Online Előadó képzés

Hogyan válj sikeres online előadóvá, és hogyan győzd le a szorongásaidat, félelmeidet az online térben?
Élő előadást, workshopot, online képzést szeretnél tartani?

Online Előadó képzés 11

Miről szól az Online Előadó képzés?

 • Miért csacsiság, ha valaki meg akarja úszni az élő anyagokat, videókat stb. – Lehet, hogy hiányzik belőled az a szikra, amit most megtanulhatsz?
 • Hogyan tudod leküzdeni a félelmeket? – Egy introvertált személy is képes olyan gyakorlatot szerezni, amivel később bátran kiáll a hallgatósága elé, viszont egy profi is izugulhat az előadások előtt.
 • Mitől lesz az anyagod profi és hatásos? – A maximalista hozzáállás lenne a kulcsa az egésznek?
 • Hogyan kezeld a problémás hallgatókat? – Kommenthuszár, troll, negatív hozzászólások. Ki ne találkozott volna már ezekkel? Nekik az a jó, ha másnak nem jó. Nem kell nekik teret adni.

Tanuld meg 21. századi módon átadni a tudásodat online előadóként!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnéd a tudásodat átadni, és ezzel másoknak segíteni.
 • Szeretnéd, ha a munkád többszörösen megtérülne, de tudod, hogy ehhez többet kell tenned, mint a háttérben megbújni.
 • Sok mindennel próbálkoztál már, de még soha nem próbáltad élőben átadni a tudásodat.
 • Merészebb vizekre eveznél, hogy minél több emberrel tudj kapcsolatot teremteni.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva el tudsz indulni online előadóként, hogy utána akár képes legyél megélni is belőle.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 20 éve vállalkozó.

2011. év végén hallottam először egyáltalán arról, hogy keresőoptimalizálás.

2 év alatt nemcsak kitanultam a szakmát, de felépítettem Magyarország máig legismertebb online tanácsadó cégét a témában.

A bevételeink azóta folyamatosan nőnek, a nyilvánosan elérhető adatok szerint a legjobban kereső online marketing tanácsadók között vagyok Magyarországon.

Ráadásul azt csinálom, amit szeretek. Jelenleg már nem foglalkozom aktívan ügyfelek honlapjainak keresőoptimalizálásával, az online képzési anyagaimból, tanácsadásból és az ebből felépített passzív jövedelmemből élek.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, Online előadó képzésen, ahol átadom neked Soós Zoltán barátommal együtt azt a tudást, ahol te is hasonló vállalkozást építhetsz fel, bármilyen témában!

Hogyan tud Zoli segíteni NEKED?

Soós Zoltán online előadó

Soós Zoltán vagyok, 1999 óta tartok képzéseket, szemináriumokat, elsősorban humán témákban.

10 évig dolgoztam a könyvkereskedelemben, dolgoztam hálózatépítésben, majd ügyvezetőként a csapatommal felépítettem Európa legnagyobb sporttal egybekötött drogmegelőzési programját a Drogmentes Magyarországért Maratont, melynek 10 évig ügyvezetője voltam. (30 aktivista, több száz bekapcsolódó segítő és 100.000 elért embert évente.)

Szakterületem a közönség előtti beszéd, számos retorika és prezentációs képzést tartottam, személyesen több mint 35.000 ember előtt beszéltem.

Elégedett vagy az online munkáddal?

Sok mindent kipróbáltál már, vagy tervezel kipróbálni, hogy online bevételhez juss?

Valószínűleg nem egyszer tapasztaltad már, hogy ami annyira jól hangzik mástól, az valamiért nálad mintha nem működne.

Tanfolyamról tanfolyamra, képzésről képzésre, gururól gurura bukdácsolsz. Vannak eredményeid, de nem az igazi. Vagy még bele sem mertél vágni.

Lehet ez még rosszabb is? Ha ma sem az igazi, akkor mi lesz 1 év múlva vagy 5 év múlva?

Tudod, hogy tenned kell valamit, és vágysz arra, hogy legyen végre egy olyan anyag, ahol tényleg azt mondják el, ami működik. Ami neked működik a valóságban, nem másnak papíron!

Így segítek neked

A 21. században pénzt azzal tudsz csinálni online, ha a saját tudásod teszed ki a piacra. Ez az, amit nem fog tudni senki elvenni tőled, amit nem tud lenyúlni a konkurencia, és aminek valóban meg tudod kérni az árát.

