Extrém SEO trükkök online tanfolyam!

↓ Hogyan lehetne végre kiugró eredményeket elérni a Google keresőben? Olvasd el a haladó tippeket! ↓

Jó lenne végre már igazán ütős eredményeket is elérni a Google-ben?

Eleged van abból, hogy hiába foglalkozol a keresőoptimalizálással, valahogy azok az igazán ütős eredmények, amiket a honlapod, a tartalmad, a termékeid és a szolgáltatásaid megérdemelnének, egyszerűen nem jönnek?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … számodra is fontos, hogy kiugró eredményeket érj el a Google keresőben?
 • … szeretnél még többet kihozni a honlapodból?
 • még több látogatót szeretnél a honlapodra?
 • nincs elég vevő az online vállalkozásodban?
 • … téged is összezavar a sok ellentétes információ, amit a SEO-ról hallasz?
 • … hiányzik az a plusz a keresőoptimaliziásban, ami miatt másoknak annyival könnyebb?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Léteznek igazán ütős SEO trükkök!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

Több mint 2000 embert képeztem keresőoptimalizálásra és online marketingre. Közülük nem kevesen olyan online bevételeket érnek el ennek a tudásnak köszönhetően, amiről korábban álmodni sem mertek volna.

A haladó SEO szakmai képzésem végzettjei olyan honlapokat is képesek felhozni a keresőben, amit sokan már temetnének.

A mottóm a SEO-t illetően: “ne erőlködj, hanem a minimális munkával érd el a maximiális eredményt!

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, extrém gyakorlati SEO trükköket, amik a Te honlapodnak is meg tudják adni a régben várt erőt a keresőben!

Jelentkezz az oldal alján!

A jó hírem számodra az, hogy léteznek olyan SEO trükkök, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni, és kiugró eredményt érhetsz el velük a Google-ben.

Olyan trükkök, amikhez nem kell technikai tudás, speciális ismeretek. Amihez nem kell szakértőnek lenned, és nem kell programozni tudnod. Ezek a trükkök vállalkozóként is megérthetők, és ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatók, és szinte azonnal és garantáltan eredményeket hoznak a keresőben.

Miért nem vagy igazán sikeres a SEO-ban?

Valószínűleg mindent megtettél már, amit csak tehettél azért, hogy jobb eredményeid legyenek a keresőben. De valahogy még mindig nem az igazi

Vajon mi lehet ennek az oka? Miért van az, hogy mások sokszor a tiédnél gagyibb tartalommal is jobb helyeken vannak a keresőben?

Miért van az, hogy kitartóan publikálsz, próbálsz minden jó tanácsot betartani, mégis mintha a valóságban a Google tartana be neked?

Talán a legidegesítőbb az egészben az, hogy Te tudod, hogy jó amit csinálsz, tudod, hogy hasznos lenne a honlapod, de ha beleőrülsz sem sikerül eljuttatnod a célpiacodhoz. Mintha valami átok ülne rajta, mintha a Google húzott volna egy képzeletbeli vonalat, ami elé egyszerűen nem enged be téged…

Érezted már azt a gyomorszorító érzést, hogy tulajdonképpen mindegy mit csinálsz, neked úgysem fog sikerülni kiugró eredményeket elérni a Google-ben?

Voltál már úgy vele, hogy feladod az egészet, mert már úgyis mindegy?

Tényleg lehet még rosszabb is?

A keresőoptimalizálás egy kemény küzdelem. De ami a legrosszabb, hogy talán neked is eszedbe jutott már: egyáltalán a mai eredményeidet képes leszel hosszú távon megőrizni?

Mi van, ha jön egy ügyesebb konkurens, egy Google algoritmus-frissítés, és mehet minden a süllyesztőbe, amit eddig elértél…?!

Ugye kellene ezen változtatni!?

Biztos eszedbe jutott már, hogy jó lenne ezen változtatni. Azért vagy itt, mert tudod, hogy ezzel kezdeni kell valamit.

Jó lenne találni valami megoldást, amit végre a Google is szeret. Mit szeret, imád!!! Hogy mostantól már ne csak irigykedj másokra, akik a keresőből szerzik a vevőiket, az ügyfeleiket, akik a Google-ből csinálnak pénzt, profitot.

Jó lenne megoldani, hogy végre neked is valódi eredményeket hozzon a kereső. Hús-vér látogatókat, akik olvassák a honlapodat, érdeklődnek a termékeid, a szolgáltatásaid, a blogod iránt. Akiknek aztán el is tudsz adni.

A megoldás

A jó hírem számodra az, hogy létezik ilyen megoldás. Vannak olyan SEO trükkök, amikkel igazán kiugró eredményt lehet elérni bármilyen területen, és amiket még a Google is szeret.

A legnagyobb baj ugyanis, hogy akik trükközni próbálnak a keresővel, azok mindig a Google ellen játszanak. Eleve rossz döntés! Soha nem lehetsz sikeres egy dollármilliárdokkal kipránázott vállalkozással szemben!

