Magyarországon először: Profi honlapfejlesztő és programozói képzés távoktatásban!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Jelentkezz a 2019-es őszi évfolyamra!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap WordPress honlapkészítés, online vállalkozás és keresőoptimalizálás témában.

Ezt a honlapot a nulláról, saját magam építettem fel – tehát nem sablont használtam hozzá! Eddig nekem közel 200 millió Ft bevételt hozott, vagyis működik, amit csinálok.

Százas nagyságrendű honlapot építettem saját magamnak, és korábban ügyfeleimnek is. A mai napig ha valamit meg kell oldani egy honlapon, valószínűleg pár perc alatt találok rá megoldást a kódban, ahelyett hogy toldoznám-foltoznám, mint sajnos sokan teszik.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a honlapfejlesztői szakmai tudást, ami mögöttem van!

Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb szakmáját!

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál weboldal fejlesztőként.
 • Szeretnél végre megtanulni programozni. Tudod, hogy ez a jövő, tudod, hogy aki tud programozni bárhol, bármikor és szinte bármennyiért el tud helyezkedni, de eddig ez a szakma valahogy elérhetetlennek tűnt a számodra.
 • Gyakorlati, használható tudást keresel, hogy működő és eredményes honlapokat tudj építeni akár a saját vállalkozásodban, akár mint szabadúszó, akát mint munkavállaló.
 • Jó lenne, ha végre valaki megmutatná, hogyan lehet honlapfejlesztőként sok pénzt keresni.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd a weboldal fejlesztés minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél egy “papírt” arról, hogy értesz az honlapfejlesztéshez.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes weboldal fejlesztő kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz honlapfejlesztőként.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, szakmám szerint programozó, amiből ráadásul az USA-ban szereztem gyakorlatot.

Szoftverfejlesztésből diplomáztam, és többek között az Egyesült Államokban volt módom ezt a szakmát gyakorolni.

Százas nagyságrendű honlapot készítettem az elmúlt 7 évben, részben saját magamnak, részben ügyfeleknek.

Ez a honlap, amit most nézel a nulláról, nem sablonokkal lett összerakva. A mai napig belenyúlok bármilyen kódba, és sokszor néhány sorban megírom azt, amit mások csak szeretnének megvalósítani.

A honlapokkal kapcsolatban azt vallom, hogy nem csak tákolni kell, hanem a lehető legjobb és legstabilabb kódot megírni, amit akár én magam, akár más is képes lesz később fejleszteni, és ami a legtöbb támadást, változást kiállja.

Nem egy embert indítottam már el a honlapkészítés útján, de eddig a komplett tudásomat soha nem adtam át senkinek. Mivel én már nem fejlesztek aktívan honlapokat, ezért ennek itt az ideje!

Várlak Téged is a kifejezetten eredmény- és gyakorlatorientált, profi weboldal fejlesztő és programozói képzésen, ahol a teljes tudásomat átadom neked! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), profi honlapfejlesztő és programozó képzését.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ebben a felkapott szakmában a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, a nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a honlapfejlesztés témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Nem WordPress beállítgatókat képzünk! Ez nagyon fontos! Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud honlapot fejleszteni, aki az egérrel képes egy dobozt áthúzni egyik helyről a másikra. De ez így nem szakma, nem versenyképes és főképp nem időtálló tudás. Te a szakmát fogod megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, és ráadásul programozni is – még akkor is ha eddig egyetlen sor kódot sem írtál!

Pontos gyakorlati tudást, programozási ismereteket, a honlap szakmai hátterét és gyakorlatát fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni honlapfejlesztőként.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted meg elméleti tudásod lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod, tapasztalatod – és ráadásul működő saját honlapod. A részleteket lásd lejjebb.

És még tanúsítványt is kapsz! Természetesen ez nem egy hivatalos papír, nem egy OKJ-s képzés. De egy Honlapra Fel! által kiállított, Szilágyi Balázs által aláírt tanúsítványod lesz arról, hogy ezt a weboldal fejlesztő és programozó képzést sikeresen elvégezted.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a weboldal fejlesztő tanfolyamon?

