“A legátfogóbb online SEO képzés magyar nyelven!”

Hogyan lehetne végre stabil eredményeket elérni a Google keresőben?

↓ Érdekel a válasz? Nézd meg a videót!

Te is gondolkoztál már azon, hogy hogyan lehetne stabil eredményeket elérni a Google keresőből?

Ami tényleg stabil, vagyis akkor is jön, ha nem foglalkozol a honlapoddal, és akkor is, ha bármilyen változás történik a Google háza táján? Ráadásul vállalkozóként, különösebb szakértelem nélkül?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … számodra is gondot jelent, hogy stabil, kiszámítható eredményeket érj el a Google keresőben?
 • azt sem tudod, pontosan mi az a SEO vagy keresőoptimalizálás?
 • nincs elég látogató a honlapodon?
 • nincs elég vevő az online vállalkozásodban?
 • … téged is összezavar a sok ellentétes információ, amit a SEO-ról hallasz?
 • tartasz a Google büntetéstől, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor mi kell a keresőnek?
 • alig van időd, mégis rengeteget kell foglalkozni a honlapoddal, de az eredmények nem jönnek?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás a SEO problémáidra!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 20 éve vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

13 hónap alatt egy vadiúj honlapot a semmiből hoztam fel “keresőoptimalizálás” kulcsszóra a Google első oldalára. És azóta is stabilan ott van.

Hobbim a főzés, a saját gasztroblogjaimra havonta 200-300 ezer(!) látogató jön a keresőből. Őszintén? Rosszul vagyok, amikor egy nap 8000 alatt van a látogatóim száma.

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati SEO tippeket, amikkel Te is képes leszel folyamatosan egyre több látogatót szerezni a keresőből!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető online SEO képzésen! Jelentkezz az oldal alján!

A jó hírem számodra az, hogy létezik olyan megoldás a keresőoptimalizálási problémáidra, ami működik.

Ami számodra is elérhető. Amihez nem kell szakértőnek lenned, programozni tudni, és nem kell semmilyen előképzettség. Ma már egyszerűen, vállalkozóként megérthető a SEO, és a gyarkorlatban, eredményesen alkalmazható.

A SEO olyan mint a foci vagy a politika

Ma a keresőoptimalizálás olyan, mint a foci vagy a politika. Mindenki ért hozzá.

Valószínűleg kaptál te is tanácsot már a SEO témájában. Akár ismerősödtől, akár egy blogban olvastad, Facebook csoportban mondta meg valaki a tutit, vagy még fizetős tudásanyagot is vettél már.

De működtek ezek a tanácsok? Minden esetben valós, kézzel fogható eredményeket hoztak?

Vagy olyan ez számodra, mint a szerencsejáték? Vagy bejön, vagy nem? Csak próbálkozol, megcsinálod amit hallasz, és vagy szerencséd lesz, több látogatót szerzel a keresőből, vagy éppen kapsz egy Google büntetést, és kezdheted előről, amit eddig a honlapoddal felépítettél.

Rulett

Számodra is olyan a SEO, mint egy szerencsejáték? Vagy bejön, vagy nem?

A keresőoptimalizálásban rontani is lehet

Te is tudod, hogy a keresőoptimalizálásban rontani is lehet. Ami tegnap működött, ma talán büntetést hoz. Nem jól csinálsz valamit, és elveszted még azt a kis eredményt is, amid most van.

Duplikáció, mobilra optimalizálás, https, linképítés. Szavak, amik mellett nem mehetesz el. Mert lehet, hogy holnapra romba döntik az online vállalkozásodat, a bevételeidet, ha nem tudod, hogyan kell foglalkozni velük, ha nem tudod pontosan, mit kell csinálni.

Ugye kellene ezen változtatni!?

Biztos eszedbe jutott már, hogy jó lenne ezen változtatni. Azért vagy itt, mert tudod, hogy ezzel kezdeni kell valamit.

Jó lenne találni valami megoldást, amit végre a Google is szeret. Hogy ne csak irigykedj másokra, akik a keresőből szerzik a vevőiket, az ügyfeleiket, akik a Google-ből csinálnak pénzt, profitot.

Jó lenne megoldani, hogy végre neked is valódi eredményeket hozzon a kereső. Hús-vér látogatókat, akik olvassák a honlapodat, érdeklődnek a termékeid, a szolgáltatásaid, a blogod iránt. Akiknek aztán el is tudsz adni.

A megoldás

A jó hírem számodra az, hogy létezik ilyen megoldás. A keresőoptimalizálás vagy SEO egy logikus terület, és el tudsz érni eredményt bármilyen területen.

Bármivel foglalkozol, bármiről szól a honlapod, vagy éppen bármilyen régi, van számodra is remény és valódi lehetőség, hogy egyre több látogatót szerezz a Google-ből!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire vállalkozóként szükséged van, hogy egy (vagy több) honlappal sikereket érj el a keresőben!

