Infotermék Tudásprogram – Így szerezz pénzt a tudásodból

Hogyan lehetne passzív jövedelmet szerezni a tudásodból?

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál pénzt csinálni abból a hatalmas tudásból, amivel a saját szakmádban, területeden rendelkezel? Ráadásul online, 21. századi módon?

Eleged van abból, hogy az üzleti élet, a vállalkozás csak egy folyamatos küzdelem a túlélésért? Olyan sokan beszélnek arról, hogy nagy pénzeket lehet csinálni online, de te csak a küszködést, a robotot látod?

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van az alacsony haszonkulcsú termékek árusításából?
 • … unod már, hogy ha egy napot kihagysz a munkából, akkor ez azonnal meglátszik a jövedelmeden is?
 • … mindig csodálkoztál azon, mások hogyan tudnak a tudásukból pénzt csinálni?
 • … keresed a megoldást, hogyan tudnál a tudásodból kiegészítő vagy teljes jövedelmet építeni?
 • … szeretsz embereknek segíteni, de nem igazán tudod ezt alkalmazni az üzleti életben, pénzt meg még kevésbé látsz belőle?
 • … jól jönne végre egy legalább részben passzív bevétel a napi robot mellé?
 • … szívesen átadnád a tudásodat másoknak, amit a szakmádban szereztél?
 • … keresel egy valóban 21. századi jövedelemforrást?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 3 éve kizárólag a tudásomból élek, amit infotermékek kiadásával és eladásával érek el.

Pontosan tudom, hogy mi a különbség a kis haszonkulcsú, olcsó termékek vagy szolgáltatások eladása között, amikor az embernek nap mint nap robotolnia kell a bevételért, és a nagy haszonkulcs, a passzív jövedelem mögött. Megetapasztaltam mind a kettőt.

Magyarország egyik legsikeresebb online marketing infotermékeket árusító vállalkozásának tulajdonosaként ráadásul azt is tudom, hogy itthon mi az ami megy, mi az amit vesznek az emberek, és hogyan kell a tudást pénzzé tenni.

Nem az amerikai modelleket másolom ész nélkül. Nem ülök fel olyan tanácsadóknak, akik csak mondják magukról a tutit, de közben mást csinálnak. Én magam egészen pontosan azokat a konkrét lépéseket alkalmazom a cégemben, amelyeket bármelyik képzésemen megosztok veled.

Az “Így szerezz pénzt a tudásodból” Infotermék Tudásprogramon a legelső lépéstől az utolsóig megtanítalak téged a tudásodból pénzt csinálni. Jelentkezz erre a programra, és legyél te is részese a 21. század igazi csodájának, az online információs kornak!

Meg lehet élni a tudásból!

A jó hírem számodra, hogy meg lehet élni a tudásból.

Lehetséges olyan rendszert építeni, amely valóban nagy haszonkulcsot és jövedelmet tud neked hozni még akkor is, amikor éppen nem dolgozol

Miért nem sikerül neked?

A 21. század az információ százada. Akinél az információ, annál a hatalom – mondják gyakran. De vajon miért van az, hogy lassan már minden jött-ment mintha infotermékeket árusítana, neked pedig még sosem jött igazán össze?

Valószínűleg rengeteg anyagra előfizettél már, hogy hogyan csinálhatnál a tudásodból pénzt. De mintha ez mindig csak másnak menne, és valahogy soha nem tudnád megfejteni a titkot, amivel a tudásod pénzzé tehető…

Lehet rosszabb az üzleti környezet?

Gondold végig az elmúlt 5-10-20 évet! Vajon könnyebb lett az üzleti életben boldogulni, vagy nehezebb? Vajon a sok új megoldás neked eredményeket és sikereket hozott, vagy inkább még több feladatot, napi robotot és megoldhatatlan problémát?

Vajon lehet ez még rosszabb? Változhat úgy az üzleti környezet, hogy még nehezebb legyen eladni?

