SZEMÉLYES MÁRKA (ÉNMÁRKA) TANFOLYAM

Hogyan lesz a látogatódból vevő?

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hogyan lesz a honlapod látogatóiból vevő?

Volt már valaha olyan érzésed, hogy…

 • fogalmad sincs, hogyan lesz a honlapod látogatóiból vevő?
 • …biztosan van valami titkos összetevő, amire te még nem jöttél rá, amit egy honlapnak tartalmaznia kell, hogy el tudj vele adni?
 • nem tudsz annyi vevőt szerezni, amennyit szeretnél?
 • …jó a terméked, a szolgáltatásod, de az emberek mégsem vásárolnak?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

A hiányzó összetevő!

Van ugyanis egy nagyon fontos lépés, aminek meg kell előznie az eladást. Amit ha kihagysz, akkor az érdeklődőből nem lesz vevő.

Ez az elem nem más, mint a bizalom.

Bizalom nélkül nincs üzlet. Ha nincs bizalom feléd, nem vásárol a vevő.

Legyünk őszinték, amikor valaki az internetet böngészi, és szeretnél neki eladni, akkor sajnos nem az jár a fejében, hogy hogyan költheti el most azonnal nálad a nehezen megkeresett pénzét.

Ehelyett inkább ilyen kérdések vannak a lehetséges vevőid fejében:

 • Vajon megkapom az árut?
 • Vajon azt kapom, amit rendeltem?
 • Ha bajom lesz vele, vissza tudom nekik küldeni? Vagy teljesen hülyének fognak nézni?
 • Vajon tényleg tudnak segíteni a problémámban, ahogy ígérik?
 • Egyáltalán, miféle honlap ez, ki ez a cég???
Miféle honlap ez? Ki ez a cég?

Így segítek neked

Elkészítettem azt az online tanfolyamot, amelyben éppen azt fogod megtanulni, hogy hogyan építsd ki ezt a bizalmat bármilyen területen, akár a nulláról.

Könnyen követhető, azonnal alkalmazható tippeket és tanácsokat fogsz ezen a tanfolyamon megtanulni.

Nem elméletet fogsz tőlem hallani, meg érthetetlen angol szakszavakat, hanem érthető, magyar nyelven olyan lépéseket veszünk sorba, amiket akár már aznap kipróbálhatsz.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • Meg fogod érteni pontosan, hogy mi az a személyes márka.
 • Hogyan tudod a személyes márkádat és a bizalmat online te magad is mindenféle bohóckodás nélkül kiépíteni, és hogyan képes ez neked valóban több vevőt hozni.

 • Kilőjük az online hitelességed útjában álló akadályokat
 • Ez nem népszerű, és ezért nem sok helyen hallasz ilyen lépésekről – mások sokszor csak a hurráoptimista gyerünk-gyerünk hozzáállást próbálják meg nyomni neked.

  Ez rendben is van, de amíg ott van egy konkrét akadály az utadban, addig hiába vagy optimista. És ismersz engem, én eredményeket szeretnék, neked. Ehhez pedig először rendbe kell rakni azokat a dolgokat, amik most útjában állnak, hogy a hitelességed, a személyes márkád sikeresen kiépítsd. Ezeket el fogjuk takarítani. Konkrét feladatokat kapsz, amik után már szabad lesz az út.

 • 4 konkrét, azonnal alkalmazható gyorstipp!
 • Már az elején kapsz 4 olyan konkrét tippet, amivel akár az első nap el tudsz kezdeni dolgozni, és építeni az online hitelességed.

 • Rendbe tesszük a személyes márkával, online hirdetésekkel kapcsolatos korábbi tévedéseket, téves információkat
 • Megnézzük és kezeljük az összes olyan tévedést, amit eddig a személyes márkával vagy akár az online hirdetésekkel kapcsolatban hallhattál.

  Ezek akár önmagukban okozhatták azt, hogy nem voltál sikeres. Itt az ideje, hogy eltakarítsd őket az utadból!

 • 27 konkrét eszközt kapsz, amelyekkel a személyes márkádat, hitelességedet online kiépítheted!
 • Egyik a közösségi média. Részletesen, pontos teendőkkel, konkrét tippekkel!

  Másik a keresőoptimalizálás. Itt is konkrét tippeket kapsz, és te magad is meg fogsz lepődni azon, hogy milyen egyszerű lépésekkel lehet a keresőben a személyes márkádat építeni!

  További 25 konkrét tipp, amelyek közül mindegyik egyszerűen, érthetően kivitelezhető!