Weboldal fejlesztő

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb profi honlapfejlesztő és programozói képzésben részesülj. Mindent tudást átadok neked, amivel én rendelkezem ebben a témában.

Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok – az én irányításom alatt. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy piacképes honlapfejlesztőként tudj működni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Honlapfejlesztőként vállalkozást indítasz, vagy van már ilyen vállalkozásod. Nem csak a szakmai tudásod lesz biztos alapokon, de olyan fejlesztő leszel, aki többet nyújt a konkurensek 95%-ánál, éppen a programozási tudás miatt. Ráadásul a képzésen még kifejezetten honlapfejlesztőknek szóló vállalkozási tippeket és titkokat is megosztok veled.
 • Weboldal fejlesztőként elhelyezkezdsz egy cégnél – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ha nem akarsz fejlesztőt megfizetni, de többre van szükséged egy egyszerű WordPress honlapnál, itt minden tudást meg fogsz szerezni, hogy bármit megoldj a honlapjaidon, amit szerentél.
 • Weboldal fejlesztő munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!
 • Egy éves adatfrissítés!

  Mivel a képzés most indul először, ezért elképzelhető, hogy idő közben fogunk találni olyan dolgokat, amelyek kimaradtak, de hasznosak lehetnek a számodra.

  Ezért neked, mint az első évfolyam résztvevőjének garantálom, hogy ha a tanfolyam indulását követő egy éven belül bármilyen új anyag megjelenik a tanfolyamon, akkor ahhoz te is teljes hozzáférést kapsz.

Szakmai gyakorlat – gyakorlati tudás

Nincs eredményes szakember képzés szakmai gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Weboldal fejlesztő és programozó képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis a tanúsítvány megszerzésekor nem csak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 4 különböző módon fogod megkapni:

 • Folyamatos gyakorlati feladatok a képzés ideje alatt. Nem csak honlapot fogsz építeni, hanem az egyes programnyelveket a maguk tisztaságában fogod begyakorolni. Lesz gyakorlat mind a 4 nyelvre, amivel teljes mértékben meg fogod érteni a használatukat a gyakorlatban is, és készen állsz majd nem csak a weboldal programozásra, hanem akár a tudásod továbbfejlesztésére.
 • Saját honlapot fogsz építeni, ami akár ügyfeleket is hozhat neked.

  A képzés részeként egy saját, fejlesztői honlapot is össze kell raknod. Ez nem csak gyakorlatnak nagyszerű, hanem ha ezzel szeretnél foglalkozni, akkor később ez a honlap képes lesz neked ügyfeleket is generálni.

  Tipp: ha nem honlapfejlesztő vállalkozásban gondolkozol, ez a honlap akkor is kiváló lehetőség lesz a szakmai tudásod bemutatására. Így alkalmazottként egy valódi online névjegyet tudsz majd átnyújtani, ha pedig a saját egyéb vállalkozásaidat építed, akkor egy kiváló linképítési forrásod lesz.

 • Valódi szakmai gyakorlat élesben.

  A tanfolyam részeként szakmai gyakorlatban egy éles, ügyfél honlapot kell összeraknod. Ha nem tudsz ügyfelet szerezni, segítünk.

 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt online felületünkön rengeteg segítséget meg fogsz kapni, amire más formában nem lenne lehetőséged.

Extra bevételi lehetőséggel!

web oldal fejlesztő képzé

Extra bevétel vár rád!

