Online végezhető értékesítési szövegírás képzés!!!
Végre megtanulhatsz valóban működő értékesítési szöveget írni!

↓ Olvasd el a részleteket!!! ↓

Régi írógép és kávé

Szeretnél végre te is megtanulni olyan szöveget írni, amitől nálad vásárolnak a vevők?!

Itt az ideje, hogy képes legyél te is olyan értékesítési szöveget írni, amitől a leendő vásárlók keze elkezd bizseregni, és nem tudnak ellenállni! Ezután ha megírsz egy értékesítési oldalt vagy hírlevelet, akkor az emberek végre megveszik, amit árulsz!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …azt gondolod magadról, hogy nem tudsz írni – pedig a vevőszerzéshez kellene?
 • …szeretnél végre annyi vevőt és annyi bevételt, amennyit megérdemelsz?
 • …a vállalkozásodban a vevőszerzés napi küzdelem a túlélésért?
 • …tudod, hogy jó a terméked vagy a szolgáltatásod, de valahogy sosem sikerül eleget eladni belőle?
 • …szeretnél végre megtanulni úgy értékesítési szöveget írni, hogy az emberek tényleg nálad vásároljanak?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan kell jó értékesítési szöveget írni?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A jó értékesítési szövegnek egyetlen ismérve van: el tudsz vele adni!

Nem jól hangzó ígéretekre, marketinges hókuszpókuszokra van szükséged, hanem végre egy olyan tudásra, amivel az emberek szívéig (itt: pénztárcájáig) tudsz hatolni.

Nálad ez sose működött…

Volt már olyan érzésed, hogy te egyszerűen nem tudsz jó szöveget írni? Hogy mások értékesítési szövegei mindig olyan szuperek?! Hogy a konkurensed mindig többet tud eladni, még akkor is, ha nem is tud helyesen írni?!

Érezted már, hogy nálad ez sosem működött? Neked sosem sikerült egy igazán jó szöveget írni? Valahogy mintha átok ülne rajtad, és nem tudnád megérezni, hogy mi kell egy olyan szöveghez, amitől az emberek vásárolnak is? Esetleg a te vállalkozásod is napról napra küzd a vevőkért?

Érzed néha azt, hogy csak a szerencsén múlik az eladásod? Vagy bejön egy szöveg, vagy nem… Semmit nem tudsz tenni annak érdekében, hogy több bevételed legyen, vagy hogy egyáltalán abban biztos legyél a hónap elején, hogy a költségeidet ki tudod termelni?

A konkurencia erősödhet?

Mi lesz akkor, ha a konkurenciának ez jobban megy? Ha még annyi bevételt sem tudsz majd csinálni egy hónapban, mint most?

Ha még a költségeidet sem tudod kitermelni…? Lehet, hogy be kell zárni a boltot? Fel kell adni a vállalkozásodat? Ott kell hagyni az álmaidat?

Lehet ezen változtatni?

Tudod, hogy kellene ezen változtatni, hiszen ezért vagy itt.

Végre neked is olyan szövegek kellenének, amik “maguktól” eladnak, és több vevőt, több bevételt hoznak.

Az értékesítési szövegírás megtanulható.

Megvan a pontos, kidolgozott módszere annak, hogy pontosan mit és hogyan kell egy értékesítési szövegbe írni, hogy el tudj vele adni. És ráadásul ez egyáltalán nem is bonyolult. Akkor is képes leszel megtanulni, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni. Meg tudsz tanulni olyan szöveget írni, ami onnantól kezdve egyre több vevőt hoz!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amit az értékesítési szövegírásról tudok, és amit nap mint nap én is alkalmazok az eladásaimban.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Értékesítési szövegírás online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel te is olyan szöveget írni, amely vevőket és bevételt hoz neked.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati marketing és szövegírás tippeket, amelyeket ezután sikerrel használhatsz. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében, egy bármikor és bármennyiszer elvégezhető, online videótanfolyam formájában.

Mit fogsz megtanulni az Értékesítési szövegírás tanfolyamon?

Ezen az online elvégezhető képzésen ténylegesen megtanulsz értékesítési szöveget írni. A nulláról indulva mutatom meg, hogy mitől működik egy értékesítési oldal, hogyan kell felépíteni, mik a kötelező elemek, mik segítik az eladást. Rengeteg tippet és trükköt veszünk át közösen, amikkel mind hatékonyabbá teheted az eladást.

Ezek az anyagok kompletten semmilyen más képzésünkben nem találhatók meg! Ha szeretnél megtanulni profi értékesítési szöveget írni, akkor rendeld meg és végezd el ezt a képzést!

 • 10 nyelvi trükk, amivel eléred, amit szeretnél

  Szerintem sokan ezt várjátok a legtöbben! Megtanítalak olyan extra nyelvi fogásokra, amikkel akkor is az ujjad köré fogod csavarni az olvasókat, ha most azt gondolod, nem tudsz írni!

 • Minden sikeres író legfontosabb titka

  Elárulom, ez a szövegírás igazi titka. Ráadásul ez nem csak értékesítési szövegnél működik, hanem minden helyzetben!

 • Az eredményes értékesítési oldal felépítse, lépésről lépésre

  Az alapoktól, lépésről lépésre végignézzük, hogy milyen elemeket kell tartalmaznia egy jó értékesítési oldaladnak és milyen sorrendben.

 • A legjobb értékesítési trükk

  Van egy trükk, ami részben szövegírás, részben valami más. De ha innentől kezdve ezt alkalmazod, akkor garantáltan meg tudod sokszorozni az eladásaidat!

 • Az eladáshoz vezető út 3 lépése

  Van 3 lépés, amit ismerned kell, ha sikeresen akarsz eladni.

 • A hosszú távú, sikeres eladás 5 legfontosabb titka

  Ha ezt az 5 lépést ismered, akkor nyitva áll előtted az út a több vevőhöz és több bevételhez. Viszont ezek nélkül az értékesítés csak döcögni fog, még akkor is, ha egyébként jól írsz!

 • Mivel tudunk igazából eladni?

  Mindegy milyen területen vagy, mindegy milyen jól írsz. Ha nem tudod, mi az a 4 elem, amivel el tudsz adni, akkor nem fog menni az értékesítés!

 • A sikeres értékesítési szövegírás alapja

  Egyetlen dolog, ami megváltoztatja az életed. Ezután már nemcsak az nem lesz kérdés, hogy hogyan írj értékesítési szöveget, de a siker is garantált lesz!

 • Értékesítési szövegírás webáruházaknak

  Webáruházak esetén speciális feltételeknek kell megfelelni egy termék oldalon. De vedd észre, hogy valójában ott is hatékony értékesítési szöveget kell írnod, ha el akarsz adni. Ezt is külön meg fogod tanulni a képzésen!

 • Értékesítési szövegírás hírlevélben

  Az online bevétel egyik alapja a hírlevél. Itt megtanulsz olyan hírlevél szöveget is írni, amivel valóban eredményesen fogsz eladni. Ebben az anyagrészben kifejezetten az értékesítési hírlevél szövegírásra fogunk koncentrálni!

 • A 4 hitelességi elem

  Te is tudod, hogy ha nem bíznak meg benned az emberek (itt: olvasók). Akkor nem fognak vásárolni. Ezen a képzésen megtanulod azt a 4 elemet, amit bárhol fel tudsz használni, és nagyon egyszerűen fel tudod vele építeni a hitelességed akár egy teljesen ismeretlen ember számára is!

 • A legfontosabb motivációs tipp sikeres értékesítési szövegíráshoz

  Ha bármikor érezted már, hogy nem tudsz jó értékesítési szöveget írni, hogy elvesztetted a motivációdat, vagy hogy neked ez sosem fog menni igazán, akkor itt megkapod a választ, hogy miért volt ez! És ráadásul megoldást is adok, amivel többet nem lesz gond a motivációval.

