“Több vevő a webáruházadba 2017-re!”

↓↓ Nézd meg a videót, hogyan! ↓↓

Ha Te is jobb helyezéseket és több vevőt szeretnél a webáruházadban, akkor jó helyen vagy!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 20 éve vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

13 hónap alatt egy vadiúj honlapot a semmiből hoztam fel “keresőoptimalizálás” kulcsszóra a Google első 5 helyezése közé. És azóta is stabilan ott van.

Hobbim a főzés, a saját gasztroblogom havonta 150-200 ezer(!) látogatót szerez a keresőből. Őszintén? Rosszul vagyok, amikor egy nap 5000 alatt van a látogatóim száma.

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati SEO tippeket, amikkel Te is képes leszel folyamatosan egyre több látogatót szerezni a keresőből!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető webáruház SEO tanfolyamomon! Jelentkezz az oldal alján!

Melyik most a te legnagyobb problémád?

 • Több vevőt szeretnél, de már túl nagy az információ bőség, és egyszerűen nem tudod, mitől működik egy webáruház.
 • Nincs időd, hogy a webáruházad keresőoptimalizálásával foglalkozz.
 • Nem vagy benne biztos, hogy ami a Google-nek kell, az a te webáruház rendszereddel működik-e. Vagy ha még most indítanál áruházat: nem tudod, melyik webáruházat válaszd, ami jól SEO-zható?
 • Úgy gondolod, sokba kerül a keresőoptimalizálás, és nincs pénzed rá.
 • Egymásnak ellentmondó információkat hallottál a keresőoptimalizálásról, és egyszerűen már nem tudod eldönteni, hogy mi az igazság.
 • Túl sokat költesz AdWordsre, és az is jó lenne, ha ezeknek a látogatóknak legalább egy része az organikus keresési találatokból bejönne?
 • Egyszerűen csak az árbevételedet szeretnéd növelni, és több vevőt szeretnél. De eddig még senki sem mondta meg, hogy ezt hogyan érheted el!

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam a teljes tudásanyagot, amit a webáruház keresőoptimalizálásról 2017-ben tudnod kell.

Azonnal alkalmazható, valóban működő, professzionális webáruház keresőoptimalizálási technikákat fogsz megtanulni, amit te is sikerrel és eredményesen tudsz használni, ha webáruházad van, vagy ha csak most tervezel webshopot indítani.

Ráadásul ez az anyag minden webáruház rendszerrel működik, mert itt azt fogod megtanulni, amire a Google-nek és a látogatónak (vásárlónak) valóban szüksége van!

Ráadásul mindezt egy kiscsoportos képzés keretében, ahol alkalmad lesz kérdezni a te speciális témáddal, webshopoddal kapcsolatban.

A Honlapra Fel! Webáruház SEO tanfolyam ezt a segítséget adja meg neked!

Hadd mutassam be néhány, tanfolyam végzett kisvállalkozó eredményeit:

Hogyan ötszörözte meg Kata a látogatói forgalmát néhány hét alatt?

dualsimsmartphones.hu SEO tanfolyam eredmény

dualsimsmartphones.hu: 410%-os (!) látogatószám emelkedés csupán két héttel a SEO tanfolyam első napja után (piros nyíl)!

Hogyan lett Borókáé Magyarország legolvasottabb, vízről szóló weboldala?

vizmegoldas.hu SEO tanfolyam eredmények

vizmegoldas.hu: elképesztő folyamatos növekedés a keresőből a SEO tanfolyamot követő 1 éven keresztül.

Te is szeretnél ilyen eredményeket?

Tudod mi a titok?

Az, hogy nincs titok!

Kata vagy Boróka, és még sokan mások csak ennek köszönhetik a sikereiket a keresőben:

 • Eljöttek a személyes SEO tanfolyamomra.
 • Megértették a SEO lényegét, és utána már nem ették meg a ködösítést.
 • Kitartóan alkalmazták azt a pontos módszert, amit a tanfolyamon tanultak.

Ezt ajánlom fel neked egy kiscsoportos, személyes webáruház keresőoptimalizálás tanfolyam keretében

Megmutatom neked, hogy mi működik. Akkor is érteni fogod, hogy mit kell csinálnod a webáruházaddal, ha nincs három jónevű egyetemről diplomád, és nem vagy a marketing fekete öves szakembere. Egyszerűen vállalkozó vagy, aki boldogulni akar a XXI. században.

“Azt [találtam a leghasznosabbnak], hogy érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc
egyéni vállalkozó

“Köszönök mindent! Öröm volt veletek dolgozni! (…) Nagyon hasznos volt a tanfolyam, már most is tapasztalhatóak a az első beállítások kedvező hatásai. (…) Nekem az volt a furcsa, hogy a tanfolyam sales oldalán nem hangsúlyozzátok, hogy mennyire hasznos ez a webáruházaknak. Pedig olyan információkat kaptam itt, amiket sehol máshol. Köszönök mindent! Sok sikert!”

B.V.

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.”

R.A.