Ezen a képzésen az alábbi extra bevételi lehetőségeket igyekszünk biztosítani számodra:

 • Évente egy személyes találkozón és a zárt Facebook csoportunkban összehozunk a saját ügyfeleinkkel, akik közül mindig van, aki fejlesztőket keres.
 • Amennyiben igényed van rá, a képzés teljes elvégzése után segítünk neked honlapfejlesztő állást találni.
 • A hozzánk beérkező honlapfejesztési igényeklet a képzést megfelelő eredménnyel elvégző tanulók között osztjuk ki.
 • A 2. modulban több trükköt mutatok meg, amivel passzív jövedelmet szerezhetsz magadnak weboldal fejlesztőként.
 • Fontos! Sem megbízásra, sem bevételre nem tudunk semmilyen garanciát vállalni. De ha te megfelelően elvégzed a képzést, a gyakorlatban is bizonyítod, hogy képes vagy honlapot készíteni, akkor mi mindent meg fogunk tenni, hogy a saját, kiterjedt ismeretségi körünkben megbízókat szerezzünk neked!

A tanfolyam tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például az egyes programozási nyelvek –, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan legyél eredményes a gyakorlatban honlapfejlesztőként.

Azaz hogyan legyen mindig munkád, hogyan érd el, hogy sikeres legyél a szakmádban, és hogy szeressenek az ügyfelek-megrendelők-munkaadók, és nem utolsó sorban újra rendeljenek tőled.

A tanfolyam két részből áll

Az első rész címe “Profi weboldal fejlesztő és programozó képzés – 1. modul”. Tulajdonképpen már ez is több, mint a legtöbb honlapfejlesztő képzés. Hiszen nem csak az alapokat tanulod meg, de itt már képes leszel programozni (PHP, HTML, CSS nyelveken), a WordPresst profi módon használni, ügyfél honlapokat valóban szakmailag kifogástalan állapotban nem csak megépíteni, de át is adni és üzemeltetni.

A második rész címe “Profi weboldal fejlesztő és programozó képzés – 2. modul”. Itt olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni a weboldal késztés területén, amit tapasztalatom szerint csak a fejlesztők felső 1%-a, azaz a krémje ismer. Előtted már nem lesz olyan feladat vagy kihívás, amit ne tudnál megoldani! Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. modult végzed el. A képzés pontos menetéről lejjebb olvashatsz.

Az 1. modul tematikája (8 hónap)

A Honlapra Fel! Profi honlapfejlesztő és programozói képzés WordPress honlapok készítésére alapoz. A WordPress (WP) egy ingyenes keretprogram, amit ma világszerte a honlapok majdnem felénél használnak. Én jelenleg nem tudok ennél jobb és rugalmasabb megoldást, amivel szinte minden megrendelői helyzetre képes leszel gyorsan és egyszerűen stabil megoldást adni.

Nem csak “WordPressezni” tanulsz meg, hanem profi módon kezelni a világ ma elérhető legjobb, ingyenes keretrendszerét. Vagyis felkészítelek nem csak a használatára, profi programozására, de az összes nehézségének, relatív gyengeségének a kezelésére is!

Ha a képzést elvégzed, a programozói gyakorlat révén a későbbiekben a saját döntésed szerint képes leszel akár más keretprogramokat is megismerni és haszálni.

 • Honlapfejlesztés alapok. Minden használható tudás alapja, hogy az alapok rendben legyenek. Már a képzés elején megérted, hogy hogyan áll össe egy honlap, milyen technikai háttérre van szükség, hogyan alakíts ki magadnak fejlesztői környezetet, stb.
 • Minden, amit a tárhelyekről profi szinten tudnod kell.

  A tárhely a kapcsolat a honlap és a valós fizikai világ között – mégis sokan nem is igazán tudják, mi fán terem. A Honlapra Fel! profi weboldal fejlesztő képzésén megtanulsz mindent, amire fejlesztőként a tárhelyekkel kapcsolatban szükséged lesz.

  Többek között: Milyen legyen a te, saját tárhelyed? Hogyan kezeld a különböző tárhelyeket az ügyfeleknél? Hogyan mozgass honlapokat tárhelyek között? cPanel, PhpMySQL, aldomainek stb.

