Hogyan építs fel egy sikeres online tanácsadói vállalkozást és keress passzív jövedelmet a tudásodból?

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. A semmiből 2 év alatt Magyarország meghatározó keresőoptimalizálási szakembere lettem.

Már 3 éve egyáltalán nem dolgozom ügyfeleknek, mert nincs szükségem rá. A tanácsadói anyagaimból és a velük elért részben passzív jövedelemből a vállalkozásom jobban működik, mint valaha.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a tudást, ami mögöttem van, amivel ezt a vállalkozást felépítettem!

Tanulj meg 21. századi módon pénzt keresni!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél a tudásodból megélni, másoknak segíteni.
 • Szeretnél a munkádért végre egyszer annyi pénzt kapni, amennyit megérdemelsz.
 • Sok mindennel próbálkoztál már, de soha nem láttad igazán, hogy hogyan lehet valódi pénzt keresni az interneten.
 • Soha még egy fillért sem kerestél online, és olyan ködösnek tűnik az egész.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva fel tudsz építeni egy tanácsadói vállalkozást, hogy utána képes legyél megélni belőle.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 20 éve vállalkozó.

2011. év végén hallottam először egyáltalán arról, hogy keresőoptimalizálás.

2 év alatt nemcsak kitanultam a szakmát, de felépítettem Magyarország máig legismertebb tanácsadó cégét a témában.

A bevételeink azóta folyamatosan nőnek, a nyilvánosan elérhető adatok szerint a legjobban kereső online marketing tanácsadók között vagyok Magyarországon.

Ráadásul azt csinálom, amit szeretek. Jelenleg már nem foglalkozom aktívan ügyfelek honlapjainak keresőoptimalizálásával, a képzési anyagaimból, tanácsadásból és az ebből felépített passzív jövedelmemből élek.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, Sikeres online tanácsadó képzésen, ahol átadom neked azt a tudást, ahol te is hasonló vállalkozást építhetsz fel, bármilyen témában!

Elégedett vagy az online jövedelmeddel?

Sok mindent kipróbáltál már, vagy tervezel kipróbálni, hogy online bevételhez juss.

Valószínűleg nem egyszer tapasztaltad már, hogy ami annyira jól hangzik mástól, az valamiért nálad mintha nem működne.

Tanfolyamról tanfolyamra, képzésről képzésre, gururól gurura bukdácsolsz. Vannak eredményeid, de nem az igazi. Vagy még bele sem mertél vágni.

Lehet ez még rosszabb is? Változhat a világ úgy, hogy még nehezebb legyen bevételt csinálni? Ha ma sem az igazi, akkor mi lesz 1 év múlva vagy 5 év múlva?

Tudod, hogy tenned kell valamit, és vágysz arra, hogy legyen végre egy olyan anyag, ahol tényleg azt mondják el, ami működik. Ami neked működik a valóságban, nem másnak papíron!

Így segítek neked

A 21. században amiből igazán pénzt tudsz csinálni, az a tudás – a saját tudásod. Ez az, amit nem fog tudni senki elvenni tőled, amit nem tud lenyúlni a konkurencia, és aminek valóban meg tudod kérni az árát.

Elindítom az első komplett, kifejezetten egy sikeres online tanácsadói vállalkozás felépítéséről szóló tanfolyamomat.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy tanácsadóként, a tudásodból a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk. Nem kell aggódnod, ha semmit sem értesz az internethez. Meg fogod tanulni: nem az a lényeg! De össze fogsz tudni rakni egy honlapot, ismertté fogod tudni tenni magad, és pontosan fogod tudni, hogy milyen szolgáltatásaid vagy termékeid legyenek, és azokért mennyit kérj (lásd lejjebb a részleteket).

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat, a legfrissebb technológiákat fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod, és egy működő rendszered. A részleteket lásd lejjebb.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy átadjam neked azt a tudást, amivel én felépítettem az online tanácsadói vállalkozásomat, és hogy végre egy olyan, valóban a gyakorlatban is alkalmazható anyagot kapj, amivel te is ismert és elismert lehetsz a saját területeden, és megkérheted a tudásod valódi árát. Hogy akár a nulláról indulva, akár munka vagy gyerekek mellett sikeres tanácsadó vállalkozást tudj felépíteni, hogy valóban annyit kérhess a tudásodért és a szolgáltatásodért, amennyit érdemelsz.