“Eddig egy szürke folt volt a keresőoptimalizálás, az elmúlt két nap után tisztulni kezdett a köd felhő! Az előadás egyértelmű és könnyen emészthető volt.”

Báthory Ildikó
Bilds Event

A webáruhház keresőoptimalizálási tanfolyam programja

A Honlapra Fel! webáruház SEO tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy bárki elvégezhesse, aki valóban szeretne több látogatót és több bevételt a webáruházából. A tanfolyam célja, hogy 2017-ben nagy mértékben növelni tudd az eladásaidat.

 • Webáruház keresőoptimalizálás Ez egy olyan alap a webáruházaknál, amit ha ott hagysz az asztalon, a konkurensedet gazdagítod. Ha viszont egyszer megcsinálod, akkor folyamatosan, további munka és költség nélkül fogsz tudni látogatókat és vásárlókat hozni a webáruházadba.
 • Miért nem kapsz igazi SEO tudást a webáruházadhoz? Magyarországon a webáruház keresőoptimalizálással foglalkozó anyagok nagy része nem a te kimagasló növekedésedet szolgálja. A képzésen megtudod, hogy miért. Meg fogsz döbbenni, és megérted, hogy az eddigi anyagokkal miért csak apró növekedést tudtál elérni a keresőből érkező látogatók/vásárlók számában.
 • Miben különbözik egy webáruház keresőoptimalizálása egy normál honlaptól? Ezt fogod teljesen megérteni és begyakorolni. Ez ellentmond annak, mint amit az ember általában a keresőoptimalizálásról hall, sokáig tart, mire valaki igazán megérti és tudja alkalmazni. Ezért szervezem neked ezt a napot, hogy ezt pontosan tudd alkalmazni.
  • Milyen oldalt csinálj egy adott kulcsszóra?
  • Mire írj blogbejegyzést?
  • Mire csinálj termék oldalt?
  • Milyen oldalra jönnek a látogatók?
  • Milyen oldalakkal ne foglalkozzál?
  • Mire optimalizálj kategória oldalt?
  • Hogyan címkézz?
 • Webáruház kulcsszókutatás Egyetlen dolog miatt más – vagy több – ez, mint a hagyományos kulcsszókutatás. Itt nagyon tisztában kell lenned azzal, hogy melyik kulcsszóra milyen tartalmat kell csinálnod. Ha ez nincs meg, az egész félremegy, és sem eredmények, sem látogatók nem lesznek. Ha viszont ezt megérted, akkor hasítani fogsz a keresőben, és végre neked is reális lesz, miért tudsz szinte garantáltan több ezer kulcsszót találni!

  Ne feledd! Ha nem célzod meg mind a több ezer kulcsszót, akkor ezzel a konkurensedet gazdagítod! Ezek az emberek a te termékedet akarják megvenni, és ha nem jössz fel rá a Google-ben, akkor a konkurensednél költik el a pénzedet!

 • Konverzió növelése, azaz hogyan csinálj vásárlót a látogatóból Mit csinálj azokkal, akik egy termék oldalra érkeztek, egy kategória oldalra érkeztek. És mit csinálj azokkal, akik “csak” egy blogbejegyzésre érkeztek? Hogyan csinálj belőlük vásárlót?

A LÉNYEG:

 • Kézzelfogható, pontos lépések és ütemterv, hogy mit csinálj, hogy 2017-ben jelentősen növeld a látogatóid számát és a vásárlásokat.
 • Itt meg fogok neked mutatni egy “Fordítva ülünk a lovon” keresőoptimalizálási technikát. Ez ellentmond mindennek, amit a keresőoptimalizálásról hallasz, még annak is, amit én tanítok más tanfolyamon. De ez az EGYETLEN lehetőséged, ha rövid távon (5 hónap) akarsz elérni jelentős eredményt a keresőben.

Ez a keresőoptimalizálás tanfolyam már-már konzultáció

A tanfolyamra legfeljebb 25 jelentkezőt fogadok el – siess ha szeretnél jönni, mert amint betelnek a helyek, leállítom a jelentkezést!

Huszonöt résztvevő, köztük te, akikre egy teljes napom van.

Kis teremben, kis csoportban tartjuk, hogy neked adjak segítséget a kérdések és válaszok részben. Megnézzük, hogy korábbi képzések alapján mit értél el, mi működött, mi nem működött. Választ kapsz a kérdéseidre!

Nem száraz elméletről fogok egy tábla előtt beszélni, hanem trükköket, technikákat, tapasztalatot mutatok meg neked. Ráadásul rengeteg idő lesz arra, hogy a te saját honlapodat, a te saját céljaidat és eredményeidet elemezzük! Mindezt egy személyes konzultáció árának a töredékéért!

Mit mondtak a Honlapra Fel! SEO tanfolyam résztvevői?

“Egyrészt [hasznosnak találtam] mindent amit hallottam és láttam, másrészt Balázs empátiáját, amivel igyekezett megérteni és megválaszolni kérdéseimet. Az emberi hozzáállás is nagyon ott van a hasznos információkon kívül.”