 • WordPress „alapok”. Hogy miért tettem idézőjelbe? Gyakorlatilag ezen a képzésen már az alapoknál valószínűleg többet fogsz tudni, mint a fejlesztők többsége.

  Megtanulod a WP minden telepítési formáját, a fejlesztői fogásokat és trükköket telepítés közben. Megtanulsz sablont választani fejlesztői szemmel – ezen múlhat nem csak a sikered, de az is, hogy szenvedés vagy gyerekjáték lesz a munka.

  Megtanulsz mindenféle WordPress kelléket telepíteni, és megismered a WordPresst kívülről-belülről. Ez nem csak annyiból áll, mint amit a legtöbben használnak. Így álmodból felébresztve is ismerni fogod a rendszert, ami pedig a biztos szakmai tudás alapja.

 • Milyen honlapja legyen egy fejlesztőnek?

  Úgy is mondhatnánk, hogy a cipész cipője. Hidd el, sokaknak ezen fog múlni, hogy szívesen dolgoznak-e veled, vagy nem (miért rendeljek tőle, ha ilyen-olyan a honlapja?). De meg fogod tanulni, hogy mire figyelj nagyon a saját honlapod létrehozásánál.

 • Programozási alapok.

  Nem elég bemagolni néhány utasítást, a sikeres programozónak ismernie kell néhány alapot. Vagyis: hogyan gondolkozz a számítógépek nyelvén.

  A jó hírem, hogy ehhez nem kell kockafejűnek lenned, vagy nem kell, hogy legyen már programozási gyakorlatod. A nulláról, érhető módon fogom felépíteni az anyagot, így még élvezni is fogod!

 • Milyen a jó kód? Őszinte leszek, a legtöbbször már itt elválik, hogy valaki jó fejlesztő lesz-e, vagy csak gányol, és később több baja, mint haszna lesz a saját munkájából.

  A weboldalak nagy hibája ugyanis, hogy gyakorlatilag minden kód „lefut” – azaz látszólag menet közben nem lehet hibázni, bárhogy össze lehet egy honlapot tákolni. Csak ez később omlik rá a botcsinálta fejlesztőkre többek között ügyfélpanaszok, összeomlott honlapok és idegtépő, eredménytelen hibakeresés formájában.

  Egy szoftverfejlesztő mérnöktől, aki amerikai tőzsdei környezetben is programozott – ahol az ezredmásodpercek is számítanak – fogod megtanulni azokat a trükköket, amitől egy programozó „szépen”, azaz hatékonyan és gyorsan tud programozni.

  Ráadásul ez a saját későbbi munkádat is segíteni fogja, a képzésen majd megérted, hogy miért.

 • HTML programozás. Ahogy följebb írtam, ez itt csak egy sor, de megérted, megtanulod és a gyakorlatban is alkalmazni fogod a honlapok nyelvét, a HTML-t.
 • CSS programozás. A CSS „programnyelv” azt írja le, hogy hogyan nézzen ki a honlap. Ha ezt pontosan megérted használni, akkor zseniális megoldásokra leszel képes.
 • PHP programozás. Ahol már „történik” valami egy honlapon, ott php kód van. Ha értesz a php-hoz, bármibe bele tudsz nyúlni, bármit meg tudsz oldani. Ezt fogod itt megtanulni!
 • MySQL használata. A MySQL az adatbázis, amiben a honlapok általában az adatokat tárolják. Ezt nem kell magas szinten ismerned, azonban alapszinten igenis értened kell hozzá.
 • Dizájn és usability. Fontos, hogy ez nem egy webdizájner tanfolyam, tehát neked sem grafikusként kell hozzáállnod, és én sem dizájnereket képzek.

  De alapszinten értened kell ahhoz, hogy mitől lesz szép és felhasználóbarát egy honlap. Itt megtanulod azokat az alapokat, amire fejlesztőként szükséged lesz.

  Így kétféle módon fogsz tudni sikeres honlapokat összerakni: saját magad akár a nulláról indulva, az ügyfél (megrendelő, munkaadó) tervei és elképzelései szerint; profi webdizájner által elkészített terv alapján.

