Konkurenciaelemzés online videótanfolyam

Téged is zavarnak a konkurenseid?

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Téged is zavarnak a konkurenseid?

A legdühítőbb a konkurensekkel, versenytársakkal kapcsolatban sokszor nem az, hogy léteznek, hanem hogy semmit sem tudsz róluk. Nem tudod, kitől kell igazából tartani, ki a legveszélyesebb. Nem tudod a következő lépésüket, és ezért sokszor úgy érzed, hogy a sötétben tapogatózol.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnéd végre megtudni, hogy mennyire erősek valójában a konkurenseid.
 • … szeretnél egy megbízható módszert, amivel ízekre szedheted az összes konkurensedet, és megtudod mik az erősségeik és gyengeségeik.
 • … kíváncsi vagy azokra az ingyenes eszközökre, amikkel mindent megtudhatsz a konkurenciáról.
 • … jó lenne végre egy valóban működő, gyakorlatban alkalmazható stratégia, ami segít a konkurenseid fölé kerekedni.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam egy konkrét, azonnal alkalmazható konkurenciaelemzési programot, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van ahhoz hogy megismerjék, megértsék a versenytársaikat, megtalálják az erősségüket és gyengeségeiket, és konkrét stratégiát alakítsanak ki, amivel jobbak lehetnek a piacon a konkurenseknél.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Konkurenciaelemzés online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel bármelyik konkurensedről két perc alatt megállapítani, hogy mit is tud valójában, és egy működő stratégiát kialakítani a saját vállalkozásodban!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres konkurenciaelemzésről. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz a Konkurenciaelemzés online tanfolyam?

 • Ki pontosan a konkurensed?

  Az első lépés, hogy megtudd, ki pontosan a konkurensed. Amíg ezt nem tudod, csak a sötétben tapogatózol! Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen gyakran nem tudják a vállalkozók pontosan, hogy kik is az igazi konkurenseik!

 • Honlapelemzés

  Ízekre szedjük a konkurensed honlapját. Megtudod a látogatottsági adatait, hogy melyek a legerősebb aloldalai (vagyis mi hozza neki a legtöbb látogatót/pénzt), honnan jönnek a látogatói (miben erős). Milyen honlapmotort, sablont használ (még akkor is megtudod, ha megpróbálja elrejteni!!!), milyen további honlapjai vannak, stb.

 • Kulcsszóelemzés

  Nem csak azt tudod majd könnyen megtalálni, hogy milyen kulcsszavakra céloz és milyen kulcsszavakban erős a konkurensed. Konkrét ötleteket, azonnal alkalmazható tippeket fogsz szerezni, hogy te milyen kulcsszavakkal tudsz nagyot dobbantani!

 • Közösségi média fiókok elemzése

  Megtanulod, hogyan tudod eredményesen elemezni a konkurencia összes közösségi média fiókját (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest). Nemcsak magát a fiókot, hanem külső és belső eszközökkel a hatékonyságát is. Olyan adatokat fogsz látni a konkurensedről, amit eddig valószínűleg nem is gondoltad, hogy láthatsz!

 • Hírlevél elemzése

  Nagyon sokat mond el egy vállalkozásról az online marketing területén, hogy hogyan kezeli a hírlevelét. Megtanulod, hogy mire figyelj, és hogyan döntsd el akár néhány hírlevél alapján, hogy mennyire veszélyes a konkurensed ezen a területen!

 • Cégelemzés

  Nem csak azt fogod megtanulni, hogyan tudsz bármelyik magyar vállalkozásról nagyon részletesen adatokat szerezni (bevétel, költségek típusonként, alkalmazottak száma stb.), hanem hogy ezt hogyan használd fel! Gyakorlatilag megtanítalak az összes nyilvános adatot lekérni és mérleget elemezni azon a szinten, ahogy erre a konkurenseid tekintetében szükséged van!

 • Ilyen “apróságokat” segítek ezekből az adatokból összerakni: leszálló vagy felszálló ágban van-e a vállakozás? Mennyire “titkolja” a számait a hatóságok elől? Mennyire mond igazat a nyilvános kommunikációiban? Mennyire stabil a gazdálkodása?

