Ez a workshop jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

ÚJRA A SZEMÉLYES SEO, ONLINE WORKSHOP KERETÉBEN!
Egyedülálló online SEO Workshop

„Végre egy minden magyar kisvállalkozó számára elérhető keresőoptimalizálási SEO tanfolyam, ami után Te is megsokszorozhatod a látogatóid számát!”

Ha Te is jobb helyezéseket és több vevőt szeretnél a keresőből, ráadásul úgy, hogy 100% biztonsággal elkerüld a Google büntetéseket, akkor jó helyen vagy!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 20 éve vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

13 hónap alatt egy vadiúj honlapot a semmiből hoztam fel „keresőoptimalizálás” kulcsszóra a Google első oldalára. És azóta is stabilan ott van.

Hobbim a főzés, a saját gasztroblogom havonta 200-300 ezer(!) látogatót szerez a keresőből. Őszintén? Rosszul vagyok, amikor egy nap 8000 alatt van a látogatóim száma.

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati SEO tippeket, amikkel Te is képes leszel folyamatosan egyre több látogatót szerezni a keresőből!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető, személyes SEO tanfolyamomon! Jelentkezz az oldal alján!

Valószínűleg Neked is eleged van abból, hogy nem találsz érthető, azonnal alkalmazható tippeket a keresőoptimalizálásról.

Elárulom neked: a magyar kisvállalkozók többsége ugyanebben a cipőben jár.

Egymásnak ellentmondó információk, Pingvinek, Pandák, amikkel kapcsolatban csak egy dolog biztos: nem lesz tőlük több bevételed.

A Google büntetések fenyegetően ott lógnak a fejed felett.

Nem tudod pontosan, hogy miért büntet a Google, de azt igen, hogy ha még azt a kevés forgalmat is elveszíted, ami most jön a keresőből, az akár a csőddel is egyenlő lehet.

Tudod miért nem találsz ma könnyen kisvállalkozók számára is azonnal alkalmazható SEO tippeket?

Két oka lehet annak, hogy egy szakértő nem gyakorlati tudást ad neked, hanem „ködösít”.

 1. Maga sem érti. Olvasott néhány cikket angolul, de nem látja az összefüggéseket a keresőoptimalizálásban, SEO-ban.
 2. Azt hiszi, ha megvezet, amíg tudatlanságban tart, könnyen eladhat neked.

Itt az ideje, hogy végre Te is a saját kezedbe vedd a honlapod keresőoptimalizálását!

 • Megtudd végre, hogy pontosan mi működik és mi nem a keresőoptimalizálásban.
 • Olyan, azonnal alkalmazható SEO tippeket kapj, amikkel több látogatót, végső soron több vevőt tudsz szerezni a keresőből.
 • Megértsd az összefüggéseket, hogy valójában miért működik a SEO.
 • Ne kelljen többé a Google büntetésektől tartanod.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A Honlapra Fel! SEO tanfolyam ezt a segítséget adja meg neked!

Hadd mutassam be néhány, tanfolyam végzett kisvállalkozó eredményeit:

Hogyan ötszörözte meg Kata a látogatói forgalmát néhány hét alatt?

dualsimsmartphones.hu SEO tanfolyam eredmény

dualsimsmartphones.hu: 410%-os (!) látogatószám emelkedés csupán két héttel a SEO tanfolyam első napja után (piros nyíl)!

Hogyan lett Borókáé Magyarország legolvasottabb, vízről szóló weboldala?

vizmegoldas.hu SEO tanfolyam eredmények

vizmegoldas.hu: elképesztő folyamatos növekedés a keresőből a SEO tanfolyamot követő 1 éven keresztül.

Te is szeretnél ilyen eredményeket?

Tudod mi a titok?

Az, hogy nincs titok!

Kata vagy Boróka, és még sokan mások csak ennek köszönhetik a sikereiket a keresőben:

 • Eljöttek a Honlapra Fel! SEO tanfolyamra.
 • Megértették a SEO lényegét, és utána már nem ették meg a ködösítést.
 • Kitartóan alkalmazták azt a pontos módszert, amit a tanfolyamon tanultak.

Ezt ajánlom fel neked egy kiscsoportos online keresőoptimalizálás workshop keretében

Megmutatom neked, hogy mi működik. Akkor is érteni fogod, hogy mit kell csinálnod a honlapoddal, ha nincs három jónevű egyetemről diplomád, és nem vagy a marketing fekete öves szakembere. Egyszerűen vállalkozó vagy, aki boldogulni akar a XXI. században.