 • Keresőoptimalizált honlapfejlesztés. Ha van valami, amit nagyon értened kell, hogy mi köze a honlapfejlesztésnek a SEO-hoz. Egy fejlesztő ugyanis nem SEO-s, de mégis elvárják tőle. Ezért ezen a képzésen két fontos dolgot fogsz megtanulni a keresőoptimalizálásról: egyrészt mindent, amit egy fejlesztő megtanulhat és megtehet azért, hogy az általa készített honlap jobb helyen legyen a keresőben; másrészt azt is, hogy pontosan hogyan kezeld az ügyfelednél azt az elvárást, ha tőled várja a tökéletes eredményeket a Google-ben (ami nem a fejlesztő, hanem a SEO-s feladata).
 • Haladó WordPress anyagok 1. A képzésnek erre a pontjára érve már jobb WP honlapot fogsz tudni építeni, mint a többség, és képes leszel belenyúlni a kódba is. Itt az ideje, hogy még ennél is magasabb fokozatra kapcsoljunk.

  Többek között ezeket fogod megtanulni: WP fájlok felépítése, gyereksablon fejlesztése, magyarítás, WP tökéletes biztonsága, minden egyes aloldal típus, amit fejlesztőként ismerned kell, mobilbarát megoldások, WP költöztetése és profi élesítése fejlesztés után.

 • Szakmai gyakorlat.

  Ha a 2. modult is elvégzed, akkor ez a gyakorlat kihagyható (ott külön van záró gyakorlat – lásd lejjebb).

A 2. modul tematikája (4 hónap)

Ez a haladó modul, amivel megkoronázzuk a képzésedet.

 • Haladó PHP programozás. Egyrészt a WP és PHP kapcsolatát ismered meg mégjobban, másrészt megtanulod a sikeres fejlesztők egyik titkos eszközét: az objektumorientált programozást.

  Tipp: ha megérted és tudod használni az objektumorientált programozást, akkor nem csak webfejlesztőként lehetsz szuperhatékony, de ez az alapja lehet annak is, hogy akár más fejlesztői munkakörökben is elhelyezkedj.

 • JavaScript és Jquery. Újabb nyelv, amire azért van szükség, hogy bizonyos feladatokat ott helyben, a látogató orra előtt elvégezzünk (pl. leellenőrizni, hogy jó adatokat adott-e meg).
 • Haladó WordPress anyagok 2. Van még más is! Már eddig is hatalmas tudásod lesz a WordPress területén, de hidd el, lehet ezt még fokozni is!
 • WordPress webáruház építése. Nem csak összedobni fogsz tudni webáruházakat, hanem profi módon felépíteni!
 • A WP teljes felépítése programozói szemmel. Azaz hogyan tudsz teljesen profi módon bármit beleírni a WP-be
 • Egyedi csoportosítás és bejegyzéstípusok. Vagyis bármilyen ügyfélkérés megvalósítása profin (itt csak egy sor, de hatalmas érték lesz ez a tudás a kezedben!)
 • Sablon írása a nulláról. Tényleg a nulláról!

  Azon kevés WordPress fejlesztő közé fogsz tartozni, akik bármit meg tudnak valósítani. Nem lesz szükséged egy más által írt sablonra támaszkodni, azt módosítgatni, annak a hibáit kerülgetni, a frissítések után javítgatni, amit csináltál. Akár te magad készíthetsz majd sablont, amit vagy eladsz, vagy erre építed profi módon az általad átadott honlapokat.