Mi pontosan egy tanácsadó?

Egy tanácsadó nem feltétlenül és kizárólag az irodájában ül, és óradíjért okosakat mond másnak. Ez is lehetséges, ha ez tetszik neked, de ennél sokkal többről van szó.

Egy tanácsadó egy kisebb vagy nagyobb terület szakértője, és ebben a pozícióban segít másoknak a problémáikat leküzdeni vagy jobb eredményeket elérni.

Néhány példa, ahogy a 21. században tanácsadóként pénzt tudsz keresni:

 • Óradíjas tanácsadás személyesen vagy akár online
 • Dobozos anyagok gyártása és eladása (tökéletes passzív jövedelem)
 • Nagyobb projektek külsős tanácsadása
 • Személyes képzések
 • Online képzések
 • Jóval magasabb munkadíj az általad elvégzett munkák után, hiszen szakértőként ismernek el
 • Webáruházban nagyobb forgalom, mivel a téma szakértőjének tartanak

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes tanulás gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Sikeres online tanácsadó képzés során nem csak az elméletet tanulod meg, hanem a gyakorlatban már a képzés alatt felépíted azt, ami a sikeredhez szükséges.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 6 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját weboldalt fogsz indítani, felépíteni és felhozni a saját szakmai kulcsszavaidra.
 • Egy valóban működő hírlevél rendszert fogsz összeállítani, ami még mindig a sikeres online eladás alapja!
 • Konkrét, hihetetlenül hatékony hirdetésekkel fogod tudni feltölteni az érdeklődői körödet, az értékesítési tölcséredet. Olyan módszereket mutatok, amit tudtommal senki sem tanít.
 • Valóban hatékony közösségi média jelenlétet fogsz tudni felépíteni. Hatékony = nem kell majd a semmiért Facebookozni, mert megérted és gyakorlatban is kipróbálhatod, hogy mi az, ami valóban működik.
 • Kialakítasz egy jól működő terméklétrát. Ez nem csak jól hangzik, de ez a biztosítéka, hogy maximalizáld a bevételeidet.
 • Összeraksz egy valóban működő értékesítési tölcsért. Ez egy divatos kifejezés manapság – de sokakban több kérdés mint válasz van ezzel kapcsolatban. Nemcsak megérted, hogy mi is ez igazából, de felépíted a sajátodat.

A Sikeres online tanácsadó tanfolyam tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy átadjam neked azt a tudást, amivel én felépítettem az online tanácsadói vállalkozásomat.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például honlap felfuttatása –, ami itt csak néhány szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál a nézőpontot fogod megtanulni, amire a hatékony, profitorientált működéshez szükséged van. Nem rabolom a te idődet sem jól hangzó, “édi-bédi” meg divatos dolgokkal, hogy aztán ne tudd, hol akadtál meg. Működőképes honlapot, rendszert és tanácsadói vállalkozást segítek neked összerakni – és ennek része a hatékonyság is.

 • 1. hét: Egy sikeres tanácsadói vállalkozás alapjai
 • Mi az egyetlen dolog, amin múlik, hogy sikeres tanácsadó legyél.

  Hogyan használd „csak” meglévő vállalkozásod megsegítésére. Ha például webáruházad van, és azzal is szeretnél foglalkozni, hogyan tudod a tanácsadói státuszt annak a támogatására sikeresen alkalmazni.

  Hogyan legyél tanácsadó olyan területen, amihez nem is értesz. Igen, szó szerint. Mindegy, hogy most akár egyáltalán nem értesz ahhoz, amivel foglalkozni akarsz, a képzés végére valóban tanácsadó leszel (kivéve persze ha valamilyen állami papír szükséges hozzá)!

 • 2. hét: Tanácsadói honlap elindítása
 • Ezen a héten össze fogod rakni a saját szakmai honlapodat akkor is, ha még soha nem csináltál ilyet korábban.

