Online tanfolyam készítő tanfolyam –
add el a tudásod távoktatásban!

Megtanítalak arra, hogy hogyan készíts a tudásodból online tanfolyamot. Így helytől függetlenül, távoktatásban tudsz oktatni.

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. Magyarország talán legismertebb, online oktatással foglalkozó vállalkozását építettem fel az elmúlt 7 évben. Jelenleg több, mint 2200 online tanulónk és közel 60 online elérhető képzésünk van.

Kizárólag online, távoktatásban.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a technikai tudást, ami mögöttem van!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Hirtelen minden oktatásodat, képzésedet, előadásodat le kellett mondani, és most fogalmad sincs, mit csinálj.
 • Megvan a tudásod, át is tudod adni másoknak, csak nem tudod, hogyan tehetnéd ezt meg online.
 • Keresel egy módszert, amivel végre nem másolhatják le az oktatóanyagaidat, amiket online felöltesz.
 • Jó lenne végre online is pénzt keresni a tudásodból.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Olyan életre vágysz, amikor onnan dolgozol ahol szeretnél, akkor dolgozol amikor szeretnél, és mégis jól élsz belőle.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 7 éve foglalkozok online tanfolyamok kidaásával, online oktatással (távoktatás).

Magyarország egyik legsikeresebb, online marketing témájú online oktatási felületét építettem fel, jelenleg közel 2000 online tanulóval és 60 képzéssel.

Az “Online tanfolyam készítő tanfolyam” a legelső lépéstől az utolsóig megtanítalak téged egy online oktatási felületet kialakítani.

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy online tanfolyamot készíts!

Ez tényleg a teljes anyag! A nulláról indulunk, és megmutatom neked, hogy hogyan tudsz összerakni egy online oktatórendszert akkor is, ha soha még nem csináltál ilyet. Konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati megoldásokat kapsz, amiket én magam is használok.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek és lépések, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az online tanfolyam készítő tanfolyamon?

Az online tanfolyam készítő tanfolyam három részből áll. Megvásárolhatod külön az első részt, az első és a második részt, az első és a harmadik részt és együtt az összeset.

 • Az első részben (kb. 40 oktatóvideó) megtanulod feléptíteni a saját online oktatási felületedet.
 • A második részben (szintén kb. 40 oktatóvideó) az online oktatási felületedhez értékesítési felületet is megtanulsz kapcsolni, vagyis webáruház funkciót is adunk az oktatási felülethez, ahol eladhatod az online tanfolyamaidat.
 • A 3. részben (kb. 60 videó) megtanítalak oktatóvideókat készíteni.

1. rész

 • Zárt online felület kialakítása

  Konkrétan megtanulsz elkészíteni egy olyan zárt online felületet, ahol mindenki csak a megvásárolt anyagokhoz férhet hozzá. Ez lesz az online tanfolyamaid lelke — enélkül ugyanis bárki bármikor lenyúlhatja az anyagaidat.

 • Ha nem tudsz programozni, ha sohasem készítettél még weboldalt, akkor is össze fogod tudni rakni ezt a rendszert az általam ajánlott, nagyon könnyen kezelhető eszközökkel!

 • Saját, esztétikus weboldalt fogsz összerakni

  Bármennyire hihetetlen, de ebben a képzésben még az is benne van, hogy egy saját honlapot fogsz tudni összerakni – amin majd a zárt felületedet kialakítod. És erre is mindenféle előzetes tudás nélkül képes leszel!

 • Teljes védelem

  Konkrét megoldásokat mutatok arra, hogy hogyan biztosítsd magad a rosszakarók ellen. Hogyan oldd meg, hogy amennyire csak lehet, megnehezítsd azok dolgát, akik jogtalanul le akarják másolni az anyagaidat!

  Kedvenc tipp: aki tőlem eddig tanácsot kért ilyen témában, a legjobban azt a megoldást szerette, hogy korlátozni tudod, hány helyről tud egy tanulód egy nap belépni. Vagyis szinte teljesen kizárhatod, hogy egy belépéssel százan tanuljanak (magyarul átverjenek). Ezt ráadásul néhány kattintással képes leszel megoldani!

 • Videók hatékony tárolása

  Meg fogod tanulni, hogy hol tárold a videóidat, amit a tanulóid lejátszanak. Ez több szempontból is kritikus pont. Ha ezt nem jól kezeled, a honlapod is összeomolhat, illetve egy rosz megoldás esetén könnyen lekoppinthatják a nehéz munkával összerakott tartalmadat! De ennek vége – én egy szinte másolásbizos megoldást mutatok (csak azért szinte, mert a számítástechnikában semmi sem biztos).

 • Reszponzív videók

  Hogyan publikáld a videóidat az online felületen úgy, hogy azokat mobiltelefonon és asztali gépen is le tudják játszani.