Jöhet még több multi, amik még jobban lenyomják az árakat? Lehet még rosszabb az adórendszer? Jöhet egy gyorsabb, erősebb konkurens, akivel már nem leszel képes felvenni a versenyt?

A választ te is tudod…

Ugye kellene ezen változtatni?

Biztos eszedbe jutott már, hogy jó lenne ezen változtatni. Azért vagy itt, mert tudod, hogy ezzel kezdeni kell valamit.

Jó lenne végre egy olyan szisztéma, ami számodra is elérhetővé teszi a 21. század legütősebb bevételi forrását.

Igazán itt lenne az ideje, hogy végre olyan vállalkozást építs, ahol nem a beszállítókért és az államért, hanem saját magadért dolgozol!

A megoldás

A jó hírem számodra az, hogy létezik ilyen megoldás. Van olyan üzleti modell, ami a magyar kisvállalkozók számára is elérhető, és nagy haszonkulcsú bevételt képes számodra is hozni. Ráadásul akár passzív módon is.

Pontosan tudod te is, hogy a tudásod, amivel a szakterületeden rendelkezel, rengeteget ér. Ez a megoldás végre lehetőséget ad számodra is, hogy pénzzé tedd ezt a tudást!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire egy valóban eladható infotermék összeállításához és értékesítéséhez szükséged van, hogy sikeresen eredményt tudj elérni a tudásoddal!

Ez tényleg komplett anyag! Az első lépéstől az utolsóig megmutatom, hogyan építs fel egy infotermék vállalkozást, hogyan tedd magad hitelessé, hogyan építsd fel a hátteret, és hogyan add el a termékeidet. Ráadásul akár mindenféle előzetes tudás nélkül! Csak gyakorlati tippek, amik ma Magyarországon működnek. Amiket én magam is használok.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Az “Így szerezz pénzt a tudásodból” Infotermék Tudásprogram abban fog neked segíteni, hogy akár a nulláról indulva képes legyél a tudásodra alapozó, hatékony vállalkozást felépíteni, és abból számodra is tisztességes jövedelmet elérni.

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

Mit tartalmaz a Honlapra Fel! “Így szerezz pénzt a tudásodból” Infotermék Tudásprogram?

Az Infotermék Tudásprogram egy közel 300 videóból álló online képzés, ami két egymásra épülő részből áll. Az első részben az infotermék technikai részleteit tanulod meg, a második rész inkább a hatékony értékesítésről szól. Az első rész önmagában is rendelhető, a második azonban – mivel nagyrészt az elsőre épülő, haladó anyagokat tartalmaz – csak az elsővel együtt.

Ez egy komplett képzés, ami a legelső ponttól a legutolsóig megtanít téged egy infotermékeket árusító online vállalkozást összerakni.

Nem csak az infotermék technikai elkészítését nézzük meg. Nem csak az elméletet nézzük meg. A gyakorlatban képes leszel egy piacképes infoterméket összeállítani, elkészíteni, valamint a szükséges infrastruktúrát, szolgáltatási felületet beállítani hozzá, és ami talán a legfontosabb, megtanulod az eladási fortélyokat is.

Első rész

 • Az infotermék üzleti modell
 • Volt már olyan érzésed, hogy ez neked nem megy? Akár konkrétan próbáltál már infoterméket kiadni, és nem úgy jöttek a számok, ahogy tervezted? Ennek az az oka, hogy sokan csak a csillogó-villogó mázat láttatják veled ebben a témában (passzív jövedelem, élj a tudásodból stb.), de nem teszik mellé, hogy konkrétan mitől működik, és mitől nem működik az info termékek kiadása és eladása.

  Pontosan megmutatom neked, hogy mitől, és hogyan működik az infotermékekre alapozott üzleti modell. Meg fogod érteni, miért nem ment eddig, és képes leszel összeállítani a saját működő rendszeredet.