 • A WP admin felület módosítása. Hogyan írj olyan kódot, amivel nem csak a honlap külső, látogatóknak mutatott kinézetét (frontend), de a megbízó admin felületét (backend) is módosítod.
 • WordPress plugin írása. Megtanulsz plugint is írni. Szintén rengeteg módon fel tudod használni. Elég, ha csak annyit mondok, hogy bármilyen tetszőleges funkciót ezek után bővítmény formában fogsz tudni megírni, és így adni át az ügyfeleknek. Ja, és mindezt haladó, objektumorientált, szuperhatékony programozói stílusban!
 • Extrák. Megkapsz, és fejlesztői szemmel ki is belezünk minden olyan kódot, extrát, amit eddig én csináltam. Tehát nem csak felhasználhatod, de meg is fogod érteni, hogy hogyan működik.

  Ezek például egyszerű plugin minták, hírlevél feliratkoztató oldal sablon, értékesítési oldal sablon, és ami a legdurvább: egy teljesen automatizált, gombnyomásra tartalmat generáló honlap teljes kódja!

 • Sikeres honlapfejlesztő üzlet építése. Legyél akár vállalkozó, akár munkavállaló, ebben a részben meg fogod tanulni, hogy mitől leszel igazán sikeres.

  Elárulom neked azokat a titkokat, amikkel te is sikeres weboldal fejlesztő vállalkozást fogsz tudni építeni. És ami a döbbenetes: ez egyáltalán nem csak az átadott honlapokon múlik!

 • 3 OK, amiért szeretni fognak veled dolgozni. 3 igazi oka lesz, hogy szeretnek veled dolgozni az ügyfelek és visszatérnek, vagy pedig elégedetlenül másik fejlesztőhöz mennek. És ebből a 3 okból egyik sem a honlap!
 • Hogyan építs rendszeres jövedelmet. Minden honlapfejlesztő legnagyobb átka, hogy amíg dolgozik van bevétel, aztán ha kész a honlap nincs. Erre van két zseniális megoldás, ami rendszeres havi jövedelmet fog neked hozni fejlesztőként, ráadásul minimális munkával!
 • Szakmai gyakorlat. A képzés elvégzéséhez a saját fejlesztői honlapodon kívül legalább egy, átadott ügyfél honlapot is el kell készítened gyakorlatként.

Miért kell megtanulnod programozni?

Számítógép programozás

Tucatnyi oka van annak, hogy ha igazán stabil szakmai és üzleti eredményeket akarsz elérni honlapfejlesztőként, akkor megtanulj programozni is.

A honlapoknak 4 programnyelve van, aminek az ismerete nélkül legfeljebb ügyes WordPress sablon-beállítgatónak nevezheted magad, de honlapfejlesztőnek semmiképp. Ezek a HTML, PHP, CSS, JavaScript.

Álljanak itt a legfontosabb okok, amiért ezeket ismerned kell:

 • Így tudsz igazán jó pénzt elkérni a munkádért. Ha ezek a nyelvek ismeretlenek számodra, legfeljebb sablonokat tudsz majd beállítani, amit bárki meg tud csinálni.
 • A jól fizető ügyfeleknek extra igényei vannak. Ehhez pedig programozni kell. Lehet, hogy csak néhány sor kód megírásával el tudod nyerni egy életre egy igényesebb ügyfél bizalmát.

 • Mindent meg tudsz valósítani. Tényleg mindent! Nem lesz olyan kérés, elképzelés, amire ne tudnál gyors és hatékony megoldást adni.
 • Stabil lesz a honlapod. Amit mások mindenféle megbízhatatlan bővítményekkel oldanak meg, azt te pár ütős sorral elintézed. Mivel te írod a kódot, ezért pontosan tudni fogod, hogy mit csinál, és csak azt fogja csinálni, amire valóban szükség van. Hidd el, a tákolt honlapok többésge nem így működik!
 • Egyszerű hibakezelés. Hibák mindig lesznek, erre fel kell készülnöd. De nem mindegy, hogy nem tudsz velük mit kezdeni, esetleg napjaid mennek el egy-egy problémára, vagy pár perc-óra alatt megoldod őket. Márpedig ha te írtad a kódot, ha ismered a kód felépítését, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz bármilyen probllmás helyzetben.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
Valódi érték-Online marketing, weboldal készítés

“Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt. A webes témákban milliónyi vélemény, “tuti infó” olvasható magyarul, angolul, de nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben. Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten.”

