Szakmai könyv írása és kiadása online tanfolyam

Végre online megtanulhatod,
hogyan lesz neked is sikeres szakmai könyved!

↓ Olvasd el a részleteket!!! ↓

Író nő

Szeretnél végre te is megírni és kiadni egy valóban sikeres szakmai könyvet?!

Itt az ideje, hogy végre neked is legyen egy szakmai könyved. Tudod, hogy szükséged van rá ahhoz, hogy jobban bízzanak benned a vásárlók, és többet tudj eladni. Tudod, hogy még akár pénzt is kereshetsz belőle.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …azt gondolod magadról, hogy nem tudsz írni – pedig a vevőszerzéshez kellene?
 • …tudod, hogy végre már neked is kellene egy szakmai könyvet kiadod, de eddig azt sem tudtad, hogyan kezdj neki?
 • …sok embernek lennél képes a tudásoddal segíteni, de nem tudod, hogyan adhatnád át a tudást úgy, hogy szeressenek is érte?
 • benned van egy csomó jó gondolat, de nem tudod hogyan kell ezt megfogalmazni?
 • …egy misztikum számodra a szakmai könyv írása és kiadása?
 • …szeretnél egy vagy több könyvet, amivel akár passzív jövedelmed is lehet?
 • …szeretnél végre megtanulni szakmai könyvet írni úgy, hogy az emberek szívesen olvassák, és utána tőled akarjanak vásárolni?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amit egy sikeres szakmai könyv írásáról és kiadásától tudnod kell, és amit én is alkalmazok és alkalmaztam a saját könyveimnél.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Szakmai könyv írása és kiadása online videótanfolyam segítségével végre képes leszel te is akár a nulláról megírni és kiadni egy sikeres szakmai könyvet, amely vevőket és bevételt hoz neked.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati könyvírás és könykiadás tippeket, amelyeket ezután sikerrel használhatsz. Itt most nem Nobel-díjas írókat képzünk, hanem sikeres szakmai könyvet fogsz megtanulni írni és kiadni! Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében, egy bármikor és bármennyiszer elvégezhető, online videótanfolyam formájában.

Mit fogsz megtanulni a Szakmai könyv írása és kiadása tanfolyamon?

Ezen az online elvégezhető képzésen ténylegesen megtanulsz akár a nulláról megírni és kiadni egy szakmai könyvet. A tanfolyam két részből áll, amelyek akár külön-külön is rendelhetőek és elvégezhetőek. Az első részben magtanulsz szakmai könyvet írni, míg a második részben megnézzük a szakmai könyvkiadás és -eladás minden szükséges lépését.

Ezek az anyagok kompletten semmilyen más képzésünkben nem találhatók meg! Ha szeretnél megtanulni profi szakmai könyvet írni és kiadni, akkor rendeld meg és végezd el ezt a képzést!

1. rész: Szakmai könyv írása

Az első részben a nulláról eljuttatlak oda, hogy legyen egy szakmai könyved. Vagyis még akkor is, ha ma azt gondolod, hogy nem tudsz írni, ennek a résznek a végére pontosan megérted és alkalmazni is fogod tudni azokat a lépéseket, amelyekkel egy sikeres szakmai könyvet tudsz írni.

Az első rész összesen 32 videót tartalmaz, a nulláról a teljes megértésig jutunk el a szakmai könyv írásában.

 • Mit tegyél, ha nem tudsz írni?

  10 videóban külön csak abban segítek neked, milyen konkrét lépésekkel tudod megoldani, hogy sikeres szakmai könyved legyen még akkor is, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni. Nem csak azt fogod megérteni, hogy miért tud bárki kiadni egy sikeres szakmai könyvet, de azt is, hogy ezt te konkrétan, milyen lépésekkel fogod tudni megcsinálni.

 • Minden sikeres író legfontosabb titka

  Elárulom, ez a szövegírás igazi titka. Ráadásul ez nem csak szakmai könyvnél működik, hanem minden helyzetben!

