Online, otthonról végezhető
Virtuális Asszisztens képzés
(VA tanfolyam)

Teljes gyakorlati virtuális asszisztens (VA) képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. Az elmúlt években felépítettem Magyarország egyik legnagyobb online marketing témájú oktatócégét.

Jelenleg rajtam kívül 8 munkatársuk van, mindenki otthonról, virtuális munkatársként dolgozik. Tehát mind a virtuális munkatársak képzésében, mind az alkalmazásukban és a velük való együtt dolgozásban valós, gyakorlati tapasztalatom van!

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a tudást, ami a virtuális asszisztensi (VA) munkával mögöttem van!

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Egy valóban működő megoldást keresel a jelenlegi válsághelyzetre, az online átállásra. Ráadásul tudod, hogy a cégek többsége már hosszú távon is az online átállásban gondolkozik.
 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi életmódot, és szívesen dolgoznál virtuális asszisztensként.
 • Gondolkoztál már azon, hogy virtuális asszisztensként fogsz dolgozni (vagy már úgy dolgozol).
 • Szeretnél végre egy valóban online végezhető, sokrétű munkát, amire egyre nagyobb igény van!
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd végre valóban megtanulni, hogy mit kell tudnia egy virtuális asszisztensnek.
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket (azaz: bevételt!) szeretnél végre virtuális asszisztensként.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz virtuális asszisztensként.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Így segítek neked

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online vagy offline marketing területén dolgozom.

2012. után építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb online oktatási vállalkozás magyar nyelven.

Jelenleg 8 munkatárssal dolgozunk – mindenki ottonról, azaz virtuális munkatársként. Vagyis valós gyakorlati tapasztalatom van abban, hogy virtuális munkatársakat kiképezzek és velük hatékonyan együtt dolgozzak.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a tudást, ami a virtuális asszisztencia területén mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető virtuális asszisztens képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Elindítom a kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, 100%-ban otthonról is elvégezhető(!), virtuális asszisztensek képzésére szolgáló képzését.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön folyamatos elérésed van a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyira nehéz eligazodni a virtuális asszisztencia témájában, hogy még azt is nehéz megtalálni, egyáltalán mi tartozik ebbe a területbe. Ezért ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Ráadásul nem csak a virtuális asszisztensi feladatokat tanulod meg, hanem egy virtuális asszistens vállalkozást is felépíteni. Magyarul meg fogod tanulni, hogy hogyan építs magadnak 21. századi, európai jövedelmet VA-ként. Akkor és onnan tudsz majd dolgozni, amikor és ahonnan szeretnél.

Nem a rizsát, a használhatatlan dolgokat nézzük. Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt, bevételt tudsz elérni virtuális asszisztensként.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Természetesen ez nem egy hivatalos papír, ez nem egy államilag elismert képzés. Ezért a hatályos jogszabályok szerint a képzés elvégzéséről nem, csak a részvételről tudunk papírt kiállítani. Tehát egy Szilágyi Balázs által aláírt papírod lesz arról, hogy ezen a virtuális asszisztens – VA képzésen részt vettél.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a virtuális asszisztens képzésen?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb virtuális asszisztens képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi bevételt és ügyfeleket tudj szerezni virtuális asszisztensként. Háromféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját magad, egyéni vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ez a virtuális asszisztensi tudás, amit ezen a tanfolyamon megtanulsz, bármilyen témában lehetőséget fog neked adni, hogy online ügyfeleket, megbízókat és így jövedelmet szerezz.
 • Virtuális asszisztens vállalkozást építesz. Ebben az esetben nem te magad csinálsz mindent, hanem több vagy kevesebb feladatot kiszervezel. Így még nagyobb bevételre tudsz szert tenni.
 • Virtuális asszisztens munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél bizonyos feladatokkal foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A virtuális asszisztens képzés során nem csak a sikeres VA vállalkozás gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében, és hogy hogyan építs ebből magadnak versenyképes jövedelmet.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról. Ez a képzés egyben nálunk is a belső képzések része lett, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtam, hogy tökéletes legyen!

