Készíts profi figyelemfelkeltő képeket grafikai tudás nélkül!!!

↓ Érdekel? Olvass tovább!

Canva webdesign és képszerkesztő képzés főkép

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál figyelemfelkeltő és profi képeket készíteni akár teljesen ingyenesen és grafikai tudás nélkül?

Szívesen keresnél pénzt képszerkesztéssel, de azt sem tudod, hogyan kell létrehozni egy képet?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van abból, hogy nem vagy eléggé figyelemfelkeltő a közösségi médiában, nem tűnsz ki a tömegből a képeiddel
 • nincs semmi érzéked a dizájnhoz
 • … eleged van abból, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a képekért
 • … ha meghallod a képszerkesztés és a webdizájn szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél
 • … szeretnél végre profi képeket készíteni a honlapodra és a közösségi média felületeidre
 • … nem találtál eddig ingyenes és profi képszerkesztő programot, amit grafikusi tudás nélkül is könnyű használni
 • … szívesen dolgoznál otthonról és készítenél képeket – még akkor is, ha most nem értesz hozzá
 • … nem ismersz egyedivé tehető sablonokat képekhez
 • nincs időd a képekkel sokat vesződni

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy tökéletes, profi, figyelemfelhívó képeket készíts akár teljesen ingyenesen.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

Nem kell órákat görnyedned a képernyő előtt és vért izzadni, hogy egy képet létrehozz.

Van egy nulláról indítható módszer, amivel felturbózhatod a közösségi média felületeid és az arculati elemeid. Könnyen tudsz profi és figyelemfelkeltő képeket létrehozni.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked a webdizájn alapokat és azt, hogyan készíts figyelemfelkeltő képeket.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amit mi is használunk a saját képeink készítésére.

A célom az, hogy megtanítsalak a webdizájn alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható képszerkesztésre. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy képeid felkeltsék a figyelmet, az érdeklődést, így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb képeket hozd létre, erőfeszítés nélkül

Mi az a Canva?

A Canva a legjobb online képszerkesztő. Könnyen és nagyon gyorsan készíthetsz vele profi képeket a weboldaladra vagy a közösségi média felületeidre, de akár egy hirdetést vagy ajándékutalványt is egyszerűen megszerkeszthetsz vele. Már az ingyenes verzióval is annyi lehetőség nyílik meg előtted, hogy nem fog többé gondot okozni a képszerkesztés akkor sem, ha semmi dizájn érzéked nincs.

A Canva magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul. Használhatod számítógépen, telefonon és tableten is. Dolgozhatsz egyedül vagy másokkal csoportban.

Elképesztően egyszerű és inspiráló a használata. Tengernyi sablonból válogathatsz, amelyeket kedved szerint alakíthatsz át. Nem kell fejben tartanod az egyes képek méreteit, mert a Canván mindent eleve beállítottak.

A Canva online képszerkesztővel nagyon egyszerűen készíthetsz ideális, figyelemfelkeltő képeket. Sőt! Nagyon hamar olyan szinten bele fogsz jönni, hogy akár otthonról, saját vállalkozásként is készíthetsz képeket. Sokan szervezik ki ezt a munkát, így van rá kereslet!

Canva webdesign és képszerkesztő képzés

Mit tanulsz meg a Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyamon?

A Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a webdizájn alapokat (például betűk, színek, képek), és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, méretre szabott, figyelemfelkeltő képeket készíteni a honlapodra, a közösségi média felületeidhez vagy bármilyen nyomtatható vagy online dokumentumhoz.

A tanfolyam két részből áll. Az első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a képszerkesztést a Canva segítségével. A második részben több extra technika mellett részletesen megnézzük az egyes közösségi média felületek képeit, a csali (feliratkoztató) anyagok készítését és a termékek értékesítéséhez használt képek létrehozásának pontos lépéseit és trükkjeit.

Az első rész külön vagy az első és a második rész egyben is rendelhető. Mivel a második rész az elsőre épül, ezért az csak az első résszel együtt rendelhető meg.

Az 1. rész tartalma

 • Webdizájn alapok

  Ahhoz, hogy jó képeket készíts, ismerned kell a webdizájn alapokat. Meg kell értened, mi köze van a dizájnnak a marketinghez. Látni fogod, miben tér el az online terület a nyomtatott dizájn elemektől. Megmutatom, hogyan használd a színeket és a betűket. Ezenkívül kapsz tőlem rengeteg tippet, ahonnan ingyenes és jogtiszta képeket tölthetsz le.

 • Miért a Canva?

  Már itt látni fogod, hogy a Canva a legjobb és legkönnyebben kezelhető ingyenesen is elérhető online képszerkesztő. Egyszerűen készíthetsz vele egyénre szabott, figyelemfelkeltő képeket.

