“Önműködő értékesítési tölcsér” online képzés

Automata vevőszerzés online: hogyan alakíts ki önműködő értékesítési tölcsért?

Miért nincs annyi vevőd, amennyit szeretnél?

A legtöbb magyar vállalkozó sajnos nem képes kialakítani egy valóban működő, vevőszerző online értékesítési tölcsért, mert soha nem mutatták meg neki, hogy valójában hogyan kell ezt csinálni.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …nem sikerül egy igazán hatékony online értékesítési rendszert kialakítanod?
 • … hallottál már az értékesítési tölcsérről, de nem igazán érted, hogy mi az, főleg hogy hogyan lehetne ezt kialakítani a te honlapodon?
 • … szeretnél végre annyi vevőt és annyi bevételt online, amennyit megérdemelsz?
 • …mindenki más ki tud alakítani egy jól működő online értékesítési rendszert, de neked ez sosem ment?
 • …az online vállalkozásodban a vevőszerzés napi küzdelem a túlélésért?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mi az az értékesítési tölcsér?

Az értékesítési tölcsér vagy marketing tölcsér egy divatos online marketing kifejezés egy “vevőgeneráló” rendszerre. A nevét egy tölcsérről kapta, hiszen a szélesebb végén sok érdeklődő “megy bele”, míg a szűkebb végén találjuk a vásárlóinkat, megrendelőinket, akik pénzt hagynak nálunk.

Jó lenne egy ilyen önműködő online rendszert felépíteni a vállalkozásodban?

Nálad ez sose működött…

Volt már olyan érzésed, hogy ez az értékesítési tölcsér (vagy bármilyen online marketing hókusz-pókusz) jól hangzik, de nálad ezek sosem működtek? Neked sosem sikerült kiépíteni egy ilyen rendszert, a te vállalkozásod napról napra küzd a vevőkért?

Ki vagy téve az internet, a Google, Facebook és a piac kénye-kedvének. Semmit nem tudsz tenni annak érdekében, hogy több bevételed legyen, vagy hogy egyáltalán abban biztos legyél a hónap elején, hogy a költségeidet ki tudod termelni?

A konkurencia erősödhet?

Mi lesz akkor, ha a konkurenciának ez jobban megy? Ha még annyi bevételt sem tudsz majd csinálni egy hónapban, mint most?

Ha még a költségeidet sem tudod kitermelni…? Lehet, hogy be kell zárni a boltot? Fel kell adni a vállalkozásodat? Ott kell hagyni az álmaidat?

Lehet ezen változtatni?

Tudod, hogy kellene ezen változtatni, hiszen ezért vagy itt.

Végre neked is össze kellene rakni egy olyan rendszert, ami “magától” szállítja az érdeklődőket és a vevőket.

Az értékesítési tölcsér megtanulható.

A jó hírem, hogy az értékesítési tölcsér szisztéma valóban működik. Nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is össze lehet állítani egy ilyen önműködő rendszert minden vállalkozás számára, ami onnantól kezdve egyre több vevőt hoz. A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van egy önműködő értékesítési tölcsér kialakításához.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Önműködő Értékesítési tölcsér online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel kialakítani egy olyan rendszert, amely folyamatosan szállítja a vevőket.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati marketing tippeket, amelyeket évekig sikerrel használhatsz. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit fogsz megtanulni az önműködő értékesítési tölcsér tanfolyamon?

 • Mi pontosan az értékesítési tölcsér. Ha nem érted, hogy pontosan miről van szó, hogyan működik, akkor ne várd, hogy meg tudod valósítani. Pontosan megtanítom neked, hogy mi az értékesítési tölcsér, miért nem ment eddig, és hogyan tudod kialakítani, működésbe tenni a saját vállalkozásodban.

 • A legnagyobb online marketing tévedés. Ha eddig azt gondoltad, hogy veled van a baj, amiért az online értékesítés nem működik, vagy amiért sosem voltál képes egy valóban hatékony értékesítési tölcsért felépíteni, akkor jó hírem van: nem veled van a baj.

  Csak félretájékoztattak. Soha senki nem mondta el a lényeget, ami az online eladás alapja. Az értékesítési tölcsér ugyanis nem attól működik, amiért azt sokan gondolják. Nem kell minden látogatót végignyomni rajta – sőt!