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes virtuális asszisztensi vállalkozás valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! virtuális asszisztens képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Gyakorlati feladatok a tanfolyam alatt és után
 • Hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlatban is, a virtuális asszisztens képzés részeként a gyakorlati tippeket a saját virtuális asszisztensi munkádban, vállalkozásodban tudod gyakorolni és alkalmazni.

 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más virtuális asszisztensektől, online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.
Online iroda Apple Macbook iPhone

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A virtuális asszisztens képzés időtartama és beosztása

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy a legjobb, legtökéletesebb virtuális asszisztens képzésben részesülj, és egy VA vállalkozást is fel tudj építeni.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – mint például az e-mailek profi kezelése, az online marketing vagy a közösségi média anyagok -, ami itt csak néhány szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

A virtuális asszisztens képzés több mint 200 videós oktatóanyagot tartalmaz, minden területet részletesen, a nulláról indulva, gyakorlatban alkalmazható módon veszünk végig!

A virtuális asszisztens képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat akár újra elvégezheted.

A virtuális asszisztens alapképzés tematikája

A virtuális asszisztens alapképzésen megtanulod mindazt a gyakorlati ismeretet, amellyel stabilan fogsz tudni dolgozni, mint virtuális asszisztens. Ez akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.

 • Virtuális asszisztencia alapok
 • Ha már ismersz, tudod nagyon jól, hogy a képzéseim sikerének az egyik fontos eleme, hogy mindig az alapoktól indulunk. Sokan nem is igazán értik, mi az a virtuális asszisztens (VA), mit csinál, hogyan érthet egyszerre mindenhez (gyakran ezt várják el tőle). Itt most végre minden tiszta lesz – és így biztos alapokra fogunk tudni építkezni!

 • Mi az a 2 dolog, amin múlik, hogy elégedettek lesznek-e veled?
 • Nagyon egyszerű! Kettő dolog van csak, amin múlik, hogy elégedettek lesznek-e a megbízóid veled, mint virtuális asszisztenssel. És ez nem az ár! Sőt, ha ezt a két dolgot ismered és betartod, akkor akár te lehetsz a legdrágább VA a piacon, úgy is mindig lesz megbízásod!

 • A VA feladatai
 • Mi pontosan a virtuális asszisztens feladata és mi nem.

 • 19 elengedhetetlen eszköz
 • 19 olyan eszközt veszünk át ezen a képzésen, amire sikeres virtuális asszisztensként egészen biztosan szükséged lesz.

 • Online marketing anyagok
 • Egy VA nem online marketing szakértő, de nagyon sok online marketing feladatot fognak elvárni tőled. Ráadásul ha ezekhez profi szinten értesz – és nem csak összedobálod, ahogy sajnos sokan teszik -, akkor a megbízóid duplán is elégedettek lesznek veled. Itt csak felsorolásszerűen osztom meg, hogy miket fogsz megtanulni, de ezek mindegyike egészen az alapoktól, részletesen, sok videóban tanítja meg neked az adott területet:

  • Blogbejegyzés publikálása – Professzionális, keresőoptimalizált és jogszerű (!) módon fogsz tudni blogbejegyzéseket publikálni. Ezt az anyagot én nem láttam még sehol sem oktatni, nálunk is ebben a képzésben van benne először!
  • Dizájn alapok – Nem kell webdizájnernek lenned, de jó, ha ismered például, hogy milyen színek illenek össze, melyik szín milyen érzelmet hordoz, vagy hogyan érdemes a betűtípusokat használni.
  • Canva alapok – A Canva az egyik legjobb online képszerkesztő program, amit akár teljesen ingyen is használhatsz. Itt most megtanulod profi módon kezelni.
  • Banner készítése – Egy élő honlapon nagyon gyakran kell bannereket cserélgetni. Ezek után – ha nem is grafikusi szinten, de mégis – profi bannereket fogsz tudni készíteni!
  • Egyszerű honlap készítése – Ezután már nem fog gondot okozni számodra, hogy egy egyszerűebb honlapot a nulláról összerakj.
  • Honlap “karbantartás” – Itt a karbantartás szót nem honlapfejlesztő értelemben kell érteni, természetesen ahhoz nem kell értened. 🙂 De végre pontosan tudni fogod, hogy mit kell egy honlapon tartalmilag folyamatosan rendben tartani, és ezt WordPress honlapban hogyan teheted meg.
  • Webáruház termékfeltöltés – Nagyon gyakori VA feladat a webáruház termékek feltöltése. Ezt is meg fogod tanulni professzionális módon.
  • Hírlevél behúzó anyag és feliratkoztató sorozat elkészítése – Hatalmas segítség lesz, és nagyon szívesen szervezik ki a vállalkozók ezt a munkát! Ráadásul olyan professzionális pdf anyagokat fogsz tudni szerkeszteni néhány kattintással, amik majdnem megszólalnak!
 • Az 5 leghasznosabb Google eszköz
 • 5 db Google eszközt (Docs, Drive, Naptár, Gmail, Űrlapok) nézünk meg egészen részletesen. Vagyis akár a nulláról indulva is megtanulod a pontos használatukat!

 • Windows gyorsbillentyűk és parancsok
 • Hogyan használd a Windowst akár sokszor gyorsabban és hatékonyabban, mint eddig.

 • Microsoft Excel profi kezelése
 • Szinte biztos, hogy VA-ként szükséged lesz táblázatok használatára. Márpedig használd ezeket profi módon – ami igazán méltó hozzád!

 • Microsoft Word profi kezelése
 • Képzeld el, hogy meg fogod tanulni a Wordöt használni olyan szinten, hogy soha egyetlen plusz entert vagy szóközt sem kell ütnöd, mégis milliméterre pontosan úgy fog kinézni a dokumentumod, ahogy szeretnéd, ráadásul az ügyfeled gépén sem fog szétesni!

A haladó virtuális asszisztens képzés tematikája

A haladó képzésen valóban olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni virtuális asszisztensként, amellyel egészen különleges feladatokat is profi módon fogsz tudni kivitelezni. Ráadásul itt tanulod meg a saját virtuális asszisztens vállalkozásod felépítését is – akár egyedül, akár kollégákkal szeretnél dolgozni.

A haladó VA képzés tartalmazza egyben a virtuális asszisztens alapképzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

 • Sikeres virtuális asszisztens vállalkozás indítása
 • A képzés haladó részében megtanítalak egy sikeres VA üzletet elindítani a nulláról, és felépíteni akkorára, amekkorára szeretnéd. Többek között:

  • Jogi háttér
  • Vállalkozásindítás
  • Üzleti terv készítése
  • Egy vagy több ember egy VA vállalkozás? – Megsúgom: mindkettő tud működni. Itt megérted, hogy melyik való neked, és melyiket hogyan menedzseld.
  • Milyen szolgáltatásokat nyújts VA-ként? – Ez nem rizsa lesz, hanem a saját lehetőségeidet felmérve képes leszel meghatározni, hogy neked konkrétan milyen szolgáltatásaid legyenek a legnagyobb profit érdekében.
  • Ügyfélszerzés – Hogyan szerezz ügyfeleket VA-ként.
  • Árképzés – Ezen nincs mit bonyolítani: mennyiért dolgozz.
 • Passzív jövedelem szerzése VA-ként
 • Itt olyan ötletet fogok neked mondani, amire egészen biztosan nem gondoltál még! Szinte minden virtuális asszisztensnek ott van az orra előtt egy tökéletes passzív jövedelmi lehetőség, és a többség épp az ellenkezőjét csinálja, mint amivel ehhez hozzájuthatna.

  Pedig annyira egyszerű, hogy a fejedre csapva fogsz a szobádban rohangálni, hogy erre eddig miért nem gondoltál!