 • Mi legyen a cím és a téma?

  Nagyon sokszor ez a szakmai könyv elindításának legnehezebb lépése. Többet már nem: konkrét, azonnal alkalmazható tippekkel segítek neked minden helyzetben megtalálni a következő könyved témáját és címét.

 • Milyen hosszú legyen egy könyv?

  Ez egy gyakorlati kérdés, amit sokan sokszor feltesznek. Most pontosan meg fogod érteni a válasz, és nem lesz többé kérdés, hogy milyen hosszú legyen a könyved.

 • 6 dolog, amit imádnak az olvasók

  Van 6 olyan dolog, amit konkrétan tudsz alkalmazni a szakmai könyvedben. Ezeket nagyon szeretik – szinte elvárják – az olvasók.

 • 13 írói trükk

  13 konkrét trükköt fogunk megnézni, amit bármilyen helyzetben tudsz alkalmazni, és a könyved csupán ettől olvasható, élvezhető lesz. Ráadásul te is elégedett leszel, amikor befejezed az írást – semmilyen hiányérzeted nem lesz még akkor sem, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni.

 • Hogyan “szerettesd meg magad” szakmai íróként

  5 írói megoldás, amivel eléred, hogy az olvasóid szeretni fognak. És ez egy szakmai könyv esetében független attól, hogy mennyire “jól” írsz.

 • Beszólások kezelése írók számára

  Mondjuk ki őszintén: vagy már beszóltak egy írásodért (akár csak egy Facebook bejegyzésért), vagy be fognak, ha könyvet írsz. Ez nem jó vagy rossz dolog – ez a valóság. Viszont megvan a pontos módja annak, hogy hogyan tudod ezeket a beszólásokat számodra sikeresen kezelni.

 • A sikeres szakmai könyv első lépése

  Ha ezt kihagyod, garantáltan nem lesz sikeres szakmai könyved. Sőt, a tapasztalatok szerint éppen ennek a lépésnek a kihagyása az első oka, ha soha el sem jutsz addig, hogy akár elkezdj, akár befejezz egy szakmai könyvet.

 • Hogyan írj jó szakmai könyvet?

  6 konkrét tipp, ami minden helyzetben segíteni fog, hogy a szakmai könyved jó legyen. (És meg fogsz döbbenni, hogy ezeknek a tippeknek nincs köze a szakmádhoz!!!)

 • Minden sikeres írott anyag legfontosabb ismérve

  Ezen az egyetlen dolgon múlik, hogy élvezhetetlen, olvashatatlan lesz a könyved, vagy az emberek le sem fogják tenni. És a legjobb hírem, hogy ez nagyon könnyen tanulható!

 • Egy írott anyag létrehozásának 5 helyes lépése

  5 lépése van annak, hogy bármilyen sikeres írott anyagot létrehozz. Egy könyv esetében nem engedheted meg magadnak, hogy akár egyet is kihagyj, vagy hogy ne a megfelelő sorrendben végezd őket. Ha viszont megérted ezt az 5 lépést, akkor tényleg gyerekjáték lesz a könyvírás!

 • Kreatív környezet kialakítása íróknak

  Még ha szakmai könyvet is írsz, ez igazából egy kreatív folyamat. (Sokan el akarják veled hitetni, hogy nem, de mire ide eljutsz a tanfolyamon, megérted, hogy valójában igenis az). Konkrét tippeket adok neked, amikkel ezt a kreatív környezetet bármilyen helyzetben ki tudod alakítani.

2. rész: Szakmai könyv kiadása

A cél: kiadni és eladni a könyved. Vagyis a második részben nem csak azt mutatom meg, hogy hogyan lesz az írott verzióból egy kiadott, eladható könyv. Ez is fontos, de vállalkozóként kevés. Konkrét módszereket mutatok, amivel a könyvedet piaci áron el tudod adni.

A második rész 28 videót tartalmaz, amiben megtanulod egy saját szakmai könyv kiadását, és az eladás legfontosabb lépéseit.