 • Egy tipp, amitől dobsz egy hátast

  Na ez nagyon durva! Mindennel szembe fog menni, amit eddig hallottál vagy gondoltál, és mégis a legjobban működő tipp! (Elárulom: akkor segít igazán, ha kezdő vagy, vagy nincsenek kiemelkedő eredményeid az eladásban.)

 • A sikeres dupla kommunikáció

  Ez az a trükk, amivel képes leszel olyan szöveget írni, ahol szó szerint a sorok között fognak olvasni a vásárlók. Más nézőpontból: hogyan írj olyan szöveget, amit kétféleképpen lehet olvasni (és ez hogyan segíti az eladást).

 • Értékesítési szövegírás automatizálás, avagy a profi szövegírók legnagyobb trükkje

  Hogyan automatizálhatod sikeresen az értékesítési szövegírást?! Hogyan érd el, hogy minimális munkával hihetetlenül hatékony, és garantáltan működő szövegeket írj!

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékonyság, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is! Ezért az alábbi extrákat kapod tőlem a tanfolyamhoz:

 • Extraként kapsz tőlem egy értékesítési oldal sablont, amit a honlapodon fel tudsz használni! Ha WordPressed van, sablontól függetlenül képes leszel profi értékesítési oldalt összerakni (plusz a képzés részeként megtanulod az értékesítési oldal szövegírást is, ahogy feljebb írtam).
 • Megmutatom neked a legjobban konvertáló WordPress sablont, és azt is megérted, hogy miért ez tud a legjobban vevőket generálni.
 • Ha WooCommerce webáruházad van, megmutatom, hogyan tudsz extra értékesítési oldalt (nem hagyományos termék oldalt, hanem olyat mint ez) létrehozni speciális termékek hatékonyabb eladásához!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal. Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető. Köszönöm “

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

“…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. Különösen az árazás terén sikerült paradigmaváltáson átesnem, amit neki köszönhetek. Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. “

Antal-Pap Judit

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Olvasd el, mit mondanak a könyveimről!

…ez mégiscsak egy szövegírás képzés. Olyantól tanulj, aki tud is írni!

“Nem egy szakkönyvet olvastam marketing témában, de azt kell mondjam, hogy ez volt rám a legnagyobb hatással. A SEO-ról nagyon kevés infóm volt eddig, ehhez képest a könyvet olvasva egy olyan világ tárult fel előttem, amire nem is számítottam. Végre megértettem, miért csúsztam vissza a keresőkben az utóbbi években. És ami a legfontosabb, megtanítottad, hogyan juthatok előre, akár az élre.

Annyira logikusan, élvezetesen írtad meg ezt a könyvet, hogy komolyan jobban élveztem, mint egy izgalmas regényt. Alig vártam nap, mint nap, hogy legyen egy kis időm továbbolvasni, hátha megtudok még valami fontosat. És persze jutott majd minden napra: “úristen, ez tök jó, ezt is meg fogom csinálni” felkiáltás.”

Csuka Emőke

“Nagyon jó a könyved Balázs, köszönöm, hogy megírtad! 🙂 nagyon olvasmányos és tanulságos is. áprilisban indítom az első saját weboldalam, egy hete kezdtem seozni, még kész sincs de már napi 10-20 ember látogatja, és még terméket is vettek :)”

R. M.

“Nagyon tetszik a könyved. Nemrèg kaptam kézhez. Ez az első olyan érthető munka, amitől nem támad menekülhetnèkem a SEO-tòl. Köszönöm szèpen.”

Balogh Tamás

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam ténylegesen megtanít hatékony értékesítési szöveget írni, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 vagy 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az ára bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
 • Kiértesített VIP tagjainknak mindössze bruttó 29.845 Ft (23.500 + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az emailjeimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFA-s vagy, az ÁFA-t vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat, a hozzáférésedet nem vesszük el!
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Rendeled meg az Értékesítési szövegírás online képzést most!

  Jelentkezem az Értékesítési szövegírás videótanfolyamra

  Ára: 37.465 Ft (VIP tagoknak 29.845 Ft)

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!

  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.