Hogyan használd sikerrel a Twittert?

Érdekel a válasz? Olvass tovább!!!

Twitter online videótanfolyam

Mi a baj a Twitterrel?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a Twittert, pedig bizonyos területeken az egyik legsikeresebb közösségi média.

Miért nem hallottál még magyar vállalkozóktól erről?

Mert Magyarországon kevésbé használt, de angol nyelvterületen kihagyhatatlan.

Fogalmad sincs, hogyan építhetnél a Twitter segítségével nagyobb ismertséget vagy szerezhetnél akár vevőket?

Ebben a képzésben megismered a Twittert, és hogy hogyan működtesd!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnél sikereket és követőket elérni a Twitteren, és tudod, hogy többet ki lehetne hozni belőle?
 • … láttál már pörgős Twitter-oldalakat, de nem tudod, hogyan lehetne neked is a hasznodra?
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségi médiafelülettel babrálva?
 • … tudod, hogy nem a legnépszerűbb közösségi médiafelülete a Twitter Magyarországon, de a te ügyfélköröd angol nyelvterületen van?
 • … most szeretnéd elindítani a Twitter-oldaladat?
 • … szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel ismertséget, követőket szerezhetsz a Twitteren?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2020-ban szükségük van ahhoz, hogy ismertséget építsenek, és több vevőt szerezzenek a Twitter segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Twitter online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi médiafelületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő “Twitterezésről”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Twitter tanfolyam

Mit tartalmaz a Twitter-tanfolyam?

Részletesen végigvezetlek az alapokon, megosztom veled a legtutibb tippeket, és hogy hogyan csinálj vállalkozóként egy sikeres Twitter-oldalt. Itt azt is megtanulod, kinek érdemes elindulni a Twitteren, mit csinálj, ha vállalkozóként további sikereket szeretnél elérni.

