Kulcsszókutatás Online videótanfolyam
4.0-ás verzió (legfrissebb 2020-as kiadás)

Őszintén, Te végre már pénzt szeretnél keresni a honlapoddal,
vagy
még mindig százezreket kifizetni “szakértőknek”, látható eredmények nélkül?


Érdekel, miért nem tudsz stabil, jó helyezést elérni a keresőben, és miért nem tudsz elég pénzt keresni a honlapoddal?

Elárulom, hogyan tudok ebben segíteni a Kulcsszókutatás online videótanfolyamommal!

De előtte egy nagyon fontos dolog, amit szeretnék, ha megértenél.

Szerinted az emberek manapság hogy vásárolnak az interneten?

Neked melyik a reálisabb ezek közül, akár webáruházad van, akár cégeknek vagy magánszemélyeknek adsz el szolgáltatást?

?

 • Pontosan tudják, mire van szükségük.
 • Rákeresnek a Google-ben.
 • Nem kattintanak AdWords hirdetésre, nem mennek árösszehasonlító oldalra.
 • Azonnal rákattintanak a honlapodra.
 • Azonnal megveszik a terméket vagy megrendelik a szolgáltatást, amit kínálsz.

?

vagy

?

 • Fogalmuk sincs, mit akarnak.
 • Keresgélnek a neten összevissza.
 • Vásárlói véleményeket, teszteket, infókat keresnek.
 • Nem tudják, hogy az első három találat igazából fizetett hirdetés.
 • Az árösszehasonlító oldalak az igazi barátaik.
 • Leggyakrabban ár alapján döntenek.

?

Szerintem így összefoglalva neked is egyértelmű, hogy sajnos nem a bal oldali, racionális módon viselkednek a vásárlók az interneten.

Persze jó lenne, de nem így van.

Nem racionális alapon hoznak döntést. Mindenféle – jobb, rosszabb, igaz vagy akár átverős – oldalt megnéznek, aztán valahol egyszer csak elköltik a pénzüket.

Egyáltalán nem biztos, hogy ott, ahol a keresési találatok alapján logikus lenne.

És sajnos legtöbbször az ár dönt.

De hogyan lehet ezen kulcsszókutatással változtatni?

 • Ha jól csinálod, a megfelelő kulcsszavak kiválasztása a világ egyik legpontosabb, ráadásul teljesen ingyenes piackutatása!
 • Jó kulcsszavakkal nem csak vevőket tudsz szerezni, de márkát, ismertséget és biztos jövőt tudsz építeni!
 • A pontos kulcsszóválasztás és az erre alapozott tartalom ma az egyetlen módja, hogy a szakmád minden területén domináld a Google találati listát!

Ez nem ördöngősség! Te is képes vagy megcsinálni!

Nem kell hozzá speciális tudás – elég a saját szakmádat ismerni.

Csak eddig senki sem mutatta meg neked, ezért nem tudtál a keresőből igazán vevőket szerezni!

Ha magadra ismertél, ez az online videótanfolyam pontosan neked szól!

Mit kapsz ezen a tanfolyamon?

 • Több, mint 3 órányi online videó, ahol megmutatom, hogy mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy a szakmádban domináld a keresőt!
 • Megtanulod használni azt az 4 ingyenes eszközt, amivel minden egyes kulcsszót megtalálhatsz, amire a célpiacod keres. Nincs másra szükséged!
 • Kizárólag ingyenes eszközöket fogunk használni! Később sem kell fizetned semmilyen más kulcsszókutató eszközért sem nekem, sem másnak!
 • Pontosan tudni fogod, hogy miért működik ez a módszer bármelyik piacon, függetlenül attól, hogy most hol állsz a keresőben (még akkor is, ha most indul a honlapod)!
 • A pontos módszert lépésről lépésre, amivel havi 8 ezer látogatót szerzek az online marketinges szakmai honlapomra (amit most olvasol), vagy havi 150 ezer látogatót a gasztrobljaimnak!
 • Az egyetlen működő kulcsszóstratégiát, amivel bármilyen témában akár a nulláról olyan kulcsszavakat találhatsz, amikkel a Google is szeretni fog, és amikre a te célpiacod valóban keres!
 • Megérted a kulcsszavak 4 típusát. A tapasztalatom szerint amíg ezt valaki nem érti, addig szinte garantáltan eredmények nélkül próbálkozik a keresőben!
 • Egyszerű, azonnal használható táblázatot a saját kulcsszavaidhoz. Mi is ezt használjuk!
 • A 8 leggyakoribb kulcsszó hiba

  Mi az a 8 dolog, amit feltétlenül kerülj el, ha sikeresen akarsz kulcsszavakat találni és megcélozni.

