Hatékony online árazás
online videótanfolyam

↓ Olvass tovább! ↓

Online árazási stratégiák és a sikeres akciók titkai

Már azt sem tudod, hogyan alakítsd ki az áraidat?

Megfelelő árak nélkül éhen halsz

Ha nincsenek megfelelően kialakítva az áraid, akkor minden bizonnyal egy idő után csődbe megy a vállalkozásod. Nem titok, hogy neked is – mint minden más vállalkozónak – a célja az, hogy több bevételed, több vevőd legyen. Ezzel én is így vagyok. A bevételedet és a profitodat pedig az eladásaid és az áraid határozzák meg.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnéd végre optimális árakon eladni a termékeidet, szolgáltatásaidat.
 • … eleged van abból, hogy valaki mindig megjelenik alacsonyabb árakkal.
 • … szinte már rettegsz az árazástól.
 • … már azt sem tudod, mit, hogyan árazz be, hogy megvegyék.
 • … tudod, hogy sokkal több bevételed is lehetne, de valahogy mégsem jön össze.
 • … ha még lejjebb viszed az áraidat, nem tudsz nyereséget kitermelni.
 • … másoknak valahogy minden könnyebben megy.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam egy konkrét, azonnal alkalmazható online árazási tanfolyamot, amire a magyar vállalkozóknak ma szükségük van ahhoz, hogy a számukra és a piac számára is a legoptimálisabb online árakat alakítsák ki.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Hatékony online árazás online videótanfolyam segítségével végre képes leszel olyan árakat kitalálni, amelyekkel a legtöbb bevételre teszel szert, és még a célpiacodnak is tetszeni fog.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres online árazásról. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Online árazási stratégiák és a sikeres akciók titkai képzés

Mit tartalmaz a Hatékony online árazás online tanfolyam?

 • 7 nagyon fontos gondolat, hogy tényleg a profitod legyen több!

  Ez egy kicsit technikai lesz, de muszáj rendbe tennünk, mielőtt az árazásról eredményesen beszélhetünk. Ha megérted, melyik mit jelent erről a listáról, sokkal biztosabban fogsz mozogni az árazás területén: Bevétel, ÁFA, jutalékok, árrés, fix költségek, változó költségek, profit.

 • Hogyan bukhatsz sokat pár forinton? Avagy a jólét igazi titka.

  Ha ezt még sosem számoltad így ki, akkor döbbenni fogsz. Megérted, hogy miért élhet sokkal jobban az, aki csak egy kicsivel többet keres, és hogy miért lehet sokkal több pénzed, ha csak egy kicsivel képes leszel emelni az áraidat.

 • Miért rettegnek sokan az árazástól?

  Talán neked is eszedbe jutott már, hogy csak árazni vagy árat adni ne kelljen – abból biztosan nem jöhetsz ki győztesen. Itt végre megérted, hogy mi ennek az oka, és hogy pontosan mit tegyél ellene!

 • A helyes sorrend: Profit, pörgés, presztízs

  Megnézzük, mit jelent ez, és hogy miért ez a helyes sorrend az árazásnál, ha sok pénzt akarsz keresni. (A pörgés-presztízs viszonya lesz a legmeglepőbb!)

 • A négy alapvető árazási formula

  Mi a 4 alapvető árazási formula, amit minden vállalkozásban tudsz használni. Melyiknek mi az előnye és a hátránya. Ha csak ezt megérted, már tisztábban fogsz látni az árazás világában!

 • Az ismeretlenség ára – tippek kezdő vállalkozóknak

  Avagy hogyan árazz kezdőként, ha tényleg gyorsan pénzt akarsz keresni!

 • Kétféle életciklus-árazási modell

  Mindkét modell működik. Az egyikkel egyenesen szembemegyek mindennel, amit erről a témáról máshol hallhatsz. Pedig én éppen ezt alkalmazom, és ezért keresek nagyon sok pénzt!

 • 6 tipp extra magas árazáshoz, avagy az árérzékenység kiütése

  6 konkrét tipp, amivel extra magas árakat leszel képes megadni. És ráadásul ki is fogják fizetni!

 • A magas árak 3 előnye

  Ha már tudod, hogyan határozz meg magas árakat (előző pont), és ebben a pontban megérted, hogy ez miért jó nem csak neked, de még a vásárlódnak is, akkor már tényleg senki sem fog megállítani, hogy innentől extra árakat alkalmazz!

 • Egy nagyon durva teszt

  Lesz egy nagyon egyszerű, de mégis nagyon ütős teszt, amivel le fogod tudni tesztelni, hogy a vállalkozásod mennyire “érett” a magas árakra. A jó hír: ha esetleg az eredmény negatív, akkor elmondom, hogy hogyan tudod ezt megváltoztatni!

 • A háromféle kötelező árkategória

  Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor ezt a háromféle árkategóriát egyszerre muszáj alkalmaznod a vállalkozásodban, mindegy mit árulsz!

 • 6 webáruház árazási tipp

  6 olyan tippet szedtem össze, amit ha webáruházad van, az eddigieken kívül még külön is alkalmazhatsz a helyes árazáshoz.

 • A nagy bevétel alapvető képlete

  Tudod mi a leglényegesebb elem, ha sok pénzt akarsz keresni? A képzésen megérted, és innentől a gyakorlatban is alkalmazni fogod tudni!

 • Egy nagyon egyszerű, de nagyon hatékony online árazási tipp

  Mi ezt használva 10-15%-kal tudjuk emelni az árainkat.

 • Az árak sikeres tesztelése

  Az online marketingről azt mondják, azért a legjobb, mert ott mindent lehet tesztelni. Ez még az árakra is igaz. De talán eddig nem tudtad, hogy pontosan hogyan tudod ezt megcsinálni – azaz az áraidat éles környezetben tesztelni. Itt konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati módon megmutatom neked, hogy hogyan tudod letesztelni a számodra legjobb árakat!

 • Hogyan emelj árat?

  Az áremelés egy remek lehetőség, hogy a vásárlók szeressenek, és még többet keress. A képzésen megérted, hogyan lehetséges ez!

 • A legütősebb online bevételi trükk

  Ez a módszer mindig működik! Ez az, ami nekem a bevételem 80%-át hozza. Végre te is megérted, hogyan alkalamzhatod a saját vállalkozásodban!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“„Hatalmas segítséget jelent az, amit Balázsnál tanultam, nagyon sok bizonytalan tényező van így az elején, illetve csak lenne sok bizonytalan tényező, de Balázsnak köszönhetően tudom, hogy mit kell csinálni.””

Szekerák Zsolt
arwebshop.hu

““Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!””

Egy Ügyfél

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle, ráadásul képes leszel végre profittermelő árakat kialakítani, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot vagy 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Hatékony online árazás online videótanfolyam ára bruttó 44.900 Ft.

VIP tagunk vagy?

 • Ha kiértesített VIP tagunk van, akkor számodra a Hatékony online árazás online videótanfolyam ára bruttó 37.400 Ft .

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Jelentkezem a Hatékony online árazás online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.