 • ÚJ!!! Egyéni haladás követése

  Ez annyira új, hogy még mi sem vezettük be a saját tanfolyami felületünkön. De képes leszel megoldani akár néhány kattintással, hogy minden hallgatód/tanulód saját maga rögzíthesse a haladását. Vagyis mindenki látni fogja, hogy milyen anyagokat fejezett be, mit kell még megtanulnia. És még te is látni fogod, hogy melyik anyaggal hogy haladnak, mi okoz nehézséget!

 • Lépésről lépésre, nulláról indulva!

  A teljes anyagot lépésről lépésre, könnyen követhető, gyakorlati videókban mutatom be, a nulláról indulva. Így akár tapasztalat nélkül is képes leszel a rendszert valóban mevalósítani és a gyakorlatban alkalmazni.

2. rész

 • Online tanfolyam webáruház összerakása

  Megtanulod összerakni a saját tanfolyami webáruházadat. Vagyis nem kell fejlesztőt hívnod, nem kell mindenféle tákolt, bérelhető meg egyéb félmegoldásokat választanod. Szép, egyszerűen összerakható és kezelhető, minden funkciót ellátó online webáruházat fogsz tudni összerakni, ami ráadásul automatizáltan működik. Mindenféle előképzettség nélkül!

  Ez itt csak egyetlen pont, de ebben minden benne van, részletesen. A webáruház beállítása, testre szabása, ÁFA beállítások, adatvédelem, termék beállítások, digitális termékek (te ilyeneket fogsz árulni tanfolyam formájában) kezelése, stb.

 • “Üres” értékesítési oldal webáruházban
 • Megtanítalak arra, hogy hogyan tudsz egy “üres” értékesítési oldalt webáruházban összerakni. Ez egy ilyen oldal, amit most is olvasol — nincs oldalsáv, menü, még a logó sem kattintható –, és a tapasztalatom szerint nem kis mértékben járul hozzá az eladáshoz.

  Én még nem láttam olyan anyagot, ahol webáruház motor alatt ezt kínálnák. Itt most megkapod erre a megoldást! Valódi webáruház motor, kosár és egyéb funkciókkal, és mégis egy teljesen “online marketing” kompatibilis értékesítési oldal.

 • Online bankkártyás, azonnali fizetés
 • Nagyon egyszerű módon, banki szerződés nélkül(!) leszel képes az online tanfolyami webáruházadban pénzt elfogadni. Ráadásul mint a tanfolyam összes anyaga esetén, itt sem kell tudnod ehhez programoznod!

 • Automatikus számlázás

  Ezzel és az előző ponttal egyben megoldhatod, hogy tényleg akár a közreműködésed nélkül, teljesen automatikusan működjön az eladás.

 • Közvetlen, azonnali hozzáférés az anyagokhoz
 • Megtanítalak egy okos rendszer használatára, ami a bankkártyás fizetéssel összekötve azonnali, közvetlen hozzáférést ad a vásárlóidnak a zárt felületedhez, a tanfolyamaidhoz. Vagyis nem kell kézzel adminisztrálni a hozzáféréseket, nem kell a vásárlódnak akár napokat várnia. Megrendeli az anyagodat, kifizeti bankkártyával, és azonnal megkapja a hozzáférést! Ráadásul még programozni sem kell hozzá, néhány kattintással megoldható a teljes folyamat!

 • Lépésről lépésre, nulláról indulva!

  A teljes anyagot lépésről lépésre, könnyen követhető, gyakorlati videókban mutatom be, a nulláról indulva. Így akár tapasztalat nélkül is képes leszel a rendszert valóban mevalósítani és a gyakorlatban alkalmazni.

3. rész

 • Videós anyagok készítése

  Ez most itt csak egy pont, de az elejétől a végéig megmutatom neked, hogyan tudsz egyszerűen, mindenféle előképzettség nélkül videós oktatóanyagokat készíteni. Milyen technikai felszerelésre, milyen szoftverekre van hozzá szükséged. Pontosan meg fogod tanulni, hogyan állíts össze videókat, hogyan vágd meg, publikáld stb. Ez a rész önmagában felér egy alapszíntű videós képzéssel!

 • A videózás alapvető technikai elemei

  Ez nem egy videóvágó szaktanfolyam, de ahhoz, hogy képes legyél videókat készíteni, tudnod kell, hogyan épül fel egy videó, hogyan készül el, mekkora tárhelyet foglal, mitől függ a mérete és a minősége, és ehhez hasonló dolgok. Nagyon alapszinten, mindenféle előzetes technikai tudás nélkül nézzük meg ezeket a kérdéseket, hogy képes legyél vállalkozóként hatékonyan videózni!

