél naprakész a folyamatokkal. Plusz bővebben kitérünk benne az automatizálásra és a konverziónövelésre.
 • Habár ez nem keresőoptimalizálási tanfolyam, de kapsz tőlem 3+1 extra keresőoptimalizálási videót is.Garantálom, hogy többet fogsz megérteni ebből a 3 videóból arról, hogy mitől lesz sikeres a webáruházad a keresőben (vagy eddig miért nem volt sikeres), mint sok más komplett anyagból, amit a piacon megpróbálnak rád sózni. A plusz egy videó pedig egy olyan trükk, amit ha meglátsz, nevetve a homlokodra csapsz, hogy mennyire egyszerű és erre eddig nem is gondoltál! Ha pedig az eredményeket látod majd, akkor áldani fogod a mai napot, amikor megrendelted ezt a képzést.
 • Kapsz egy csekklistát is egy új webáruház indításához.Akár most indítod az első áruházadat, akár a következőt tervezed, ebben a listában összefoglalva megkapod az összes pontot, amin végig kell menned, ha sikeres webshopot szeretnél indítani.
 • Kapsz még egy aranyat érő, letölthető segédtáblát is a gyors termékfeltöltéshez.Viki is ezt használja, és alapjaiban könnyíti majd meg a webshop termékeid feltöltését.
 • Letölthetsz egy termékfotózás segédletet is.Tudod, mennyire fontos a jó minőségű és mégis egyedi fotók alkalmazása, most ebben kapsz profi segítséget attól, aki valóban sikeres webáruházat üzemeltet, és saját maga fotózza a termékeit.
 • Végül pedig hozzáférést kapsz a VIP Klub és a linkcsere Facebook csoportjainkhoz.Itt hozzád hasonló webshop tulajdonosok és online vállalkozók, hozzád hasonló gondolkodásmóddal azon dolgoznak, azzal segítik egymást ötletekkel, tippekkel és tapasztalattal, hogy te is minél nagyobb forgalmat érj el a webshopoddal.A linkcsere csoportunkban pedig úgy tudsz aranyat érő linkeket szerezni a webáruházadra, hogy az még a Google-nek is tetszik, és várhatóan nem kis mértékben tudnak majd ettől javulni a helyezéseid a keresőben.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok!” 🙂

Keresztesné Molnár Anita – TudatosAdozo.hu

“Valamikor februárban kezdtem el járni a keresőoptimalizálás tréningre. Utána igyekeztem megvalósítani az ott tanultakat. Hát azóta elég sok minden történt. A rendelések száma 2,5 -szerese a tavalyi év hasonló időszakának. … Szóval remekül mennek a dolgok. Jelenleg kapacitásunk határán működünk. Elképzelni se tudom, hogy mi lesz decemberben. Köszi mindent!”

V.

“A két átdolgozott honlapomon nőtt a látogatottság … Az áruházban duplájára nőtt. … Sokat tanultam Tőled ebben az elmúlt másfél évben. Nem is tudom, mi lenne ma velem, ha akkor (a múlt év augusztusában) nem nyomom meg a megrendelés gombot.”

P. Zs.

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla www.interjuramegyek.hu

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.”

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

 • A Webáruház ami elad tanfolyam 1. rész ára bruttó 44.900 Ft.
 • A Webáruház ami elad tanfolyam 1-2. rész ára bruttó 89.800 Ft.

Az 1. rész külön is választható!

VIP tagunk vagy?

 • Kiértesített VIP tagjainknak az 1. rész ára bruttó 37.400 Ft. A két rész együtt bruttó 74.800 Ft.

Ha a képzést egyben befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem a Webáruház, ami elad online tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.