 • Angol nyelvű kulcsszókutatás – közkívánatra

  Közkívánatra ebbe a képzésbe bekerült egy videó, amiben az angol és magyar kulcsszókutatás közötti különbségeket mutatom meg.

 • Kulcsszókeresés példa – esettenulmány

  Egy konkrét esettanulmányban mutatom be, hogy én hogyan keresek kulcsszavakat.

2020-as frissített változat

Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan. Ráadásul ebben az esetben 50%-os kedvezményt biztosítunk, lásd lejjebb az áraknál.

Ezek a pontok a legújabb, 2020-as kiadásba kerülnek bele, mert az utóbbi pár évben jelentősen megváltozott, hogy milyen információt tudsz a Google-től ingyen megszerezni:

 • Miért nem használok fizetős eszközöket?

  Nagyon sokan el akarják neked és nekem is adni, hogy csak fizetős eszközkkel tudsz ma már jó kulcsszavakat találni. Ez nem igaz! Nem csak azt fogod megérteni, hogy mi az üzlet abban, hogy mások ilyen eszközökről akarnak meggyőzni, de megtanulsz az ingyenes eszközökkel profi kulcsszólistát összeállítani.

 • A honlap témája

  Látszólag nincs köze a kulcsszókutatáshoz, a gyakorlatban mégis ez az a legfontosabb dolog, ami alapján a Google manapság megítéli, hogy “szeret”-e egy honlapot vagy sem.

 • A legfontosabb tényező, amire a Google figyel

  Van egy elem, amiről sokan nem is tudnak. Mégis ez az az egyetlen tényező, amire a kulcsszókutatásban figyelni kell. Gyakorlatilag ezt várja el a Google minden honlaptól!

 • Mit csinálj törölt kulcsszavak esetén

  Bizonyos témákhoz ma már egyszerűen nem kapsz kulcsszójavaslatokat. Ha ez érvényes rád, akkor tudod miről beszélek – ha nem, akkor örülj neki! Viszont mostantól teljesen mindegy, hogy mennyire érzékeny témában szeretnél kulcsszókutatást végezni, fogsz tudni ingyenesen nagyon jó kulcsszavakat találni!

 • A kulcsszó piramis

  Ha ezt az egyetlen dolgot megérted abból a szisztémával, amivel mi és a sikeres ügyfeleink honlapokat építünk, már jobb eredményeid lesznek a keresőben, mint az online vállalkozók 95%-ának!

 • Fordított kulcsszókutatás

  Ezt eddig egyetlen képzésemben sem mutattam be, pedig egy olyan technika, amit a kezdetektől fogva sikeresen alkalmazok.

 • Search Console tipp 2020-as változat

  Ez a tipp nekem sokmillió Forintot hozott már. Viszont a Google Search Console megváltozott, és most egy új videóban bemutatom, hogyan találj olyan kulcsszavakat, amiket szinte 100%-os eredménnyel fogsz tudni megcélozni.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“…Van egy másik oldalam, a szallas.szoboszlo.com, itt is elkezdtem a turbózást, + blogolgatok is hozzá, és az addigi 4, azaz négy 🙂 kulcsszótalálatom pillanatnyilag 24! Ráadásul nagyon komoly kulcsszavakra (hajdúszoboszló kiadó apartman, kiadó apartman hajdúszoboszló) első oldalon vagyok, 6-8. helyen. A nagy szállásoldalak közé befurakodni nagyon klassz érzés 🙂 🙂

Igazad volt, és nagyon meggyőz, hogy az eredmények tényleg nem hónapok múlva jönnek, hanem 1-2 hét alatt. Mégegyszer köszönöm azt a sok tudást és módszert, amit megtanulhattam tőled.”

Keresztesné Molnár Anita

szallas.szoboszlo.com serp siker
vizmegoldas.hu eredmények 201311

“Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

“Szia Balázs! A keresőoptimalizáló tanfolyamod nagyon hasznos volt, azóta folyamatos látogató emelkedésről tudok beszámolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ne hagyja ki!!!! … Még egyszer köszönöm, hogy részt vehetünk az oktatásodon.”

Üdvözlettel Korfanti Gábor

Nem akarom tovább ragozni

Két esetben engedheted meg magadnak és a vállalkozásodnak, hogy nem jelentkezel erre a tanfolyamra:

 • Ha nem akarsz a keresőből vevőket szerezni.
 • Ha már több száz, számodra fontos kulcsszóra az első oldalon vagy.