Elindítom az első komplett, kifejezetten online előadók képzéséről szóló tanfolyamot.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy előadóként, a tudásodból a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk. Nem kell aggódnod, ha egyelőre a félelmeid uralkodnak feletted. Meg fogod tanulni, le fogod tudni küzdeni a szorongásaidat, sőt meg is szeretheted ezt a rendkívül érdekes terültet. A lényeg, hogy ismertté fogod tudni tenni magad, és pontosan fogod ismerni a technikákat, hogy hogyan kell hatásosan előadást tartani, és tudni fogod, hogy a hallgatóidnak mire van szükségük. (lásd lejjebb a részleteket).

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat és a legtutibb tippeket fogod megtanulni, amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod, és egy működő rendszered. A részleteket lásd lejjebb.

Online Előadó képzés 2

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy átadjam Zolival neked azt a tudást, amivel felépítettük az online tanácsadói vállalkozásainkat, és hogy végre egy olyan, valóban a gyakorlatban is alkalmazható anyagot kapj, amivel te is ismert és elismert lehetsz a saját területeden, és megkérheted a tudásod valódi árát. Akár a nulláról indulva, akár munka vagy gyerekek mellett is sikeres online előadó lehetsz..

Mi pontosan az előadó?

Egy előadó nem feltétlenül és kizárólag a színpadon bohóckodik, és óradíjért okosakat mond másnak. Ez is lehetséges, ha ez tetszik neked, de ennél sokkal többről van szó.

Egy online előadó egy kisebb vagy nagyobb terület szakértője, és ebben a pozícióban segít másoknak a problémáikat leküzdeni vagy jobb eredményeket elérni.

Néhány példa, ahogy a 21. században hogyan alkalmazhatod az előadói tudásodat:

 • Online képzéseket készíthetsz
 • Dobozos anyagok gyártása és eladása (tökéletes passzív jövedelem)
 • Nagyobb projektek külsős előadójaként képviselhetsz cégeket
 • Személyes képzések
 • Online előadások, workshopok
 • Jóval magasabb munkadíj a sikeres előadások után, hiszen szakértőként ismernek el
 • Webáruházban nagyobb forgalom, mivel a téma szakértőjének tartanak

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes tanulás gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Online Előadó képzés során nemcsak az elméletet tanulod meg, hanem a gyakorlatban már a képzés alatt felépíted azt, ami a sikeredhez szükséges.

Az Online Előadó képzés 1. részének tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy átadjam neked azt a tudást, amit felépítettem az online előadóként.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például pánik és a feszengés –, ami itt csak néhány szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál a nézőpontot fogod megtanulni, amire a hatékony, profitorientált működéshez szükséged van. Nem rabolom a te idődet sem jól hangzó, “édi-bédi” meg divatos dolgokkal, hogy aztán ne tudd, hol akadtál meg. Sikeres online előadóvá segítelek válni – és ennek része a hatékonyság is.

 • Honnan jönnek a félelmeink, és miért veszik át néha felettünk a hatalmat? – Miért van az, hogy az emberek nem szeretnek szerepelni? Csak azok képesek emberek előtt fellépni, akik amúgy is szeretik, ha rájuk irányul a figyelem?
 • A „félelem nélküliség” legendája tényleg csak legenda? – Hidd el a félelem mindenkiben benne van! Bárki, aki élő előadást készül tartani, egy a belső feszültség és izgalom lesz úrrá rajta. Még bennem is! Viszont tudatosan rá lehet készülni, és felkészülten teljesen más lesz az érzésed.
 • Hogyan lehet kezelni a félelmeket, hogyan lehet felülkerekedni rajtuk? – Ehhez kapni fogsz számos tippet és gyakorlatot is szerzel, mire a képzés végére érsz.
 • >
 • Miért fogja vissza magát az ember a kommunikációtól és videókészítéstől? – Legtöbbször a rutintalanság okozza a félelmeket, amikor kommunikációról, a saját terméked vagy szolgáltatásod eladásáról van szó.
 • Mit kezdjek a ciki, vagy kellemetlen helyzetekkel? – A jó előadó a ciki helyzetből is ki tudja hozni a maximumot. Ha félsz, hogy kellemetlen és kínos helyzet ér, akkor a legtutibb módszereket alkalmazva ezt könnyen ki tudod küszöbölni, sőt akár előnyödre is tudod fordítani a történteket.
 • Kik fognak meghallgatni téged és miért? – Attól tartsz, hogy senki sem lesz kíváncsi az előadásodra? Hogyan érd el, hogy a célközönséged meghallgassa az előadást? A képzésen ebben is segíteni fogunk!
 • Hogyan barátkozz meg a kamerával? – A kamera nem ellenség. Sok gyakorlás, bénázás és bakizás után eljön az áttörés, amikor elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy a felvétel elkészüljön, majd az élő előadásod is zökkenőmentes legyen.
 • Milyen lépésekben állíts össze egy előadást, vagy videóanyagot? – Átvesszük az kezdeti teendőket, hogy ne ess abba a csapdába, hogy a beszéded átmegy egy csapongó, se eleje se vége monológba.
 • A legkeményebb első pár perc, azaz hogyan kezdd el? – Amikor a kamera elindul, a függöny felgördül, a levegő is megáll. Viszont neked el kell kezdened az előadást, ezért nagyon sok technikai lépést fogunk átvenni, hogy a kezdeti nehézségeken túljuss és magabiztosan előadd az előre jól összeállított anyagot.
 • Mitől lesz egy anyag, vagy előadás „érthetetlen”? – Az egyik leggyakoribb hiba a készületlenség. Azt kell mondjam, hogy aki kicsit is tart az élő előadásoktól, azoknak azért könnyebb, mert biztosan ott a kész forgatókönyv vagy a vázlat és a tematika a kezében (fejében). Hogy megelőzd azt, hogy érthetetlen előadást tarts, ahhoz is megvannak a módszereink, hogyan tudod felépíteni és a helyes úton tartani a programot.
 • Hogyan szerezd meg és tartsd fent a figyelmet? – Milyen hosszú előadást kell tartanod, hogy ne lankadjon a figyelem? Milyen módszerekkel lehet az érdeklődést fenntartani? Segítségül számos technikát mutatunk neked ehhez.
 • Improvizáció kontra gyakorlás – A képzés során megtanulod, hogyan lehet az előadást akár spontán, akár jól begyakorolt szöveggel úgy végigvinni, hogy valóban egy érdekes és rendkívüli előadást tarthass.