Ez tényleg minden! Konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

És ez az anyag vállalkozóknak szól, akár szaktudás vagy előképzettség nélkül!

Az Online SEO képzés abban fog neked segíteni, hogy vállalkozóként a saját honlapjaiddal folyamatosan növekvő látogatottságot szerezz, és domináld a szakterületedet, célpiacodat a keresőben.

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj. Hogyan válaszd ki a kulcsszavakat, hogyan állítsd be a honlapod témáját, hogyan építsd fel a honlapodat, hogyan írj vagy írass tartalmat, mit kezdj a közösségi médiával vagy a linkekkel.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

Mit tartalmaz a Honlapra Fel! SEO képzés?

Az online SEO képzés 7 modulból áll. Az anyagok egymásra épülnek, és az alapoktól teszik rendbe a honlapodat egészen a legelképesztőbb trükkökig, vagy a linképítés ma működő meglepő megoldásáig.

A Honlapra Fel! Online SEO tanfolyam legújabb verzióját úgy állítottam össze, hogy bárki elvégezhesse, aki valóban szeretne több látogatót és több bevételt a honlapjáról.

SEO képzés 1. – Alap modul

 • FONTOS! A SEO képzés alap moduljában olyan SEO alapokat teszünk rendbe a honlapodon, ami a tapasztalatom szerint a magyar honlapok 98%-ánál hiányzik.
 • Megnézzük a legfontosabb elméleti kérdéseket
 • Ezek nem annyira technikai kérdések, inkább arról szólnak, hogy egy nyelvet beszéljünk. Te is vállalkozó vagy, én is vállalkozó vagyok. A tanfolyam elején rendbetesszük azokat a dolgokat, amik kellenek ahhoz, hogy a SEO-d valóban eredményes legyen, és folyamatosan növekvő látogatottságot, valamint a saját területed online dominanciáját hozza számodra.

 • Mi a keresőoptimalizálás? Mit ront el a legtöbb vállalkozó?
 • Furcsán hangzik? Pedig nem az. Tudod, az a baj ezzel a rengeteg angol szakszóval, hogy az emberek sokszor már azt sem értik, mit jelentenek. És hogy csinálj jól valamit, amiről azt sem tudod pontosan, hogy micsoda????

 • Search Console használata
 • (Ez amúgy a Google ingyenes ajándéka, ha még nem ismered). Megmutatom, mire figyelj leginkább, ha eredményeket akarsz.

 • Kulcsszókutatás
 • Kulcsszavak nélkül nincs sikeres keresőoptimalizálás. Anélkül olyan az egész, mintha sötétben tapogatóznál. És már régen nem arról beszélünk, hogy 1-2 kulcsszóra hogy leszel jó, hanem hogy hogyan találod meg és célzod meg azt a több száz vagy több ezer különböző kulcsszót, ahogy a te termékedre vagy szolgáltatásodra keres a célpiacod.

  Konkrét módszerek: hogyan találd meg az adott pillanatban leghatékonyabb kulcsszavaidat. Várható átkattintási eredmények (látogatószám) számítása.

 • A 3 legfontosabb elem a honlapodon
 • Van 3 kulcsfontosságú elem, aminek rendben kell lennie. Értened kell, hogy mik ezek, miért olyan fontosak, hogyan döntik el, hogy egyáltalán megjelensz-e a keresőben.

  Viszont ha ezt megérted, akkor azt is megmutatom neked pontosan, hogy hogyan állítsd be ezeket az elemeket, akár technikai tudás nélkül. Ne feledd! Nem programozni tanulunk, hanem vállalkozóként eredményeket elérni a keresőben.

 • A keresőoptimalizálás egyik legfontosabb alapszabálya
 • Ma már esélyed sincs a keresőben semmilyen komoly eredményt elérned, ha ezzel nem vagy tisztában, és nem alkalmazod az első pillanattól kezdve. Mégis nagyon sokan elfelejtik. De te ezután pontosan tudni fogod, hogy hogyan gondolkozik a Google!

SEO képzés 2. – Honlap témája modul

Ég és föld, ha engem kérdezel, mármint ami a honlapoddal várható eredményeket illeti. Igazából ha ezt az egyet megérted és alkalmazod, valószínűleg már rakétaként tudod kilőni a honlapodat a keresőből.

 • Mi pontosan a honlap témája, és miért olyan fontos a Google-nek?
 • Nem egy ügyfelem, aki a képzést elvégezte, miután ezt megértette, csodaszerű eredményekről számolt be.