„Azt [találtam a leghasznosabbnak], hogy érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc
egyéni vállalkozó

„Köszönök mindent! Öröm volt veletek dolgozni! (…) Nagyon hasznos volt a tanfolyam, már most is tapasztalhatóak a az első beállítások kedvező hatásai. (…) Nekem az volt a furcsa, hogy a tanfolyam sales oldalán nem hangsúlyozzátok, hogy mennyire hasznos ez a webáruházaknak. Pedig olyan információkat kaptam itt, amiket sehol máshol. Köszönök mindent! Sok sikert!”

B.V.

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.”

R.A.

„Eddig egy szürke folt volt a keresőoptimalizálás, az elmúlt két nap után tisztulni kezdett a köd felhő! Az előadás egyértelmű és könnyen emészthető volt.”

Báthory Ildikó
Bilds Event

A keresőoptimalizálási tanfolyam programja

A Honlapra Fel! SEO tanfolyam legújabb workshopos verzióját úgy állítottam össze, hogy bárki elvégezhesse, aki valóban szeretne több látogatót és több bevételt a honlapjáról.

 • A SEO tanfolyamot nem kell egyben megrendelned vagy elvégezned. Ahogy időd és pénztárcád engedi, úgy jöhetsz. Vagyis: jöhetsz csak az első napra, jöhetsz az első két napra, vagy mind a 4 napra. Minden nap önmagában is elég tudást fog adni ahhoz, hogy meg tudd termelni a tanfolyam árát.
 • Az első napot szuperkedvezményes áron végezheted el. Miért? Mert ha eljössz, megcsinálod a honlapodon amit tanulsz, akkor lesz elegendő bevételed, hogy tovább tudj lépni, és elvégezd a többi napot is!
 • Egyedülálló online SEO Workshop: videós oktatóanyaggal előre fel tudsz készülni – nem megy el az idő a kötelező de nem érdekes elméletre.
 • !!! Visszanézhető Az online SEO workshopról felvétel készül, amit a résztvevők a későbbiekben is visszanézhetnek. A felvétel külön nem kerül értékesítésre, nem résztvevők nem férhetnek hozzá.
 • 2 éve nem volt hasonló – lehet nem lesz többet

FONTOS! A keresőoptimalizálási tanfolyam első napján olyan SEO alapokat teszünk rendbe a honlapodon, ami a tapasztalatom szerint a magyar honlapok 98%-ánál hiányzik.

Még akkor is tudunk az első napon (alapok) újat mondani a SEO-ról, ha már nagyon jó eredményeid vannak a keresőben. Ezért jelenleg a tanfolyam 2-4. napjára csak az jöhet, aki elvégezte az 1. napot, vagy a régi, 2 napos SEO tanfolyamot.

SEO tanfolyam 1. nap programja

 • Mi a keresőoptimalizálás? Mit ront el a legtöbb vállalkozó? Furcsán hangzik? Pedig nem az. Tudod, az a baj ezzel a rengeteg angol szakszóval, hogy az emberek sokszor már azt sem értik, mit jelentenek. És hogy csinálj jól valamit, amiről azt sem tudod pontosan, hogy micsoda????
 • A honlapod üzleti célja. Megmutatom, hogy milyen egy jó üzleti cél. Ha még nincs neked, akkor együtt kitaláljuk a legmegfelelőbbet. Ha pontosan tudod mit akarsz elérni, akkor sokkal könnyebb lesz majd megtalálni, hogy hogyan.
 • Webmestereszközök (Google Search Console) használata (Ez amúgy a Google ingyenes ajándéka, ha még nem ismered). Megmutatom, mire figyelj leginkább, ha kisvállalkozó vagy.
 • Kulcsszókutatás. Konkrét módszerek, hogyan találd meg az adott pillanatban leghatékonyabb kulcsszavaidat. Várható átkattintási eredmények (látogatószám) számítása.
 • Legfontosabb technikai elemek a honlapodon. Mire figyelj, mi legyen rendben minden körülmények között!
 • Főoldalad beállítása. Meg fogsz lepődni, de még a legjobban összerakott honlapok esetében is van mit csinálni a főoldalon. Ezek olyan egyszerű beállítások, amit sok esetben helyben a SEO tanfolyamon meg tudsz csinálni, és akár néhány napon belül érezheted a jótékony hatásukat!
 • Egyéni kérdések, egyéni válaszok. Te kérdezel, én válaszolok, hogy biztosan jobb eredményeid legyenek!
 • 9:00-kor kezdünk, nagyjából délután 15:00-ig tart, illetve amíg van kérdésed. Másfél órás blokkok 15 perces szünetekkel, ebéd 12.30-kor.

Rövid részlet a SEO tanfolyam 1. napjából:

SEO tanfolyam 2. nap

 • Megnézzük, mennyit haladtál. (Az egyes napok között legalább egy hónap eltelik, így ha megvalósítod, amit az előző napokon tanultál, akkor annak már az eredményét is látni fogjuk.)
 • Profi kulcsszókutatás. Ha ezt megérted, akkor már nem csak néhány kulcsszavad lesz, amiről eddig azt hitted, hogy fontos. Akár több száz, konkrét kulcsszót fogunk neked találni, amivel mind látogatókat hozhatsz a honlapodra. Ráadásul mind olyan látogatót, akiknek aztán később jó eséllyel eladhatsz. És tudod mi a legjobb az egészben? Hogy azért lesz könnyű dolgod, mert a konkurenciádnak eszébe sem fog jutni ezekre a kulcsszavakra célozni!
 • Keresőoptimalizált szövegírás. Ha nem ismered a titkát, félkezű óriás leszel csak. Ha ismered és kombinálod a legalapvetőbb SEO trükkel, akkor nincs, aki megmentsen az egyre több látogatótól!
 • Egyéni kérdések, egyéni válaszok. Mivel a 2. nap témái elég átfogók, ezért biztosan lesz bőven kérdésed. Ha közben nem tetted fel, akkor a nap végén is lehetőséged van rá.

SEO tanfolyam 3. nap

 • Átnézzük az eddigi eredményeket. Mivel ennél a pontnál már ismét eltelt egy hónap, ezért megint megnézzük, mennyit haladtál előre.
 • Kategóriák és címkék használata. Nem is gondolnád, mennyire fontos, és nemcsak az átláthatóság miatt. Megmutatom, hogyan alkalmazd helyesen, és a miértekre is választ kapsz.
 • Webáruház keresőoptimalizálás. Konkrét teendők, amiket webáruház tulajdonosként azonnal meg tudsz tenni, hogy a webáruházad a számodra profitot hozó aloldalakkal előrébb kerüljön a keresőben.
 • Közösségi média profi használata a SEO-ban. Hogyan használd a Facebookot és társait a keresőoptimalizálásod hasznára. Az első nap megnéztük az alapokat, most már nagyobb sebességre kapcsolunk.
 • Egyéni konzultáció – mit fogsz csinálni? Átbeszéljük, mik azok a leglényegesebb dolgok, amit feltétlenül meg kell csinálnod a 4. nap előtt. És természetesen lesz idő a kérdések megválaszolására is.
 • SEO Trükkök 1. rész.

SEO tanfolyam 4. nap

 • Mi történt eddig? Próbálkozások, sikeres akciók, eredmények áttekintése.
 • Honlap SEO finomhangolása. Rengeteg olyan apró elem van, amikkel megsokszorozhatod a keresőből érkező látogatóid számát, és javíthatod a helyezéseidet. Ezeket mutatom meg neked.
 • Hogyan csinálj pénzt a keresőből érkező látogatókból? Ez nem mindig olyan egyszerű! De mutatok neked olyan trükköket, amikkel még annak is eladhatsz, akinek esze ágában sem volt tőled vásárolnia!
 • Saját márkanév építése. Ennek fontossága egyértelmű. De hogyan érd el, hogy az online világban (is) erős márkaneved legyen.
 • Ingyenes szoftverek. Mutatok néhány olyan teljesen ingyenes szoftvert, amitől szerintem eldobod az agyadat. Néhány iparágban garantálom, hogy többet fogsz tudni a konkurensed honlapjáról, mint ő maga.
 • Profi linképítés – avagy mi működik ma leginkább a SEO területén Amerikában és a világban? Olyan trükkök, amikről nem olvashatsz az interneten. Amit nem teregetnek ki a nagyközönségnek (bocs, még én sem írok róla). DE! Ezekkel a trükkökkel pár hét alatt első oldalra viheted a honlapodat!
 • SEO Trükkök 2. rész.
 • A legalapvetőbb keresőoptimalizálási trükk – avagy hogy tudod heti egy-két óra egyszerű, csak józan paraszti észt kívánó munkával folyamatosan növelni a honlapod látogatottságát.

Nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő SEO technikák!

Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.

Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyit sem visznek előre a keresőben.

„Az egész előadáson a legtöbb témánál újdonságokat tudtam meg. Jól és érthetően elmagyaráztad az anyagot.”

H.P.

„Látszott a hitelesség, hogy minden adat mögött volt való tapasztalat és megfigyelés”

Csepreghy János
egyéni vállalkozó

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalatod alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal használható ismeretek”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Ez a keresőoptimalizálás online workshop már-már konzultáció

A tanfolyamra legfeljebb 20 jelentkezőt fogadok el – siess ha szeretnél jönni, mert amint betelnek a helyek, leállítom a jelentkezést!

Húsz résztvevő, köztük te, akikre egy-egy teljes napom van.

Nem száraz elméletről fogok egy tábla előtt beszélni, hanem trükköket, technikákat, tapasztalatot mutatok meg neked. Ráadásul rengeteg idő lesz arra, hogy a te saját honlapodat, a te saját céljaidat és eredményeidet elemezzük! Mindezt egy személyes konzultáció árának a töredékéért!

Mit mondtak a Honlapra Fel! SEO tanfolyam résztvevői?

„Egyrészt [hasznosnak találtam] mindent amit hallottam és láttam, másrészt Balázs empátiáját, amivel igyekezett megérteni és megválaszolni kérdéseimet. Az emberi hozzáállás is nagyon ott van a hasznos információkon kívül.”

Kilin Tünde
Harmónia Életreform Központ Kft.

„Mindent nagyon hasznosnak találtam, nagyon tetszett a sok valós, gyakorlati példa és az aktuális információk. Tetszett az is, hogy nagyon türelmes vagy és abszolút segítőkész, számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, aki nem szeretne hátrányba kerülni, annak kötelező. :)”

Gömöry Kati
MarketingMania.hu

„Kedves Balázs!

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, rendkívül tanulságos volt. Számos, a kereső optimalizálással kapcsolatos téveszmét oszlattál el és egyértelmű használati útmutatót kaptunk, hogy mit kell tenni ha kereső optimalizálttá akarjuk tenni a honlapunkat. Rengeteg tippet és ötletet kaptunk és a gyakorlatilag együtt el is kezdtük azt a hatalmas munkát ami még ránk vár, de már nem a sötétségben tapogatózunk. Azt gondolom amit a kereső optimalizálásról nem szakemberként hanem egyszerű felhasználóként tudni kell, azt ezen a tanfolyamon megkaptuk. A többi munka már ránk vár.

Ajánlom mindenkinek.”

Serfőző Orsolya
marketing manager
Lambda Systeme Kft.

„Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Boróka kipróbálta a tanultakat a képzés után a saját honlapján, és 5 nap alatt a képen látható eredményt érte el!

vizmegoldas.hu eredmények

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

„A tanfolyamon említett két videós oldal, egyik magyar másik angol, forgalmáról küldök képet amit referencia anyagként felhasználhattok. A két kép csak organikus forgalmat mutatja. Az oldalakon lévő tartalom kb 1,5 éve került fel, azóta nem került fel új tartalom. Első konzultáció január környékén volt azóta pedig a havi szeánszra járok a Balázshoz. Elvégzett javítások: CÍmke, kategória gyűjtőoldal belistázása a sitemap.xml -be, kategóris cimke oldalak indexelés engedélyezése (noindex volt). A cimkézés és a kategórizálás korábban is megvolt. Az egyedi cikkekre van mégis találat 95%-ban, csak a cimke és kategória beindexeltetése hitelesebbé tette az oldalt a google szemében (gondolom) :)”

Robi eredményei a magyar nyelvű honlappal:

kovacsrobieredmeny1

Robi eredményei az angol nyelvű honlappal:

kovacsrobieredmeny2

Kovács Róbert

Mennyibe kerül a SEO tanfolyam?

A keresőoptimalizálási tanfolyam akár naponta, akár egyben is megrendelhető és fizethető. Ha egyben fizetsz, akkor jelentős kedvezményt adok az árból!

A SEO tanfolyam első napja:

1 napos SEO képzés 1 fő részére: bruttó 63.500 Ft (50.000 Ft+ ÁFA) helyett bruttó 31.750 Ft (25.000 Ft + áfa), VIP kedvezménnyel bruttó 23.813 Ft (18.750 + áfa)

Gyere el az első napra akkor is, ha még nem látod, hogyan tudod kifizetni a további napokat. Egyrészt nem kötelező a 2-4. napra jönni. Másrészt azért dolgozom, hogy az első nap után legyen annyi bevételed, hogy a további napokon is ott legyél!

Amennyiben menet közben jelentkeznél a többi napra, akkor azt külön emailben jelezd felénk a következő e-mail címre: megrendeles@honlaprafel.hu

A SEO tanfolyam 2., 3., 4. napja:

A SEO képzés további napjai 1 fő részére: bruttó 63.500 Ft (50.000 Ft+ ÁFA), VIP kedvezménnyel bruttó 47.625 Ft/nap (37.500 + áfa)

Ha már voltál az 1. napon, akkor a 2-4. nap ára egyben befizetve bruttó 190.500 Ft (150.000 Ft + ÁFA), VIP Kedvezménnyel bruttó 142.875 (112.500 + ÁFA).

Ha a tanfolyam 4 napját egyben befizeted, az 1. nap AJÁNDÉK! 4 nap egyben befizetve kedvezménnyel: bruttó 174.625 Ft (137.500 Ft + ÁFA), VIP kedvezménnyel 134.938 Ft (106.250 + ÁFA)

Figyelj!
Különleges lehetőség a résztvevőknek!

Személyes konzultáció lehetőség a workshopon túl 2 x fél óra bruttó 31.800 Ft (30.000 Ft + ÁFA)

Mit tartalmaz az ár?

 • A SEO tanfolyam teljes anyagát, online workshop keretében (kis csoportban, legfeljebb 20 főnek megtartva).
 • Személyes „törődést”, a te honlapodra koncentrálást. Beszélünk az elméletről is, de konkrétan megnézzük a honlapodat és személyre szabott megoldásokat is kapsz.
 • Oktatás + workshop. Vagyis megtanulod, hogy miért és mi működik a SEO-ban, és utána gyakorlatokat csinálunk, ahol pontosan beállítjuk a honlapodat. Neked otthon már csak meg kell csinálni ezeket a változtatásokat, hogy több látogatód legyen a keresőből.
 • Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg, ahol a közös feladatokat együtt nézzük, a saját honlapodat pedig a saját laptopodon tudod kezelni.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Az időpont

Az egyes napok tematikája egymásra épül, ezért kérlek először az 1. napra gyere, utána tudjuk a továbbhaladásodat egyeztetni. A 2-4. napok egy-egy hónap szünettel, a jelentkezések függvényében kerülnek megrendezésre.

Minden nap 9:00-kor kezdünk, nagyjából délután 15:00-ig tart, illetve amíg van kérdésed. Másfél órás blokkok 15 perces szünetekkel.

  Időbeosztás (nem zavar, ha közben eszel, felállsz):

 • 9:00 – 10:30 Workshop
 • 10:30 – 10:45 Szünet
 • 10:45 – 12:15 Workshop
 • 12:15 – 13:15 Ebédszünet
 • 13:15 – 15:00 (kb) Workshop

Következő keresőoptimalizálás tanfolyam időpontok:

 1. nap: 2020. december 1. (kedd) Szilágyi Balázzsal
 2. nap: 2020. december 8. (kedd) Szilágyi Balázzsal
 3. nap: 2021. január 12. (kedd) Szilágyi Balázzsal
 4. nap: 2021. január 26. (kedd) Szilágyi Balázzsal

Egyetlen elvárásom van, hogy sorban gyere a napokra, tehát a másodikra csak akkor jöhetsz, ha elvégezted az elsőt, a harmadikra akkor, ha voltál a másodikon stb. (mert az anyag egymásra épül).

Jelentkezz most, és fegyverkezz fel a Google-re!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Siess, mert az online SEO workshopra még 20 hely van! Amint a helyek betelnek, lezárom a jelentkezést!