 • Canva alapok

  Lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudsz regisztrálni a Canvába. Erre nem 1, hanem mindjárt 3 lehetőséged is van, így azt választhatod, amelyik számodra a legkényelmesebb. Átvesszük a főoldal felépítését, így már tudni fogod, mit és hol keress, nem lesz idegen számodra az oldal.

 • Csapatmunka

  A Canva kiválóan alkalmas a csapatmunkára is: ha többen szerkesztenétek egy vagy több képet, meg tudjátok osztani egymás között a munkát. Ennek a részleteit is megismered ezen a képzésen.

 • Képek szerkesztése Canvával

  Ez ugyan csak egy rövid pont itt, de az alapja a sikeres képszerkeztői munkának. Nem lesz többé gond, hogy mit és hogyan csinálj, hogy figyelemfelkeltő képeid legyenek. Az alapoktól, a nulláról kezdve fogod megtanulni a Canva minden technikai részletét, és képes leszel szó szerint akár néhány kattintással figyelemfelkeltő képeket készíteni.

 • Pontos méretezés egyszerűen

  Neked is gondot okoz utánajárni és megjegyezni, melyik közösségi média felületre mekkora az optimális képméret? A Canva ezt megoldotta helyetted. Minden sablon előre méretezett, így azokat már csak egyénre kell szabnod a kedved szerint. Ha egyedi képméretet szeretnél, kapsz egy tippet erre is, hogy hogyan állítsd be!

 • 5 szuper tipp: hogyan legyen egyedi és figyelemfelkeltő képed.
 • Azt hiszem ezt nem kell tovább ragozni. Ha figyelemfelkeltő képeket szeretnél, most végre megtanulod, hogyan készíts ilyet akár előzetes tudás nélkül is!

 • 8 képszerkesztő elem használatát tanulod meg

  Fotók, rácsok, alakzatok, diagramok, vonalak, keretek, illusztrációk és ikonok, színátmenetes elemek. Ezzek segtségével teljesen egyedivé és figyelemfelkeltővé varázsolhatod a képeidet.

 • Szövegek profi használata

  A szöveg, felirat nagyon fontos és figyelemfelkeltő része a képek többségének. Megtanulod, hogyan alakítsd ki a szövegezést a képeken, milyen és mekkora betűtípust használj. Konkrét tippeket fogsz kapni arra is, hogyan tudod figyelemfelkeltően párosítani az egyes betűtípusokat. Sőt! Kapsz egy trükköt, amellyel olvashatóvá teheted a szöveget!

 • További képszerkesztési trükkök

  A Canva eleve rengeteg lehetőséget felajánl számodra, de ha szeretnéd, akkor akárhogyan módosíthatod is ezeket. Itt további nagyon szuper képszerkesztési trükköket fogsz megtanulni, amikkel téyleg teljesen egyedivé teheted a képeidet vagy grafikáidat.

 • További lehetőségek a Canvában

  A Canva felkínál számodra olyan lehetőségeket, amelyekkel még hatékonyabbá teheted a képszerkesztést. Ilyen például az Instagram fiók csatolása és a Facebook képek használata. Ezáltal nem kell mindig lementened a képeket, így rengeteg időt megspórolsz. Továbbá olyan trükköket is kapsz még ebben a részben is, amelyekkel további érdekes képszerkesztési lehetőségeknek leszel birtokában.

A 2. rész tartalma

 • Figyelemfelkeltő képek minden közösségi média felületre

  A Canva profi és könnyen használható sablonokkal és mintákkal teszi gyorsabbá a képszerkesztést. Ezeket csak módosítanod kell, és máris egy figyelemfelkeltő képpel tűnsz ki a tömegből. Így nem kell azon vergődnöd, hogy milyen képet készíts. Annyi inspiráló ötletet kapsz, hogyha egyáltalán semmi dizájn érzéked nincs, akkor is könnyen létrehozol bármilyen képet!

  Lépésről lépésre, részletesen átvesszük, hogyan tudsz ideális képet készíteni az alábbi közösségi média felületekre:

  • Facebook: boirítóképek, konkrét Facebook poszt képek, esemény borítók
  • Pinterest: figyelemfelkeltő Pinterest grafika léterhozása
  • Instargram: Instagram bejegyzés, Instagram történet (story)
  • YouTube: Csatornakép, miniatűr (videó kattintható kis kép)
  • LinkedIn
  • Twitter

  Bármelyik közösségi média felületet is használod, biztosan nem lesz többé gond számodra a képszerkesztés, és nem kell azzal szenvedned, hogyan legyél figyelemfelkeltő, érdekes, esetleg provokatív, ha éppen arra van szükséged.