 • A 2010-es évek végének legfontosabb SEO elvárása
 • Ha a 2010-es évek vége felé egyetlen dolgot kellene kiemelni a keresőoptimalizálásból, akkor én ezt tenném. A honlap témáját. Vagy pontosan be tudod lőni a honlapod témáját – a túl szűk és a túl tág sem jó – vagy esélyed sincs eredményekre. Vagy pontosan be tudod mutatni a témádat a Google-nek, vagy felejtsd el, hogy akár a legjobb tartalmadat, a legjobb termékedet is egyáltalán hozza valahol.

  Ez az a terület, hogy ha van már tartalom egy honlapon, de mondjuk 50. helyen vagy, akkor könnyen az első oldalra jöhetsz. Ez az a terület, amikor olyan kulcsszavak, amikkel eddig meg sem jelentél, akár az 1-2. oldalra feljöhetnek. És ha még teljesen új a honlapod, akkor ez az a terület, aminek rendben kell lennie, ha egyáltalán bármilyen eredményt szeretnél a következő egy évben a Google-ből.

 • Hogyan határozd meg a témát
 • Sem a túl kicsi nem jó, sem a túl nagy. Lehet, hogy tök jó a tartalmad, de épp ezért nem igazán jók az eredméyeid most?

  Konkrét, azonnal és a gyakorlatban alkalmazható módszert mutatok arra, hogy hogyan határozd meg, miről kell szólnia a honlapodnak, és miről nem szólhat (már persze ha eredményeket szeretnél).

  Sokan itt dobják el az agyukat! Lehet, hogy fogalmad sincs, hogy a Google számára mi tartozik egybe, miről muszáj írnod a honlapodon. Ráadásul “gondolatolvasásra” is megtanítalak – pontosan meg fogod tudni mondani, hogy mire gondolnak a látogatóid, amikor a honlapodat böngészik (nem vicc!)

 • A honlapod üzleti célja
 • Megmutatom, hogy milyen egy jó üzleti cél. Ha pontosan tudod mit akarsz elérni, akkor sokkal könnyebb lesz majd megtalálni, hogy hogyan.

 • Főoldalad beállítása
 • Meg fogsz lepődni, de még a legjobban összerakott honlapok esetében is van mit csinálni a főoldalon. Ezek olyan egyszerű beállítások, amikett azonnal meg tudsz csinálni, és akár néhány napon belül érezheted a jótékony hatásukat!

SEO képzés 3. – SEO szövegírás modul

 • Keresőoptimalizált szövegírás
 • Ha nem ismered a titkát, félkezű óriás leszel csak. Ha ismered és kombinálod a legalapvetőbb SEO trükkel, akkor nincs, aki megmentsen az egyre több látogatótól!

 • Megtanulod a keresőoptimalizált szövegírás mind az 5 lépését
 • Én azt látom, hogy ezekből mindenki csak egyetlen egyre fókuszál, és ezért nem ér el valódi eredményeket.

 • A SEO szövegírás helyes sorrendje
 • Sokan már ott eleve kudarcra vannak ítélve, hogy ezt elrontják!

 • Profi kulcsszókutatás
 • Ha ezt megérted, akkor már nem csak néhány kulcsszavad lesz, amiről eddig azt hitted, hogy fontos. Akár több száz, konkrét kulcsszót fogunk neked találni, amivel mind látogatókat hozhatsz a honlapodra. Ráadásul mind olyan látogatót, akiknek aztán később jó eséllyel eladhatsz. És tudod mi a legjobb az egészben? Hogy azért lesz könnyű dolgod, mert a konkurenciádnak eszébe sem fog jutni ezekre a kulcsszavakra célozni!

 • Konkrét beállítások a keresőre írt szövegekhez
 • Nem a rizsát fogod hallani (sajnos sokan csak azt nyomják, mert nincs 100%-ban működő technikájuk), hanem ami tényleg működik. Meg fogsz lepődni, amikor azt mondom, hogy akár 0% kulcsszósűrűséggel is a Google 1. helyére kerülhetsz!

 • Sikeres konkrét tippek, trükkök
 • Olyan konkrét tippeket és trükköket mutatok meg neked a SEO szövegírás területén, amikkel én is több ezer kulcsszóra tudtam már eddig is a saját honlapjaimat a Google első oldalra felhozni.

 • Mire jó ez webáruházaknál?
 • Ha webáruházad van, és azt gondolod, hogy neked erre nincs szükséged, akkor meg fogod érteni, hogy a SEO szövegírás nem csak a blogokról szól. Amit itt megtanulsz, az az alapja annak is, hogy hogyan írj meg például egy termék aloldalt a webshopodban, hogy szeresse a kereső. Vagy hogyan írj meg egy értékesítési oldalt – akár termékeket, akár szolgáltatásokat, de akár például online képzéseket árulsz –, hogy annak is jó eredményei legyenek a keresőben.

 • Lehet, hogy nem szeretsz szöveget írni?
 • Sokszor azért nem szeretünk valamit, mert nem értünk hozzá, vagy mert már túl sok csalódás ért vele kapcsolatban minket. Tehát ha most az jutott eszedbe, hogy de hát te utálsz szöveget írni vagy blogot, akkor mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan módszer, amivel szinte mindig sikeres lehetnél? Ha valaki pontosan megmutatná, hogy mit és hogyan csinálj, hogyan írj szöveget, hogy azt a kereső és a látogatók is szeretnék? Ezt fogod ebben a modulban megtanulni!

SEO képzés 4. – Gyűjtőoldalak modul

Tudom, nem hangzik érdekesnek, de nem szórakozni akarunk, hanem eredményeket elérni a keresőben.

Ha eddig minden rendben van a honlapodon, az alapok, a téma és a tartalom már megfelel a Google elvárásainak, akkor a gyűjtőoldalak azok, amikkel igazán nagyot dobbanthatsz következőre.

Csak két adat, hogy segítsek ezt megérteni anélkül, hogy a technikai részletekbe itt belemennénk:

 • Annak idején a Rántott hús wokban gasztroblogomnak a 3 igazán sikeres SEO akciójából ez volt az egyik, ami a nagy sikerhez kellett. Ma már havonta 200-300 ezer látogatója van ennek a honlapnak, de a gyűjtőoldalak rendbetétele a becslésem szerint önmagában 10-szeres látogatottság növekedést hozott. És ráadásul ez a legegyszerűbb rész, hiszen már nem kell új tartalmat készíteni!
 • Ha webáruházad van, akkor igazából ebből csinálod a pénzt. Ha ezek nincsenek rendben, akkor soha nem fogsz olyan eredményeket elérni egy webshoppal, amit igazán szeretnél!

A gyűjtőoldalak adják meg azt a végső stabilitást a Google felé, amikor már 100%-ban érteni fogja, hogy miről szól a honlap, és amikor már 100%-ban hitelesnek fog tartani az adott területen. Márpedig mi mást akarnál, mint dominálni a célpiacod a keresőben? Ahhoz pedig erre van szükséged!

SEO képzés 5. – SEO trükkök modul

Talán a legtöbben ezt várjátok, és ezt meg is értem. Ezek csupa érdekes, izgalmas dolgok lesznek. De trükközni ma már önmagában nem lehet, csak egy stabilan felépített alap esetén tudod ezeket az extrákat alkalmazni.

 • Hogyan dominálj villámgyorsan, duplikációval több tucat vagy akár több száz kulcsszót?
 • Igen, nem félreértés. A duplikáció a legtöbb esetben nemhogy nem baj, hanem épphogy szereti a Google! De hát ezért vagy itt, hogy ne amatőrök Facebook posztjai alapján keresőoptimalizálj, hanem a valóban működő dolgokat használd! Tényleg csak le kell másolni a tartalmat, ha megérted az egész lényegét, és a trükköt, ahogyan működik.

 • Egy nagyon egyszerű módszer, amivel minden területen nagyon gyors eredményeket érhetsz el
 • Ha jól csinálod, akkor ráadásul ez önmagában elég ahhoz is, hogy nehéz kulcsszavakra is előre kerülj.

 • Honlap SEO finomhangolása
 • Rengeteg olyan apró elem van, amikkel megsokszorozhatod a keresőből érkező látogatóid számát, és javíthatod a helyezéseidet. Ezeket mutatom meg neked.

 • A honlap ideális technikai felépítése
 • Ez egy kicsit technikai dolog, de tud segíteni abban, hogy a Google pontosan azt értse a tartalomból, amit te szeretnél.

 • Hogyan csinálj pénzt a keresőből érkező látogatókból?
 • Ez nem mindig olyan egyszerű! De mutatok neked olyan trükköket, amikkel még annak is eladhatsz, akinek esze ágában sem volt tőled vásárolnia!

 • Search Console kulcsszó trükk
 • Tudtad, hogy egy aranybányán ülsz? A Search Console-ban van egy módszer, amivel ki tudod választani azokat a kulcsszavakat, amik azonnal eredményt fognak neked hozni!

 • Rengeteg apró és nagyobb trükk
 • Ezekből akár ha néhányat megcsinálsz, már az is látványos eredményeket fog hozni!

SEO képzés 6. – Közösségi média modul

 • Miért fontos a közösségi média az eredményes SEO-hoz?
 • Hiába van rendben a honlapod, ha külső jeleket nem lát a Google, akkor egy bizonyos szintnél nem tudsz jobb lenni. Ma már az egyik legfontosabb külső jel a keresőoptimalizálásban a közösségi média jelek.

 • Közösségi média profi használata a SEO-ban
 • Hogyan használd a Facebookot és társait a keresőoptimalizálásod hasznára.