  A tanfolyamon pontosan megmutatom neked, hogy mi ez a félreértés, hogyan működik a valóságban a sikeres értékesítési tölcsér, és a fejedre fogsz csapni: aha, hát ezért nem ment eddig!

 • Mitől fogsz sok pénzt keresni online? Van ennek egy titka. Egyszerűen kiszámítható, hogy mennyi pénzt fogsz keresni. Ha ránézek a weboldaladra, a Facebook oldaladra, megmondom, hogy miért nem keresel annyit, amennyit kereshetnél.

  Nagyon egyszerű – és ezen a tanfolyamon nem csak megérted, de alkalmazni is fogod tudni a saját vállalkozásodra, hogy végre annyi bevételt csinálj, amennyit a piac ki tud termelni, és amennyit megérdemelsz.

 • A 3 fő tömegmarketing eszköz, ami ma működik. Ha online sikeres akarsz lenni, akkor ismerned és alkalmaznod kell ezt a 3 eszközt. Mindet. Egyszerűen sok embert kell elérned, sok embert kell a tölcsér egyik végén beterelned ahhoz, hogy elég vevőd legyen a másik végén. De most végre a módszert is meg tudod tanulni!
 • A közösségi média sikeres alkalmazása. Észrevetted már, hogy a legtöbb kisvállalkozás csak szenved a közösségi médiában? Rengeteg energiát beleraknak, és minimális az eredmény? Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogy mi a közösségi média egyetlen, mindenki számára sikeres alkalmazása, ha a célod a több vevő és a több bevétel.

 • A hatékony hírlevél 7 titka. Ez nem egy hírlevél tanfolyam, de egyvalamit meg kell értened: aki sok pénzt keres online, valamilyen formában használja a hírlevelezést.

  A hírlevél még mindig a leghatékonyabb online vevőgeneráló eszköz – ha tudják alkalmazni. Minden sikertelenség abból fakad, hogy valaki nem értette meg pontosan, hogyan tud a hírlevél több vevőt és több bevételt hozni. Ezért megtanulod azt a 7 alapvető eszközt, amit ha használsz, sikeres és eredményes lesz a hírlevél kommunikációd – még akkor is, ha most egyetlen feliratkozód sincs!

  Ja, és mellékesen még azt is kristálytisztán látni fogod, hogy MIÉRT a hírlevél az az eszköz, amivel a legtöbb vevőt tudod szerezni online. Mással egyszerűen nem működik, és ennek meg van a pontos oka, ami az értékesítési tölcsérből érthető meg igazán.

 • A sikeres keresőoptimalizálás és az értékesítési tölcsér. Egy jól felépített értékesítési tölcsérben a keresőoptimalizálásnak is megvan a helye. És a jó hírem, hogy ha valóban megérted, hogyan használjuk itt a SEO-t, akkor sokkal könnyebb lesz! (Annyit elárulok, hogy itt éppen az lesz a cél, hogy az egyszerűbb, ezért sokkal könnyebb kulcsszavakat célozzuk.)
 • Fizetett hirdetések sikeres alkalmazása. Nagyon sokan csalódtak már a fizetett hirdetésekben (Facebook, Google Ads, AdWords, stb.). Ez nem véletlen. A sikeres hirdetés – főleg ha hosszú távra tervezel – nagyon nem úgy működik, ahogy azt sokan szeretnék. De megtanítom neked, hogy hogyan tudsz bármilyen területen sikeresen hirdetni. Ráadásul a cél nem a rövid távú, minimális bevétel, hanem a hosszú távú profitmaximalizálás.
 • Értékesítési oldal szövegírás tippek. Megosztom veled azokat a tippeket, amiket a sikeres értékesítési oldal szövegírásakor használnod kell. Legyünk őszinték: hiába bármilyen trükk, ha maga az eladás nem megy.

  Ha nincs egy jó szöveg, egy jó, az eladást segítő oldal, akkor minden más munka hiába. De ennek vége – végre te is meg fogod érteni, hogy mitől tudnak egyesek olyan sikeres értékesítési oldalakat összerakni, és meg fogod tanulni, hogyan kell ezt csinálni.