M.K.

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A Profi honlapfejlesztő és programozó képzés menete

A profi honlapfejlesztő és programozó képzés összesen 8+4 hónapos, intenzív tanagyag. Elvégezheted csak az első modult, ez 8 hónap, vagy az első és második modult egymás után, ez összesen 12 hónap.

Az első modul elvégzése után is dönthetsz a folytatásról és az akkor aktuális áron jelentkezhetsz a 4 hónapos 2. modulra.

A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

Minden hónap önálló tananyag, amelyet elméleti és gyakorlati vizsga követ. Tehát a képzés alatt nem csak az elméletet sajátítod el és gyakorlatot szerzel, de garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot. Ezért ha menet közben kiderül, hogy valami nem teljesen OK, akkor én nem a morcos tanító leszek, aki 1-est ad, hanem a mentorod, aki segít a hiányzó tudást elsajátítani.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged.
 • Személyes találkozó. A képzés alatt 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó. Ezen a napon egyben lehetőséget biztosítunk arra, hogy honlapfejlesztő munkavállalóként az ügyfeleinkkel összehozzunk, vagyis megismerj olyan vállalkozókat, akik éppen online honlapfejlesztőt keresnek.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.
 • Vizsga. Minden nagyobb modul végén lesz vizsga, ez biztosítja, hogy pontosan fogod tudni alkalmazni gyakorlatban is a megszerzett online marketing tudást. Ez áll egyrészt egy kitöltendő feladatsorból, valamint a gyakorlati feladataid haladásának kiértékeléséből.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.Továbbá havi 1 ingyenes online képzés-kozultáció zárt Facebook csoportban
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más honlapfejlesztőkkel, programozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

Mire nem lesz szükséged a képzéshez?

Programozási ismeretekre. Természetesen ha van már gyakorlatod programozásban, akkor valószínűleg gyorsabban el fogod végezni a képzést, kevesebbszer lesz olyan érzésed, hogy most legszívesebben a billentyűzetet odavágnád az asztalhoz (hidd el, lesz ilyen 😀 ).

De a jó hírem, hogy itt is tartom magam ahhoz, amiért nagyon sokan szeretnek a tanítványaim közül: a nulláról építem fel a tanfolyamot, hogy akkor is megértsd és sikeresen tudd a gyakorlatban alkalmazni az itt tanultakat, ha még semmilyen szakmai tudásod, előképzettséged, gyakorlatod nincs.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

Nem árt, ha tudsz angolul. Ez részemről nem elvárás, de tudd, hogy ezen a területen később századannyi energiával fogod tudni továbbképezni magad, egy-egy konkrét szituációra megoldást találni, ha hajlandó vagy angolul rákeresni a neten.

Kemény munka lesz. Én sem adom könnyen a tanúsítványt, és az élet sem a megbízásokat. Itt nem WordPress sablon-beállítgatókat, hanem valódi, programozáshoz is értő, profi honlapfejlesztőket képzünk. Ehhez pedig gyakorolnod és tesztelned kell majd.

A képzés időpontja

Az következő évfolyam 2019 őszén indul.

Korai ez az indulás? Később is kezdhetsz!

A csoporttal nem kell együtt haladnod, a tempót te diktálod így akár pár héttel- hónappal később is elkezdheted a tanfolyamot, ha a befizetésed megérkezett a képzésre.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Az anyagokat a te haladásod sorrendjében kapod meg, tehát akár ennél lassabban is elvégezheted a honlapfejlesztő és programozói képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját ütemedben haladhatsz.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, a fejleztést és a proramozást is felölelő, ennyire gyakorlatorientált weboldal fejlesztő képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, az alapoktól a profi szintig indulva, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag. Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb WordPress, online marketing és SEO tanácsadójától.