 • Közösségi eredmények Facebook oldal nélkül???
 • Megtanulod, hogy a közvélekedéssel ellentétben mi az, ami egyáltalán nem számít a Google-nek. Vagyis hogyan érj el kimagasló közösségi média eredményeket akár úgy, hogy még csak egy Facebook oldalad sincs. Érdekes ugye? Pedig a valóság ez.

  Egyáltalán nem érdekes, hogy hány lájkolód van, vagy mit osztasz meg. Valami nagyon mást néz a Google, ami a honlapok többségében nagyon nincs rendben.

 • Egy trükk, ami nélkül nincs jó eredmény a keresőben
 • Akárhány sikeres honlapot néztem végig, mindenhol meg volt ez az egy lépés. Nem egyszerű (ezért sikeres), de megnézzük, hogy pontosan miről van szó, és miért működik.

 • Pinterest trükkök
 • A Pinterestet rengetegen használják magyar nyelven is. Egyrészt látogatókat tudsz vele szerezni, másrészt hihetetlen közösségi média erőt tudsz adni a honlapodnak – sokkal egyszerűbben, mint a Facebookról. Konkrét, azonnal alkalmazható megoldásokat mutatok!

SEO képzés 7. – Linképítés modul

 • Linképítés alapok
 • Igen, ez talán unalmasnak tűnhet elsőre. De végre egyszer valaki érthetően elmagyarázza neked, hogy mik azok a linkek, mi az a PageRank, hogyan működnek, hogyan használhatod őket (és hogyan nem) a jobb eredmények érdekében.

 • Milyenek a rossz linkek?
 • Ha ezt megérted, egy dolog már biztos: attól nem kell tartanod, hogy bármilyen linképítő cég vagy személy átver olyan linkekkel, amik a végén Google büntetést jelentenének neked!

 • Linkkatalógusok, linkmegosztók
 • Egyáltalán: Mik ezek? És mi a különbség? De ami még fontosabb, használhatod-e még őket 2017-ben (megsúgom: igen), és ha igen, hogyan?

 • Milyenek a tökéletes linkek?
 • Ha már a rossz linkeket ismered, akkor itt az ideje, hogy megértsd, mitől “jó” egy link a Google szemében. Ez segíteni fog abban, hogy bármikor, amikor linket építesz (vagy mást bízol meg vele), akkor pontosan tudd, hogy mi jó neked.

 • Kreatív linkszerző módszerek
 • A rossz hír: az egyszerű linképítés ideje lejárt. Két éve még elég volt a linkkatalógusokba regisztrálni, és minden tuti volt. Ma már ez nem így van. De nagyon sok olyan módszer van, ami tulajdonképpen ingyen van neked, és a világ akár legjobb linkjeit szerezheted meg vele!

 • Mi kell igazából a Google-nek?
 • Itt egy olyan dolgot tanulsz meg, aminek első ránézésre semmi köze a linképítéshez. De ha megérted ezt az egyetlen alapelvet, akkor lehet, hogy az életben többet nem lesz szükséged arra, hogy a linkekkel szenvedj. Jönni fognak maguktól!

 • Személyes márka építés és SEO
 • Na ez nagyon durva! Itt megtanulod, hogyan használd fel a saját nevedet annak érdekében, hogy eredményesebb legyél a keresőben. Ez annyira durva, hogy itt még akkor is működik, ha pl. álnéven akarod csinálni az egészet!

 • Magas PageRank értékű domainek vásárlása
 • Ennek ez a hivatalos neve, bár ma már semmi köze a PageRankhez (a tanfolyamon megtanulod, mi az a PageRank, és miért nincs ma már köze a linkekhez). De ami a legfontosabb: megtanulsz olyan domaineket vásárolni, mint a fenti videóban az építkezős. Azt a domaint én 3000 Ft-ért vettem, és lépésről lépésre megmutatom neked, hogy hogyan csináld! (Megjegyzés: lesz szó a magyar .hu-s domainek és a nemzetközi pl. .com-os domainek vásárlásáról is, tehát Magyarországon és külföldön is fogod tudni alkalmazni a tanultakat.)

 • Linkek és a közösségi média (közösségi média SEO)
 • Eltöröljük az összes hülyeséget, amit a közösségi média és a keresőoptimalizálás témájában hallottál. Például: tudtad, hogy a közösségi média linkek egyáltalán nem számítanak? Vagyis aki azt mondja neked, hogy a linkek miatt posztolj, azt sem érti, miről beszél!

  De ebben a részben megérted, hogy hogy is van ez igazából, és miért a közösségi média kell, hogy legyen a legfontosabb külső eleme a keresőoptimalizálásodnak a linkek mellett + hogyan csináld – azonnal alkalmazható tippekkel!

