Hogyan lehetne több bevételt szerezni online?

↓ Érdekel a válasz? Nézd meg a videót!

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetne több bevételt szerezni online? Hogyan tudnál több emberhez eljutni ebben a hatalmas internetes zajban?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … jó a terméked, szolgáltatásod, mégis úgy érzed, hogy nem tudsz eljutni az interneten a célpiacodhoz
 • … van néha olyan érzésed, mintha kívülről néznéd online vállalkozóként, hogy megy el melletted a technika
 • … a szíved-lelked beleadod a vállalkozásodba, de közben a konkurenciád folyik a csapból is az interneten
 • sehogy sem tudsz annyi emberhez eljutni, hogy elegendő bevételt csinálj
 • … úgy érzed, a konkurenseid learatják a piacot, miközben neked küzdelmet jelent megszerezni lassan minden forintot online

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 23 éve vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

2016-ban kezdtem el felfuttatni a Honlapra Fel! szakmai YouTube csatornát, amely másfél év alatt több mint 2000 feliratkozóval és közel 200.000 videó megtekintéssel az egyik legnépszerűbb magyar nyelvű online marketing csatorna lett.

Ha például rákeresel a YouTube-on a „keresőoptimalizálás” szóra, akkor az 1., 4., 6. és 8. helyen is az én csatornám találod!

Nem túlzás azt mondani, hogy a videókból élek. A YouTube csatorna hatalmas ismertséget és új vevőket hoz, miközben a videós képzéseimet termékként adjuk el, amelyek részben passzív jövedelmet biztosítanak a vállalkozásunknak.

És ami a legjobb az egészben, ehhez ma már nincs szükség videós technikai tudásra, költséges technikai felszerelésre, vagy aranyárban elkészített videókra.

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket, amelyekkel végre te is részese lehetsz a 21. század internetes marketing csodájának, a videóknak!

Létezik megoldás!

A jó hírem számodra, hogy létezik megoldás arra, hogy hogyan érj el vállalkozóként, sikeresen sok embert az interneten.

Ami számodra is elérhető. Amihez nem kell technikai zseninek lenned, nem kell magadból bohócot csinálni, és nem kell hozzá költséges eszközökbe beruháznod, vagy aranyárban marketingeseket megfizetned.

Az emberek az interneten lógnak

Egy 2016-os NMHH felmérés szerint a magyar internetezők naponta átlag több mint 5 órát (!) töltenek az interneten. De talán neked is az az érzésed, hogy mégsem a te honlapodat nézik, nem a te terméked vagy szolgáltatásod vásárolják.

Volt már akár olyan érzésed is, mintha kívülről néznéd online vállalkozóként, hogy megy el melletted a technika? Hogyan építik fel mások a sikeres üzletüket, hogyan érik el ügyesen és sokszor könnyedén a saját célpiacukat? Hogyan adnak el ők, miközben neked küzdelmet jelent megszerezni lassan minden forintot online?

Napi internetezési idő 2016

Az emberek több mint 5 órát töltenek naponta az interneten. Vajon a te honlapodon lógnak?

Akár le is maradhatsz

Az idő csak telik, az online változások egyre gyorsabbnak tűnnek. Ha ma nehezebb megszerezni az érdeklődők figyelmét, mint tegnap volt, akkor holnap, holnapután és főleg néhány év múlva talán akár már lehetetlen is lesz.

Ugye kellene ezen változtatni?

Biztos eszedbe jutott már, hogy jó lenne ezen változtatni. Azért vagy itt, mert tudod, hogy ezzel kezdeni kell valamit.

Valahogy lépést kell tartani az internettel, el kell érni a célpiacot. Meg kell találni azt a megoldást, amivel te is képes vagy hatékonyan elérni az embereket, hogy egyáltalán halljanak rólad, hogy megismerjék a termékedet vagy a szolgáltatásodat, és persze hogy el is tudj adni és bevételt tudj csinálni online.

Jó lenne találni egy megoldást, ami ma is működik. Ami ráadásul számodra is elérhető, nem csak a „guruk” számára. Ráadásul nem kell hozzá bohócot csinálni magadból, vagy nem kell százezreket vagy milliókat kifizetni valami marketinges cégnek.

A megoldás

A jó hírem számodra az, hogy létezik ilyen megoldás. Hadd mutassam be ezt most röviden!