Ha most nem jelentkezel, talán a konkurensed megteszi. Talán nem lesz többet lehetőséged jelentkezni, és még több hátrányból indulhatsz vele szemben. Jelentkezz most, ha nem ezt szeretnéd!

Vannak még kérdéseid a SEO tanfolyammal kapcsolatban?

Megértelek, sok mindent lehet hallani az interneten a keresőoptimalizálásról. Ráadásul az ember manapság nem lehet biztos benne, hogy amit olvas, az tényleg működik-e.

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a SEO tanfolyammal kapcsolatban. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mikor való nekem ez a keresőoptimalizálási képzés?

Akkor, ha több vevőt szeretnél az internetről, és szeretnél folyamatos látogatottság növekedést a honlapodon. Ehhez fontos, hogy legyen meglévő vagy közeli tervben egy olyan honlapod, amelynél egyik cél a bevétel.

Megfordítva, két esetben nem való neked ez a képzés. Egyrészt ha olyan terméket vagy szolgáltatást árulsz, ami még egyáltalán nem ismert a piacon. A keresőoptimalizálás nem alkalmas igényteremtésre, arra más online marketing eszközöket kell használni.

Másrészt ha olyan honlapod van, amely más honlapokkal azonos tartalmon alapul. Ezek általában az MLM-es hálózatok honlapjai, amikor minden csatlakozó ugyanazt a tartalmat kapja meg az anyacégtől, és ezt próbálja optimalizálni. Ez szinte lehetetlen, és nem is szeretnélek kecsegtetni ilyen esetben. Ha nem tudsz saját tartalmat kitenni az internetre, akkor a keresőoptimalizálás nem neked való.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükség. A lényeg, hogy nagyon jól ismerd a saját témád, amivel a honlapod foglalkozik.

Természetesen a tanultakat alkalmazni kell majd a honlapodon. De a keresőoptimalizálási tudás nagy része tulajdonképpen nem technikai, hanem bárki tudja alkalmazni. Ez ma már a legtöbb honlap esetében könnyen, az adminisztrációs felületről beállítható. Így nincs szükség programozási, vagy egyéb speciális ismeretre a valódi eredmények eléréséhez.

A képzést leginkább olyanok végzik el, akiknek nulla tudásuk és affinitásuk van a programozáshoz. Hatalmas sikereket érnek el, éppen azért, mert megértik, hogy valójában a keresőoptimalizálást bárki képes alkalmazni!

Ha tudsz programozni, vagy van programozód, az természetesen egy előny, de semmiképp sem előfeltétel.

Még nincs készen a honlapom. Akkor is érdemes jelentkeznem?

A képzés azon kívül, hogy nagyon gyakorlatorientált, ad egy teljes, közösen kidolgozott koncepciót a honlapodnak. Ez egy váz, ami köré felépítheted a honlapod. Ha a weboldalad még csak egy ötlet, akkor ennek segítségével tudod majd kialakítani. Ennek megvan az az előnye, hogy az elejétől, már az átadástól keresőbarát módon készül a honlap.

Azt viszont fontos elmondani, hogy a keresőoptimalizálási képzés valódi eredményei csak akkor lesznek láthatók, ha az a gyakorlatba is átkerül. Vagyis ha még azt sem tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni, vagy „majd egyszer” szeretnél egy honlapot, akkor nem lesz hasznos ez a képzés. Ha viszont megvan a témád, és a honlapod 1-2 hónapon belül kész lesz, akkor eredményesen fel tudod majd használni az itt tanultakat.

Már nem vagyok teljesen kezdő a SEO terén. Akkor is érdemes elmennem a képzésre?

Igen, ebben az esetben mind a 4 napra gyere. Többen – amúgy SEO téren gyakorlott vállalkozók – a fejükre csaptak már az első nap után, és ott állt nekik össze, hogy korábban mi miért működött vagy nem működött.

A további napokon pedig olyan tudást kapsz, amit tudtommal így egybefogva máshol nem tanítanak magyarul. Ha nem is lesz minden teljesen új neked, de abban biztos vagyok, hogy fogsz kapni olyan trükköket és nézőpontokat, amiket eddig talán nem vettél figyelembe, és hogy egységes egésszé, koncepcióvá fog összeállni a keresőoptimalizálás.

Elég speciális témával foglalkozom. Nekem is érdemes foglalkoznom a keresőoptimalizálással?