 • Közösségi média anyagok
 • A virtuális asszisztenseknek nagyon sokszor adnak ki közösségi média feladatokat. Itt meg fogod tanulni azokat a lépéseket, amikhez akkor is értened kell, ha te magad nem vagy egy közösségi média szakértő, vagy távol áll tőled, hogy százezreket “szórakoztass” online.

  • Facebook kezelése – Céges oldal létrehozása, csoportok kezelése, események kezelése
  • Pinterest képek készítése – Mi az a kép méret és fajta, ami a legjobban megy a Pinteresten? Hogyan tudod ezt te is egyszerűen létrehozni.
  • YouTube videók feltöltése – Mindezt profi módon, hogy a YouTube is szeresse (és minél több látogatóval hálálja).
  • Közösségi média moderáció – Hogyan kezeld profi módon a beszólásokat, hogyan kezeld a közösségi média felületeken bejövő érdeklődéseket, válaszokat, megjegyzéseket.
 • Kommunikációs anyagok
 • Ez egy hatalmas terület, és az itt felsoroltak tényleg csak egy rövid összesítés. Mindent alaposan, nulláról indulva veszünk végig úgy, hogy valóban képes legyél a gyakorlatban is eredményesen használni az itt megszerzett tudást.

  • E-mailek profi kezelése – Ez egyrészt az emailes kommunikáció profi kezelését jelenti, másrészt hogy hogyan tudsz akár több tucatnyi postafiókot is hatékonyan kezelni.
  • Vevőszolgálati, ügyfélszolgálati feladatok ellátása – Azaz hogyan legyél profi virtuális recepciósként.
  • Postázás, posta kezelése – Ezt a feladatot nem tudod teljesen virtuálisan végezni, de többet fogsz tudni keresni, ha elvállalod.
  • Kapcsolattartás ügyfelekkel, hivatalos szervekkel
 • Hogyan döntsd el, hogy milyen anyagokra érdemes előfizetned
 • Rengeted fizetős eszközzel fogsz találkozni VA-ként, én is fogok ilyeneket mutatni. De nem szabad a bevételed nagy részéből másokat gazdagítanod! Konkrét, azonnal alkalmazható tippeket fogsz kapni, amivel végre el fogod tudni dönteni, hogy valóban szükséged van-e egy adott eszközre vagy sem.

 • Könyveléssel kapcsolatos feladatok
 • Könyvelőnek nem foglak kitanítani – azt nem is tudnám és nem is tehetném. De VA-ként az egyik leggyakrabban végzett munkád lehet a könyveléssel kapcsolatos feladatok intézése, a könyvelővel való kapcsolattartás.

 • Konkurenciakutatás, piackutatás
 • Hogyan mérj fel bármilyen piacot online.

 • Dokumentumok iktatása
 • Profi módon meg fogsz tanulni dokumentumokat iktatni online és hagyományos formában.

 • Szöveg átírás
 • Tippek szöveg átírására akár írott szövegről, akár hanganyagból.

 • Naptárkezelés és időpontegyeztetés
 • Hogyan tudsz profin akár több ügyfélnek is időpontokat egyeztetni és a naptárjukat kezelni. Igen, egy profi VA ezt is profin meg tudja csinálni – és el is várják tőle!

 • Rendezvények szervezése
 • Nagyon szívesen adják ki akár a belső (céges), akár külső (pl. ügyféltalálkozó) rendezvények szervezését virtuális asszisztenseknek. Ezek után ez számodra nem fog gondot okozni. Megtanulod, mire van pontosan szüksége a megbízódnak, és mire van szüksége azoknak, akik a rendezvényre érkeznek.

 • Videóvágás
 • Megtanulsz videókat is vágni. Természetesen nem hollywoodi filmeket fogsz készíteni, de egy kisebb üzleti videót ezután bármikor össze fogsz tudni rakni a megbízódnak.