 • Profi hírlevél feliratkoztató anyag (csalianyag, behúzó anyag) készítése

  Hidd el: az interneten pénzt igazán a hírlevéllel lehet keresni. Ha szeretnél végre egy olyan profi feliratkoztató anyagot (csali anyag, behúzó anyag – amit a feliratkozásért cserébe adsz), ami nem csak figyelemfelkeltő, de büszke is lehetsz rá, akkor ezt is meg fogod tanulni!

 • Termék értékesítési anyagok

  Ha termékeket értékesítesz (webáruházad van vagy gyártó vagy), itt is kapsz több konkrét, azonnal alkalmazható, működő képszerkesztési anyagot! Ezek: termékcímke készítése, Etsy bolt grafikák készítése (bolt ikon és fejléc). (Ez jelenleg a világ legnagyobb kézműves piactere. Hasonlít az eBayhez, de itt kizárólag kézműves termékeket árulnak. Meg fogom mutatni, hogyan készítsd el az Etsy bolt ikonod és fejléced. Innentől kezdve, ha vannak kézműves termékeid, már csak el kell kezdened árulni.)

 • 5-féle hirdetési méret profi hirdetésekhez

  Ha bármikor hirdetni szeretnél online (például Facebook vagy Google Ads), akkor itt végre megtanulsz egyszerűen profi hirdetéseket készíteni.

 • Infografika készítése

  Az egyik legfigyelemfelkeltőbb képi elem az infografika. Most végre te is képes leszel profi infografikát készíteni még akkor is, ha nincs semmilyen előzetes tudásod!

 • Ajándékutalvány készítése

  Profi és esztétikus kupont, ajándékutalványt fogsz tudni készíteni.

 • Profi önélketrajz készítése

  Igen, a Canvával még ezt is megtanulod. Előre elkészített sablonból olyan önéletrajzot fogsz tudni pillanatok alatt összerakni, ami egészen biztosan figyelemfelkeltő és kitűnik a tömegből!

 • Prezentáció készítése

  Előadást, prezentációt tartasz? A Canva ebben is a segítségedre van. Megtanulod, hogyan készíts látványos prezentációt, ami odavonzza a tekinteteket.

 • EXTRA TIPP: Közösségi média képek készítése vállalkozásként

  Ha gondolkodtál már azon, hogy jó lenne otthonról dolgozni, esetleg saját vállalkozást indítanál, akkor itt egy remek ötlet: tanulj meg képet szerkeszteni a Canvával, és vállald el közösségi média felületek képeinek elkészítését! A webdizájn alapokat már ismered, már csak a technikai kivitelezés hiányzik, de az ennek a résznek a végére már ez is a kisujjadban lesz. Ráadásul kapsz ehhez néhány nagyon jól működő, és azonnal használható tippet is!

Minta képek, amiket megtanulsz elkészíteni

Egy grafikai képzésen beszéljenek inkább a képek! Az alábbi grafikákat szó szerint pár perc alatt képes leszel te is elkészíteni, akár mindenféle előzetes tudás nélkül! Éppen ez a Canva zsenialitása: mindent a kezed alá ad!!!

Canva kollázs - Balázs kedvenc pizzái Közösségi média platformok Kicsi Kincsem gyermekfotózás HF Ingyenes tanfolyam infografika Kávékuckó Canva kuponok

FONTOS!!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai ismeretek nélkül megtanulj figyelemfelkeltő képeket vagy infografikákat készíteni közösségi médiába, honlapra, kiadványokba. Ehhez a Canva nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális grafikusi képzés. Nem grafikusokat képzünk – mi magunk sem vagyunk azok. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy figyelemfelkeltő képeket készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak közösségi média képeket, honlap képeket, infografikákat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal. Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető. Köszönöm “

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

“…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. … Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. “

Antal-Pap Judit

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Egy különlegesség

Lehet, hogy elgondolkodtál azon, hogy ha eddig mindig azt hangoztattam, hogy én nem értek a webdizájnhoz, akkor miért hoztam létre a Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyamot? Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Takáts Kriszta, aki a Canva szakértője. Én is tőle láttam, hogyan hozza létre ezeket a képeket, és úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam ténylegesen megtanít profi figyelemfelkeltő képeket szerkeszteni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000 vagy 100.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Canva webdizájn és képszerkesztő online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
 • Canva webdizájn és képszerkesztő online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA).
 • VIP tagjainknak Canva webdizájn és képszerkesztő online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).
 • VIP tagjainknak Canva webdizájn és képszerkesztő online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).

A tanfolyam első és második része egymásra épül, ezért nincs lehetőség csak a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, vagy az első és második részt egyben.

Van-e plusz költség

A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezem a Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.