Ez már a 21. század! Talán a legjobb módszer, hogy felkeltsd az interneten az érdeklődők figyelmét, a videó.

A magyarok 2016-ban átlagban napi 2 órát töltöttek online tévé és videónézéssel, vagy zene- és rádióhallgatással. Vagyis leegyszerűsítve, az interneten eltöltött idő majdnem felében a célpiacod videózik, filmet néz és YouTube-ozik.

Napi internetes tevékenységek 2016

Vajon mivel tölti a célpiacod az időt az interneten?

Talán te is látod, hogy ma már a csapból is a videók folynak az interneten. Látod, hogy aki használja, az egyre ismertebb lesz, és ez az a módszer, amivel bárki képes lehet vállalkozóként áttörni a szinte áttörhetetlennek tűnő online zajban.

Ez az a megoldás, ami számodra is lehetőséget ad arra, hogy ott legyél a célpiacod orra előtt. Hogy akkor is rólad, a termékedről, a szolgáltatásodról beszéljenek, még akkor is arról halljanak, amikor nem is gondolják. Ez a megoldás számodra, hogy áttörd az áttörhetetlennek tűnő médiazajt online, még akkor is, ha akár nem akarsz szerepelni, vagy egyáltalán nincsen semmilyen videós tudásod vagy tapasztalatod.

Ugye vonzónak tűnik ez a lehetőség számodra is? Ugye tetszene, ha végre egyszer megértenéd, miért és hogyan lehet sikeresen elérni a célpiacodat videókkal akár nulla videós tudással? Ugye tetszene, ha egyszer végre valaki elmagyarázná neked, miért tűnik olyan egyszerűnek ez a videózás, amikor más csinálja, és miért tűnik szinte megoldhatatlannak, amikor te szeretnél belekezdeni? Ugye jó lenne egy olyan lehetőség, amivel végre tényleg ott lehetnél te is online a célpiacod orra előtt, nap mint nap?

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire vállalkozóként szükséged van, hogy sikeresen elérd a célpiacodat a videókkal, és ebből akár bevételt is csinálj!

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

És ez az anyag vállalkozóknak szól, akár szaktudás vagy előképzettség nélkül!

A Honlapra Fel! videós képzés abban fog neked segíteni, hogy vállalkozóként, akár a nulláról indulva képes legyél hatékony videókkal egyre nagyobb számban elérni a célpiacodat, és akár ebből bevételt is teremteni.

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

Mit tanulsz meg a Honlapra Fel! videós képzésen?

Az online videós képzés 3 választható modulból áll. Az első modulban megtanulsz hatékony, eredményes videókat készíteni előképzettség, technikai tudás és költséges eszközök nélkül. A második modulban megtanulod, hogyan építs fel egy hatékony üzleti YouTube csatornát, hogyan érd el ezzel a célpiacod, és hogyan csinálj belőle bevételt. A harmadik modul pedig akkor segít, ha szeretnél te is videós képzésekkel bevételt szerezni.

A Honlapra Fel! videós tanfolyam legújabb verzióját úgy állítottam össze, hogy bárki elvégezhesse, aki valóban szeretné elérni a célpiacát a ma leghatásosabb eszközökkel.

Videós képzés 1. – Alap modul

 • A legnagyobb marketinges átverés a videózással kapcsolatban
 • Miért tűnik egyszerűnek a videózás, amikor más csinálja, és miért tűnik megoldhatatlanul nehéznek, amikor te kezdenél bele? Elárulom, a válasz nagyon egyszerű és nagyon durva lesz egyszerre! És ha ezt egyszer megérted, akkor utána már semmi nem fog megállítani, hogy akár aznap, mindenféle tudás nélkül elkészítsd és feltedd az első videódat!

 • A videózás alapvető technikai elemei
 • Ez nem egy videóvágó szaktanfolyam, de ahhoz, hogy képes legyél videókat készíteni, tudnod kell, hogyan épül fel egy videó, hogyan készül el, mekkora tárhelyet foglal, mitől függ a mérete és a minősége, és ehhez hasonló dolgok. Nagyon alapszinten, mindenféle előzetes technikai tudás nélkül nézzük meg ezeket a kérdéseket, hogy képes legyél vállalkozóként hatékonyan videózni!