 • Profi prezentáció készítése
 • Ez nem csak arra lesz jó, hogy mint piacképes szolgáltatást árulni tudod. De azért is nagyon hasznos, mert ezek után a saját – akár az ügyfeleidnek vagy vevőjelöltjeidnek készített – prezentációid is professzionálisak lesznek.

 • HR feladatok
 • Nagyon sok cég HR feladatokkal bíz meg virtuális asszisztenseket. Amiket itt meg fogsz tanulni:

  • Mit kell tisztázni a megrendelővel, ha sikeresen akarod ezt a munkát végezni
  • Profi és hatékony álláshirdetés megírása
  • Jelentkezők kezelése
  • Alkalmazottak adminisztratív kezelése
  • Bedolgozók adminisztratív kezelése
 • Ügyfélszerzés
 • Hogyan szerezz ügyfeleket virtuális asszisztensként. Vagyis miből lesz konkrétan bevételed.

 • Ügyfélkezelés
 • VA-ként nem elég sajnos megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani. Tehát az egyik legfontosabb pontja egy sikeres virtuális vállalkozás működésének az ügyfélkezelés, a hatékony kommunikáció az ügyféllel.

 • Hogyan írj tökéletes jelentést
 • Tetszik nem tetszik, nem egy esetben ezen fog múlni, hogy mennyire elégedett a munkáddal a megbízód.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Kedves Balázs!
Le vagyok nyűgözve attól a tananyagtól, amit készítettetek a VA- képzésre. Iszom magamba a leckéket, nagyon tetszenek, különösen a gyakorlatorientáltak. Amióta csak dolgozom, végig vagy asszisztensi munkát végeztem vagy külső- belső ügyfelekkel foglalkoztam, de abszolút tudtok újat mondani. Köszönöm. 🙂 Folytatom, ahogy eddig, remélem megvalósul, amit szeretnék. Neked, nektek pedig jó egészséget és minden jót kívánok a további munkátokhoz!”

Üdv: Fehér Bernadett

“Sokáig gondolkoztam rajta, de végül belevágtam. Hatalmas tananyaggal készült, azt mondom nagyon megérte. Ajánlom mindenkinek ezt a képzést, nagyon sokat lehet tőle tanulni. Mindenkit bíztatok arra, hogy merjen belevágni új dolgokba, mert mindig kell a tanulás, mindig lépést kell tartanunk az online világ fejlődésével. A tanfolyam új lehetőséget is hozott az életembe, hiszen új munkám során, 100%-ban tudom alkalmazni azt a rengeteg tudást, amit itt tanultam. Köszönöm Balázs!”

Kern-Hujber Lívia

Amikor elkezdtem az Online Marketing szakértő tanfolyamot egy éve, még nem gondoltam azt, hogy túl is fogom nőni a terveimet. Annyira jól sikerült, hogy saját magam kevés vagyok.”

A.Cs.

“(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

“Informatív és inspiráló tanfolyam, annál is több gyakorlattal. Olyan képzés, ami nemcsak bekapcsolja az agyat, de mindvégig áram alatt is tartja. Mellesleg, amikor szembesültem a realitással, kiderült: már-már a “pofátlanság” kategória lenne kiszámolni a megtérülést. Elképesztően jó befektetés. A képzés során nem csak az online marketing szakma elméletét és gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan végezheted akár otthonról is. Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait. Csak meg kell csinálni, amit tanít. Működik.”

Katona Rita
promodo.hu

“Az anyagaid hihetetlen jók, nyúzom az online marketing szakértői anyagot, az asszisztensi feladatokkal még adós vagyok, de most leginkább a saját vállalkozásom beindítására koncentrálok. Teljesen átforgattam a kezdeti koncepcióimat és most érzem, hogy már haladni is tudok a tanfolyamoddal. Profi és tömény, ütős marketing képzés, le a kalappal. Hatalmas erőt adsz így, virtuálisan is a közvetlenségeddel, a hangszíneddel, annak ellenére, hogy személyesen nem is ismerjük egymást.”