De igenis vannak olyan SEO trükkök, ami nem ennyire bután, fejjel a falnak stratégiára építenek. Hanem éppen azt használjuk ki, amit a Google keres, amit látni akar ahhoz, hogy a keresőben jó helyen hozzon fel egy honlapot! Ezt erősítjük meg és emeljük ki azokkal a trükkökkel, amik ezért szinte azonnali eredményt képesek hozni, és bármilyen területen ki tudnak emelni egy honlapot.

Ezek a trükkök megismerhetők és alkalmazhatók. Ezek a trükkök a te számodra is olyan eredményeket hoznak majd a SEO-ban, amikről eddig legefeljebb csak álmodtál.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összegyűjtöttem azokat a működő, gyakorlati, extrém keresőoptimalizálási trükköket, amikre az átütő sikerhez szükséged van. Azokat a fogásokat, amikkel végre te is rakétaként lőheted ki a honlapodat a Google-ben!

“Extrém SEO trükkök” online tanfolyam

Ez tényleg extrém haladó anyag! Konkrét gyakorlati tippek, haladó SEO trükkök, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

Mit tartalmaz az Extrém SEO trükkök online tanfolyam?

 • A legfontosabb SEO alapok

  Figyelem! Ez nem egy alapszintű keresőoptimalizálási képzés (igazából extrém haladó), és külön szeretném a figyelmed felhívni rá, hogy akkor lesz számodra igazán értékes, ha az alapok rendben vannak. De a legfontosabb alapokat ettől függetlenül ezen a tanfolyamon is átnézzük, hogy minden rendben legyen a honlapodon!

 • 5 féle haladó kulcsszó trükk

  5 olyan kulcsszókutatási technikát mutatok, ami egyik “normális” módszerbe sem fér bele. Olyan helyekről fogsz tudni kulcsszavakat szerezni (pl. a konkurenseid valódi kulcsszavai), amikre más módszerrel nem tudsz rátalálni.

 • Két extrém SEO célzási lehetőség
 • Ez a két lehetőség minden honlap számára nyitva áll, mégis alig használják – mert egyszerűen nem tudnak róla. Látszólag szembemegy sok mindennel, amit a SEO-ról el akarnak hitetni veled, de a legdurvább eredményeket fogod tudni velük elérni. Szó szerint akár több száz aloldalt hozhatsz létre minimális munkával, szinte garantált első oldali helyezéssel, ha ezt a célzást ismered!

 • A fejed-vered-a-falba SEO trükk
 • Hogyan lehet jelentősen javítani a keresőben a helyezésedet úgy, hogy kifejezetten nem a keresőt célzod? Hát így! Kifejezetten keresőmentes tartalmat fogsz a jobb keresőbeli eredményekhez használni. A legádázabb konkurensed is azt fogja hinni, hogy mellélősz, miközben a helyezéseid javulni fognak. (TIPP: a tanfolyamon nem csak azt tanulod meg, hogyan csináld, hanem még azt is megérted, hogy ez MIÉRT működik.)

 • Két “vissza a jövőbe” trükk
 • Ha hajlandó vagy előre dolgozni a honlapod sikeréért, akkor két nagyon eredményes trükköt mutatok neked. Mindkettő lényege, hogy előre eredményesen megcélzunk olyan kulcsszavakat, amikre most még vagy nincs esélyünk előre kerülni, vagy még csak nem is léteznek(!). A lényeg, hogy ezek a kulcsszavak előbb-utóbb létezni fognak, és keresettek lesznek! A képzésen nem csak azt érted meg, hogy hogyan célozd meg őket, de azt is, hogy hogyan lehetséges előre tudni, hogy ezek a kulcsszavak valóban létre fognak jönni!

 • Egy azonnali trükk
 • A SEO általában a jövőről szól – legalább hónapokkal előre kell gondolkozni a sikerért. De mutatok egy olyan trükköt, ami bizonyos helyzetekben akár néhány napon belül elképesztő eredményeket hozhat. A lényeg, hogy megtaláld, mi az a tartalom, amit ebben a pillanatban meg tudsz célozni úgy, hogy akár már holnap nyerő legyél vele!

 • 5 SEO szövegírás trükk
 • A megfelelő SEO szöveg az alapja a valódi eredményeknek. A keresőoptimalizált szövegírást lehet sehogysem csinálni – a többségre ez jellemző. Lehet azonban jól, és egészen kiválóan, trükkökkel megfűszerezve is művelni ezt a “mesterséget”. Itt most kifejezetten azokra az apró mágikus megoldásokra tanítanak meg, amik kifejezetten a keresőnek szólnak, és sokkal hatékonyabbá teszik a szövegedet.

