Hogyan építs online valódi passzív jövedelmet?

↓ Érdekel a válasz? Olvass tovább!

Pénzcsap

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetne passzív jövedelmet építeni online, és végre valóban eredményt elérni akkor is, ha éppen nem dolgozol vele?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … végre szabadságra vágysz, és ehhez megfelelő eszközökre
 • … szeretnél egy második (harmadik stb.) lábon állni
 • … szerenél végre szabad időbeosztásban, saját időbeosztásban dolgozni
 • … jó lenne, ha akkor is növekedhetne a vállalkozásod, amikor éppen nem dolgozol
 • … végre szívesen megtanulnád, hogyan lehet valódi passzív jövedelmet építeni
 • … szívesen dolgoznál akár munka mellett olyan dolgokon, ami a jövőben is biztos egzisztenciát teremt magadnak

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy olyan honlapokat építs, amiből aztán rendszeres, passzív jövedelemhez juthatsz.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

És még csak olyat sem kell csinálnod érte, amivel nem érzed jól magad. Nem kell MLM-hez csatlakozni, nem kell eladni, telefonálni, stb.

Van egy nulláról indítható módszer, amivel valódi online passzív jövedelmet tudsz építeni. Kézzel fogható eredményed lehet a honlapodból, amit igenis megérdemelsz a munkád után!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked, hogyan építs fel akár a nulláról egy valódi passzív jövedelmet biztosító honlapot.

Ez nem rizsa, nem MLM, nem átverés. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amit mi is használunk a saját honlapjaink építésére.

A célom az, hogy megtanítsalak online eredményeket elérni. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy valódi passzív jövedelmet tudj szerezni online, amivel egyszer dolgozol, de folyamatosan lesz hozadéka.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy megismerd az internetet, és tényleges passzív jövedelmet építs magadnak.

Mennyit lehet ezzel keresni?

A Mézeskalács.info honlapunkat ezzel a technikával építettük fel, szó szerint néhány nap alatt. Már több, mint két éve nem foglalkozunk vele. A tavalyi évben 143.471 Ft bevételt hozott, teljesen passzív módon!

Mézeskalács.info bevétel 2018

A Farsang.info honlapunkkal szintén néhány napot dolgoztunk még tavaly, idén az első 5 hónapban (farsangi időszak) 60.067 Ft-ot hozott.

Farsang.info bevétel 2018

Ezek a honlapok egyenként 5-10.000 Forint bevételt hoznak havonta. Ez a bevétel teljesen passzív. Semmi dolgunk nincs vele, és semmit nem kell ezért csinálni. Minden hónap 21-én kapunk egy utalást ezzel az összeggel a bankszámlánkra.

FONTOS!

Ennek a képzésnek nem az a célja, hogy halálra keresd magad. Persze ez sem kizárt, de itt elsősorban azt szeretném megtanítani neked, hogy hogyan építs fel egy valóban passzív jövedelemforrást. Hogy végre megtapasztald, milyen az, amikor semmit sem dolgozol valamivel, és mégis van hatása!

Az eredmény sok tényezőn múlik, leginkább a befektetett munkádon. Én nem tudok számodra semmilyen bevételt garantálni. Kereshetsz többet mint én, kevesebbet, vagy semennyit.

Az itt megtanult elveket viszont – ha tetszik az eredmény – továbbviheted. Újabb és újabb eredményt hozó honlapokat építhetsz magadnak, amivel a sikereidet akár meg is sokszorozhatod.

Mit tanulsz meg a Hogyan építs online passzív jövedelmet videótanfolyamon?

A Hogyan építs online passzív jövedelmet képzés két részre van osztva. Az alapoktól indulunk, és már az első rész elvégzésével is képes leszel akár a nulláról indulva, valódi passzív jövedelmet termelő honlapokat építeni. A második részben pedig további trükköket, fogásokat mutatok meg neked. Az első rész külön, vagy az 1-2. rész egyben rendelhető.

Az 1. rész tartalma

 • Mi pontosan a passzív jövedelem

  Ha eddig úgy érezted, hogy mindenki hülyít és lehúz téged ebben a témában, akkor végre megérted, hogy miért. Ha eddig nem volt sikered passzív jövedelemben, akkor látni fogod, hogy mi is pontosan ez a jövedelemforrás, és hogyan tudod te is elérni.

 • A teljes passzív jövedelem termelő módszer

  Lépésről lépésre megmutatom neked, hogy hogyan működik az a módszer, amit meg fogsz tanulni. Milyen honlapot kell építened, hogyan és miért működnek ezek, hogyan lesz ebből jövedelmed.

 • Hogyan indíts el egy honlapot

  Lépésről lépésre, a nulláról indulva megmutatom neked, hogyan rakd össze a honlapodat. Ha még sosem csináltál honlapot, akkor is működni fog!

  Benne: domain kiválasztása, lefoglalása, tárhely lefoglalása, honlapkezelő telepítése, honlap testreszabása, tartalom feltöltése, stb.

 • Hogyan válaszd ki a témádat

  Brutálisan őszinte leszek: itt nem “szerelemhonlapokat” építünk, hanem tudatosan felépített honlapokat. És ennek a módszernek a legfontosabb alapja az, hogy megtaláld a megfelelő témát. Ígérem, nagyon meg fogsz lepődni azon, amit itt tanulsz majd tőlem. De ez az, ami működik, ami az eredményt hozza!

 • Kulcsszókutatás

  Ha passzív jövedelmet akarsz, ahhoz szükséged van egy passzív látogatószerző forrásra a honlapodra – ez pedig maga a Google kereső. Ezen a képzésen megtanulod azt a szuperegyszerű módszert, amivel szó szerint 5 perc alatt megtalálhatod az összes kulcsszót, amire szükséged lesz egy ilyen honlaphoz.

 • Keresőoptimalizált szövegírás

  Ez a titkos recept egyik eleme. Ha megvan a téma, megvannak a kulcsszavak, akkor meg kell tanulnod, hogyan készíts olyan tartalmat, ami mágnesként fogja vonzani a keresőt és a látogatókat. Ráadásul itt a legegyszerűbb módon fogod megtanulni, amire szükséged van!

 • Hogyan csinálj gyümölcsöző honlapokat

  Megtanulod a legnépszerűbb, legegyszerűbb passzív jövedelemforrás használatát. Hogyan regisztrálj a rendszerbe, hogyan állíts be mindent ahhoz, hogy valóban elkezdj passzív jövedelmet termelni.

  Nem akarok zsákbamacskát árulni: ez a rendszer a Google AdSense, a Google hivatalos reklámfelület-megosztó alkalmazása. Tehát reklámokat fogsz kihelyezni első körben a honlapodra (további tippeket lásd a 2. részben). Ezek teljesen automatikusan működnek, neked semmi dolgod velük, a hozamot havonta egyszer kapod.

 • A Google Analytics és Search Console használata

  Ez két ingyenes eszköz a Google-től. Megtanulod őket használni ahhoz, hogy mindig tudd, mi történik a honalpodon.

  TIPP: Lehet, hogy csak ebből az anyagrészből többet fogsz tanulni az online pénzkeresésről, mint más komplett tanfolyamokból összesen…

A 2. rész tartalma

 • 3+1 elképesztő keresőoptimalizálási trükk

  Megtanulsz 3+1 olyan valóban működő keresőoptimalizálási (SEO) trükköt, amikkel akár önmagukban is megsokszorozhatod a honlapjaid teljesítményét, ráadásul szinte munka nélkül. (A képzésen megérted, hogy miért +1 az a +1!!!)

 • 5 közösségi média tipp

  Cél itt is a hatékonyság. Mutatok 5 olyan elképesztően egyszerű, de nagyon hatékony közösségi média tippet, amit hihetetlenül kevés munkával sikeresen tudsz használni arra, hogy növeld a passzív jövedelmet termelő honlapod értékét.