J. A.

“Kedves Balázs!
Ezúton szeretném megköszönni azt a sok értékes tudásanyagot, amit összeállítottál és elérhetővé tetted a kifizethető árakkal és fizetési konstrukciókkal!
Számomra Te nyitottad ki az online marketing ablakát és olyan látkép tárult elém, ami magába szippantott. Azóta is a tananyagaid az alapvetés számomra, és az a biztos alapozás, amit könnyen megértek és használatba ültethetek.”

Ó. T.

Egy különlegesség

Ez a virtuális asszisztens képzés nem lenne teljes, ha nem lenne benne anyagrész egy olyan szakértőtől, aki maga is aktívan virtuális asszisztensként dolgozik, illetve saját kiscsoportos VA képzése van. Ezért a VA tudásanyagok egy részét nem én, hanem Szabó Ágnes, a Virtuális Irodaház alapítója készíti.

Ági az elmúlt több, mint 15 évben dolgozott az ország legnagyobb sportegyesületében elnöki irodavezetőként, pénzügyi előadóként, a bankszektorban lakossági és kisvállalkozói tanácsadóként, majd egy évtizedet töltött a NAV Kiemelt Adózók Adóigazgatóságán.

Kislánya születése után fogalmazódott meg benne, hogy elérkezett az idő megvalósítani az álmát. Így találta meg az útját virtuális asszisztensként valamint projektmenedzserként, és alapította meg a Virtuális Irodaházat.

Ági először kisebb körben tartott virtuális asszisztenseknek belső képzést, majd ezt a komplex anyagot vitte ki a piacra önálló VA workshopként.

Virtuális asszisztens workshopja nagy sikert aratott az induló VA vállalkozók közt, azonban a covid-19 járvány megakadályozta a további offline találkozókat, amit országosan több, mint 10 helyen tartott volna meg. Így került át a tananyaga online platformra, és jelent meg jelen képzés részeként is.

Szabó Ágnes Virtuális Irodaház

Mit mondanak Ágiról a mentoráltjai?

“Én Ági workshopján vettem részt még február végén. Nála inspirálóbb személlyel ritkán találkozik az ember. Nagyon átgondolt és izgalmas anyagot hozott nekünk, rengeteget tanultam Tőle. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a vállalkozásom a workshop után nem sokkal el tudott indulni. Nagyon szépen köszönöm! “

Tárnok-Halász Kitti

“Amellett, hogy egy nagyon igényesen és strukturáltan megszerkesztett hasznos tartalmat kaphattunk (ha lenne rá hatásköröm, nemcsak minden kezdő VAnak, hanem minden vállalkozást kezdő személynek kötelezővé tenném Ági előadását, annyi fontos és bármiféle vállalkozás elindításához hasznos információ hangzott el, amivel szerintem minden ma vállalkozni szándékozó személynek tisztában kéne lennie, hogy felelősen kapcsolódhasson be a gazdasági életbe) én két fogalmat emelnék ki, amelyek a mai WS kapcsán eszembe jutottak; ez a HITELESSÉG és a MAGABIZTOSSÁG. Én úgy láttam, az a rengeteg minden, ami Ágival történt, amit Ő maga tett és tevékenykedett, magabiztossá tette és azt hiszem ez az az erő, amit a rengeteg tudásán kívül még pluszban képes átadni a jelenlévőknek.”

Longa Anna Zsófia

“Én is nagyon köszönöm a mai napot. 🙂 Olyan volt, aminél nem lehetett volna jobbat kívánni. Az összes felmerülő, de fel nem tett kérdésemre választ kaptam és ezen kívül rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb. Nem volt üresjárat csak befogadható ismeret és kedvesség. 😍 Amióta rátaláltam a csoportra, tudom, hogy valami nekem való dolog jött szembe velem, de a mai workshop-ig nem értettem, hogy mit kezdhetnék én ezzel. Most úgy érzem, hogy Ági ma úgy indított el minket, mintha bowling golyók lennénk. Megvan a cél, az út és a lendület. “

