ALAPVETŐ SEO LÉPÉSEK 2.0 ONLINE TANFOLYAM

Legújabb, frissített változat!

Szeretnél végre olyan konkrét tippeket, amikkel a honlapodat te is gond nélkül keresőoptimalizálni tudod?

Érdekel, mik azok az alapvető lépések, amiken ha végighaladsz, neked is keresőbarát honlapod lesz?

Szeretnél a SEO-val foglalkozni, de…

 • … folyamatos időhiányban szenvedsz

  Tudod, hogy fontos lenne elkezdened a honlapod keresőoptimalizálását, de úgy gondolod, nagyon sok hasznos időt pazarolnál rá, és egyáltalán nem biztos, hogy eredménye is lenne.

 • kevés tudás birtokában vagy

  Lehet még időd is lenne a keresőoptimalizálásra, de nem tudod, hogyan kezdj neki. Nem tudod, mik azok a lépések, amiken végighaladva biztosan több látogatód, több vevőd lenne a keresőből és jobb helyezéseid lennének a Google-ben.

 • … egymásnak ellentmondó információkat hallottál a SEO-val kapcsolatban

  Már szakítottál időt a SEO-ra, valamennyi tudást is összeszedtél a témával kapcsolatban, de az interneten annyi ellentmondásos információra bukkantál, hogy nem tudod, milyen irányba kellene haladnod.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem neked a lényeget, hogy te is gond nélkül tudd keresőoptimalizálni a honlapodat. Nem kell többé feleslegesen időt pazarolnod egymásnak ellentmondó információkra.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Alapvető keresőoptimalizálási lépések online tanfolyam videóinak segítségével végre átfogó tudásod lesz a SEO-ról. Olyan tippeket kapsz, amik tényleg működnek.

Könnyen érthető, hatékony megoldásokat, amikkel több látogatót és több vevőt szerezhetsz az oldaladra!

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Lényegében a személyes SEO képzésem 1. napját tömörítve!

 • Megmutatom azt a 3 lényeges nézőpontot, amivel szemlélned kell a honlapodat. Te is rég rájöttél arra, hogy nem elég, ha csak neked tetszik a honlapod. Ennek a videónak a segítségével most már látni fogod azt is, melyek a legfontosabb nézőpontok, amiknek folyamatosan a szemed előtt kell lebegniük.
 • “Legyen stratégiád!” Ezt is hallottad már sokszor. Én nemcsak mondom, meg is mutatom, hogyan legyen a te honlapodnak is stratégiája. Mert ha ez nincs, ne is álmodj jó helyezésekről!
 • Azokat az alapvető SEO beállításokat is megmutatom, amit minden egyes aloldaladon alkalmazni tudsz. Ha ez a 3 legfontosabb keresőoptimalizálási elem rendben lesz az aloldalaidon, már nagyon sokat tettél a célod eléréséért!
 • Ezután rendbetesszük a főoldaladat, ami az egész honlapodnak a keretét adja. Ha ez nincs rendben, hiába minden más próbálkozás. Megmutatom, hogyan válaszd ki a főoldali kulcsszavaidat és hogyan állítsd be a főoldalad.
 • Az utolsó videóban pedig megtudod az igazságot a linképítéssel kapcsolatban. És azt is megmutatom, hogy ma hogyan érdemes ezt a technikát alkalmazni.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

Webmestereszkozok_DualSIMSmartphones_20141016

“(…) amiért írok, az az, hogy ránéztem megint a webmestereszközökre és egészen megdöbbentem, hova nőtt a grafikonom. Elküldöm neked, mert te biztosan megérted. mekkora boldogság ez 🙂 Jelenleg 302 db olyan kereső szó van, amire az oldalam az első tíz találati hely valamelyikre jön a Google-ben a webmestereszközök szerint. Ezek többsége longtail, de én azt se bánom.

Ahhoz képest, hogy a korábbi oldalaimon mit megkínlódtam, hogy kulcsszavazzam a termékeimet, és nem hozott semmit, most öröm és boldogság ezt látni, miközben olyan blogbejegyzéseket írok, amiket még nagyrészt élvezek is.

Köszi, hogy megoszthattam veled az örömöm.”

Csernai Kata
dualsimsmartphones.hu

“Szeretném megköszönni neked, hogy részt vehettem az online keresőoptimalizálási tanfolyamon. Hála neked (és mindenkinek, aki segített) a leges legelső helyre kerültem 3 és fél hónap alatt. A látogatóim száma egy hónap alatt háromszor több lett amióta elkezdtem. Nagyon sok sikert kívánok a további munkádhoz (munkátokhoz)!!”

Balogh Richárd

vizmegoldas.hu eredmények 201311

“Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte 100.000 forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA)
 • Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a listát is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Jelentkezem az Alapvető SEO Lépések Tanfolyamra!

  Ára: 37.465 Ft
  (VIP tagoknak 29.845 Ft)

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok


  VIP Klub tag vagy?


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 12886630-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-708312) kötöd.