 • Egy tipp, amivel akár felével is növelheted az eredményeidet

  A mi bevételünknek nem kis része jön ebből az egy forrásból – és az összeg egyre csak nő!

  Ráadásul nem csak a tippet osztom meg veled, hanem a konkrét módszert lépésről lépésre, hogy hogyan csináld.

 • Külföldi tippek

  Adok néhány tippet arra az esetre is, ha nem a magyar piacon szeretnéd ezt a szisztémát felépíteni.

 • 4 turbó tipp – még inkább passzív jövedelem

  Kapsz 4 azonnal működő, konkrét tippet, amit ha alkalmazol, akkor még inkább passzívvá teheted, még inkább növelheted az eddig is gyümölcsöző honlapjaid eredményeit.

 • 8 további eredményt hozó lehetőség

  Igen, nem elírás. 8 további lehetőséget mutatok neked, amit ha idáig eljutottál, már nem lesz nehéz megszerezni! Ráadásul ugyanazokról a honlapokról beszélünk, szinte plusz munka nélkül.

 • Könyvelési, adózási kérdések

  Nem vagyok könyvelő, tehát az adóügyeidet nem fogom intézni. Azt viszont sikeres vállalkozóként megmutatom neked, hogy milyen formában tudsz elindulni, és egyáltalán hogyan számolj az adózási kérdésekkel. Miért ne ez vezérelje a vállalkozásodat, és hogyan jöjjél ki ebből a szituációból a legjobban.

  Ráadásul mutatok egy olyan megoldást is, amitől eldobod az agyad – és lehet, hogy önmagában ezért meg fogja érni ezt a képzést megvásárolnod! Vagyis: hogyan számolj el olyan költségeket teljesen legálisan, amikről most azt gondolod, hogy egyszerűen lehetetlen.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Szia Balázs! …Szeretnék veled megosztani pár elképesztő infót. Már egy ideje érlelődik, hogy írok neked, de csak most van időm megírni mindezt…

Idén megvettük a párommal az első nagy családi házunkat, természetesen némi hitelt is fel kellett még vennünk hozzá. Hihetetlen élmény, hogy konkrétan a ház teljes költségét az Adsense passzív bevételünk fedezi. A rezsit, a hitelt, az otthonosítást, mindent. Természetesen nem erre alapoztuk a vásárlást mint döntést, az adsense nélkül is simán jók lettünk volna, de én nagyon szeretem ebből az aspektusból nézni. A mai napig (úgy hogy szerintem már kellőképpen mögé látok) még mindig elképeszt és teljes egészében meseszerűnek tűnik, hogy ilyen komoly passzív bevételt tudtam felépíteni a segítségeddel. Ezért életem végéig hálás leszek neked 🙂

Elkezdtem hálózattá szervezni a honlapjaimat és más lelkes barátaimat is hozzád küldöm, hogy vegyék meg az anyagaidat, illetve én is tanítom őket, hogy együtt egy még nagyobb hálózattá nőjön, hogy együtt legyünk erősebbek és keressünk többet.

Nagyon durva szemlélet és életstílus-változáson mentem keresztül az elmúlt években, brutális vízióim születtek, amelyek nagy részét már meg is valósítottam. A seo és a marketing + a józan paraszti ész úgy tűnik a legyőzhetetlen kombó. És őszintén.. boldog vagyok, mert úgy érzem pont ott vagyok ahol lennem kell, emellett pontosan látom az utat, hogy merre tovább.

Bocs a hosszúság miatt, de szerintem mindig örülsz a pozitív visszacsatolásnak 🙂…”

M.

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal. Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető. Köszönöm “

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

“…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. … Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. “

Antal-Pap Judit

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Milyen megtérülésre számíthatsz?

Mint minden online projekt, ahol a keresőre alapozunk, a Hogyan építs online passzív jövedelmet tudásprogramban felépített honlapod is elég lassan, egy bizonyos átmeneti idő után kezd el majd egyáltalán eredményeket hozni a keresőben.

