Üzleti évtervező online képzés

Mennyi pénzt szeretnél keresni online 2022-ben?

Tervezd meg az online bevételeidet végre kiszámítható módon, tudományos alapon!

↓ Nézd meg a részleteket! ↓

Pénz puzzle kirakó

Szeretnél végre egy olyan évet, amikor a terveid szerint alakulnak az online bevételeid?

A legtöbb online vállalkozó csak sodródik, és a szerencsére, a Google algoritmusra, a konkurencia bénázására vagy éppen a vásárlók hangulatára – netán az időjárásra – bízza, hogy mennyi bevétele lesz.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …tudod, hogy jó lenne, ha lenne egy éves üzleti terved, de azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 • …többféle évtervező és bevételtervező képzésen részt vettél már, de egyszerűen ezek nem működnek?
 • …régóta szeretnél üzleti tervezést csinálni a már működő vállalkozásodban, de igazából fogalmad sincs, hogyan kell?
 • soha semmilyen üzleti terved nem jött eddig össze igazán, és már arról is lemondtál, hogy lehet az üzleti életben hatékonyan tervezni?
 • …tudod, hogy mehetne jobban az üzleted, de nem ártana egy kis tudatos és gyakorlati tervezés
 • …amit eddig üzleti tervezésként neked tanítottak, az legfeljebb jól hangzott, de a gyakorlatban sosem működött?
 • …jó lenne végre egyben látni, hogy milyen konkrét lépéseket kell végrehajtani a vállalkozásodban, hogy stabilan több vevőt tudj szerezni?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem egy komplett online elvégezhető anyagot, amivel vállalkozóként meg tudod tervezni, hogyan érd el a következő éves terveidet és hogyan keress végre annyi pénzt, amennyit megérdemelsz.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Üzleti évtervezés online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod éves eredményeit tudományos alapon, gyakorlatban kivitelezhető módon megtervezni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati üzleti tippeket, amelyeket sikerrel használhatsz.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit fogsz megtanulni az Üzleti ÉVtervező online tanfolyamon?

 • Az évtervezés igazi célja

  Akár hiszed akár nem, a legtöbb üzleti tervezés már itt elbukik. Nem az üzleti működést tervezik meg, hanem valami egészen mást.

 • Az üzleti tervezés 3 szintje

  3 különböző szinten kell egy vállalkozás működését tervezni. Ha bármelyik hiányzik, akkor csak döcögni fognak az eredmények. Lehet, hogy ezért nem érted el eddig, amit szerettél volna…?

 • A legnagyobb félreértés az üzleti évtervezéssel kapcsolatban

  Van egy dolog, amit a kisvállalkozások rendre félreértenek. Röviden: az életüket, nyugdíjukat, hosszú távú passzív jövedelmüket stb. akarják bebiztosítani, amikor megtervezik a következő üzleti évüket. Részletesebben a képzésen megérted, hogy mi ezzel a baj, és hogyan tudod ezt a hibát hatékonyan kikerülni.

 • A sikeres évtervezés 3 kulcstényezője

  Egyszerű, mint a faék. De tényleg. Ez a 3 kulcstényező ha megvan, akkor sikeresen tudsz évet tervezni. A képzésen pedig nem csak azt tanulod meg, hogy mi ez a 3 tényező, hanem hogy konkrétan hogyan találd meg mindet a saját vállalkozásodban!

 • Mikor érdemes az évtervezést megcsinálni

  Meg fogsz lepődni! Az üzleti évtervezésnek megvan a legideálisabb időpontja (igazából 2 időpont – a képzésen megérted miért).

 • Egy meglepő matematikai félreértés, ami miatt lehet, hogy eddig kevesebbet kerestél?

  Ne aggódj, nem matematikaóra lesz! De konkrét számokkal fogod látni, hogy miért van szinte garantáltan bukásra ítélve minden üzleti tervezés!

 • 9 kulcs a sikeres évtervezéshez

  Ennek a 9 pontnak rendben kell lennie a vállalkozásodban, hogy sikeresen tudd a következő évedet megtervezni. Átnézzük a 9 pontot, és mindegyiket külön videóban segítek rendbe is tenni!

 • Álom vagy terv

  Két lépésen keresztül el fogod érni, hogy ne csak álom legyen amit tervezel, hanem valóban terv.

 • Az online bevételszerzés kulcspontjai

  Minden sikeres online pénzkeresési folyamatban ezek a kulcspontok.

 • Konkrét eredménytervező online “workshop”

  Tulajdonképpen ez a lényeg. A képzés egy része felkészít arra, hogy megértsd, miért nem tudtál eddig hatékonyan online bevételt tervezni. A másik része viszont lépésről lépésre, a gyakorlatban megmutatja neked, hogy mit kell csinálnod ahhoz, hogy eredményes éves tervet készíts.

  • Konkrét, gyakorlati példákkal fogom megmutatni, hogyan tervezd meg az online eredményeidet.
  • Kifejezetten az online bevételre megyünk! Meg fogod érteni az online pénzkeresés kulcspontjait, és ettől lesz eredményes a program!
  • Végre teljes mértékben át fogod látni, hogy hogyan keresel pénzt, és mik azok a kulcspontok, ahol a vevők számát és a bevételt te magad feljebb tudod tornászni.
  • Nem csak egy újabb terved lesz, hanem végre pontosan látni fogod, hogy a gyakorlatban mit kell tenned!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Balázs segített úgy megtervezni a 2020.-as évet, hogy idén nem légből kapott számok és álmok szerepelnek az éves tervemben, hanem az eddigi tapasztalataim alapján tudatosan meghatározott értékek. Végre nemcsak azt tudom, hogy idén mennyi lesz a bevételem, de a konkrét lépéseket is, amiket meg kell tennem ahhoz, hogy elérjem az éves célt. “

Bíró Viktória

“Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot (…)”

K. R.

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni.(…)”

Korfanti Gábor

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

FIGYELEM!

Az, hogy mennyi pénzt keresel, csak rajtad múlik. Nem szeretnék, és nem is tudok semmilyen ígéretet vagy garanciát tenni a bevételeidre. Ezen a képzésen azt mutatom meg neked, hogy milyen lépésekkel tudod a következő üzleti évedet megtervezni. De az eredmény, vagyis a bevételed az általad elvégzett munkától függ, és mint minden vállalkozás rengeteg üzleti kockázatot rejt magában.

Ezen a képzésen kifejezetten az online bevételedet segítek megtervezni. Konkrét, gyakorlati tippekkel megnézzük, hogy hogyan csinálsz online vállalkozóként péznt, és hogyan tudsz a teljes folyamatra egy működő tervet kidolgozni. Ha nem online keresel pénzt, vagy másféle tervezésre van szükséged, abban ez a képzés nem segít.

Ez az üzleti évtervező tanfolyam kifejezetten már működő vállalkozásoknak szól, akiknek már voltak sikeres eladásaik az előző évben. Ha kevés bevételed volt, az nem baj, de kell, hogy legyen már legalább egy működő értékesítési csatornád. Ha most indulsz, vagy csak tervezed a vállalkozásodat, akkor ezzel a képzéssel nem fogok tudni neked segíteni.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, hiszen egy teljes üzleti évet fogsz tudni vele megtervezni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot vagy 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az Üzleti évtervező online képzés ára bruttó 44.900 Ft.

VIP tagunk vagy?

 • Ha kiértesített VIP tagunk van, akkor számodra az Üzleti évtervező online képzés ára bruttó 37.400 Ft .

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem az Üzleti évtervező online képzésre

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.