Innentől a te döntésed. Most itt a lehetőség, és egy profi eszközt kaphatsz a profi keresőoptimalizálási megbízások töredékéért. Vagy nyomsz egy ablak-bezárt, legyintesz, és jövőre majd megint panaszkodsz a válságra, az emberekre meg a konkurenciára…

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Mennyibe kerül?

Ez a tanfolyam aranyat ér.

Ha eddig kulcsszókutatásról volt szó, akkor talán hallottál egy-két eszközről, és talán azt is elmondták, hogy hová kattints.

De ha ez elég lett volna, akkor már most dominálnád a keresőt, és nem lenne problémád!

Ezzel szemben tőlem megkapod azt a tudást, ami eddig hiányzott a sikerhez! Ezen a tanfolyamon megmutatom neked, hogy

 • Hogyan keress olyan kulcsszavakat, amikkel senki sem fog tudni megállítani a keresőben!
 • Miért működik ez minden esetben. Mindegy, hogy mennyire speciális piac a tiéd, vagy hogy kinek akarsz eladni.
 • És persze azt is, hogy a 4 ingyenes kulcsszókutató eszközt pontosan hogyan használd (képernyő videókkal fogom megmutatni).

Mennyit lehet ezért a tanfolyamért elkérni?

Mennyit jelentene neked, ha megmutatnám, hogyan tudod a keresőt dominálni a saját szakmádban?

Ha tudnád, mit tegyél ahhoz, hogy mostantól kezdve stabilan növeld a honlapod látogatottságát? Akár kéthavonta megduplázhatod – és ez nem kamu, nekem sikerült.

Azt a tudást, amit ezen a tanfolyamon megkapsz, nem találod meg máshol. Ezt a módszert én dolgoztam ki, és ha követed a benne írtakat, akkor garantáltan egyre több látogatód lesz!

Még angol nyelven is csak azt mutatják meg neked a kulcsszókutatásról, hogy hogyan csináld. Ezen a tanfolyamon megtanulod azt is, hogy miért!

Bármilyen változás lesz a keresőben, bárhogyan változik a világ, ezt a módszert mindig fogod tudni használni!

Nem ismerek olyan anyagot, ami ezt a tudást így összefoglalja.

Egyéni konzultáció keretében 100.000 Forint alatt biztosan nem kapnád meg.

Szóval mennyiért szerezheted meg ezt a tudást?

De én most nem kérek érte 100.000 Ft-ot.

Nem kérek érte 50.000 Ft-ot sem, bár megtehetném.

 • Az ára: bruttó 44.900 Ft (35.354 Ft + ÁFA)
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 37.400 Ft (29.449 Ft + ÁFA).

Ha a képzést befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

Ha már megvan a Kulcsszókutatás tanfolyam korábbi változata, akkor a fenti árakból még további 50% kedvezményt kapsz! Kérlek, jelezd ezt a visszaigazoló e-mailünkre válaszolva!

Fontos információ, ha szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre!

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a lenti képzések legutolsó verziójából egy is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked a rendelésnél.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben a megrendeles@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

De miért? Miért adom ilyen hihetetlenül olcsón?

Pitypang

Mert azt szeretném, ha Te már a jövő hónapban több vevőt és több pénzt keresnél a honlapodból!

Nekem ez a célom, ebben szeretnék neked segíteni. Jobban érzem magam, ha hozzá tudok járulni a sikeredhez, és megfizethető áron több vállalkozónak juttatom el ezt a tudást, mintha megtartom magamnak, és aranyárban mérem.

Mert tudom, hogy ha elvégzed ezt a tanfolyamot, alkalmazod azt a tudást, amit az oktató videókban megszerzel, akkor garantáltan több látogatód lesz a keresőből. És ha több a látogatód, akkor onnan már csak egy ugrás, hogy több vevőd és több bevételed legyen!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag.

Elégedettségi garancia

Hogyan lesz a tiéd ez a tudás?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát, ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Azonnal elkezdheted használni, és néhány héten belül konkrét eredményeket fogsz látni a keresőben.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Jelentkezem a kulcsszókutatás online videó tanfolyamra(4.0 verzió)!

  Ára: 44.900 Ft
  (VIP tagoknak 37.400 Ft)

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok  Megvan a Kulcsszókutatás online videótanfolyam korábbi változata (50% kedvezmény)


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 12886630-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-708312) kötöd.