Kilin Tünde
Harmónia Életreform Központ Kft.

“Mindent nagyon hasznosnak találtam, nagyon tetszett a sok valós, gyakorlati példa és az aktuális információk. Tetszett az is, hogy nagyon türelmes vagy és abszolút segítőkész, számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, aki nem szeretne hátrányba kerülni, annak kötelező. :)”

Gömöry Kati
MarketingMania.hu

“Kedves Balázs!

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, rendkívül tanulságos volt. Számos, a kereső optimalizálással kapcsolatos téveszmét oszlattál el és egyértelmű használati útmutatót kaptunk, hogy mit kell tenni ha kereső optimalizálttá akarjuk tenni a honlapunkat. Rengeteg tippet és ötletet kaptunk és a gyakorlatilag együtt el is kezdtük azt a hatalmas munkát ami még ránk vár, de már nem a sötétségben tapogatózunk. Azt gondolom amit a kereső optimalizálásról nem szakemberként hanem egyszerű felhasználóként tudni kell, azt ezen a tanfolyamon megkaptuk. A többi munka már ránk vár.

Ajánlom mindenkinek.”

Serfőző Orsolya
marketing manager
Lambda Systeme Kft.

“Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Boróka eredményei 1 hónappal a SEO tanfolyam után:

vizmegoldas.hu eredmények 201311

Boróka eredményei 1 évvel a tanfolyam után:

vizmegoldas.hu SEO tanfolyam eredmények

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

Mikor érdemes jönnöd?

Ez igazából egyszerű kérdés. Ha webáruházad van.

Függetlenül attól, hogy végeztél-e már nálam képzést vagy nem.

Ez csak egy webáruházas nézőpontból tartott képzés, amit eddig még csak egyszer csináltunk.

 • Ha a 4 napos képzésen voltál, akkor fogsz kapni itt olyan nézőpontokat, amit ott nem tudtunk megnézni, mindenképpen gyere el!
 • Ha az online webáruház SEO tanfolyamomat végezted, akkor most be tudod gyakorolni az egyes pontokat, személyes visszajelzést kapsz tőlem, és egy ütemtervet 2017-re
 • Ha nem végeztél még képzést nálam, akkor is jöhetsz, érthető lesz, de javaslom, hogy vagy az Alapvető SEO lépések vagy a Webáruház SEO tanfolyamot vedd meg és végezd el, mert úgy lesz komplett a tudás. Ráadásul az online tanfolyamokat később bármikor visszanézheted, felelevenítheted a tudást.

Mennyibe kerül a webáruház SEO tanfolyam?

Az egész napos webáruház keresőoptimalizálás tanfolyam díja 30.000 Ft + ÁFA (bruttó 38.100 Ft).

Ha korábban már elvégezted a 4 napos (2014 októberiéig 2 napos) SEO képzésemet, vagy részt vettél a Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyamon, akkor te 30.000 Ft + ÁFA (bruttó 38.100 Ft) helyett 25.000 Ft + ÁFA (bruttó 31.750 Ft) áron jelentkezhetsz a személyes webáruház keresőoptimalizálás egynapos tanfolyamra.

Ha eddig még nem vetted meg az online webáruház SEO videótanfolyamot, de szeretnél azon is részt venni, akkor vedd meg most a online videótanfolyamot, és gyere el a képzésre kedvezményes áron! A személyes és az online tanfolyam ára egyben 77.000 Ft + ÁFA (bruttó 97.790 Ft) helyett 72.000 Ft + ÁFA (bruttó 91.440 Ft)!.

Mit tartalmaz az ár?

 • A webáruház SEO tanfolyam teljes anyagát, kis csoportban megtartva.
 • Személyes “törődést”, a te honlapodra koncentrálást. Beszélünk az elméletről is, de konkrétan megnézzük a honlapodat és személyre szabott megoldásokat is kapsz.
 • Oktatás + workshop. Vagyis megtanulod, hogy miért és mi működik a SEO-ban, és utána gyakorlatokat csinálunk, ahol pontosan beállítjuk a honlapodat. Neked otthon már csak meg kell csinálni ezeket a változtatásokat, hogy több látogatód legyen a keresőből.
 • Kényelmes, szellős és világos termet, ahol a közös feladatokat kivetítőn nézzük, a saját honlapodat pedig a saját laptopodon tudod kezelni. Wi-fi elérést biztosítunk.

A helyszín

A webáruház keresőoptimalizálási tanfolyamot Budapesten tartjuk egy autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen.

Az időpont

2017. január 31. (kedd)

A képzés egész napos. Reggel 9-kor kezdünk, és nagyjából délután 4 és 5 óra között ér véget a tanfolyam.

Jelentkezz most, és fegyverkezz fel a Google-re!

Siess, mert már csak 3 hely maradt! Amint a helyek betelnek, lezárom a jelentkezést!

Nem akarok lemaradni!
Jelentkezem a januári Webáruház SEO képzésre!
Adatkezelési szabályzat
* A piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok