Hogyan legyél a Facebookon sikeres vállalkozó?

Érdekel a válasz? Olvass tovább!!!

Facebook tanfolyam

Mi a baj a Facebookkal?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja jól a Facebookot. Fogalma sincs, hogyan építhetne nagyobb ismeretséget, vagy szerezhetne akár vevőket a Facebook segítségével.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnél sikereket és követőket elérni a Facebookon, és tudod, hogy többet ki lehetne hozni belőle?
 • … láttál már jól felépített céges Facebook-oldalakat, de nem tudod, hogyan lehetne neked is a hasznodra?
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségi médiafelülettel babrálva?
 • … tudod, hogy Magyarország az egyik legnépszerűbb közösségi médiafelülete a Facebook, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád?
 • … most szeretnéd indítani a vállalkozásodat a Facebookon?
 • … szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel valódi követőket szerezhetsz, és ismertséget építhetsz a Facebookon?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2020-ban szükségük van ahhoz, hogy ismeretséget építsenek, és több vevőt szerezzenek a Facebook segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Facebook online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi médiafelületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő “Facebookozásról”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Facebook képzés

Mit tartalmaz a 2 részből álló Facebook-tanfolyam?

Az első részben részletesen végigvezetlek az alapokon, megosztom veled a legtutibb közösségi média tippeket, és hogy hogyan csinálj vállalkozóként egy sikeres céges Facebook-oldalt. Itt azt is megtanulod, mit csinálj, ha most indulsz el vállalkozóként, vagy ha a vállalkozásod megakadt egy szinten, és további sikereket szeretnél elérni.

A második részben a közösségépítés részleteiben merülünk el, valamint megtanulod, milyen egy jó céges Facebook-oldal vállalkozói szemmel. Hogyan kezdj bele egy csoport, egy esemény, vagy egy élő videó készítésébe, és hogyan emeld fel olyan szintre, hogy a követőid izgatottan várják a következő posztot, bejelentkezést.

Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. részt végzed el.

Az 1. rész tartalmából

 • Hogyan működik a Facebook? Lehet, hogy meglepő, de a Facebook-felhasználók többsége már itt elakad. Ha tudod, hogy a Facebook jó dolog, mert mindenki ott van, de pontosan sosem értetted, hogy hogyan működik, akkor most a tőlem megszokott, alapoktól induló, mindenki számára érthető módon mutatom be a rendszer teljes működését, amit más eddig nem mutatott meg neked. Hiszen hogyan is tudnál kimagasló eredményeket elérni, ha az alapokat sem ismered?
 • A céges Facebook-oldal pontos beállítása. Hogyan állítsd be a Facebookot, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle.
 • Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent egészen az indulástól! (Megjegyzés: már az alapbeállításokon is múlhat, hogy mennyire lesz sikeres a Facebook-jelenléted!)
 • Közösségi média tippek ahhoz, hogy az olvasók szeressék, amit csinálsz. Azt is megtudod, hogyan írj érdekes posztot, hogyan legyen mindig motivációd az íráshoz.
 • Fejleszd ki az egyéni stílusodat! Mivel jársz jobban: ha a saját nevedben, vagy ha a vállalkozásod nevében csinálod? Meglepő lesz a válasz, és nagyon más nézőpontból mutatom be, mint amit elsőre várnál.
 • Miért ne félj attól, hogy kifogysz a témából? Meglepő és nagyon is hasznos trükköket mutatok neked, hogyan hasznosítsd a meglévő tartalmakat a későbbiekben.
 • Hogyan érheted el a embereket, akik követni fognak téged? Ez egy olyan lehetőség lesz számodra, amellyel a kommunikációd elér a célpiacodhoz. Semmiképpen nem lehet kihagyni.
 • A céges oldal előnyei és hátrányai. Milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor a vállalkozásodat akarod népszerűsíteni. Tele van olyan beállítási lehetőségekkel a Facebook, amelyek segítenek neked, megkönnyítik a munkádat, ha jól csinálod.
 • Mire figyelj, ha céges oldalt hozol létre, mik a buktatók? Egyszer kell megcsinálni, hogy utána ne kelljen bosszankodnod azon, hogy nem azt éred el, amit akartál.
 • Milyen gyakran publikálj? Megtudod, hogy neked pontosan mikor és mennyit kell a Facebookon posztolnod, hogy valóban annyi embert érj el, amennyire szükséged van. Ez szükséges ahhoz, hogy a vállalkozásodba mindig tudj új olvasókat, vásárlókat bevonzani, amellyel neked több bevételed, több pénzed lesz.
 • Statisztikák, amelyekkel tudni fogod, pontosan mikor és mit csinálj. Te is pontosan tudni fogod, hogy mit és milyen gyakran nézz, hogy mindig tisztában legyél azzal, hogy éppen merre tart a vállalkozásod!