Persze garancia nincs, hiszen nagy mértékben múlnak az eredmények attól, hogy mennyire érted meg, mennyire alkalmazod amit itt tanulsz, és milyen honalpot építesz fel. De az általános tapasztalat az, hogy pár hónap után is lehet akár már eredményt látni, de kb. 1 év kell ahhoz, hogy egy-egy honlap beálljon az őt megillető helyre.

FIGYELEM!

Az általam bemutatott eredmények magyar eredmények, Magyarországon elérhető módszerekkel, magyar nyelvű honlapokkal, magyar célpiacnak – tehát semmilyen amerikai vagy egyéb elméleti trükk nincs a képzésben.

De az általam elért eredmények semmilyen módon nem jelentenek garanciát arra, hogy te mennyi pénzt tudsz keresni, vagy hogy tudsz-e egyáltalán.

Az eredmények azon múlnak, hogy mennyire érted meg és mennyire alkalmazod, amit itt tanulsz, egyáltalán alkalmazod-e. Attól, hogy részt veszel egy képzésen, még nem lesz bevételed. Ha alkalmazod az itt tanultakat, csak akkor várhatsz bármilyen eredményt! Ráadásul arra fel kell készülnöd, hogy az elején rengeteg munkát kell beletenni – látszólag semmiért. A passzív jövedelemre különösen igaz az, hogy idő kell ahhoz, hogy beérjen.

Kinek való ez a képzés?

Ha magadra ismersz, akkor ott a helyed a tanfolyamon. Nem fogod megbánni, hatalmas energiabombával, konkrét ötletekkel, tippekkel fogsz gazdagodni!

 • Szeretnél és hajlandó is vagy tenni valamit azért, hogy a jövőben rendszeres eredmény legyen.
 • Hajlandó vagy kipróbálni új dolgokat, amivel mások eredményeket értek el.
 • Hajlandó vagy egy célodért akár éveken keresztül is dolgozni. El tudod fogadni, hogy ezzel a módszerrel nincs azonnal eredmény.
 • Van legalább heti néhány szabad órád erre a feladatra, legalább egy éven keresztül.
 • Szeretnéd, ha valaki végre megmutatná azt a módszert, amivel valódi passzív jövedelmet tudsz építeni online – de hajlandó is vagy ezért dolgozni.

Kinek nem való ez az anyag?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne jelentkezz a képzésre, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

 • Nem igazán tudod, mit akarsz csinálni, csak jól hangzik ez a passzív jövedelem.
 • A passzív jövedelem neked azt jelenti, hogy semmit nem kell dolgozni, de jön a pénz.
 • Soha semmire sincs időd.
 • Reménytelenül és azonnal van szükséged pénzre.
 • Gyorsan és sok pénzt szeretnél keresni.
 • Te mindig jobban tudod, hogyan működnek a dolgok, mint mások, ezért nem is igazán bízol abban, hogy lehet bárkitől tanulni.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam ténylegesen megtanít passzív jövedelmet termelő honlapot építeni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000 vagy 100.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Hogyan építs passzív jövedelmet 1. rész ára bruttó 44.900 Ft.
 • A Hogyan építs passzív jövedelmet 1-2. rész egyben bruttó 89.800 Ft.
 • Kiértesített VIP-tagjainknak az 1. rész bruttó 37.400 Ft.
 • Kiértesített VIP-tagjainknak az 1-2. rész egyben bruttó 74.800 Ft.

Ha a képzést egyben befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

A tanfolyam első és második része egymásra épül, ezért nincs lehetőség csak a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, vagy az első és második részt egyben.

Van-e plusz költség

A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Minden eszköz, amit a tanfolyamon mutatok, ingyenesen elérhető!

Természetesen egy tárhelyre és legalább egy domainre szükséged lesz a honlapodhoz. Ez évente pár ezer forintos költség, és adok rá konkrét javaslatokat a tanfolyamon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem a Hogyan építs online passzív jövedelmet tanfolyamra

  • 1. rész 44.900 Ft; 1-2. rész 89.800 Ft
  • VIP tagjainknak 1. rész 37.400 Ft; 1-2. rész 74.800 Ft

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.