 • Magas PageRank értékű honlap építése
 • Akár a semmiből is össze fogsz tudni rakni egy olyan honlapot, ami szuperértékes linkeket tud szolgáltatni neked!

Mi a helyzet a nem magyar nyelvű honlapokkal?

A Honlapra Fel! online SEO képzés alapvetően magyar nyelvű honlapok optimalizálásához mutat meg minden szükséges eszközt.

De a SEO minden nyelven ugyanúgy működik, tehát – egy-két különbségtől eltekintve – bármilyen nyelven sikerrel fogod tudni alkalmazni az itt tanultakat.

Én magam angol nyelven is sikeresen SEO-zok honlapokat, de volt-van ügyfelem angol, német, szlovák, holland, szlovén, stb. nyelvű honlapokkal.

Ahol van róla tapasztalatom, és van különbség, a tanfolyam során röviden kitérek arra, ha az adott rész angol nyelven máshogy működik.

Ez a SEO képzés nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő SEO technikák!

 • Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.
 • Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyit sem visznek előre a keresőben.

Mit mondtak a Honlapra Fel! SEO tanfolyam résztvevői?

“Kedves Balázs!

Nagyon élvezetesek és hasznosak a videóid. Nemrég kezdtem a SEO online tanfolyamod, az első modul után úgy vélem, hogy SEO vonatkozásban számomra két időszámítás van: Szilágyi Balázs előtti és utáni.

Üdvözlettel,”

Mihály Kati”

“Mindenre kiterjedő, rendszerszemléletű ismeretet adott. Sok mindent tudtam már, de itt állt össze a teljes kép. Tetszettek a kis apró trükkök, eszközök, amivel hamar is lehet eredményt elérni.”

R. Á.

“Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“Rengeteg hasznos új információt hallottam a tanfolyamon, amit máshol meg sem említettek, vagy teljesen máshogy mondtak.”

Balog Tamás
IT CAPITAL Kft.

“A tanfolyamon említett két videós oldal, egyik magyar másik angol, forgalmáról küldök képet amit referencia anyagként felhasználhattok. A két kép csak organikus forgalmat mutatja. Az oldalakon lévő tartalom kb 1,5 éve került fel, azóta nem került fel új tartalom. Első konzultáció január környékén volt azóta pedig a havi szeánszra járok a Balázshoz. Elvégzett javítások: CÍmke, kategória gyűjtőoldal belistázása a sitemap.xml -be, kategóris cimke oldalak indexelés engedélyezése (noindex volt). A cimkézés és a kategórizálás korábban is megvolt. Az egyedi cikkekre van mégis találat 95%-ban, csak a cimke és kategória beindexeltetése hitelesebbé tette az oldalt a google szemében (gondolom) :)”

Robi eredményei a magyar nyelvű honlappal:

kovacsrobieredmeny1

Robi eredményei az angol nyelvű honlappal:

kovacsrobieredmeny2

Kovács Róbert

Mennyibe kerül a SEO képzés?

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ebben az anyagban megkapsz, azt angol nyelvterületen milliós áron kínálják! Sőt, ott még vedd hozzá, hogy nem magyarul van, és nem magyaroknak van elkészítve. Arról nem beszélve, hogy az angol tudásanyagokban is rengeteg a rizsa, nagyon ritka a valóban működő, tapasztalatokra alapozó tananyag!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte akár egymillió forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 1 millió Ft-ot, de még csak 500.000 Ft-ot sem.

A teljes tudásanyag 280.000 Ft + ÁFA (bruttó 355.600 Ft) helyett most csak 200.000 Ft + ÁFA (bruttó 254.000 Ft) áron a tiéd lehet – örökös hozzáféréssel!

Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra az ár 150.000 Ft + ÁFA (bruttó 190.500 Ft), megrendelés után jelezd nekünk emailben, hogy igénybe vennéd a kedvezményt.

Gondot okoz ekkora összeg egyben?

Részletfizetési lehetőség: a tanfolyam ára részletekben is fizethető, 7 x 40.000 Ft + ÁFA (bruttó 7 x 50.800 Ft), havonta fizetve.

Mit tartalmaz az ár?