Természetesen. A keresőben manapság már rengeteg mindenre keresnek. Ha megvan a megfelelő témád/terméked/szolgáltatásod, amivel a honlap foglalkozik, akkor segítünk abban is, hogy pontosan megtaláld, milyen szavakra hányan keresnek, mit érdemes megcélozni.

Egyetlen esetben nem a válasz erre a kérdésre, ahogy már korábban írtam, ha teljesen új a termék vagy szolgáltatás, senki sem tud róla, hogy ilyesmi létezik, és még nem is keresnek rá. A keresőoptimalizálás igényfelkeltésre nem jó, csak olyan dolgokat tudsz vele eladni vagy olyan dolgokban tudod ismertté tenni magad, amire már keresnek.

Idegen nyelvű oldalak (pl. angol, német) keresőoptimalizálásához is segítséget nyújt a tanfolyam?

Igen, a képzésen tanult technika sikerrel alkalmazható nem magyar nyelvű oldalaknál is. Ügyfeleink között vannak angol, német vagy akár szlovén, holland honlaptulajdonosok, akik szintén az általunk használt és oktatott technikával keresőoptimalizálnak, hatalmas sikerrel.

Mivel azonban az adott nyelv ismerete kulcsjelentőségű a keresőoptimalizálásnál, ezért fontos, hogy Te vagy egy alkalmazottad jól ismerje az adott nyelvet.

A Google alapvetően ugyanazt az algoritmust használja minden nyelven, ebben nincs különbség. A nyelvek között a kulcsszavak nagyságrendjében és eloszlásában van különbség. Mivel nekem is van személyes tapasztalatom angol nyelvű oldalak keresőoptimalizálásában, ezért ha a tanfolyamon részt vesz idegen nyelvű honlap tulajdonosa is, akkor abban a néhány esetben, amikor más technikát kell alkalmazni, külön kitérek erre.

Webshopoknál is alkalmazható a képzésen megtanult technika?

Sőt, akkor kötelező! A képzés harmadik napján külön is foglalkozunk a webshopokkal, ráadásul ennek a napnak a fele a webáruházak számára létfontosságú adatokról szól.

Ha beírom a fő kulcsszavaimat a keresőbe, mindig első helyen jön az oldalam, még sincs elég érdeklődő. Ebben is segít a képzés?

Ha te magadat jó helyen látod, még nem biztos, hogy más is. A Google egyedi találatokat alkalmaz már régóta, láttunk már olyat hogy a honlap a saját tulajdonosánál első helyen jött, másnál meg a negyedik oldalon.

A képzésen megtanulod azt is, hogy mi ennek az oka, és hogyan ellenőrizd a valódi helyezésedet.

Ha pedig kevés az érdeklődőd, akkor éppen azt fogod megtanulni, hogy hogyan szerezz még több valódi látogatót és valódi érdeklődőt a keresőből, hiszen ez a képzésünk igazi célja.

Mennyi idő alatt lesz ennek eredménye?

Ez részben attól is függ, hogy mennyit vagy hajlandó a honlapoddal foglalkozni. Sok esetben akár ott helyben meg tudod csinálni a változtatásokat, és a képzési napok közötti hosszabb idő is azt a célt szolgálja, hogy legyed időd mindent megcsinálni, és az eredményeket személyesen is elemezhessük a következő napon.

Manapság az a tapasztalat, hogy kisebb eredményeket akár 1-2 hét alatt el lehet érni a keresőben. Ez alatt értsd azt, hogy például elkezd feljönni a honlapod nehezebb kulcsszavakra, vagy néhány könnyebb kulcsszóra megírt cikked az első oldalra kerül.

Komolyabb eredményekhez általában legalább 4-6 hónap szükséges. Ez komolyabb kulcsszavak esetén az első oldal elérését, egy-egy közepesen nehéz kulcsszóra írt cikk esetében az első 5 helyezést jelenti.

De azt is meg kell jegyezni, hogy ha egyszer megérted, hogy mi kell a Google-nek, akkor onnantól kezdve – amíg foglalkozol vele – folyamatosan egyre erősebb lesz a honlapod, és a tapasztalatok szerint egyre jobb eredményeket fog hozni.

Fontos, hogy ezek általános számok, a tapasztalatomból származnak, és nem jelentenek garanciát egy-két konkrét kulcsszóra, illetve a Google-től megszokott módon ezek folyamatosan változhatnak.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.