 • Mennyit pénzt lehet keresni Magyarországon egy szakmai könyvvel?

  Konkrét számokat fogok mutatni, hogy mennyibe kerül és mennyit hoz egy könyv. Hidd el, megéri!

 • Mennyiért add a könyvet?

  Húsbavágó kérdés, mindenkitől megkapom, aki könyvet szeretne kiadni. Itt megtalálod rá a választ!

 • Miért magánkönyvkiadás?

  Döbbenetes számokat fogok itt veled megosztani, és ezek után valószínűleg nem lesz többet kétséged, hogy a szakmai könyvedet neked kell kiadni! Egyrészt döbbenetesen kevés pénzt kapsz, ha egyáltalán egy kiadó szóba áll veled és kiadja a könyvedet. Másrészt döbbenetes, hogy saját kiadásban egy szakmai könyvvel igenis sok pénzt is lehet keresni, a számos további előnyével együtt.

 • Szakmai könyv és az értékesítési tölcsér

  A szakmai könyvednek nagyon is megvan a helye az értékesítési tölcséredben. Azonnal pénzt tudsz vele keresni, de nagyon sok további bevételt is tud neked hozni!

 • A könyvkiadás technikai elvárásai

  Ez nem az érdekes, hanem a szükséges rész. Pontosan megnézzük, hogy milyen technikai részletekre van szükség, hogy egy könyvet Magyarországon ki tudj adni, és akár (nem kötelezően) a kiskereskedelmi forgalomba – vagyis például könyvesboltokba – is be tudd vinni.

 • A könyvkiadás menete 9 lépésben – avagy hogyan lesz a gondolatból könyv

  Minden lépést részletesen, akár több videóban is megnézünk. A nulláról eljutsz oda, hogy a kezedben lesz a nyomtatott vagy a számítógépeden az elektronikus könyved, eladható formátumban.

 • Ebook vagy nyomtatott könyv?

  Ez egy örök kérdés manapság. Igen, látszólag sokkal egyszerűbb és jobb az ebook, de ebben a részben megnézzük mindkét változat előnyeit és hátrányait – hogy valódi adatok alapján tudj majd dönteni, te melyik formátumot választod.

 • Hogyan kerülj be nagy könyvterjesztő hálózatokba

  Ebben a részben megérted, hogy mi kell ahhoz, hogy a könyvesboltokba, könyvterjesztő hálózatokba bekerülj. És azt is el fogod tudni dönteni, hogy ez csak jól hangzik, vagy tényleg szükséges is van rá.

 • Szakmai könyv és passzív jövedelem

  Te is szeretnél passzív jövedelmet a tudásodból? Sokan azt mondják, hogy a szakmai könyv erre a legjobb megoldás. Megnézzük, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban, és hogyan tudsz tényleg passzív jövedelemre is szert tenni a szakmai könyvedből.

 • Könyv értékesítési oldal tippek

  Konkrét, azonnal alkalmazható tippeket kapsz tőlem, amikkel te is képes leszel egy jól működő, eladni képes értékesítési oldalt létrehozni a könyved számára.

 • Könyv értékesítési oldal keresőoptimalizálása

  Igen, itt már belemegyünk a konkrét, eredményt hozó részletekbe. Mutatok neked néhány tippet, amikkel akár még a keresőből is fogsz tudni vevőket szerezni.

 • Google Ads hirdetés a könyveladás automatizálására

  2-féle hirdetést nézünk meg a Google Adsben (korábbi nevén AdWords), beállításokkal együtt.

 • A legjobban működő könyvértékesítési megoldás

  Ez az a megoldás, amit igazából szeretnél. Ebben a részben megérted, hogy miért, és fel is fogod tudni építeni ezt a rendszer akár a nulláról.

 • Egy hihetetlen trükk a könyved teljes finanszírozására

  Igen, egy szakmai könyv kiadása pénzbe kerül. Még ebook formátumban is. De mutatok neked egy olyan trükköt, amitől eldobod az agyad. Akár azelőtt beszedheted a pénzt a teljes könyvkiadásra, hogy egyetlen betűt is leírnál!!!