Magyarországon jelenleg egy közepes árazású, igényes honlapért gond nélkül el lehet kérni 250.000 Ft-ot, és erre hatalmas kereslet is van akár kisvállalkozói körökben is. Amit ezen a képzésen megtanulsz, azzal akár több milliós projekteket is képes leszel megoldani, a folyamatos bevételről nem beszélve. Ha a saját honlapodat csinálod, akkor ekkora fejlesztői díjjal kellene számolnod.

A képzés elvégzése után akár néhány hónappal már több milliós bevételt el kell tudnod érni ezzel a tudással. Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna tízmillió Forintra – egy éven belül simán megkeresheted az árát. Lehet, hogy fogom is az első évfolyam után, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló, programozni is tudó honlapfejesztő szakembert szeretnék képezni!

De nem áraztam tízmillió Forintra. Sőt, még csak ötmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve ki tudd fizetni, ha valóban szeretnél egy értékes szakmát megtanulni.

A Professzionális weboldal fejlesztő és porgramozó képzés ára

 • Teljes Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés (1-2. modul) listaára bruttó 1.905.000 Ft vagy 12 x 180.340 Ft egy összegben, havi részletekben (összesen bruttó 2.164.080 Ft).
 • Teljes Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés (1-2. modul) akciós ár “előrendelés” szuper kedvezménnyel: bruttó 1.587.500 Ft egy összegben, vagy 12 x 150.495 Ft havi részletekben (összesen bruttó 1.805.940 Ft).

 • Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés 1. modul listaára bruttó 1.270.000 Ft egy összegben, vagy 8 x 180.340 Ft havi részletekben (összesen bruttó 1.442.720 Ft).
 • Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés 1. modul akciós ár “előrendelés” szuper kedvezménnyel: bruttó 1.057.910 Ft egy összegben, vagy 8 x 150.495 Ft havi részletekben (összesen bruttó 1.203.960 Ft).

VIP tagunk vagy?

Ha már (kiértesített) VIP tagunk vagy és a Honlapra Fel! VIP klub tagja, akkor rád ezek a még kedvezményesebb árak érvényesek:

 • Teljes Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés VIP kedvezménnyel (1-2. modul) listaára bruttó 1.524.000 Ft egy összegben, vagy 12 x 144.272 Ft havi részletekben (összesen bruttó 1.731.264 Ft).
 • Teljes Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés (1-2. modul) akciós VIP ár “előrendelés” szuper kedvezménnyel : bruttó 1.270.000 Ft egy összegben, vagy 12 x 120.396 Ft havi részletekben (összesen bruttó 1.444.752 Ft).

 • Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés 1. modul listaára VIP kedvezménnyel bruttó 1.016.000 Ft egy összegben, vagy 8 x 144.272 Ft havi részletekben (összesen bruttó 1.154. 176 Ft).
 • Professzionális weboldal fejlesztő és programozó képzés 1. modul akciós VIP ár “előrendelés” szuper kedvezménnyel : bruttó 848.360 Ft egy összegben, vagy 8 x 120.396 Ft havi részletekben (összesen 963.168 Ft).

Diák és kismama kedvezmény

Ha CSED-en, GYED-en vagy GYES-en lévő kismama, kisgyerekes anyuka vagy, akkor kedvezményt biztosítunk számodra! A bevezető akcióban rád a VIP árak érvényesek (fontos: a számlát ebben az esetben csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell)

Amennyiben még érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák vagy, úgy szintén szeretnénk plusz támogatásban részesíteni (fontos: a számlát ebben az esetben is csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell)! Rád is a VIP árak érvényesek

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz webfejelsztő és programozó szakemberként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb szakmájának a keresőoptimalizálásnak a végzéséhez szükséged van.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a szakmai hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!Jelentkezem a weboldal fejlesztő és programozó képzésre! Adatkezelési szabályzat
* A * piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

Gyakran ismételt kérdések

↓ Nézd meg ezt a videót a válaszokért! ↓

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.