 • Infotermék és passzív jövedelem
 • Hogyan építs passzív jövedelmet infotermékekkel? Mi az igazság ezen a területen, és mi a félrevezetés? Nemcsak megérted, hogy milyen típusú passzív jövedelmet tudsz infotermékekkel építeni, de a konkrét tippekkel és tanácsokkal képes leszel egy valóban működő rendszert felépíteni, ami akkor is tud neked pénzt hozni, ha éppen nem dolgozol.

 • Hogyan legyél hiteles?
 • Az infotermékek esetében a legfontosabb kérdés: elég hiteles vagy-e a piac szemében. Elhiszik-e, hogy tudsz segíteni, tartanak-e annyira megbízhatónak, hogy tőled vásároljanak. És ez sajnos nem attól függ, hogy te milyen személyiség vagy, hanem hogy hogyan építed fel magadat.

  Konkrét, gyakorlati tippekkel mutatom meg neked, hogy pontosan mit csinálj, ha hiteles szeretnél lenni a piacodon akkor is, ha esetleg most senki nem ismer.

 • Milyen a jó infotermék?
 • Én azt az infoterméket tartom jónak, ami elég bevételt hoz neked, amivel segíteni tudsz a vásárlóidnak, és ami után szívesen visszatérnek és újra vásárolnak. Kíváncsi vagy, hogyan érheted ezt el? A tanfolyamon pontosan megmutatom neked!

 • Hogyan állítsd össze a termékedet?
 • Pontosan mi kerüljön bele? Milyen hosszú legyen, mennyire legyen részletes, stb. Pontosan meg fogod érteni, hogy mit és hogyan tegyél bele a termékedbe azért, hogy a legsikeresebb legyen.

 • Újrahasznosítás
 • Akár a passzív jövedelmhez is tehettem volna ezt a részt. Meg fogod tanulni, hogy hogyan hasznosítsd újra az anyagaidat. Vagyis hogyan oldd meg, hogy egyszer készítesz el egy tudásanyagot, de ezt többször, többféle termékben is eladod.

  És ami a legfontosabb: mindezt anélkül, hogy át kellene verni a vevőidet, vagy rosszul kellene magad érezni attól, hogy “már megint ugyanazt adtam”.

 • Videós anyagok készítése
 • Ez most itt csak egy pont, de az elejétől a végéig megmutatom neked, hogyan tudsz egyszerűen, mindenféle előképzettség nélkül videós oktatóanyagokat készíteni. Milyen technikai felszerelésre, milyen szoftverekre van hozzá szükséged. Pontosan meg fogod tanulni, hogyan állíts össze videókat, hogyan vágd meg, publikáld stb. Ez a rész önmagában felér egy alapszíntű videós képzéssel!

 • Hanganyagok készítése
 • Ha nem szeretnél videózni, vagy más okból hanganyagok formájában szeretnél infoterméket kiadni, akkor itt mindent megtanulsz, amire ehhez szükséged lehet. A jó oktatási hanganyag felépítését, és a technikai részleteket is.

 • Pdf, ebook készítése
 • A videók és hanganyagok mellett a másik virágzó terület az írásos anyagok kiadása. Hogyan készíts Pdf vagy ebook anyagokat. Hogyan állítsd össze, hogy élvezhető legyen? Milyen szoftvereket használhatsz hozzá, hogy professzionálisan nézzen ki? Hogyan készíts professzionális borítót akár grafikus nélkül?

 • Könyv, mint infotermék
 • Nagyon sokan szeretnének könyvet kiadni, illetve egy könyvet mint infoterméket használni. Elárulom neked az egyetlen működő stratégiát, amivel ma a magyar piacon egy szakmai könyvet hatékonyan (értsd: tudsz belőle keresni) tudsz infotermékként megjelentetni.