 • Csak ingyenes, nyilvános adatokat fogsz használni!

  Ha csak a használt eszközöket mutatnám meg, már akkor megérné neked ez a tanfolyam, annyira értékes adatokat adnak. De én segítek érelmezni is, hogy mit látsz, és hogyan tudod azt felhasználni a saját boldogulásod érdekében.

 • Csak teljesen ingyenesen hozzáférhető, nyilvános adatokat fogunk felhasználni! Tehát nem kell semmire előfizetned pluszban, bármelyik konkurensedet bármikor le tudod majd csekkolni ezekkel az ingyenes eszközökkel!

 • Két perces beazonosítás

  Képes leszel szó szerint két perc alatt beazonosítani bármelyik konkurensedet. Mennyire veszélyes, veszélyes-e egyáltalán? Mi a legnagyobb erőssége? Hol kell tőle leginkább tartani?

 • Ki az igazán veszélyes konkurensed?

  Nagyon sok kisvállalkozás itt bukik el, amikor a konkurenseket elemzi. Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy az a legveszélyesebb konkurensed, aki annak látszik. Sőt – gyakran nem a legnagyobb játékostól kell igazán tartani! De végre megtanulod, hogyan találd meg az igazán veszélyes konkurenseket!

 • Konkurenciaelemzés 2.0

  Na ez lesz az igazán komoly anyagrész – amit senki mástól nem kapsz meg! Itt megosztom veled a legelvetemültebb titkaimat, amivel tényleg csontig tudod elemezni bármelyik konkurensedet! Megérted, miben a legerősebb, miben a leggyengébb és miért – és ezzel kezedbe kapsz egy megoldást, hogy HOGYAN A LEGEGYSZERŰBB LENYOMNI!!

 • Hogyan használd fel a megszerzett adatokat?

  Konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket adok, hogy hogyan használd fel a konkurensedről megszerzett adatokat, hogyan alakíts ki stratégiát, hogy erősebb legyél a piacon, és akár le is győzd a konkurenseidet!

Mikor és miért van szükséged konkurenciaelemzésre?

 • A konkurenciád kielemzésével még a vállalkozásod elindítása előtt képbe kerülhetsz arról, hogy pontosan milyen szereplői vannak a piacnak, amire ki szeretnél lépni. Kik azok a cégek, akik hasonló termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak, mit érdemes eltanulni tőlük, miben és hol kell jobban teljesítened, ha sikeresen meg szeretnéd vetni a lábadat a piacon.
 • A konkurencia elemzés nem arról szól, hogy megnézed kinek van több követője valamelyik közösségi média felületen. Ez az információ még édeskevés és akár hamis számokat is mutathat. Egy komplex képet kell látnod ahhoz, hogy te lehess a legsikeresebbek egyike.
 • Ha már gyakorlott vállalkozó vagy, akkor segít a versenytársak kielemzése abban, hogy pontos kulcsokat kapj ahhoz mire kell még jobban fókuszálnod, kinek a tevékenységét érdemes szemmel tartanod, hogy a mindennapos üzleti versenyből te kerülj ki győztesen.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“2020 februárjában döntöttem úgy, hogy megvásárolom a Közösségi média menedzser, a Konkurencia elemzés és a SEO képzéseket a Honlapra Fel weboldaláról, amelyekről Balázs YouTube csatornáján szereztem hírt. Életem legjobb döntésének bizonyult. Most 2021 szeptemberében havi 400.000 Ft-ot keresek ezzel a tudással. És ez az összeg csak nőni fog. Szóval, ne hezitáljatok! Hajrá! Nektek pedig köszönöm!”

Aszalós István

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 50.000 Ft-ot, de még csak 30.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Konkurenciaelemzés online tanfolyam ára bruttó 37.465 Ft.

VIP tagunk vagy?

 • Ha kiértesített VIP tagunk van, akkor számodra a Konkurenciaelemzés online tanfolyam ára bruttó 29.845 Ft .

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most a Konkurenciaelemzés online tanfolyamot!

  Jelentkezem a Konkurenciaelemzés online videó tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.