 • Miért ne add ingyen a könyved

  Sok “okos embertől” hallhatod manapság azt, hogy add ingyen a könyved. Persze, mert így tényleg nem nagy szám elosztogatni a könyved, és ezt mindenféle marketing körítéssel megindokolják. De a valóságban a legnagyobb szakmai öngyilkosság hoszzú távon ingyen adni a könyvedet. És persze nem csak az észt osztom neked, hogy “miért ne add ingyen a könyved”, de rengeteg módszert mutatok, hogy hogyan add el piaci áron!

 • Hogyan akciózz szakmai könyvet

  Egy szakmai könyvet lehet jól akciózni úgy, hogy ezzel ne értékeld le magad, és ráadásul a bevételed se csökkentsd nagyon!

 • Egy döbbenetes “ingyenpénz”

  Ez csak pár tízezer Forint, de ha kiadod a könyveded akkor ezt gyakorlatilag “ajándékba” kapod. Gyakorlatilag csak regisztrálnod kell egy jogvédő hivatalnál. A videóban részletesen elmondom, hogy mit kell ehhez tenned.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal. Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető. Köszönöm “

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

“…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. Különösen az árazás terén sikerült paradigmaváltáson átesnem, amit neki köszönhetek. Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. “

Antal-Pap Judit

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Olvasd el, mit mondanak a könyveimről!

…ez mégiscsak egy könyvírás képzés. Olyantól tanulj, aki tud is írni!

“Nem egy szakkönyvet olvastam marketing témában, de azt kell mondjam, hogy ez volt rám a legnagyobb hatással. A SEO-ról nagyon kevés infóm volt eddig, ehhez képest a könyvet olvasva egy olyan világ tárult fel előttem, amire nem is számítottam. Végre megértettem, miért csúsztam vissza a keresőkben az utóbbi években. És ami a legfontosabb, megtanítottad, hogyan juthatok előre, akár az élre.

Annyira logikusan, élvezetesen írtad meg ezt a könyvet, hogy komolyan jobban élveztem, mint egy izgalmas regényt. Alig vártam nap, mint nap, hogy legyen egy kis időm továbbolvasni, hátha megtudok még valami fontosat. És persze jutott majd minden napra: “úristen, ez tök jó, ezt is meg fogom csinálni” felkiáltás.”

Csuka Emőke

“Nagyon jó a könyved Balázs, köszönöm, hogy megírtad! 🙂 nagyon olvasmányos és tanulságos is. áprilisban indítom az első saját weboldalam, egy hete kezdtem seozni, még kész sincs de már napi 10-20 ember látogatja, és még terméket is vettek :)”

R. M.

“Nagyon tetszik a könyved. Nemrèg kaptam kézhez. Ez az első olyan érthető munka, amitől nem támad menekülhetnèkem a SEO-tòl. Köszönöm szèpen.”

Balogh Tamás

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam ténylegesen megtanít szakmai könyvet írni és eladni, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

Ráadásul mivel a két rész anyaga nem épül szorosan egymásra (könyvírás és könyvkiadás), ezért kivételesen akár az első, akár a második rész külön-külön is, és egyben is rendelhető.

 • Az első rész ára bruttó 44.900 Ft
 • A második rész külön is megrendelhető, ennek ára bruttó 44.900 Ft.
 • Az 1-2. rész együtt: bruttó 89.800 Ft.

 • Kiértesített VIP Klub tagjainknak az első rész ára bruttó 37.400 Ft.
 • A második rész kiértesített VIP Klub tagjainknak bruttó 37.400 Ft.
 • Az 1-2. rész együtt VIP tagjainknak: bruttó 74.800 Ft.

Ha a képzést egyben befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az emailjeimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Rendeled meg a Szakmai könyv írása és kiadása online képzést!

  Jelentkezem a Szakmai könyv írása és kiadása online tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.