 • A Honlapra Fel! Online SEO képzés teljes anyagát (mind a 7 modul).
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz. Személyesen Szilágyi Balázs válaszol a kérdéseidre.
 • Honlapra Fel! VIP Klub tagságot. Ez hozzáférés a Facebook csoportunkhoz, ahol hozzád hasonló, konstruktív vállalkozók tudnak segíteni, a tapasztalatok szerint bármilyen online kérdésedben. Ezen kívül kedvezményes áron fogsz tudni ezentúl vásárolni (látod, már ezt a tanfolyamot is kedvezménnyel vehetik meg a VIP Klubtagjaink).
 • Hozzáférést a Honlapra Fel! Linkcsere csoporthoz. Több száz honlaptulajdonos van benne, és linkekkel segítünk egymásnak jobb helyezéseket elérni.
 • 2017. december 31-ig az összes frissítést megkapod! A tanfolyamot folyamatosan frissíteni fogjuk a jövőben a tapasztalatok, és a Google frissítései alapján. Ha a tanfolyamot most megvásárolod, akkor a tartalomfrissítéseket év végéig, 2017. december 31-ig automatikusan megkapod. (A későbbi frissítéseket egy jelképes összegért minden évben megvásárolhatod, de a hozzáférésed a már megvásárolt anyagokhoz akkor is megmarad, ha ezzel a lehetőséggel nem ér.)

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az ingyenes e-mail tanfolyamomat, talán végeztél is már nálam képzést, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát, ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a hozzáférést a tanfolyami felülethez valamint a Facebook csoportokhoz.
 • A Honlapra Fel! Online SEO képzés 2017. május 2-án, kedden indult. Az anyagok 3 hónap alatt, folyamatosan kerülnek fel az online felületre, így te is folyamatosan tudsz haladni.
 • Ezután pedig az örökös hozzáféréseddel bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

[si-contact-form form=’41’]

Vannak még kérdéseid az Online SEO képzéssel kapcsolatban?

Megértelek, sok mindent lehet hallani az interneten a keresőoptimalizálásról. Ráadásul az ember manapság nem lehet biztos benne, hogy amit olvas, az tényleg működik-e.

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a SEO tanfolyammal kapcsolatban. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mikor való nekem ez a SEO képzés?

Akkor, ha több vevőt szeretnél az internetről, és szeretnél folyamatos látogatottság növekedést a honlapodon. Ehhez fontos, hogy legyen meglévő vagy közeli tervben egy olyan honlapod, amelynél egyik cél a bevétel.

Megfordítva, két esetben nem való neked ez a képzés. Egyrészt ha olyan terméket vagy szolgáltatást árulsz, ami még egyáltalán nem ismert a piacon. A keresőoptimalizálás nem alkalmas igényteremtésre, arra más online marketing eszközöket kell használni.

Másrészt ha olyan honlapod van, amely más honlapokkal azonos tartalmon alapul. Ezek általában az MLM-es hálózatok honlapjai, amikor minden csatlakozó ugyanazt a tartalmat kapja meg az anyacégtől, és ezt próbálja optimalizálni. Ez szinte lehetetlen, és nem is szeretnélek kecsegtetni ilyen esetben. Ha nem tudsz saját tartalmat kitenni az internetre, akkor a keresőoptimalizálás nem neked való.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükség. A lényeg, hogy nagyon jól ismerd a saját témád, amivel a honlapod foglalkozik.

Természetesen a tanultakat alkalmazni kell majd a honlapodon. De a keresőoptimalizálási tudás nagy része tulajdonképpen nem technikai, hanem bárki tudja alkalmazni. Ez ma már a legtöbb honlap esetében könnyen, az adminisztrációs felületről beállítható. Így nincs szükség programozási, vagy egyéb speciális ismeretre a valódi eredmények eléréséhez.

A képzést leginkább olyanok végzik el, akiknek nulla tudásuk és affinitásuk van a programozáshoz. Hatalmas sikereket érnek el, éppen azért, mert megértik, hogy valójában a keresőoptimalizálást bárki képes alkalmazni!

Ha tudsz programozni, vagy van programozód, az természetesen egy előny, de semmiképp sem előfeltétel.

Még nincs készen a honlapom. Akkor is érdemes jelentkeznem?

A képzés azon kívül, hogy nagyon gyakorlatorientált, ad egy teljes, közösen kidolgozott koncepciót a honlapodnak. Ez egy váz, ami köré felépítheted a honlapod. Ha a weboldalad még csak egy ötlet, akkor ennek segítségével tudod majd kialakítani. Ennek megvan az az előnye, hogy az elejétől, már az átadástól keresőbarát módon készül a honlap.

Azt viszont fontos elmondani, hogy a keresőoptimalizálási képzés valódi eredményei csak akkor lesznek láthatók, ha az a gyakorlatba is átkerül. Vagyis ha még azt sem tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni, vagy „majd egyszer” szeretnél egy honlapot, akkor nem lesz hasznos ez a képzés. Ha viszont megvan a témád, és a honlapod 1-2 hónapon belül kész lesz, akkor eredményesen fel tudod majd használni az itt tanultakat.

Már nem vagyok teljesen kezdő a SEO terén. Akkor is érdemes elvégeznem a SEO képzést?

Igen. Többen – amúgy SEO téren gyakorlott vállalkozók – a fejükre csaptak már az alapok áttekintése után, és ott állt nekik össze, hogy korábban mi miért működött vagy nem működött.