 • Az egyetlen aloldal típus, ami mindenhol ütni fog
 • Van egy aloldal, amit jokernek is nevezhetünk. Mindegy, milyen területen vagy, ezt meg tudod csinálni (létrehozni), és egészen biztos, hogy eredményeket fogsz vele elérni!

 • Hogyan használj duplikált tartalmat eredményesen
 • Igen, jól olvastad. Amíg mindenki attól retteg, hogy a duplikációt a Google nem szereti, a valóságban akár több száz, szinte szóról szóra lemásolt aloldal mindegyikével eredményes lehetsz – ha tudod hogyan és miért. Ezt fogod megtanulni és megérteni..

 • A kettő plusz egy legextrémebb linképítés trükk
 • Igen, még a linképítésről is lesz szó. Ráadásul csak olyan trükköt mutatok neked, amihez nem kell mások jóindulatától függened. Vagyis: nem másokon fog múlni, hogy lesznek-e jó linkjeid, hanem saját magadnak leszel képes olyan linkeket építeni, amikről eddig talán azt sem tudtad, hogy léteznek.

Valóban működő trükkök!

Ezek a trükkök nem vásári mutatvány, nem a pünkösdi SEO királyság papírmasé jelmezei (értsd: honlap és később is működni fognak).

Nem mutatnék olyan dolgokat, amiben nem lennék majdnem teljesen biztos, hogy állják az időt. Csak azért majdnem, mert azt persze senki sem tudja 100%-osan megmondani, hogy kettő vagy éppen tíz év múlva mit fog nézni a Google.

Ami trükköket meg fogsz tanulni, azokat évek óta alkalmazom, és nem egy ügyfelem nagyon régóta alkalmazza. Sikeresen. Ezek a trükkök kiállták a Panda, Pinvgin, Medic és ki tudja még milyen frissítések hatását.

Azért működnek, mert nem szembemennek a Google-lel, hanem éppen azt erősítik, amit a Google látni szeretne!

FIGYELEM!

A valóban eredményes keresőoptimalizálás nem csak a trükkökön múlik. Kitartó munkára, előre megtervezett stratégiára van hozzá szükség.

Ha a honlapod rendben van (vagy legalább nagyjából rendben van) a keresőben, de ütős trükkökkel szeretnél kiugró eredményeket elérni, és olyan kulcsszavakat is megcélozni, olyan módon is eljutni a célpiacodhoz, ahogy eddig még csak nem is álmodtál róla, hogy lehetséges, akkor ez a tanfolyam nagyon durva eredményeket fog hozni neked!

Ha viszont soha semmilyen eredményt nem értél el a keresőben, és kizárólag a trükköktől várod, hogy végre egyáltalán észrevegyen a Google, akkor az a rossz hírem: ez így már magában nem működik. Válaszd akkor egy alapszintű tanfolyamunkat.

Ez a SEO képzés nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő SEO technikák!

 • Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.
 • Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyit sem visznek előre a keresőben.

Mit mondtak mások a képzéseimről?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

“Áááá, Balázs megint kijött egy újabb tanfolyammal! “Utálom” ezért, mert már egy csomó pénzt nála hagytam, de mindig tud újabb dolgot kitalálni, amitől viszketni kezd a pénztárcám. Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült. Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult SEO módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre. Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel. Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni. Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

“Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Hol tartok másfél év után Balázsék anyagaival, úgy, hogy nem vagyok programozó? Egy hét alatt csináltam az új profilunkhoz egy új oldalt a semmiből! 4 hónap után a legtöbb kulcsszóra elkezdünk első oldalasak lenni a google-ban! Most a legfontosabb kulcsszavakra az első 2-3 helyen is mi vagyunk… 4 perc alatt frissítek mindent ott és akkor, ahol akarom úgy, hogy még ma sem értek a programozáshoz! Szabad vagyok és rettentő hatékony. Ennél több nekem nem kell.

Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

Dóra Gyula

Mennyibe kerül az Extrém SEO trükkök online tanfolyam?

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ebben a képzésben megkapsz, azt nem találod meg máshol így összeszedve. Rengeteg SEO és online merketing anyagot kell megvásárolnod ahhoz, hogy kifejezetten a legextrémebb, leghaladóbb trükköket megtanuld. Minimum több százezer Forintot el kell ahhoz költened, hogy ennek a tudásnak minden részéhez hozzájuss!

A tudás, amit ebben a videótanfolyamban kapsz aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte akár sokszázezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte több százezer millió Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot, vagy akár 50.000 Ft-ot sem.

 • Az ára: bruttó 44.900 Ft (35.354 Ft + ÁFA)
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 37.400 Ft (29.449 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az ingyenes e-mail tanfolyamomat, talán végeztél is már nálam képzést, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát, ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután pedig az örökös hozzáféréseddel bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Jelentkezem az Extrém SEO trükkök videó tanfolyamra

  Ára: 44.900 Ft
  (VIP tagoknak 37.400 Ft)

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 12886630-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-708312) kötöd.