 • A videó vágás alapjai
 • Bármilyen típusú videót készítesz, szinte biztos, hogy neked vagy egy kollégádnak legalább alapszinten kell a vágással is dolgoznotok. Hogy ez ne legyen mumus többé, megmutatom az alapokat, és néhány nagyon egyszerű de nagyon hatékony trükköt.

 • A fordított hatékonyság
 • Hogy igazán hatékony legyél, ma már képesnek kell lenned használni ennek a fordítottját. Vagyis mi kell ahhoz, hogy néha azonnal, vágás nélkül el tudj készíteni és publikálni is tudj egy videót.

 • Az igazán hatékony videózás
 • Ha már itt tartunk, azt vajon tudod-e, hogy mi kell a hatékony videózáshoz? Milyen programok, milyen számítógép, mennyi memória, winchester és menyi idő? Mert hidd el nekem, amit én erről hallok az interneten az nagyon messze áll a valóságtól. Miután megértetted a videózás alapokat, pontosan meg fogod érteni, hogy milyen típusú videóhoz milyen számítógépre, kamerára és programra van szükséged. És nem annyira bonyolult eszközökről van szó, mint azt sokan el akarják veled hitetni!

 • Az élvezhető videók 20 titka
 • Egy videót nem elég elkészíteni, annak élvezhetőnek is kell lenni. És ez nagyrészt nem a technikán múlik. Több, mint 20 tippet szedtem össze, hogy mire van szükséged az élvezhető videók készítéséhez. Ezek azonnal alkalmazható, gyakorlati tippek, amikkel akár elsőre sokkal élvezhetőbb videót fogsz tudni készíteni, mint mások sok év tapasztalattal.

 • A 3 alapvető videó típus
 • Megmutatom neked a 3 alapvető videó típust, ami meg tudja határozni a sikeredet, és hogy mennyit fogsz a siker eléréséért dolgozni.

Videós képzés 2. – YouTube modul

 • Hogyan építs fel egy sikeres Youtube üzleti csatornát?
 • Megnézzük a technikai részleteket, hogy például hová kattints, de ami fontosabb, hogy mit csinálj pontosan, hogy folyamatosan el tudd érni a célcsoportodat.

 • Az 5 fő látogatószerző forrás a YouTube-on
 • Mi ez az 5 forrás, és hogyan tudsz mindegyikben a topon lenni. Figyelem! Ez az öt forrás öt teljesen különbözőféle videót igényel, tehát ha sikeres akarsz lenni, akkor tudnod kell, hogy most éppen milyen videót készítesz!

 • YouTube keresőoptimalizálás
 • A YouTube a Google után a 2. legnagyobb kereső a világon! Ha nem vagy ott, egyszerűen lemaradsz! Meg fogod tanulni, hogy mi kell pontosan ahhoz, hogy a szakmádban te legyél ott szinte minden kulcsszóra az első között – a kulcsszókutatástól a videók pontos beállításán át a további trükkökig.

  Ha például rákeresel a YouTube-on a „keresőoptimalizálás” szóra, akkor az 1., 4., 6. és 8. helyen is az én csatornám találod! Ezt a tudást adom át neked, gyakorlatban is hasznosítható módon!

 • YouTube és a keresőoptimalizálás
 • Nem, nem beszélek félre, ez két külön dolog. Megtanítalak arra is, hogy hogyan használd a videóidat a saját, szöveges honlapod optimalizálására. Ez nem ugyanaz, mégis én azt látom, hogy nagyon sokan keverik, és ezért nem érnek el eredményt!

 • Az anyázós hozzászólások és a sikered
 • Ha használtad már a YouTube-ot, akkor láttad, hogy talán ott találhatók a legdurvább hozzászólások mostanában az interneten. A névtelen okosok nem kímélik a videók készítőit, és bizony ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, akkor lehet, hogy nem csak videózástól, de akár a vállalkozásodtól is elveszik a kedved. Elárulom neked a két titkot, amivel elérheted, hogy téged messziről kerüljenek a negatív hozzászólók. Hidd el, ez önmagában félsikere lesz a YouTube csatornádnak, hiszen folyamatosan meg tudod tartani a lelkesedésed.

 • Hogyan keress pénzt a YouTube-ról, vállalkozóként
 • Nem, nem a reklámokból. Ami azt illeti, a reklámokból minimális pénzt tudsz csak keresni – bár a tanfolyamon megmutatom azt is, hogy pontosan mennyit. De van valami egészen más módszer, amivel ha megérted és alkalmazod, képes leszel tényleges, komoly bevételt csinálni a YouTube csatornád segítségével.