Az Online Előadó képzés 2. részének tematikája

 • Mi váltja ki a tényleges HATÁST a hallgatóban? – Az élet minden területén, de egy előadás során is fontos szempont, hogy az érzelmekre kell hatni. Tudni kell, hogy mi az, amivel a hallgatókat meg lehet szólítani, amire kíváncsiak és érdekli őket.
 • Mi az a „sztori” és hogyan kell használni? – Az ember figyelme is véges, nem lehet tömény, száraz, tudományos anyaggal órákig lefoglalni az embereket. A sztorizás egy olyan jolly joker, amivel a sűrű előadásanyagot lehet kicsit lazítani. Ennek is megvannak a technikai trükkjei, hiszen sztorizni lehet jól és rosszul is.
 • Kell egy frappáns zárás a végére, de mi legyen az? – Kell egy csattanó, egy frappáns lezárás, hogy a hallgatók úgy emlékezzenek az előadásra, hogy ez egy igazán izgalmas és érdekes program volt. Nem engedhetjük, hogy a végére csalódott nézőközönség hagyja el az előadást.
 • Mi az a 3 dolog, ami mindent meghatároz abban, amit csinálsz az emberek előtt? – Közönség, téma, a saját stílusom és személyiségem? Ezeket a dolgokat komolyabban kivesézzük, mert ismerni kell mind a 3 dolgot ahhoz, hogy sikeres előadást tudj tartani.
 • Hogyan használd a hangodat? – Nagyszerű módszereket fogok mutatni neked, amivel ki fogod tudni használni a hangodat, hogy még meggyőzőbb lehess.
 • Mennyire kell megjeleníteni az érzelmeket az arcodon? – Bohócot nem csinálunk magunkból, de a mimika és az arcjáték nagyon is élvezetesebbé, érthetőbbé tudja az előadásodat tenni. Hiszen ezért is vállalod az arcodat, igaz?
 • Mit csinálj a kezeddel, mire jók a gesztusok? – Van, aki kézzel lábbal magyaráz, és van aki a szorongástól még a vért is kiszorítja a kezéből. Megtanulod természetesen használni a végtagjaidat úgy, hogy az nem válik idétlenné.
 • Érdemes-e bevonni a hallgatóságot? – Ez egy olyan témakör, amivel komolyan kell foglalkoznod, ha igazán sikeres akarsz lenni. Egyoldalú kommunikáció vagy interaktív előadás? A képzésen megtanulod, hogy mikor van itt az ideje a hallgatóságot is bevonni az előadásba.
 • Hogyan kezeld a nem odaillő kérdéseket? – Lesz olyan, amikor a kérdések sokasága között szembe találod magad olyannal, amitől a kevésbé profik egyből lefagynak. Elmondjuk, hogyan kezeld azokat a kérdéseket, amelyek megválaszolására az előadás nem alkalmas.
 • Mit kezdj a trollokkal, beszólogatókkal, lehurrogókkal? – Ez az egyik kedvencem témaköröm, hiszen ez szokott az egyik oka lenni, hogy valaki nem mer belevágni új dolgokba. Trollok mindig is lesznek. Ők ettől érzik jól magukat. Te meg attól fogod jól érezni magad, hogy tudni fogod, hogyan kezeld őket!
 • Milyen eszközökre lesz mindenképpen szükséged? – Az elméleti rész mellett fontos a technikai háttérrel is foglalkozni. Lehet, hogy nem tudtad, de már most valószínű, hogy mindened megvan ahhoz, hogy elkezdj egy online előadást tartani.
 • A legnagyobb “ciki” helyzetek elkerülése – Kínos és zavarba ejtő helyzetek elkerülésére is van receptünk. Nem fogjuk eltitkolni előled, hogy hogyan védjük ki ezeket.
 • Mivel készülj az előző nap? – A felkészülés mindenekelőtt a legfontosabb, ha komolyan gondolod a feladatodat. Persze, amikor már a sokadik előadást tartod ugyanarról a témáról, akkor nem biztos, hogy előző nap görcsösen kell készülnöd erre. Segítünk abban, hogyan készülj fel tudatosan, hogy másnap minden szorongás nélkül el tudd kezdeni az előadásodat.
 • Hogyan kezeld a bejelentkezést? – A technikai problémaelhárítási és gyakorlatias ügyfélkezelési módszerekkel nem lesznek akadályok, ha figyelmesen átnézed ezt a témakört. Sőt, arról is lesz szó, mi van, ha technikai baki lép fel az előadás előtt vagy közben.
 • 4 csekklista, amivel simán fog menni az online előadás – Az utolsó simítások, amit el kell végezned, hogy az előadásod profi és sikeres legyen. Ezekkel összeszedetten és magabiztosan állhatsz ki a közönséged elé.
  • Előző nap
  • Előadás előtt
  • Előadás indításakor
  • Online előadás esetén: minden rész elindításakor
 • Hogyan kezelj simán és nyugodtan akár 100 feletti résztvevőt? – Mire ide eljutsz a képzés során, már olyan rutinosan fogod tudni kezelni a résztvevőket, mintha mindig is ezzel foglalkoztál volna. Amennyiben még mindig van benned nyugtalanság, akkor ebben a részben ezzel kapcsolatos tippeket és módszereket is adunk.
Online Előadó képzés 3