 • 3. hét: Első ügyfelek megszerzése
 • Mindegy, hogy van-e bevételed most máshonnan. Egy vállalkozás egyik lényege, hogy jöjjön a pénz, már az elejétől. Olyan konkrét tippeket adok, amikkel azonnal fogsz tudni bevételt szerezni.

 • 4-5. hét: Honlap felfuttatása – szakmai SEO
 • Megtanulsz mindent, amire szükséged van, hogy a honlapod a saját témádban szinte minden kulcsszóra ott legyen a keresőben. Egyszerűen nincs annál jobb reklám egy tanácsadónak, ha minden témában az ő neve virít a Google-ben, és ráadásul ez még ingyen is van!

 • 6-7. hét: A bevételed alapja: a sikeres hírlevél
 • Minden a hírlevélről. Van már egy online képzésem erről. De amikor azt a képzést csináltam, akkor még 2 millió Ft-ot kerestem havonta, ma 8 milliót. A bevételeink nagy részét a hírleveleinknek köszönhetjük. Remélem, ez mindent elmond! Ebben a képzésben már ez utóbbi tapasztalatait osztom meg veled, és a konkrét lépéseket, amit tenned kell a sikeres hírlevél kommunikációhoz!

  Többek között bemutatok egy olyan trükköt, amit még soha semmilyen tanfolyamomban nem láttál, és másnál sem láthattad. Leghatékonyabb Facebook hirdetés Google adatok alapján. Hogyan hirdess a legolcsóbban, kifejezetten a célközönségre célozva akár ismeretlenül, a Google-ből nyert adatokkal.

  Behúzó oldal, csali anyag, és minden, amire szükséged van, hogy eredményes hírlevél listát építs és eredményesen kampányolj.

  Személyes megjegyzésem: ez a két hét, a hírlevél anyag önmagában megéri azt az összeget, amibe a teljes képzés kerül. Ha ezt a tudást az induláskor valaki így átadta volna nekem, nagyjából 2-3 évet spóroltam volna, annyival előrébb tartanék.

 • 8. hét: A valóban sikeres értékesítési tölcsér
 • Mi valójában egy sikeres értékesítési tölcsér? Mitől lesz sikeres, és hogyan kell felépíteni? Elárulom, nem úgy, ahogy azt sokan szeretnék elhitetni veled. Meg fogod érteni, hogy miért kell nagyon drága termékeket is árulnod (olyan drágát, amit ma el sem tudsz képzelni), és miért fogják megvenni ismeretlenül is a legdrágább termékeidet akár elsőre, mindenféle hókuszpókusz nélkül.

 • 9-10. hét: Ütős közösségi média kommunikáció
 • Hogyan kommunikálj hatékonyan a közösségi médiában. Hogyan építsd fel a hitelességed, és érd el, hogy minimális munkával valóban ott legyél a célközönséged előtt.

  Külön megnézzük a ma leghasznosabb 4 közösségi média csatornát: a Facebookot, az Instagramot, a YouTube-ot és a Pinterest-et.

 • 11. hét: Terméklétra kialakítása
 • Itt tesszük gyakorlatba, amit az értékesítési tölcsérnél írtam. Azaz konkrétan milyen termékeid legyenek, és hogy építsd fel azt a módszert, amivel a legtöbbet tudsz eladni minden lehetséges vásárlódnak.

  Én segíteni fogok neked kialakítani egy olyan termékpalettát, amiben lehet dobozos termék, képzés vagy akár személyes tanácsadás. Te fogod eldönteni, hogy hozzád melyik áll közelebb, melyiket alkalmazod a három közül, vagy esetleg mind a hármat.

 • 12. hét: Sikeres értékesítési oldal írása
 • Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Mitől lesz sikeres egy szöveg, néhány írott mondat. Hogyan írj meg egy értékesítési aloldalt úgy, hogy az valóban működjön.

  És tudod mitől működik egy értékesítési oldal? Ha elad, ez igaz, de ha pontosan a célpiacodnak ad el. Ha nekik szól. Így nemcsak a bevételed lehet a legtöbb, hanem így tudod felépíteni a legelégedettebb ügyfélkört, és a későbbi reklamációból is így lesz a legkevesebb.