A haladóbb modulokban pedig olyan tudást kapsz, amit tudtommal így egybefogva máshol nem tanítanak magyarul. Ha nem is lesz minden teljesen új neked, de abban biztos vagyok, hogy fogsz kapni olyan trükköket és nézőpontokat, amiket eddig talán nem vettél figyelembe, és hogy egységes egésszé, koncepcióvá fog összeállni a keresőoptimalizálás.

Elég speciális témával foglalkozom. Nekem is érdemes foglalkoznom a keresőoptimalizálással?

Természetesen. A keresőben manapság már rengeteg mindenre keresnek. Ha megvan a megfelelő témád/terméked/szolgáltatásod, amivel a honlap foglalkozik, akkor segítünk abban is, hogy pontosan megtaláld, milyen szavakra hányan keresnek, mit érdemes megcélozni.

Egyetlen esetben nem a válasz erre a kérdésre. Ahogy már korábban írtam, ha teljesen új a termék vagy szolgáltatás, senki sem tud róla, hogy ilyesmi létezik, és még nem is keresnek rá. A keresőoptimalizálás igényfelkeltésre nem jó, csak olyan dolgokat tudsz vele eladni, vagy olyan dolgokban tudod ismertté tenni magad, amire már keresnek.

Idegen nyelvű oldalak (pl. angol, német) keresőoptimalizálásához is segítséget nyújt a tanfolyam?

Igen, a képzésen tanult technika sikerrel alkalmazható nem magyar nyelvű oldalaknál is. Ügyfeleink között vannak angol, német vagy akár szlovén, holland honlaptulajdonosok, akik szintén az általunk használt és oktatott technikával keresőoptimalizálnak, hatalmas sikerrel.

Mivel azonban az adott nyelv ismerete kulcsjelentőségű a keresőoptimalizálásnál, ezért fontos, hogy Te vagy egy alkalmazottad jól ismerje az adott nyelvet.

A Google alapvetően ugyanazt az algoritmust használja minden nyelven, ebben nincs különbség. A nyelvek között a kulcsszavak nagyságrendjében és eloszlásában van különbség. Mivel nekem is van személyes tapasztalatom angol nyelvű oldalak keresőoptimalizálásában, ezért ha van különbség az angol és a magyar beállítások között, akkor erre külön kitérek a SEO képzés során.

Webshopoknál is alkalmazható a képzésen megtanult technika?

Sőt, akkor kötelező! A SEO képzés során össze fog állni, hogy igazából mivel tudsz rengeteget keresni a webáruházaddal. És sokszor az is itt áll össze, hogy eddig miért nem voltak jó eredményeid.

Ha beírom a fő kulcsszavaimat a keresőbe, mindig első helyen jön az oldalam, még sincs elég érdeklődő. Ebben is segít a képzés?

Ha te magadat jó helyen látod, még nem biztos, hogy más is. A Google egyedi találatokat alkalmaz már régóta, láttunk már olyat hogy a honlap a saját tulajdonosánál első helyen jött, másnál meg a negyedik oldalon.

A képzésen megtanulod azt is, hogy mi ennek az oka, és hogyan ellenőrizd a valódi helyezésedet.

Ha pedig kevés az érdeklődőd, akkor éppen azt fogod megtanulni, hogy hogyan szerezz még több valódi látogatót és valódi érdeklődőt a keresőből, hiszen ez a képzésünk igazi célja.

Mennyi idő alatt lesz ennek eredménye?

Ez részben attól is függ, hogy mennyit vagy hajlandó a honlapoddal foglalkozni. Manapság az a tapasztalat, hogy kisebb eredményeket akár 1-2 hét alatt el lehet érni a keresőben. Ez alatt értsd azt, hogy például elkezd feljönni a honlapod nehezebb kulcsszavakra, vagy néhány könnyebb kulcsszóra megírt cikked az első oldalra kerül.

Komolyabb eredményekhez általában legalább 4-6 hónap szükséges. Ez komolyabb kulcsszavak esetén az első oldal elérését, egy-egy közepesen nehéz kulcsszóra írt cikk esetében az első 5 helyezést jelenti.

De azt is meg kell jegyezni, hogy ha egyszer megérted, hogy mi kell a Google-nek, akkor onnantól kezdve – amíg foglalkozol vele – folyamatosan egyre erősebb lesz a honlapod, és a tapasztalatok szerint egyre jobb eredményeket fog hozni.

Fontos, hogy ezek általános számok, a tapasztalatomból származnak, és nem jelentenek garanciát egy-két konkrét kulcsszóra, illetve a Google-től megszokott módon ezek folyamatosan változhatnak.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 számon és válaszolunk!

Rendeld meg az Online SEO képzést most!

[si-contact-form form=’41’]

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 12886630-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-708312) kötöd.