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Pár sulit már kijártam, van 2 diplomám is, de egyik kapcsán sem éreztem a hasznosságnak azt a fokát, mint a Te videós oktatásaidnak.”

B.G.

“Az elmúlt 2 évben több marketing tanácsadótól vettem tananyagokat, és őszintén egyikkel sem tudtam bevétel növekedést elérni, csak a tiéddel az Online vállalkozási indítása tanfolyammal”

Teremy Alex

“Mi tőlük tanultunk és nagyon komoly eredményeket hozó oldalaink vannak. Sőt…! Annyira jó anyagok voltak, hogy mi még a fizetőseket is megvettük. A bekerülés több százszorosát hozta eddig vissza…
… pedig kb 20 éve vannak üzleti honlapjaim amit eddig mindig egy “guru” készített sok pénzért. Mióta mi szerkesztjük hihetetlenül megy. Szóval csak bátran! Sok sikert nektek is!”

Dora Gyula

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

Az Online Előadó képzés menete

Az Online Előadó képzés összesen 2 hónapos, intenzív tanagyag. A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

A tananyag két nagyobb blokkokra van bontva, amelyek mindegyike intenzív gyakorlati részt is tartalmaz. Így nem csak megtanulod, de azonnal alkalmazni is fogod, ami a sikerhez szükséges, és garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók és hanganyagok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is, és mindenhol van kérdezési lehetőséged.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen online előadóként.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kapsz meg ahhoz, hogy éveken vagy akár évtizedeken keresztül biztosítsd a megélhetésed.

Ez egy gyakorlatorientált képzés, konkrét tippekkel, példákkal. Nem beszélünk mellé!

Ez a tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte gond nélkül akár több százezer forintot is.

De nem áraztam sok százezer forintra. Sőt, még csak 150.000 Forintot vagy 100.000 Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár a jelenlegi jövedelmedből is ki tudd fizetni.

 • Az Online Előadó képzés 1. rész ára bruttó: 44.900 Ft
 • Az Online Előadó képzés 1-2. rész ára bruttó: 89.800 Ft

VIP Klub tagunk vagy?

 • Az Online Előadó képzés 1. rész ára VIP tagjainknak bruttó: 37.400 Ft
 • Az Online Előadó képzés 1-2. rész ára VIP tagjainknak bruttó: 74.800 Ft
Online Előadó képzés 4

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz online előadóként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van, hogy előadóként, a tudásodból pénzt csinálj.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a szakmai hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem az Online Előadó képzésre

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.