Vajóné Kovács Mónika

“Minden elismerésem az igazán összeszedett és szerteágazó előadás anyagért, és nagyon jól éreztem magam a társaságotokban. Kívánok még sok ilyen remek napot és várom a folytatást! 😊”

Annamária Török

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Személyes workshop. 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb virtuális asszisztencia trendekről hallhatsz szakértő tippeket. Ezen a napon egyben lehetőséget biztosítunk arra, hogy virtuális asszisztens vállalkozóként üzleti kapcsolatépítés keretében az ügyfeleinkkel összehozzunk.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha virtuális asszisztensként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozókat a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más online marketingesekkel és virtuális asszisztensekkel leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mennyi időt vesz el a Virtuális Asszisztens képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti kb 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált virtuális asszisztens képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyanoktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz olyan oktatóktól, akik a virtuális munkát, a virtuális asszisztenciát napi szinten alkalmazzák akár megbízóként, akár VA-ként.

Amikor készültem a képzésre, rákerestem az interneten: a virtuális asszisztensi feladatokra nyilvánosan elérhető árak alapján általában 3000-6000 Ft-os óradíjat számláznak, ez kb. havi 500 ezer – 1 millió Forintos bevételt hozhat, a megrendelők számától függően.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – akár pár hónapon belül megkeresheted az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló virtuális asszisztenst szeretnék képezni!

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni!

Figyelem! Kismama/Kisgyerekes kedvezmény és diák kedvezmény – lásd lejjebb!

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Képzés ára:

Virtuális asszisztens alapképzés bruttó 169.900 Ft vagy 6 x 31.900 Ft (összesen 191.400 Ft) havi részletekben.

Virtuális asszisztens haladó képzés bruttó 299.900 Ft vagy 10 x 37.500 Ft (összesen 375.000 Ft) havi részletekben.

VIP, Diák és Kismama/kisgyerekes kedvezmény:

Ha CSED-en, GYED-en vagy GYES-en lévő kismama, kisgyerekes anyuka vagy, akkor kedvezményt biztosítunk számodra a gyermeked 6 éves koráig! Rád a VIP árak érvényesek (fontos: a számlát ebben az esetben csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell).

Amennyiben még érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák vagy, úgy szintén szeretnénk plusz támogatásban részesíteni (fontos: a számlát ebben az esetben is csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell)! Rád is a VIP árak érvényesek:

Virtuális asszisztens alapképzés kismama kedvezménnyel bruttó 144.900 Ft vagy 6 x 26.900 Ft (összesen: 161.400 Ft) havi részletekben.

Virtuális asszisztens haladó képzés kismama kedvezménnyel bruttó 249.900 Ft vagy 10 x 31.900 Ft (összesen 319.000 Ft) havi részletekben.

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor te is a kismama kedvezmény áraival veheted igénybe az online markering képzést!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a vásárlásodtól számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz virtuális asszisztensként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a virtuális asszisztensi feladatok végzéséhez szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a nálunk végzett jó virtuális asszisztenseket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid a virtuális asszisztens (VA) képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanom, ha normál ütemben szeretnék haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamenyi VA tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját virtuális asszisztens vállalkozásodat építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, a virtuális asszisztens képzést is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

Mi a különbség az alapképzés és a haladó képzés között ?

Az alapképzésen megtanulsz minden szükséges alapot és a leggyakoribb VA feladatokat. Tehát már az alapképzésen is valódi, azonnal alkalmazható gyakorlati tudást kapsz, amivel azonnal el tudsz kezdeni virtuális asszisztensként dolgozni.

A haladó képzés tartalmazza az alapképzés anyagát, és további nagyon sok és hasznos VA gyakorlati tudást. A haladó képzésben tanulod meg az ügyfélkezelést és a saját virtuális asszisztens vállalkozás felépítését.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó képzést?

Igen, ebben az esetben csak a két tanfolyam különbözetét kell kifizetned. A tanfolyam aktuális árát vesszük figyelembe ennek meghatározásához.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.