Hogyan tudsz pénzt keresni hírlevél segítségével?

↓ Olvass tovább! ↓

Bevételszerző automatizált hírlevél rendszer

Te is szeretnél végre egy stabil online bevételi forrást?

Itt az ideje, hogy te is sikeresen használd azt az eszközt, ami a mai napig a legtöbb és legbiztosabb bevételt hozza az igazán sikeres online vállalkozóknak!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Mindig irigykedve nézed azokat, akik stabilan tudnak online pénzt keresni…
 • Tudod, hogy jó a terméked vagy szolgáltatásod, de mégsem tudsz elég bevételt csinálni
 • Szeretnél egy automatizált rendszert, ami folyamatosan vevőket és vásárlókat hoz neked…
 • Hallottál már a hírlevélről, de el nem tudod képzelni hogyan tudnál te ezzel pénzt keresni
 • Próbáltad már a hírlevelet, de nem működött

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van ahhoz, hogy egy automatizált, működő és bevételt termelő hírlevél rendszert építsenek fel akár a nulláról. Egy két részes online videótanfolyamon megmutatom neked ezt a biztos módszert.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem az általánosságokat, hanem konkrétumokat és gyakorlati tippeket, hogy hogyan tudod felépíteni a saját címlistádat. Lépésről lépésre!

SŐT!! A képzés legnagyobb értéke, hogy konkrét példákkal rombolom le azokat a marketing általánosságokat, amik eddig megakadályoztak abban, hogy elég pénzt keress online!

Ez még mindig működik?

Igen.

Mi ebből csináljuk a bevételünk nagy részét, és nem kevés ügyfelem tanulta meg nálam, hogy hogyan építsen fel egy automatizált hírlevél rendszert akár a nulláról, amivel azóta nagyon sok pénzt keres.

↓ Ha érdekel ez a módszer, szeretnéd te is alkalmazni, és a saját vállalkozásodban felépíteni, akkor olvass tovább! ↓

A Bevételszerző automatizált hírlevél rendszer online videótanfolyam tartalma

Az első rész végére pontosan érteni fogod, hogy miért és hogyan működik a hírlevél, és képes leszel egy valóban hatékony, automatizált feliratkozószerző rendszert felépíteni!

Ezt fogod megtanulni az 1. részben:

 • A sikeres hírlevelezés technikai felépítése

  Nagyon fontos megérteni, hogy pontosan mire van szükséged ahhoz, hogy sikeres legyél és valóban pénzt tudj keresni a hírlevéllel.

 • Hogyan válassz hírlevélküldő rendszert?

  Rengetegen teszitek fel nekem ezt a kérdést: melyik a legjobb hírlevélküldő rendszer? Meg fogsz döbbenni a válaszon!

 • A hírlevelezés jogi háttere

  Végigvesszük, hogy a GDPR utáni időszakban pontosan mire kell figyelned, milyen jogszabályoknak kell megfelelned, milyen technikai beállításokra van szükséged, hogy jogilag rendben legyen a hírlevelezésed.

 • A két legfontosabb technikai elem

  Két elem van, ami nélkül nem tudsz hatékony és pénztermelő hírlevelezést felépíteni: a behúzó oldal és a behúzó anyag. Egyrészt megérted, hogy ezek miért kihagyhatatlanok egy sikeres hírlevél rendszer kiépítéséhez. Másrészt azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket kapsz ahhoz, hogy hogyan építsd fel a saját anyagaidat a lehető legegyszerűbben.

  Ez itt csak egyetlen pont, de a gyakorlatban megtanulsz egy sikeres feliratkozószerző rendszert felépíteni!

 • Feliratkozók szerzése nagy mennyiségben

  Megoldjuk a kisvállalkozók legnagyobb problémáját: nem egy, nem kettő, hanem 5 – azaz öt!!! – konkrét, működő, azonnal alkalmazható módszert mutatok neked arra, hogy hogyan szerezz a hírleveledre nagy mennyiségben, folyamatosan, szinte teljesen automatizáltan feliratkozókat. Lehet, hogy ezen múlott eddig, hogy nem kerestél pénzt a hírleveleddel?

 • Technikai segítség

  Öt konkrét hírlevélküldő rendszerben (Mailchimp, Listamester, ActiveCampaign, SalesAutopilot, MailerLite) mutatom be lépésről lépésre, hogy hogyan hozz létre hatékonyan hírlevél listát.

Ezt fogod megtanulni az 2. részben:

A második részben csúcsra járatjuk a felépített listádat. Megtanulod, hogyan keress belőle pénzt, és hogyan hozd ki belőle a legtöbbet!

 • A legnagyobb pénzkeresési trükk

  Ha eddig nem kerestél pénzt a hírleveledből, ez az oka. Most lerántom a leplet, és megmutatom neked az egyetlen módszert, ahogyan valóban stabilan bevételt tudsz csinálni a hírleveledből!