Videós képzés 3. – Videós oktatóanyagok modul

 • Videós tudásanyagok
 • A videós tudásanyag részben megtanulod, hogyan rakj össze és építs fel olyan videós tanfolyamokat, mint amilyeneket én is publikálok, hogy ezeket pénzért eladd, és részben passzív jövedelemforrást építs fel magadnak, kizárólag a tudásodra alapozva.

  Ez nem való mindenkinek, és ezt a modult csak akkor igényeld, ha van olyan egyéni tudásod, amit videós formában szeretnél másokkal megosztani, és erre egy vállalkozást alapozni.

 • Az oktatási felületed felépítése
 • Konkrét, gyakorlati lépések, amellyel egy zárt, csak a fizetős ügyfeleidnek elérhető videós oktatóközpontot tudsz létrehozni. Néhány egyszerű szoftver szükséges hozzá, amit akár te is meg tudsz csinálni. Onnantól kezdve nem függsz senkitől, akkor és azt publikálsz, amikor és amit szeretnél.

  Én is ugyanezt használom, ezen a felületen nézted már a korábbi képzéseimet, és ezen fogod nézni a videós képzést is.

 • Technikai lépések és az anyagaid védelme
 • Megnézzük azokat a technikai részleteket, amiket ehhez még tudnod kell. Milyen tárhelyre lesz szükséged? Mi az a két videótárolási módszer, ahol az oktatóvideóidat tárolhatod. Hogyan védheted magad a lopás ellen – vagyis hogy akár a videóidat ellopják, akár az oktatói felületedhez hozzáférjenek illetéktelenek?

 • Speciális videó technikák oktatóvideókhoz
 • Megtanulsz néhány speciális videó technikát, amit kifejezetten az oktatóanyagoknál érdemes alkalmazni.

 • Egy videótanfolyam hatékony felépítése
 • Ha ebből akarsz pénzt keresni, akkor a videós tananyagaidnak hasznosnak kell lenniük a vásárlóid számára. Ez nem csak a videókon múlik, hanem a tanfolyam felépítésén és a videók felépítésén. Azt fogod megtanulni, hogy hogyan állíts össze olyan videós tanfolyamokat, amelyekkel elégedettek lesznek a vásárlóid. Hogy miért fontos ez? Így nemcsak nem kérik vissza a képzés árát, de legközelebb is szívesen fognak tőled vásárolni!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt. A webes témákban milliónyi vélemény, “tuti infó” olvasható magyarul, angolul, de nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben. Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten. „

M.K.

„Hasznos információk, érthető magyarázatok, azonnal használható ötletek.”

Kara Beatrix
www.orchideaselyemvirag.hu

„Azt [találtam a leghasznosabbnak], hogy érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc
egyéni vállalkozó

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.”

R.A.

„… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

FIGYELEM!

Az általam bemutatott módszerek vállalkozók számára adnak működő megoldást, hogy a videóik segítségével kitűnjenek a tömegből, nagy hatékonysággal elérjék a célpiacukat, és akár ebből plusz bevételt csináljanak.

Ez nem egy videós szakmai képzés, OKJ tanfolyam vagy hasonló. Nem professzionális videókat fogsz megtanulni készíteni – amelyhez sokszor évek tudása és tapasztalata szükséges -, hanem vállalkozóként megtanulod, hogyan érd el a piacodat hatékony, élvezhető videókkal.

Ez a képzés kifejezetten vállalkozóknak szól, akik saját maguk, vagy egy munkatársuk segítségével szeretnének ismertséget elérni, nagyobb rést kihasítani a piaci tortából, videók segítségével.

A YouTube-os modulban nem milliós követői kört építünk a YouTube-on anyázós-fikázós videókkal (bocsánat, de ez a valóság), hanem kifejezetten a célpiacodat segítek elérni, és a szakmai ismertséged-hírneved felépíteni olcsó, hatékony szakmai videókkal.