 • 13. hét: Árképzés
 • Vagyis hogyan fizettesd meg előre azt az árat a szolgáltatásodért, amit az valójában ér. Meg fogod érteni, hogy sem túl olcsón, de túl drágán sem adhatod a termékeidet. Mi az az árképzési módszer, amivel tanácsadóként a legtöbbet ki tudsz venni a termékeidből. Legyenek azok akár dobozos termékek, akár képzések, akár személyes tanácsadás.

 • 14. hét: Sikeres marketing automatizmus kiépítése
 • Eddig összeraktál egy rendszert, ami működik. Most itt az ideje, hogy ezt automatizáld.

 • 15. hét: Haladó tippek
 • Most csiszoljuk tökéletesre a tanácsadó vállalkozásodat. Csak néhány ezek közül a tippek közül: Az igazság az akciókról; Garancia alkalmazása; Az előre fizetés titka; Hogyan lesz a pazarlásból sok bevételed; A sikeres tanácsadók legnagyobb titka.

 • 16. hét: Passzív jövedelem elérése
 • Az utolsó héten segítek abban, hogy mindezt a tudást passzív módon is tudd használni. Vagyis olyan folyamatokat építs, amik anélkül is működnek, hogy neked napi szinten részt kellene venned a munkában.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Pár sulit már kijártam, van 2 diplomám is, de egyik kapcsán sem éreztem a hasznosságnak azt a fokát, mint a Te videós oktatásaidnak.”

B.G.

“Az elmúlt 2 évben több marketing tanácsadótól vettem tananyagokat, és őszintén egyikkel sem tudtam bevétel növekedést elérni, csak a tiéddel az Online vállalkozási indítása tanfolyammal”

Teremy Alex

“Mi tőlük tanultunk és nagyon komoly eredményeket hozó oldalaink vannak. Sőt…! Annyira jó anyagok voltak, hogy mi még a fizetőseket is megvettük. A bekerülés több százszorosát hozta eddig vissza…
… pedig kb 20 éve vannak üzleti honlapjaim amit eddig mindig egy “guru” készített sok pénzért. Mióta mi szerkesztjük hihetetlenül megy. Szóval csak bátran! Sok sikert nektek is!”

Dora Gyula

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A Sikeres online tanácsadó képzés menete

A Sikeres online tancásadó képzés összesen 4 hónapos, intenzív tanagyag. A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

A tananyag egy- és kéthetes blokkokra van bontva, amelyek mindegyike intenzív gyakorlati részt is tartalmaz. Így nem csak megtanulod, de azonnal alkalmazni is fogod, ami a sikerhez szükséges, és garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók és hanganyagok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is, és mindenhol van kérdezési lehetőséged. Minden heti anyag legalább 10-15, részletes videó.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kapsz meg ahhoz, hogy éveken vagy akár évtizedeken keresztül biztosítsd a megélhetésed.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sok millió Forintra – egy éven belül megkeresed az árát. Lehet, hogy fogom is a következő évfolyamban, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló tanácsadót szeretnék képezni, aki valóban hajlandó tenni a saját boldogulásáért!

De nem áraztam sok millió Forintra. Sőt, még csak egymillió Forintot vagy hatszázezer Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve, a jelenlegi jövedelmedből is ki tudd fizetni.

Képzés ára egyben befizetve: bruttó 279.400 Ft (220.000 Ft + ÁFA).

Havi törlesztés lehetséges (5 alkalom), 5 x bruttó 66.040 Ft (52.000 Ft + ÁFA) / hó.

Ha már most VIP Klub tagunk vagy, akkor a képzés ára számodra egyben fizetve bruttó 228.600 Ft (180.000 Ft + ÁFA) Ft, vagy 5 havi részletben 5 x bruttó 53.340 Ft (42.000 Ft + ÁFA) / hó.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz tanácsadóként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van, hogy tanácsadóként, a tudásodból pénzt csinálj.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a szakmai hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem a Sikeres Online Tanácsadó Képzésre

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.