Második rész

 • Zárt online felület kialakítása
 • Konkrétan megtanulsz elkészíteni egy olyan zárt online felületet, ahol mindenki csak a megvásárolt anyagokhoz férhet hozzá. Ez lesz az infotermék vállakozásod lelke — enélkül ugyanis bárki bármikor lenyúlhatja az anyagaidat.

  Ha nem tudsz programozni, ha sohasem készítettél még weboldalt, akkor is össze fogod tudni rakni ezt a rendszert az általam ajánlott, nagyon könnyen kezelhető eszközökkel!

 • Teljes védelem
 • Konkrét megoldásokat mutatok arra, hogy hogyan biztosítsd magad a rosszakarók ellen. Hogyan oldd meg, hogy amennyire csak lehet, megnehezítsd azok dolgát, akik jogtalanul le akarják másolni az anyagaidat!

 • Infotermék webáruház összerakása
 • Megtanulod összerakni a saját infotermék webáruházadat. Vagyis nem kell fejlesztőt hívnod, nem kell mindenféle tákolt, bérelhető meg egyéb félmegoldásokat választanod. Szép, egyszerűen összerakható és kezelhető, minden funkciót ellátó online webáruházat fogsz tudni összerakni, ami ráadásul automatizáltan működik. Mindenféle előképzettség nélkül!

 • Árazás
 • Mennyiért add az infotermékedet? Mi az optimális ár a piacon? Hogyan találd meg azt az árat, amiért nemcsak a legtöbben megveszik, de a leginkább elégedettebbek lesznek a vevők. Vagyis te is mint eladó, és a vevőid is úgy érzik, hogy mindenki jól járt?! Konkrét tippek, és nem csak okoskodás, amiket azonnal alkalmazni tudsz majd!

 • A sikeres eladás 6 lépése
 • Hiába a tökéletes infotermék, a megfelelő felület és webáruház, ha nem ismered az infotermék eladásának legfontosabb lépéseit. Itt 6 konkrét lépésről van szó, amikből ha csak egyet is kihagysz, nem lesznek meg a számok.

  Ez a 6 lépés önmagában is megérne egy-egy tanfolyamot, annyi tudást és annyi konkrét, azonnal alkalmazható tippet kapsz itt. A végére ráadásul lesz egy komplett vevőszerző rendszered, amivel bármilyen témában képes leszel egy valóban hatékony eladási folyamatot (népszerű nevén: értékesítési tölcsért) felépíteni és működtetni.

 • Infotermék értékesítési trükkök
 • Ha ez még nem elég, mutatok 7 konkrét értékesítési trükköt, amivel jelentősen meg tudod növelni az infotermékeid értékesítését. Ezek mindegyike egyenként képes sokszor akár 50%-kal megnövelni az eladásokat a mi esetünkben. Próbáld ki, használd, és hozd ki a maximumot az infotermék üzletedből!

 • “Üres” értékesítési oldal webáruházban
 • Megtanítalak arra, hogy hogyan tudsz egy “üres” értékesítési oldalt webáruházban összerakni. Ez ilyen oldal, amit most látsz — nincs oldalsáv, menü, még a logó sem kattintható — és a tapasztalatom szerint nem kis mértékben járul hozzá az eladáshoz.

  Én még nem láttam olyan anyagot, ahol webáruház motor alatt ezt kínálnák. Itt most megkapod erre a megoldást! Valódi webáruház motor, kosár és egyéb funkciókkal, és mégis egy teljesen “online marketing” kompatibilis értékesítési oldal.

 • Online bankkártyás, azonnali fizetés
 • Nagyon egyszerű módon, banki szerződés nélkül (!) leszel képes a webáruházadban pénzt elfogadni. Ráadásul mint a tanfolyam összes anyaga esetén, itt sem kell tudnod ehhez programoznod!