Ha igazán hatékony szeretnél lenni, szükség lehet némi befektetésre, ami programok, esetleg online videós tárhely megvásárlását igényli. Ezek azonban mind néhány tízezer forintos nagyságrendben vannak, vagyis kevesebbe kerülnek, mint ha egyetlen profi videót készíttetnél mással. Ezen kívül a videós képzést úgy építem fel, hogy akár nulla befektetéssel el tudj indulni (szó szerint egy telefonnal), és lásd, hogy melyik lépés mekkora befektetést igényel, és mikor érdemes ebbe beruháznod.

Kinek való ez a képzés?

Ha magadra ismersz, akkor jelentkezz. Nem fogod megbánni, konkrét, azonnal alkalmazható tippeket és módszereket fogsz megtanulni!

 • Kis- vagy középvállalkozás tulajdonosaként, marketingeseként szeretnél a célpiacodhoz hatékonyabban eljutni
 • Te (vagy egy kollégád) hajlandó vagy az arcodat, de legalább a hangodat adni a vállalkozásodhoz
 • Hajlandó vagy elfogadni, hogy egyszerű videókkal is el lehet érni eredményt online
 • Elhiszed, hogy a videók ennek az évtizednek az egyik legütősebb online marketing sikertitka
 • Szeretnéd, ha valaki megmutatná azt a módszert, amivel vállalkozóként hatékonyan elérheted a célpiacod online, és akár bevételt is tudsz csinálni belőle – de hajlandó is vagy ezért dolgozni.

Kinek nem való ez az anyag?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne jelentkezz a képzésre, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

 • Csak olyan videókat tudsz elképzelni magadról vagy a vállalkozásodról, amelyek mozifilm minőségűek
 • Videós szakember szeretnél lenni, aki másoknak készít videót
 • Arra keresel megoldást, hogy hogyan csinálj sok pénzt munka nélkül online

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Ha egy igazán profi videót szeretnél a vállalkozásodnak csináltatni, az több millió forint. Ha csak egy félprofi videót csináltatsz egy videós szakemberrel, az 50.000 – 100.000 Forint között lesz. 20 darab videó legalább 1 millió forint! (és hidd el, 20 videó alatt a YouTube például komolyan sem vesz!)

Ez a képzés ennek a költségét is megspórolja neked, tehát elkérhetnék érte akár egymillió forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 1.000.000 Ft-ot, de még csak 500.000 Ft-ot vagy 200.000 Ft-ot sem.

Teljes tudásanyag (3 modul) akciós ára

3 modul ára bruttó 177.800 Ft (140.000 Ft + ÁFA).

Csak az 1. modul akciós ára

Választhatod csak az első, videós modult bruttó 90.900 Ft(71.575 Ft+ ÁFA)

Választható 2 modul akciós ára

Az első + egy választható modult (YouTube vagy oktatóvideók készítése modul) bruttó 152.400 Ft (120.000 Ft+ ÁFA)

Gondot okoz ekkora összeg egyben?

Részletfizetési lehetőség: ha mindhárom modult megrendeled, a tanfolyam ára részletekben is fizethető, 3 x bruttó 65.000 Ft, havonta fizetve.

VIP tagunk vagy?

Ebben az esetben Neked kedvezményt adunk, amennyiben mindhárom modult megvásárolod.

bruttó 140.000 Ft (110.236 Ft + ÁFA)

vagy 3 részletben 3 x bruttó 55.000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

 • A Honlapra Fel! Videós képzés teljes anyagát.
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz. Személyesen Szilágyi Balázs válaszol a kérdéseidre.
 • Honlapra Fel! VIP Klub tagságot. Ez hozzáférés a Facebook csoportunkhoz, ahol hozzád hasonló, konstruktív vállalkozók tudnak segíteni, a tapasztalatok szerint bármilyen online kérdésedben. Ezen kívül kedvezményes áron fogsz tudni ezentúl vásárolni és részt vehetsz a havonta 1 alkalommal kifejezetten a VIP csoportnak élőben tartott online képzésen-konzultáción.
 • Hozzáférést a Honlapra Fel! Linkcsere csoporthoz. Több száz honlaptulajdonos van benne, és linkekkel segítünk egymásnak jobb helyezéseket elérni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az ingyenes e-mail tanfolyamomat, talán végeztél is már nálam képzést, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát, ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a hozzáférést a tanfolyami felülethez valamint a Facebook csoportokhoz.
 • Ezután pedig az örökös hozzáféréseddel bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Rendeld meg most, és érj el sikereket a 21. század egyik legjobb online marketing eszközével, a videóval!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.