 • Hogyan automatizáld a hírlevél rendszeredet 8 lépésben (automata bevételszerzés)

  8 konkrét, azonnal végrehajtható módszert mutatok be, amivel automatizálni tudod a hírlevél rendszeredet. Ha kerestél egy olyan stabil megoldást, ami nagyon kevés munkával folyamatos bevételt tud neked hozni, akkor végre itt a megoldás!

 • Hogyan adj értéket az olvasóknak?

  A sikeres hírlevelezés egyik titka, hogy még amikor eladsz, az olvasód akkor is azt érezze, hogy értéket kapott tőled. Megtanulod ennek a titkát!

 • Hírlevél tippek webáruházak részére

  Ha webáruházad van, adok néhány extra tippet, amivel többet nem lesz kérdés, hogy mit küldj ki a hírleveledbe. Ráadásul azon túl, hogy az olvasók élvezni fogják, még eladni is fogsz tudni ezekkel a levelekkel!

 • Milyen szöveg működik?

  Konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket kapsz, hogy milyen szöveg működik a hírlevélben. Vagyis mit írj, hogy szeressék a hírleveled és vásároljanak!

 • A jó tárgy mező

  A hírleveled sikere nem kis részben a tárgy mezőn múlik! Megnyitják egyáltalán, vagy gondolkodás nélkül megy a kukába. Itt megtanulod azt, hogy milyen az igazán jó tárgymező.

 • Amit soha ne írj a tárgymezőbe

  Hogy igazán csúcsra járassuk a hírleveledet, részletesen megtanulod, hogy mi az, amit soha ne írj a tárgy mezőbe, ha jó eredményeket akarsz!

 • Gmail promóciós mappa tippek és trükkök

  Összeszedtem neked azokat a tippeket, amivel nagyobb eséllyel kerülheted el a Gmail promóciós mappát.

 • A legfontosabb statisztikák

  Milyen statisztikákat nézz a hírleveleddel kapcsolatban. Mi az az egyetlen szám, amire ha figyelsz, sikeres lesz a hírlevelezésed!

 • Keresőoptimalizálás és hírlevelezés

  Igen, innen sem maradhat ki a SEO. Két ütős tippet kapsz, amivel ez a két nagyon hatékony online marketing eszköz (hírlevél és keresőoptimalizálás) egymást tudja erősíteni.

 • Mikor és milyen gyakran küldj hírlevelet?

  Többé nem lesz kérdés, hogy milyen gyakran vagy hogy mikor küldj hírlevelet.

 • Személyes márka építése hírlevelek segítségével

  Hogyan erősítsd a személyes márkádat, a hitelességedet sikeresen a hírlevél segítségével.

 • Technikai segítség 5 hírlevélküldő rendszerhez!

  Öt konkrét hírlevélküldő rendszerben (Mailchimp, Listamester, ActiveCampaign, SalesAutopilot, MailerLite) mutatom be lépésről lépésre, hogyan írj és küldj hatékonyan hírlevelet, továbbá hogyan építs fel egy automatizált rendszert.

Extra!

Ismersz, és tudod, hogy mindenem a hatékonyság. Hogy igazán csúcsra járasd a hírlevél rendszeredet, még az alábbi 6 eszközt ajándékba adom neked a második részhez:

 • Az első ajándék egy WordPress feliratkoztató oldal sablon. Nem fogod végre azért elveszíteni a feliratkozóidat, mert elkattintgatnak a menüben vagy az oldalsávban. Sőt, még azt is megmutatom, hogy mi a csuda haszna van ennek a centiméter szalagba tekert banánnak, és hogyan tudod még ezzel is növelni a feliratkozók arányát.
 • Behúzó oldal minta centiméterbe tekert banánnal
 • Kapsz még két banner kódot is ajándékba. Ezekkel akár fizetett hirdetést, akár saját reklámot tudsz kitenni. Az egyikkel oda szúrod be a tartalomba a reklámot, ahová szeretnéd, a másikkal pedig azt tudod megoldani, hogy mondjuk mindig a negyedik vagy tizedik bekezdés után jelenjen meg egy saját vagy fizetett bannered anélkül, hogy a tartalomba bele kellene nyúlnod.
 • Extraként hozzáférést kapsz még a Thrive Leads – a legjobb WordPress popup plugin, amivel eddig találkoztam – használatát bemutató videóanyagokhoz. Jelenleg már több honlapunkon is használjuk, akár 4-6%-os feliratkozási arányt tudunk vele elérni!

  Összesen 9, más módon nem elérhető videó, teljes tudásanyag nem csak a Thrive Leads felhasználására, hanem a honlapról történő hírlevél feliratkoztatás modern lehetőségeinek kihasználására és többek között egy örökzöld értékesítési tölcsér kialakítására. Többek között a Thrive Leads telepítése, az első űrlap beállítása, a konverziós teszt azonos típusú és eltérő típusú űrlapok esetén. Ezen kívül egy saját esettanulmány, ahol konkrétan bemutatom, hogy én mit csináltam-csinálok, és nálunk mi az, ami működik.