 • A sikeres eladás 3 legfontosabb tényezője webáruházaknál. Ha webáruházad van, akkor van 3 dolog, amit máshogy kell alkalmazni, mint a “hagyományos” internetes eladás esetében. Mind a hármat végignézzük, hogy ha webshopos vagy, akkor is ki tudj használni mindent ebből a tanfolyamból, és sikeres értékesítési tölcsért tudj építeni.
 • Az újraeladás 2 titka (visszatérő vásárlók). Minden sikeres vállalkozás igazi bevételi forrása a visszatérő vásárlók. Ha nincs elég visszatérő vásárlód, sosem lesz elég pénzed.

  De a jó hír: akármilyen területen dolgozol, akármennyire nehéznek tűnik, nálad is aranyat érnek a visszatérő vásárlók! Csak itt jön az újabb trükk: ez a legritkább esetben múlik azon, amin sokan görcsölnek. A nagy számú visszatérő vásárló nem elsősorban marketing kérdés. Van két sokkal fontosabb szempont ennél, amit a legtöbb sikertelen kisvállalkozás elhanyagol. Ebben a tanfolyamban megérted, hogy mi ez a 2 tényező, és képes leszel te is sokkal hatékonyabban újra eladni.

 • Így javítsd a vállalkozásod hatékonyságát: az értékesítési tölcsér megfordítva.

  Ha megérted, hogy hogyan működik egy valóban hatékony értékesítési tölcsér, akkor egy nagyon szokatlan dologra is használható. Ha visszafelé nézed, akkor képes neked “megmondani”, hogy egy adott pillanatban hol van a legnagyobb probléma az online vállalkozásodban, melyik területre kell most leginkább ráerősíteni. Ezt a szokatlan, egyedi, ám nagyon hatékony módszert is meg fogod ismerni, és mindig tudni fogod, hogy min javíts, ha a dolgok éppen nem úgy mennek, ahogy szeretnéd.

 • Mitől lesz önműködő egy hatékony értékesítési tölcsér? Na ez lesz a legkeményebb. Itt ugyanis megosztom veled azt a titkot, ami talán ennek a tanfolyamnak a legnagyobb lényege. Elárulom: nincs piros gomb, hókusz-pókusz varázsszó, amit ha felraksz a honlapodra, majd dőlnek a vevők. Ha eddig megpróbálták is neked ezt eladni, talán éppen ezért nem sikerült sosem egy valóban működő rendszert összeállítanod.

  Van viszont egy ennél sokkal eredményesebb módszer, amitől valóban önműködő értékesítési tölcsért fogsz tudni építeni! Ha ezt megérted, már csak legyinteni fogsz, ha valaki azt mondja, nehéz az interneten vevőket találni.

 • Örökzöld értékesítési tölcsér kialakítása. Ezzel ütni fogsz! Ha ezt megcsinálod, akár még tovább növelheted a vállalkozásod profitját! Megtanulod ugyanis, hogy hogyan építs fel egy olyan értékesítési tölcsért, ami időtől független! Vagyis minden új érdeklődő számára akkor indul az online marketing és értékesítési folyamat meg az akciók, amikor éppen először találkozik a vállalkozással, amikor először „kerül bele a tölcsérbe”.
 • Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szoktam. Számodra is érthető, “vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy beszéljek neked a marketingről.

 • Extraként kapsz tőlem egy értékesítési oldal sablont, amit a honlapodon fel tudsz használni! Ha WordPressed van, sablontól függetlenül képes leszel profi értékesítési oldalt összerakni (plusz a képzés részeként megtanulod az értékesítési oldal szövegírást is, ahogy feljebb írtam).

  Megmutatom neked a legjobban konvertáló WordPress sablont, és azt is megérted, hogy miért ez tud a legjobban vevőket generálni.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal. Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető. Köszönöm “

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

“…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. Különösen az árazás terén sikerült paradigmaváltáson átesnem, amit neki köszönhetek. Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. “

Antal-Pap Judit

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 80.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az ára: bruttó 44.900 Ft (35.354 Ft + ÁFA)
 • További kedvezmény VIP Klub tagjainknak

 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára bruttó 37.400 Ft (29.449 Ft + ÁFA).

Ha a képzést befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezem a Önműködő Értékesítési tölcsér videó tanfolyamra

  Ára: 44.900 Ft (VIP tagokak 37.400 Ft)

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.