 • Twitter-alapok. Mi kell ahhoz, hogy a Twitter segítségével akár bevételed is legyen, mi ennek a közösségi médiának az igazi haszna. 3 lépésben mutatom meg, hogyan válik hasznodra, ha jelen vagy ezen a felületen is. Ahhoz, hogy a Twitterrel hasznot is tudj csinálni, kellenek ezek a lépések.
 • Twitter-tippek. Hogyan és mit kommunikálj napi szinten, ha úgy érzed nincs semmi mondanivalód. Milyen stratégiát állíts fel, hogy a napi posztolás ne az idődet vigye el, hanem rutinos és hasznos tartalommal legyél jelen. Ez még akkor is segíteni fog neked, ha most úgy érzed megakadtál, nem tudsz továbblépni.
 • Fejleszd ki az egyéni stílusodat. Alakítsd ki a személyiségedhez a legközelebb álló stílust, amivel napi szinten posztolsz. Miért add önmagadat, és miért ne mások stílusát koppintsd le. Ez igaz bármelyik közösségi médiafelületre is.
 • Azonnal alkalmazható tippek. Olyan tippeket fogsz tőlem hallani, amelyeket akár rögtön tudsz alkalmazni, amikkel a Twitter-oldalad ki tud lőni egyből, mint egy rakéta.
 • Saját eredmények. Miért jó, ha megosztod a sikereidet, és ezzel mitől lesz jobb a vállalkozásodnak. Ha úgy érzed, a szerénységed nem engedi meg, hogy kisebb mérföldköveket, vásárlói véleményeket megosszál a Twitteren, akkor elmondom miért fontos, hogy mindenről számolj be a követőidnek.
 • Titkos favoritok. Elárulom, melyek azok a bejegyzések, amelyem mindig sikert aratnak. Amelyeket bármikor bevethetsz, ha éppen nincs mit írnod.
 • Hogyan működik a Twitter? Kinek való a Twitter, és miért pont ezt a közösségi médiát használd, ha az üzleti kapcsolataid angol nyelvterületen vannak? Még akkor is kihagyhatatlan számodra, és fontos, hogy megismered, ha csak a jövőben szeretnél bővíteni és terjeszkedni olyan terület felé, amelynél a Twitter használata indokolt.
 • Személyes márka építése a Twitteren. Milyen fiókot hozz létre? Személyes fiókra van szükséged vagy márkafiókra? Milyen technikai, marketing és kommunikációs technikával növeld az ismertségedet, ha szeretnél valódi követőket, és látogatókat építeni
 • A Twitter-fiók beállítása lépésről lépésre. Hogyan indulj el, miket kell beállítani ahhoz, hogy a Twitter-fiókod a regisztráció után úgy mutasson, mint a profiknak. Milyen lépések kellenek a megfelelő név és képek beállításához, hogy az úgy jelenjen meg, ahogy te azt megálmodtad. Részletesen végigvezetlek a finomra hangolt beállításokon is, hogy a fiókodat úgy tudjad működtetni, hogy azzal neked akár hasznod is lehessen.
 • Követőtábor felépítése. Miért fontos a követőtábor felduzzasztása, a Twitterezés kezdetén? Hogyan növeld a követőbázisodat, hogy ki tudj tűnni a tömegből, akik ráadásul alig várják, hogy újabb és újabb bejegyzéseket tegyél ki? Mindent elmagyarázok részletesen, hiszen tudnod kell, hogy üres étterembe se megy be senki.
 • Mit tegyél, hogy minél többen tudjanak az új közösségi médiafelületedről? Miért hozd nyilvánosságra minden lehetséges módon a Twitter-oldaladat?
 • Konkurenciaelemzés. Mi a teendőd, ha vállalkozóként Twitter-fiókot indítasz, miért fontos a versenytársak górcső alá helyezése? Elmondom, mit tegyél a konkurenciával, ha ők is jelen vannak a Twitteren.
 • Az igazság a be- és kikövetésről. Mindent megtudsz a követőszerzésnek erről a módjáról. Megérted, hogy ki és miért követ, hogyan lesznek valódi és elkötelezett követőid. hogyan lesz neked, mint vállalkozó ebből hasznod.
 • Sikeres Twitter tevékenység. Amikor elindulsz a Twitter-fiókoddal, nem elég, hogy néhanapján posztolsz egyet-egyet. Szükséged lesz egy átgondolt és gondosan felépített stratégiára is, hogy sikeres legyél a Twitteren. Eláruljuk, mi a siker kulcsa Twitteren.
 • Twitter és a Facebook Hogy a hatékonyságodat tudd növelni, azt is megtanulod, hogyan kösd össze a Twitter-fiókodat a Facebookkal úgy, hogy annak tartalma és a befektetett munkád hatástöbbszörözőként tudjon működni.
 • Hashtagek használta a tweetekben. A Twitteren a hashtagek (#) használata úgy működik, mint egy könyvjelző. Ha használod, nagyobb körben tudod magad megjeleníteni. Hogy valójában hogyan és mikor kell használni, hogyan segíti a vállalkozásodat, arról is fogsz találni a képzésben bőven információt.
 • Említés a tweetekben. A @ szimbólum használata a Twitteren. Mindent megtudsz róla, hogy hogyan, hol használd, és mikor ne tedd bele a szövegedbe, hogy a legjobb eredményt érd el.
 • Bővítmények a honlapodra, amelyek segítik a vállalkozásodat a hatékonyabb tweeteléshez.
 • Statisztikák és egyéb eszközök a Twitteren. A legjobb visszajelzés neked, ha látod azokat a statisztikákat, amelyekkel a vállalkozásodat eredményesebbé tudod tenni. Ha tudod, mit és mikor nézz, akkor biztos, hogy nem lesz felesleges időtöltés, hanem egy olyan közösségi média lesz ez számodra, amellyel a nemzetközi vizekre evezhetsz.

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy beszéljek neked a Twitterről. Pontosan érteni fogod, hogy miért és hogyan használd a Twitter, akár személyes fiókot, akár márkát szeretnél építeni!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Mintegy másfél hete jutottam el oda, hogy elkezdtem a követőket gyűjteni a kikövetés-bekövetés módszerével – természetesen a posztolásokkal együtt. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

A képzési idő

Te szabod a tanulás ritmusát. Ha csak 1-2 hónappal később tudsz belevágni, az is lehetséges. Ne félj belevágni és megtanulni ennek a közösségi médiafelületnek a használatát!

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Az online videókat te megkapod, tehát teljesen te osztod be az idődet.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Figyelem Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzserek!

Amennyiben a Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzser haladó képzés megvan neked, akkor nincs szükséged erre a tanfolyamra, ugyanis ennek a Twitter-tanfolyamnak az anyagát tartalmazza a képzésed.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, hiszen egy felkészült közösségi médiamenedzser tudásánál is többet kapsz belőle, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de még csak 80.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Twitter online videótanfolyam ára bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
 • Kiértesített VIP tagjainknak bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.
 • A Twitter online tanfolyam 2020. augusztus 13-án, csütörtökön indul. A képzési videók ezt követően hetente kerülnek fel az online oktatási felületünkre.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most a Twitter-tanfolyamot!

  Jelentkezem a Twitter online videótanfolyamra

  Ára: 37.465 Ft, VIP tagoknak 29.845 Ft

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok


  VIP Klub tag vagy?


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.