 • Hozzáférést adunk exkluzív linkcsere és címlista ajánló csoportunkhoz (zárt Facebook csoport hozzád hasonló online vállalkozó tagokkal)!
 • Két nagyon ütős extra tippet kapsz még tőlem, hogy mire használhatod még a hírleveled. Meg fogsz döbbenni, hogy a legtöbb magyar vállalkozó egyik legnagyobb problémáját milyen egyszerűen fogod tudni ezek után kezelni!
 • Ne feledd, hogy a tanfolyam már önmagában azért megéri Neked, mert részletesen bemutatom az 5 profi hírlevélküldő rendszert, az Active Campaign, a MailerLite, a MailChimp, a SalesAutopilot és a Listamester használatát.

Ajándék VIP tagság

A két részes képzés megvásárlásával VIP tagunkká válsz.

A VIP Klub tagság az alábbi előnyöket biztosítja számodra:

 • VIP Klub Facebook csoport – újdonságok és folyamatos kérdezési lehetőség. A csoportban hozzád hasonló vállalkozók, honlaptuladonosok és honlapkezelők. Kiváló terep az ötletelésre, tapasztalat-, és gondolatcserére.
 • Linkcsere Facebook csoport – értékes linkek cseréje, profin, okosan.
 • Időszakonként ingyenes (online vagy élő) képzés a tagoknak
 • Kedvezmények online tanfolyamainkra.

Mit mondanak mások a hírlevél képzésemről?

” Balázs tanácsára kezdtem el a hírlevelezést. Nagyon sok hasznos dolgot megtanított a tanfolyamon. Számomra a leghasznosabb az volt, hogy eloszlatott bennem minden tévhitet és aggályt a hírlevelekkel kapcsolatban. Ma napi szinten küldök ki hírlevelet és a statisztikák alapján az eladások 20%-ában szerepet játszanak ezek. Ezt nagyon fontos eredménynek tartom, mert mind közvetlen, mind közvetett módon hozzájárul az eladásokhoz. Az egyik legköltséghatékonyabb eszköz.

A Vevőszerző hírlevél tanfolyamot csak ajánlani tudom mindenkinek, elsősorban azért, mert őszintén azt mondja el ami könnyen megvalósítható és működik a hírlevélben!”

Biró Viktória (www.sussvelem.com)

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Már akkor küldtem hírleveleket, amikor még nem ismertem Balázst, de akkor még nem tudtam velük igazán pénzt keresni. Amióta részt vettem Balázs tanfolyamain, azóta ugrásszerűen emelkedtek a bevételeim a hírlevelek által. Csak ajánlani tudom.”

Teremi Alex (dietmaker.hu)

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Fontos megjegyzés!

Ezen a képzésen egy valóban működő, hatékony rendszert mutatok be neked az első lépésektől az utolsókig, amellyel te is egy automatizált hírlevél rendszert tudsz kialakítani.

Csodákat azonban nem ígérek. Az automatizálás nem azt jelenti, hogy nem csinálunk semmit, és dől a pénz. Ezzel a rendszerrel is dolgozni kell, főleg az elején.

Semmiféle bevételi ígéretet nem tudok neked adni, a bevétel rajtad múlik. Azon, hogy mennyire érted meg az itt elmondottakat, mennyire alkalmazod, mennyit dolgozol vele, és mennyire vagy hajlandó változtatni, ha szükséges.

Kérlek, ha munka nélkül szeretnél pénzt keresni, ha azonnal van pénzre szükséged, ha nem akarsz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor ne rendeld meg ezt a tanfolyamot! Annak tudok csak segíteni, aki megérti, hogy csak a befektetett energiával arányosan lehet egyáltalán pénzt keresni, és hajlandó a vállalkozásán dolgozni.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ezen a képzésen kapsz, azzal akár egy teljes értékesítői gépezetet állíthatsz fel a nulláról.

Elkötelezett, rád és a termékedre (vagy szolgáltatásodra) kíváncsi, vásárolni akaró listát fogsz tudni felépíteni.

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de most még csak 50.000 Ft-ot sem.

Azt szeretném, hogy ha tényleg elkötelezett vagy a vállalkozásod iránt, akkor megfizethető áron tudj azonnal profitot hozó listát építeni.

1. opció: Az első rész külön is megrendelhető, bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).

2. opció: Az első és második rész ára egyben bruttó 112.395 Ft (88.500 Ft + ÁFA)

VIP kedvezmény!

Kiértesített VIP tagjainknak extra kedvezményben részesülnek:

1. opció: Az első rész külön is megrendelhető: bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

2. opció: A két rész ára egyben bruttó 89.535 Ft (70.500 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Jelentkezem a Bevételszerző automatizált hírlevél rendszer online tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.