Az 2. rész tartalmából

 • Hogyan építs fel egy POZITÍV közösséget? Nem mindegy, hogy kik vesznek körül téged, mennyire kell – már bocsánat, de – a “hülyékkel” foglalkoznod. Hogyan kezeld a negatív embereket? Az egyik legnagyobb visszatartó erő a közösségépítés során, amikor nem tudod, hogyan kell viszonyulni egy-egy durva beszóláshoz.
 • Facebook dizájnalapok. Hogyan éred el, hogy bármilyen eszközön nézik az oldaladat, mindenhol egységes megjelenésed legyen.
 • Canva dizájnalapok, hogy a legtökéletesebb képet mutasd meg a Facebookon a vállalkozásodról. Képméretek, sablonok, és minden, amit a képszerkesztésről tudni kell. Ezzel leszel igazán ütős és figyelemfelkeltő!
 • Facebook-csoportok haladó szinten. Előnyei és hátrányai a Facebook-csoportoknak. Kinek érdemes és kinek nem érdemes csoportba gyűjteni a követőit. Milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy valóban csak olyanok legyenek ott, akiket te szeretnél.
 • Hogyan lehelj életet egy Facebook csoportba, és hogyan tartsd fenn az érdeklődést hosszú távon? Mi kell ahhoz, hogy valóban szeressék, amit nyújtasz számukra? Ez az egyik leglényegesebb pontja a csoportoknak. Ha ezt nem csinálod, akkor nem lesznek sikereid azokkal az érdeklődőkkel, akik a csoportban vannak. Ez a vállalkozásod jövőjét is megpecsételheti.
 • Kinek adj jogot arra, hogy kezelje az oldaladat? Van az a pont, amikor már nem leszel elég egyedül kezelni a csoportot. Ilyenkor jól jön egy olyan segítség, akinek adminisztrátori vagy moderátori jogot adsz, hogy a csoport zavartalanul tudjon működni.
 • A csoportok okos funkciói. Használd ki azokat a lehetőségeket, amelyekkel a csoportodat tanítani tudod, amelyekkel azokat az embereket éred el, akik még csak ismerkednek a termékeiddel, szolgáltatásoddal.
 • Facebook TIPPEK:
  • Hogyan lehet kordában tartani a csoportba feltöltött képeket?
  • Hogyan lehet követni a csoportszabályzatban megengedett adásvételi üzleteket?
  • Mikor érdemes egy posztot zárni, hogy ne írhassanak többen a bejegyzés alá?
  • Mikor és kinek van lehetősége valakit letiltani és elrejteni, hogy ne zavarják a tagokat?
  • Hogyan kezeld a file-okat, amiket mindenki elérhet és szerkeszthet?
 • Élő videók, amelyekkel kitűnhetsz a többiek közül. Indíts Facebook élő videót, hogy szóban tudj kommunikálni a követőiddel. Online élő videóban minden olyan dolgot el tudsz mondani, amihez eddig offline, személyes találkozót kellett létrehoznod.
 • Facebook Creator Studio, ami egy áldás, hiszen a Facebookra és az Instagramra is tudsz időzíteni előre. Egy eszköz, amivel átlátod a tartalmakat és a bejegyzések eredményeit.
 • Konkurensek vizsgálata. Megismered azokat az eszközöket, amlyekkel a konkurenseidet górcső alá tudod venni. Meg fogsz lepődni, hogy nem is azok a veszélyes konkurenseid, akikről eddig hitted. Lépj te is magasabb szintre, hogy a konkurencia szó neked ne okozzon gondot!

Fontos!!!

Valóban működő, azonnal alkalmazható tippeket adok neked a Facebookról használatáról. Ez nem rizsa, nem mellébeszélés.

 • Az elmúlt években egy nagyon stabil és pozitív csapatot sikerült összetartanunk, amellyel, több, mint 11.000 valódi, elkötelezett követőt szereztünk ezekkel a módszerekkel – megtanítjuk neked is, hogyan lehetséges ez!
 • Ha valahol, a mi területünkön igazán nehéz érdekes képeket készíteni – tehát arra is kapsz megoldást, ha nem tudod, mit posztolhatnál!
 • Eladni is tudunk a Facebook segítségével, ezt is megtanulod, hogyan csináld!
 • Nem trükközés, átverés, amit tanulni fogsz, értékes Facebook-fiók és -követői bázis építésére tanítalak meg!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Mintegy másfél hete jutottam el oda, hogy elkezdtem a követőket gyűjteni a kikövetés-bekövetés módszerével – természetesen a posztolásokkal együtt. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Egy különlegesség

A Facebook-csoportok kezelése kapcsán egy olyan valakit kértem fel segítségül, aki már 2018 óta segíti a Honlapra Fel!-nél a csoportok működését. Kern-Hujber Lívia, aki közel 20 profilt és csoportot kezel munkája során, meg fogja neked mutatni azokat a részleteket, amelyek speciális technikai beállításokat igényelnek.

Úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz tőlem.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Az anyagokat a te haladásod sorrendjében kapod meg, tehát akár ennél lassabban is elvégezheted a Facebook-tanfolyamot.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, hiszen egy felkészült közösségi médiamenedzser tudásánál is többet kapsz belőle, ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de még csak 80.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az első rész külön is megrendelhető, ennek ára bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
 • Az első és második rész egyben bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA).
 • Kiértesített VIP tagjainknak az első rész bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).
 • Kiértesített VIP tagjainknak az 1-2. rész bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).

Extra kedvezmény Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzsereknek!

Elvégezted vagy éppen most végzed a Közösségi Média Menedzser ALAP vagy HALADÓ képzésünket?

Ebben az esetben a Facebook online videótanfolyam mindkét részét egy rész áráért vásárolhatod meg, bruttó 24.765 Ft-ért.

A rendelés leadásakor jelezd, ha kéred az extra kedvezményt!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát, ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a hozzáférést a tanfolyamhoz.
 • A videókat bármikor, bármeddig, korlátozás nélkül megnézheted!
 • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat, a hozzáférésedet nem vesszük el!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most a Facebook-tanfolyamot!

  Jelentkezem a Facebook online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok  A Közösségi Média Menedzser ALAP vagy HALADÓ képzésünk tanulója vagy?


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.