 • A videó vágás alapjai

  Bármilyen típusú videót készítesz, szinte biztos, hogy neked vagy egy kollégádnak legalább alapszinten kell a vágással is dolgoznotok. Hogy ez ne legyen mumus többé, megmutatom az alapokat, és néhány nagyon egyszerű de nagyon hatékony trükköt.

 • Az igazán hatékony videózás

  Ha már itt tartunk, azt vajon tudod-e, hogy mi kell a hatékony videózáshoz? Milyen programok, milyen számítógép, mennyi memória, winchester és menyi idő? Mert hidd el nekem, amit én erről hallok az interneten az nagyon messze áll a valóságtól. Miután megértetted a videózás alapokat, pontosan meg fogod érteni, hogy milyen típusú videóhoz milyen számítógépre, kamerára és programra van szükséged. És nem annyira bonyolult eszközökről van szó, mint azt sokan el akarják veled hitetni!

 • Az élvezhető videók 22 titka

  Egy videót nem elég elkészíteni, annak élvezhetőnek is kell lenni. És ez nagyrészt nem a technikán múlik. 22 tippet szedtem össze, hogy mire van szükséged az élvezhető videók készítéséhez. Ezek azonnal alkalmazható, gyakorlati tippek, amikkel akár elsőre sokkal élvezhetőbb videót fogsz tudni készíteni, mint mások sok év tapasztalattal.

 • A 3 alapvető videó típus

  Megmutatom neked a 3 alapvető videó típust, ami meg tudja határozni a sikeredet, és hogy mennyit fogsz a siker eléréséért dolgozni.

 • A jó képzési videó 5 titka

  Megtanulod azt az 5 alapvető titkot, amin múlik, hogy élvezhető, hasznos, gyakorlatban használható lesz-e a képzési videód (oktatóanyagod), vagy valószínűleg a tanulóid ott fogják hagyni, mert nem értik.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

“Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült. Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre. Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel. Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni. Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

“Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

Dóra Gyula

Mennyibe kerül?

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, sem 150.000 Ft-ot, de most még csak 40.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

A követező verziókban rendelheted meg a tanfolyam részeit

 • Az 1 rész ára: bruttó 44.900 Ft (35.354 Ft + ÁFA)
 • Az 1-2. rész ára: bruttó 89.800 Ft (70.709 Ft + ÁFA)
 • Az 1+3. rész ára: bruttó 134.700 Ft (106.063 Ft + ÁFA)
 • Az 1-2-3. rész ára: bruttó 179.600 Ft (141.417 Ft + ÁFA)
 • További kedvezmény VIP Klub tagjainknak

 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1. rész ára bruttó 37.400 Ft (29.449 Ft + ÁFA).
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1-2. rész ára bruttó 74.800 Ft (58.898 Ft + ÁFA).
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1+3. rész ára bruttó 112.200 Ft (88.346 Ft + ÁFA).
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra az 1-2-3. rész ára bruttó 149.600 Ft (117.795 Ft + ÁFA).

Fontos! A 3. rész megegyezik a korábbi Videós képzésünk 1. részével. Ha azt már megvetted, nem kell újra megvásárolnod.

Ha a képzést egyben befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz az online tanfolyamaiddal keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire ahhoz van szükséged, hogy akár a nulláról fel tudj építeni egy olyan zárt rendszerű honlapot, ahol az oktatási anyagaidat a vásárlóid számára konktrolláltan elérhetővé teszed.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Vannak még kérdéseid az online tanfolyam készítő tanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, ezt a tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

Meddig érhető el a tanfolyam anyaga?

Nálunk nincs korlátozás az online tanfolyamainkra. Ha egyszer kifizetted, akkor azt onnantól bárhonnan, akárhányszor megnézheted. És még a kérdéseidre is válaszolni fogunk a videók alatt, akár évek múlva is!

Vannak-e további költségek?

A tanfolyamunkhoz örökös hozzáférést kapsz, bármilyen további költség nélkül. A tanfolyamon bemutatott eszközök egy része ingyenes, viszont néhány eszköz pénzbe kerül. Ezt nem nekünk fizeted, hanem direkben az adott eszköz készítőjének, tőlünk teljesen függetlenül. Ez évente kb. 200-400 dollár kiadást jelent (kb. havi 5000-10000 Ft), amivel egy tökéletesen működő, professzionális tanfolyami rendszert és hozzá kapcsolódó webáruházat tudsz kiépíteni. Az összeg attól függ, hogy a tanfolyamon bemutatott eszközök közül mennyit szeretnél majd használni.

Mi a különbség az online tanfolyam készítő tanfolyam és az Infotermék tudásprogramotok között?

Amennyiben az Infotermék tudásprogramunkat elvégezted, ezt a képzést nem kell megvenned. Ennek a képzésnek az anyaga 100%-ban megtalálható az Infotermék tudásprogramunkban.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

  Jelentkezem az Online tanfolyam készítő tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!

  Számlázási adatok

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.