 • +20%-os bevételi tipp
 • Mutatok egy olyan rendszert, ami nekünk folyamatosan kb. 20%-kal növeli meg a bevételeinket. Figyelem! Ez csak haladóknak való, mert abszolút szembemegy mindennel, amit okos-ügyes-jólfésült online marketinges guruktól hallasz. De a lényeg: ez a szisztéma valóban működik!

 • Közvetlen, azonnali hozzáférés az anyagokhoz
 • Megtanítalak egy okos rendszer használatára, ami a bankkártyás fizetéssel összekötve azonnali, közvetlen hozzáférést ad a vásárlóidnak a zárt felületedhez. Vagyis nem kell kézzel adminisztrálni a hozzáféréseket, nem kell a vásárlódnak akár napokat várnia. Megrendeli az anyagodat, kifizeti bankkártyával, és azonnal megkapja a hozzáférést! Ráadásul még programozni sem kell hozzá, néhány kattintással megoldható a teljes folyamat!

Itt valódi gyakorlati tudást kapsz!

Tedd a szívedet a kezedre! Kitől szeretnél tanulni egy olyan témában, amikor a pénzedről, a bevételeidről, a családod jólétéről, esetleg a vállalkozásod jövőjéről van szó? Aki mondja, vagy aki tudja és csinálja?

Őszinte leszek hozzád. Az elmúlt 7 évben közel 300 millió Forintot kerestem (nem elírás – háromszáz millió!!!!) csak infotermékek készítésével és értékesítésével. És ezt kizárólag a magyar piacon, magyar nyelven. Csak ebből élek. Nincs szükségem arra, hogy óradíjas tanácsadást vállaljak, nincs szükségem arra, hogy mások problémáit pénzért megoldjam, mert az infotermékek a virágzó vállalkozásomon keresztül eltartják nem csak az én családomat, de most már további 7 munkatársamat.

Nem kell rendezvényeken bohócnak öltözve eljátszanom a nagymenőt, mert máshogy nem tudok bevételt csinálni. Nem kell kuncsorognom az ügyfeleimnél egyedi megrendelések iránt, hogy elég bevételem legyen.

Magyarországon talán a legtöbbet keresem infotermékek készítésével, gyártásával és kiadásával. Ez az üzletem, ehhez értek, ebben vagyok jó.

De valószínűleg ezt te is tudod, mert talán már te is vettél tőlem nem egy és nem két anyagot, ami segített neked azonnal alkalmazható, gyakorlati tippekkel sikeresebbé tenni az online vállalkozásod.

FIGYELEM!

Itt valódi tudást kapsz, de dolgozni is kell érte. Nincsen munka nélkül elérhető, semmit-nem-teszek-érte-csak-jön passzív jövedelem. Ha hajlandó vagy dolgozni, ha hajlandó vagy a tudásodat átadni, és segíteni szeretnél másoknak, akkor én segítek neked megmutatni, hogy hogyan tudsz ebből bevételt csinálni.

Viszont kérlek ne jelentkezz, ha az alábbiak bármelyike is érvényes rád:

 • Nem szeretnél dolgozni.
 • Pénz kell, gyorsan, nem érsz rá ebbe időt beletenni.
 • Nem szeretnél segíteni másoknak.
 • Nem áll szándékodban a tudásodat igazából átadni.

Ezen kívül ha igazán ütős rendszert akarsz, akkor két további költséggel érdemes még számolnod. Ezt nem nekem fizeted, és nem muszáj kifizetned, de ha teljesen automatizált rendszert akarsz, és ha tényleg maximalizálni szeretnéd az infotermék eladásaidat, akkor mindenképpen javaslom:

 • A teljes rendszer működéséhez javasolni fogok néhány programot, amelyek pénzbe kerülnek. Nem muszáj ezeket használnod, és valószínűleg ingyenesen is megoldható minden, de nagyjából 20.000 és 100.000 Ft közötti összeggel számolva a teljes automatizált folyamatot ki tudod alakítani.
 • Ha maximalizálni akarod az eladást, akkor érdemes hirdetned is. A jó hír: a képzésen pontosan megmutatom, hogy hol és hogyan hirdess (tehát online hirdetési leckék is lesznek benne!). A hirdetési költség teljes mértékben rajtad múlik, de a tapasztalatok szerint itt is egy 50.000 – 100.000 Ft közötti összeg az, amivel már lesz látszata és valódi eredménye. Ezt csak akkor érdemes kihagyni, ha már el tudsz érni annyi embert (pl. hírlevélen vagy közösségi médián keresztül), akik vásárolnak tőled, és beindítják az infotermék üzletedet.

A fenti költségeket megspórolhatod, a tudás akkor is a tiéd lesz, és eredményeket is el fogsz érni. De valószínűleg sokkal nehezebb lesz mindent összeraknod, és – főleg kezdetben – gyengébb eladási eredményeid lesznek.

Ez az Infotermék képzés nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő szisztéma!

 • Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.
 • Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyival több bevételt sem hoznak neked.
 • Nem fogsz olyan anyagot kapni, amihez bármilyen előzetes tudásra lenne szükséged.

Mit mondanak mások a képzéseimről?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

“Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült. Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre. Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel. Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni. Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

“Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

Dóra Gyula

Mennyibe kerül az “Így szerezz pénzt a tudásodból” Infotermék Tudásprogram?

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Infotermék tudásprogram ára:

<

Infotermék Tudásprogram 1. rész ára bruttó 149.860 Ft (118.000 Ft + ÁFA) vagy 6 x 27.940 Ft (22.000 + ÁFA) havi részletekben (összesen bruttó 167.640 Ft).

Infotermék Tudásprogram 1-2. rész bruttó 299.720 Ft (236.000 Ft + ÁFA) vagy 10 x 34.798 Ft (27.400 Ft + ÁFA) havi részletekben (összesen bruttó 347.980 Ft).

További kedvezmény VIP Klub tagjainknak

Amennyiben Honlapra Fel! VIP Klub tagunk vagy, a következő kedvezményes árak vonatkoznak rád (a tagságot ellenőrizzük):

Infotermék Tudásprogram képzés 1. rész ára VIP kedvezménnyel: bruttó 114.300 Ft (90.000 Ft + ÁFA) vagy 6 x 22.860 Ft (18.000 Ft + ÁFA) havi részletekben (összesen bruttó137.160 Ft).

Infotermék Tudásprogram képzés 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel: bruttó 228.600 Ft (180.000 Ft + ÁFA) vagy 10 x 26.670 Ft (21.000 Ft + ÁFA) havi részletekben (összesen bruttó 266.700 Ft).

FONTOS!

Részletfizetés esetén az egyes összegek beérkezése után folyamatosan tesszük elérhetővé az anyagot.

Amennyiben a részletfizetést választod, akkor is dönthetsz úgy, hogy egy hónapban két részletet fizetsz be, így hamarabb férsz hozzá a teljes anyaghoz.

Mit tartalmaz az ár?

 • Az “Így szerezz pénzt a tudásodból” Infotermék Tudásprogram teljes anyagát, közel 300 videót.
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz.
 • Honlapra Fel! VIP Klub tagságot. Ez hozzáférés a Facebook csoportunkhoz, ahol hozzád hasonló, konstruktív vállalkozók tudnak segíteni, a tapasztalatok szerint bármilyen online kérdésedben. Ezen kívül kedvezményes áron fogsz tudni ezentúl vásárolni.
 • Hozzáférést a Honlapra Fel! Linkcsere csoporthoz. Több száz honlaptulajdonos van benne, és linkekkel segítünk egymásnak jobb helyezéseket elérni a Google-ben.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az ingyenes e-mail tanfolyamomat, talán végeztél is már nálam képzést, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem az Infotermék tudásprogram online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.