 • Azokat a lépéseket fogom megtanítani neked, amelyeket én is használtam és használok, hogy a saját ismertségemet online felépítsem.
 • Szilágyi Balázs

  Szilágyi Balázs, SEO tréner

  Két év alatt lettem az ismeretlenből Magyarország egyik legismertebb keresőoptimalizálási szakértője ÉS gasztrobloggere. Tehát még azt a helyzetet is kezelni fogjuk, amit sokan kérdeztetek már tőlem: lehet-e egy ember két különböző dolognak az arca. Hát persze hogy lehet! Még azt is elárulom neked, hogyan kötöm én össze a kettőt, a SEO-t és a főzést, és nem keresőoptimalizálási, hanem személyes márka szempontból! Vagyis még arra is kapsz tippeket, hogy hogyan csinálj pénzt a hobbidból akkor is, ha a szakmád nem a hobbid!

Extra!

Ismersz, tudod, hogy mindig szeretek többet adni. Nem álltam meg ezzel a képzéssel sem csak ott, hogy a személyes márkádat, a hitelességedet kiépítsük online. Ehhez a tanfolyamhoz két olyan extra anyagot is kapsz, ami segít neked online eladni, ha már sikeresen kiépítetted valaki felé a bizalmadat.

 • Az 5 elem, amit minden sikeres értékesítési oldalnak tartalmaznia kell!
 • Ha ezeket nem használod, akkor nagy valószínűséggel vevőkről mondasz le, akik pedig egyébként már készek lennének a vásárlásra.

  Ez hatalmas kincs számodra, ha szolgáltatást, saját könyvet egyedi értékesítési oldalon adsz el.

  De még egy webáruház minden egyes termék oldala is értékesítési oldal egyben, és ha webáruházad van, ott is kellene ezeket alkalmaznod!

  Ez az 5 online értékesítési elem semmilyen más tanfolyamomban nem érhető el, viszont amikor ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor gyerekjáték lesz bármilyen honlapon alkalmaznod.

 • 10+1 gyakorlati tipp értékesítési szöveg írásához
 • Most megosztok veled 10+1 olyan szövegírási tippet, nyelvtani elemet, amit azonnal elkezdhetsz használni, és amivel pozitív irányba fordíthatod a honlapodon hezitálókat, és könnyebben vevővé változtathatod őket. Szintén akkor veszed ennek igazán hasznát, ha a személyes márkádat, a bizalmat már kiépítetted.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok!” 🙂

Keresztesné Molnár Anita – TudatosAdozo.hu

“Hali,

Ugye én részt vettem az online vállalkozás indítása tanfolyamon és nagyon sokat segített, az árának a többszörösét tudtam visszakeresni…

T.A.

“Minőség, alaposság, egyszerűség és következetesség jellemzi azt, hogy a tudásotokat átadjátok.

Ennél már csak a vevőkezelésben és a hitelesség felépítésében vagyok még profibbak!

Mindig öröm veletek dolgozni, s tőletek tanulni!”

Matits Viktor – matits.hu

“Valamikor februárban kezdtem el járni a keresőoptimalizálás tréningre. Utána igyekeztem megvalósítani az ott tanultakat. Hát azóta elég sok minden történt. A rendelések száma 2,5 -szerese a tavalyi év hasonló időszakának.
… Szóval remekül mennek a dolgok. Jelenleg kapacitásunk határán működünk. Elképzelni se tudom, hogy mi lesz decemberben.
Köszi mindent!”

V.

“A két átdolgozott honlapomon nőtt a látogatottság … Az áruházban duplájára nőtt.
… Sokat tanultam Tőled ebben az elmúlt másfél évben. Nem is tudom, mi lenne ma velem, ha akkor (a múlt év augusztusában) nem nyomom meg a megrendelés gombot.”

P. Zs.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte akár százezer Forintot is.

De nem teszem! Nem kérek el érte 100.000 Forintot, sem 70.000 Forintot, de még 50.000 Ft-ot sem!

Ezt a tanfolyamot úgy áraztam be, hogy bárki számára elérhető legyen, aki szeretne jobb eredményeket elérni online.

A SZEMÉLYES MÁRKA TANFOLYAM ára bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft+ ÁFA).

EXTRA kedvezmény VIP tagjainknak

A SZEMÉLYES MÁRKA TANFOLYAM bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA)

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a honlapomat, az e-mailjeimet, talán végezted már másik tanfolyamomat. Tudod, hogy csak olyat írok le, ami működik és neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, a tanfolyam indulásától számított 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a tanfolyamra befizetett pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem a Személyes márka építése képzésre

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 12886630-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-708312) kötöd.